آکادمیا کافه
چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+--- موضوع: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ (/Thread-%DA%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%85%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 18-07-2012

(18-07-2012, 05:05 AM)M.A Dehghan نوشته: با سلام. لطفا شرایط من را جهت دریافت بورس تحصیلی (Full Fund) از دانشگاه های معتبر اروپا بررسی بفرمایید. با تشکر

1-رشته/مقطع: بهداشت حرفه ای/کارشناسی ارشد
2-دانشگاه محل تحصیل: علوم پزشکی اصفهان
3-معدل کل کارشناسی ارشد بهداشت حرفه ای: 19/31 (رتبه اول فارغ التحصیلی)
3-معدل کل کارشناسی بهداشت حرفه ای: 19/16 (رتبه اول فارغ التحصیلی)
4-نمره زبان: 7در آزمونIELTS Academic
5-تعداد مقالات فارسی: 4 مقاله تمام متن چاپ شده و 8 خلاصه مقاله چاپ شده در مجلات علمی پژوهشی داخلی- 5 سخنرانی و 2 پوستر در همایش های معتبر داخلی.
6- تعداد مقالات انگلیسی: 4 مقاله تمام متن چاپ شده که یکی از آن ها ISI است و 4 خلاصه مقاله چاپ شده در مجلات علمی پژوهشی خارجی که 2 خلاصه مقاله ISI است.
7- سایر افتخارات: دارای یک اختراع ثبت شده حاصل از پایان نامه - عضو بنیاد ملی نخبگان - دانشجوی پژوهشگر برتر سال دانشگاه (دو سال پیاپی) - دانشجوی نمونه سال دانشگاه (سه سال پیاپی). دانشجوی برتر علمی سال دانشگاه (دو سال پیاپی)- دارای 2 سال سابقه کار مرتبط در صنایع بزرگ.
8-تعداد توصیه نامه ها: دو توصیه نامه از اساتید راهنما و یک توصیه نامه از استاد مشاور در پایان نامه - یک توصیه نامه از سایر اساتید دانشگاه - یک توصیه نامه از ریاست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
9- خواسته ها: (مقطع پذیرش/نام دانشگاه مورد نظر/فاند): دکترا / Full Fund/ دانشگاه خاصی را انتخاب نکرده ام.

لطفا بفرمایید:
1- بر اساس رتبه بندی جهانی از چه دانشگاه هایی در اروپا امکان دریافت Full Fund را دارم و احتمال آن چه قدر است؟
2- در چه زمینه هایی در رزومه خود ضعف دارم و بایستی آن را تقویت کنم تا احتمال دریافت بورس تحصیلی از دانشگاه های تراز اول اروپا افزایش یابد؟
3- دکترا دانشگاه علوم پزشکی تهران پذیرفته شده ام. توصیه شما برای رها کردن آن و اقدام برای دریافت پذیرش از دانشگاه های اروپا چیست؟

با سپاس از همه کسانی که من را در تصمیم گیری صحیح یاری خواهند کرد.

دروود بر شما

ملاحظه کنید شما رزومه بسیار قوی و چشم گیری دارید، برای رشته شما
برای فاند های خیلی خوب و موثر باید در کشور های مانند هلند ، دانمارک ، فرانسه،
آلمان و فنلاند اقدام کنید من یشتر این کشور ها را برای شما در این رشته پیدا
کردم. البته باید در این راستا مکاتبه مفید با استاد را فراموش نکنید و صبر و تلاش
برای رسیدن به اهداف بسیار مفید خواهد بود.

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - spt - 18-07-2012

(18-07-2012, 05:05 AM)M.A Dehghan نوشته: با سلام. لطفا شرایط من را جهت دریافت بورس تحصیلی (Full Fund) از دانشگاه های معتبر اروپا بررسی بفرمایید. با تشکر

1-رشته/مقطع: بهداشت حرفه ای/کارشناسی ارشد
2-دانشگاه محل تحصیل: علوم پزشکی اصفهان
3-معدل کل کارشناسی ارشد بهداشت حرفه ای: 19/31 (رتبه اول فارغ التحصیلی)
3-معدل کل کارشناسی بهداشت حرفه ای: 19/16 (رتبه اول فارغ التحصیلی)
4-نمره زبان: 7در آزمونIELTS Academic
5-تعداد مقالات فارسی: 4 مقاله تمام متن چاپ شده و 8 خلاصه مقاله چاپ شده در مجلات علمی پژوهشی داخلی- 5 سخنرانی و 2 پوستر در همایش های معتبر داخلی.
6- تعداد مقالات انگلیسی: 4 مقاله تمام متن چاپ شده که یکی از آن ها ISI است و 4 خلاصه مقاله چاپ شده در مجلات علمی پژوهشی خارجی که 2 خلاصه مقاله ISI است.
7- سایر افتخارات: دارای یک اختراع ثبت شده حاصل از پایان نامه - عضو بنیاد ملی نخبگان - دانشجوی پژوهشگر برتر سال دانشگاه (دو سال پیاپی) - دانشجوی نمونه سال دانشگاه (سه سال پیاپی). دانشجوی برتر علمی سال دانشگاه (دو سال پیاپی)- دارای 2 سال سابقه کار مرتبط در صنایع بزرگ.
8-تعداد توصیه نامه ها: دو توصیه نامه از اساتید راهنما و یک توصیه نامه از استاد مشاور در پایان نامه - یک توصیه نامه از سایر اساتید دانشگاه - یک توصیه نامه از ریاست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
9- خواسته ها: (مقطع پذیرش/نام دانشگاه مورد نظر/فاند): دکترا / Full Fund/ دانشگاه خاصی را انتخاب نکرده ام.

لطفا بفرمایید:
1- بر اساس رتبه بندی جهانی از چه دانشگاه هایی در اروپا امکان دریافت Full Fund را دارم و احتمال آن چه قدر است؟
2- در چه زمینه هایی در رزومه خود ضعف دارم و بایستی آن را تقویت کنم تا احتمال دریافت بورس تحصیلی از دانشگاه های تراز اول اروپا افزایش یابد؟
3- دکترا دانشگاه علوم پزشکی تهران پذیرفته شده ام. توصیه شما برای رها کردن آن و اقدام برای دریافت پذیرش از دانشگاه های اروپا چیست؟

با سپاس از همه کسانی که من را در تصمیم گیری صحیح یاری خواهند کرد.
دوست من Smile
اول اینکه اینکار شما خیلی درست نیست که یک سوال رو چند جا کپی و پیست کنین چون یه جا کافیه و بر اساس اون بهتون جواب داده میشه... اگه خاستین نظر کس خاصی رو بدونین میتونین براش لینک سوالتون رو بفرستین که بهتون جواب بده... به هر حال هر کسی بهتون جواب بده نمیتونه دقیقا حکم صادر کنه و ما کلا میتونیم یه سری نظر بدیم که اونم بنا به تجربه هماهنگه چون چیز خیلی عجیبی نیست این پروسه...
امیدوارم ناراحت نشید! این رو بدونید که خیلی خوشحالیم که هم وطن هایی مثل شما داریم با این همه افتخار و خوشحالیم که اینجا عضو شدید و سوال میپرسید Smile

در مورد سوال هاتون:
1. دقیقا که نمیشه بر اساس رتبه بندی جهانی بهتون نظر داد که مثلا فلان دانشگاه با رنک # شما مثلا 68 در صد شانس دارید..
اما به طور کلی شانستون خوبه نسبتا برای فاند گرفتن با توجه به شرایطتون ، حتی از دانشگاه های خیلی خوب اروپا مثل کارولینسکا ی سوئد یا زوریخ سوییس یا هایدلبرگ آلمان و ....
اما واقعا نمیشه به قطعیت گفت... به هر حال شما تمام امکانات و مدارک لازم رو دارید برای اینکه اپلای کنید پس پیشنهاد من اینه که تا میتونید دانشگاه های مختلف اپلای کنید و شانستون رو امتحان کنید... ایشالا که از بهترین دانشگاه ها پذیرش بگیرید اما حتما یه سری دانشگاه های پایین تر هم اپلای کنین که خدایی نکرده شانستون از دست نره... مثلا تاپ هاندرد دنیا (که شاید 20 تا توش مال اروپا باشه) و 10 تا دانشگاه سطح پایین تر بستگی به سلیقه ی شخصی و کشور و شهر و امکانات دیگه ی دانشگاه.... اما حتما یه گزینه ی آخر هم برای خودتون بزارید که دانشگاه خیلی قوی ای نباشه که خیالتون راحت باشه که حتما قبول میشید...
متاسفانه یه چیز بد وجود داره براتون و اونم اینه که رشتتون خیلی راحت و خوب نمیشه توش بورس گرفت مخصوصا برای ایرانی ها... (مثلا نسبت به رشته های مهندسی) اما بازم خیلی ها تونستن فول فاند بگیرن توی این طور رشته ها...
این یکی از رنکینگ های خوب هست که برای رشته های پزشکیه... به نظر من از همه بیشتر همین به درد شما میخوره..
2. رزومه شما خداییش خوبه... مخصوصا معدلتون.. اولا که من خلاصه مقاله رو متوجه نشدم چیه!! منظورتون پوستره؟!! اگه میخاید شانستون بره بالاتر طبیعتا باید مقاله های آی اس آی بیشتری داشته باشید مخصوصا توی ژورنال های قوی.. و یا توی کنفرانس های خیلی خوب مقاله داشته باشید.... به نظر من این مهم ترین تکمیل کننده هست... حداقل قابلیت تحقیقاتی شما رو کامل نشون میده... یه سری موارد دیگه ذکر کردید که به نظر من خیلی تاثیر گزار نیست و حتی بهتره اون ها رو توی رزومه اتون نیارید... چون افرادی مثل شما رزومه اشون طولانی میشه و این خیلی خوب نیست!! پس بعضی چیزا مثل دانشجوی برتر دانشگاه یا دانشجوی نمونه دانشگاه و ازین چیزا ممکنه برای یه سری نکته ی مهمی در سی وی شون باشه اما برای شما خیلی قابل استفاده نیست... (به این هم دقت کنید که متاسفانه و کاملا به غلط خیلی هم در خارج از ایران برای دانشگاه شما ارزش قایل نیستن) برای بحث های بیشتر به تاپیک های مرتبط با سی وی مراجعه کنین Smile البته هرگز اهمیت خود پروسه ی پذیرش رو نادیده نگیرید و بدونید که نصف رزومه ی خوبه و نصف پذیرش گرفتن خوب و مخ زنی استادا!! ؛)
3. والا خیلی سوال سختی پرسیدی!! این خیلی خیلی به خودت بستگی داره.. ما میتونیم یه سری فکت بهت بدیم و نظر خودمون اما بازم خیلی خیلی به علایق و طرز فکرت بستگی داره...
به نظر من شکی نیست که شما باید تلاش کنین که برید از ایران، حداقل برای یه دوره ی 4 ساله ی دکترا... حد اقل ببینید چطوریه.. باور کنین همین که دارید بهش فک میکنید نشون میده که بهتره برید... دانشگاه های خوب اروپایی واقعا با ایران سیستمشون فرق داره، خیلی بیشتر بهتون بها داده میشه، راحت تر و بهینه تر بهتون کمک میشه، اگه کار آزمایشگاهی بخاید انجام بدید که دیگه زمین تا آسمونه فرقش، فاند رو هم که اصلا فراموش نکنید، تازه همه ی این ها یه طرف، شما علاوه بر صرف تحصیل و کار در اروپا موقعیت زندگی در اروپا رو هم برای 4 سال دارید که خب اون هم تجربه ی کمی نیست و ارزشش به نظر من کمتر از خود تحصیل نیست.. پس شک نکنین که بهترین کار رفتنه حتی برای مدتی... البته بازم میگم این کاملا نظر منه..
شما حتی میتونید مرخصی یک ساله هم بگیرید و برید از ایران... تست کنید ببینید چطوره....

ایشالا که موفق باشید هر جا هستید.. Smile
سوالی بود در خدمتیم و لطفا دیگه کپی پیست نفرمایید ؛)

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - M.A Dehghan - 18-07-2012

با سلام و خسته نباشید و تشکر به خاطر همه راهنمایی های خوب و ارزنده شما

ضمن عرض پوزش، با توجه به این که تنها دو روز از عضویت من در این انجمن می
گذرد و با تمامی قوانین آشنایی کامل ندارم این اتفاق افتاده است. من تمام تلاشم را کردم تا سوالاتم
مرتبط با موضوع انجمن ها باشد ولی ظاهرا اشتباهاتی داشته ام که بدین وسیله از شما و همه عزیزان عذر خواهی می کنم. امیدوارم با کمک شما بتوانم بهترین تصمیم گیری را داشته باشم. با سپاس

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - shani_6420 - 22-09-2012

با سلام به همه
من تا حالا خودم براي ارشد روي ايتاليا تمركز كرده بودم ولي با خوندن اين فروم و ديدن شرايط بقيه دوستان شك و ترديدم بيشتر شد و به فكر آلمان هم افتادم.واقعاً براي انتخاب كشور به مشكل برخوردم.ممنون ميشم راهنمائيم كنين

مترجمي زبان انگليسي/كارشناسي

دانشگاه اصفهان

16.30

تافل 100

مقاله ندارم
توصيه نامه: 1

خواسته ها: (كارشناسي ارشد به همراه فاند)

اگر لطف كنين بگين كدوم كشورهاي اروپايي براي من مناسبترن و آيا براي كانادا شانسي دارم يا نه ممنون ميشم.
فاند (يا كم هزينه/مجاني بودن) برام خيلي مهمه همينطور زمان،يعني ميخوام تا ددلاين سال ديگه كارام انجام شده باشه و به اميد خدا پذيرش بگيرم

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 22-09-2012

(22-09-2012, 02:08 PM)shani_6420 نوشته: با سلام به همه
من تا حالا خودم براي ارشد روي ايتاليا تمركز كرده بودم ولي با خوندن اين فروم و ديدن شرايط بقيه دوستان شك و ترديدم بيشتر شد و به فكر آلمان هم افتادم.واقعاً براي انتخاب كشور به مشكل برخوردم.ممنون ميشم راهنمائيم كنين

مترجمي زبان انگليسي/كارشناسي

دانشگاه اصفهان

16.30

تافل 100

مقاله ندارم
توصيه نامه: 1

خواسته ها: (كارشناسي ارشد به همراه فاند)

اگر لطف كنين بگين كدوم كشورهاي اروپايي براي من مناسبترن و آيا براي كانادا شانسي دارم يا نه ممنون ميشم.
فاند (يا كم هزينه/مجاني بودن) برام خيلي مهمه همينطور زمان،يعني ميخوام تا ددلاين سال ديگه كارام انجام شده باشه و به اميد خدا پذيرش بگيرم
دروود.
دوست عزیز شما با این رزومه که شرایطتون بهتره برای کشور آلمان و اتریش و کشورهای اسکاندیناوی اقدام نمایید از طرفی در نظر بگیرید که شانس دریافت بورس بدلیل رایگان بودن دانشگاه خیلی دور از انتظار است مگر اینکه شرایط بسیار خاصی باشه. اما شما برای همین ترم پیش رو برای دانشگاههای کشورهای مذکور اقدام نمایید شانس بالایی برای پذیرش دارید. اکثراً باید قبل از ژانویه و فوریه مدارک رو ارسال نمایید.

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - shani_6420 - 24-09-2012

خيلييي ممنونم از راهنمائي و توضيحاتتون
فقط مشكلي كه من در رابطه با آلمان دارم خوندن زبان آلمانيه...چون شنيدم يه مقدار خوندنش از ايتاليايي وقت گيرتره و با توجه به اينكه اينطور كه شما ميگين حدوداً كمتر از شش ماه فرصت دارم آيا زمان كافي هست براي يادگيري آلماني در حدي كه بهم ويزا بدن؟
البته من ميخوام براي يه دانشگاه اپلاي كنم كه رشته م رو به زبان انگليسي ارائه بده و در دانشگاه هاي آلمان به زبان انگليسي درس بخونم

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 24-09-2012

(24-09-2012, 07:43 AM)shani_6420 نوشته: خيلييي ممنونم از راهنمائي و توضيحاتتون
فقط مشكلي كه من در رابطه با آلمان دارم خوندن زبان آلمانيه...چون شنيدم يه مقدار خوندنش از ايتاليايي وقت گيرتره و با توجه به اينكه اينطور كه شما ميگين حدوداً كمتر از شش ماه فرصت دارم آيا زمان كافي هست براي يادگيري آلماني در حدي كه بهم ويزا بدن؟
البته من ميخوام براي يه دانشگاه اپلاي كنم كه رشته م رو به زبان انگليسي ارائه بده و در دانشگاه هاي آلمان به زبان انگليسي درس بخونم
دوست عزیز.
شما با همین شرایط که بیان نمودید برای دوره های انگلیسی زبان شانستون خوب ارزیابی میشه. اما اگر مایل به یادگیری زبان آلمانی هستید در طول 6 ماه اگر فشرده کار کنید احتمالاً تا سطح A2 را فراگیرید.

[جداشده] با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - irnco - 02-11-2012

همونطور که گفته بودم برای ارشد اگر دانشگاه منچستر باشه حاضرم همین پلیمر رو بخونم در غیر این صورت رشته ای مرتبط با طراحی رو میخوام بخونم و ترجیح میدم از کارشناسی باشه.
با این شرایط میشه از دانشگاه های اروپایی مخصوصا تو هلند پذیرش گرفت؟
هزینه زندگی تو هلند چقدره؟ (میدونم تحصیل تو رشته ای که من میخوام حدود ۱۴۰۰۰ یورو در ساله)
------------------------------------------------------------------------------------------
شرایط تحصیلی در این پست

RE: [جداشده] با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - Shihan - 02-11-2012

(02-11-2012, 02:22 PM)irnco نوشته: همونطور که گفته بودم برای ارشد اگر دانشگاه منچستر باشه حاضرم همین پلیمر رو بخونم در غیر این صورت رشته ای مرتبط با طراحی رو میخوام بخونم و ترجیح میدم از کارشناسی باشه.
با این شرایط میشه از دانشگاه های اروپایی مخصوصا تو هلند پذیرش گرفت؟
هزینه زندگی تو هلند چقدره؟ (میدونم تحصیل تو رشته ای که من میخوام حدود ۱۴۰۰۰ یورو در ساله)
------------------------------------------------------------------------------------------
شرایط تحصیلی در این پست
ببینید خیلی نمیشه نظر قطعی داد که واسه منچستر شرایطتون خوبه یا نه چون این دانشگاه جزو 40 تای اول مهندسی دنیاست و کیفیتش در دنیا خوبه. در ضمن ایلتس 6.5 رو حداقل می خواهد اما به نظرم بد نیست اقدام کنید. پارسال یکی از دوستانم با معدل 15.5 و ایلتس 6.5 در رشته عمران از اونجا پذیرش گرفت.
واسه هلند هم خوبه چون بیشتر بدنبال جذب دانشجوی بین الملل است اما 2 نکته وجود داره اینکه: بحث ویزای هلند هنوز در پرده ای از ابهام هست. و اینکه برای دانشگاه دلفت شرایط بسیار بهتری نیاز داره که شما ندارید. اما می توانید برای صنعتی ایندهوون یا گرونینخن و تونته اقدام کنید. اما من خودم پیشنهاد تحصیل در انگلیسه به لحاظ وجود زیاد دانشجوی بین الملل و محیط زنده انگلیش که باعث بهبود زبانتون خواهد شد.

شرایط پذیرش برای دکترا از کدام کشور و دانشگاه خوب اروپایی را دارم؟ - نسترن1830 - 16-11-2012

سلام.خسته نباشید به تمامی دوستان عزیز و هموطن های گلم که هر کجا باشند ایرانی ایرانی بامرام هستند.

ببخشید من برای دکترا میخوام یه کشور اروپایی اقدام کنم.شما بفرمایید که واسه کدام کشور و دانشگاهی شرایط اقدام را دارم؟

لیسانس زیست شناسی از دانشگاه سراسری با معدل15.

ارشد میکروبیولوژی از دانشگاه ازاد با معدل18

ثبت 2 باکتری در NCBI

10 کنفرانس بین المللی و ملی در ایران که مقاله داشته ام

4 مقاله ISI در مجلات افریقایی-مالزی-هند
3مقاله علمی پزوهش که 2تای آن isc شده

مجری5 طرح دانشجویی تمام شده
سابقه تدریس دانشگاه 2سال

دارم واسه زبان تا اسفند اماده میشم اما فعلا مدرکی ندارم

هر کدام از دوستان درباره این شرایط متوسط بنده نظری دارند بفرمایند که از کدام کشورها میتونم فاند یا بورسیه بشم؟