آکادمیا کافه
گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا (/Thread-%DA%AF%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%AA%D9%85%DA%A9%D9%86-%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C-Bank-Statement-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت - Torkan - 22-10-2013

سلام دوستان خوبSmile
تو i-20 بنده دو مورد مجزا ذکر شده یعنی فک کنم تو i-20 همه اینطوریه دیگه:
اولا مقدار هزینه لازم واسه یکسال رو نوشته
در قسمت دیگه اون مقدار که اسپانسر هزینه گذاشته (یعنی همون bs ) که یکم بیشتز از مقداری است که دانشگاه خواسته بود حدود 2000تا بیشتر!
الان واسه سفارت چقدر باید یا بهتره bs داشته باشیم؟
مثلا اگه 30000 دانشگاه بخواد 35000تا منطقیه؟! کلا میخوام ببینم قاعده خاصی که نداره (میدونم نباید خیلی زیاد هم بذاریم تو بانک)
ممنون

RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت - M1KE - 22-10-2013

می بایست همین طور باشه و رقم موردنظر هم منطقی است.حدود 20 هزارتای آن هزینه های Tuition and fee است و حدود 10 هزارتای آن هم هزینه های زندگی. یک مقدار کمی هم برای بیمه و موارد دیگر در نظر می گیرند که در مجموع حدود همان 30 هزار تا می بایست شده باشد. در واقع، در قسمت 7 هزینه های لازم محاسبه شده اند و در قسمت 8 مشخص شده که این هزینه ها به چه شکل تامین می شوند (هزینه شخصی، RA ، TA و غیره). با در نظر گرفتن یک سری هزینه های پیش بینی نشده در کل بهتر هست که توانایی مالی شما --حال از هر منبعی که باشد-- قدری بیشتر از موارد محاسبه شده در بخش 7 باشد. اگر با هزینه شخصی است به نظرم با احتساب دلار مبادله ای حدود 20 درصد بیشتر از مقادیر اشاره شده در بخش 8 در حساب بگذارید.

RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت - Torkan - 22-10-2013

(22-10-2013, 09:29 AM)'M1KE' نوشته: می بایست همین طور باشه و رقم موردنظر هم منطقی است.حدود 20 هزارتای آن هزینه های Tuition and fee است و حدود 10 هزارتای آن هم هزینه های زندگی. یک مقدار کمی هم برای بیمه و موارد دیگر در نظر می گیرند که در مجموع حدود همان 30 هزار تا می بایست شده باشد. در واقع، در قسمت 7 هزینه های لازم محاسبه شده اند و در قسمت 8 مشخص شده که این هزینه ها به چه شکل تامین می شوند (هزینه شخصی، RA ، TA و غیره). با در نظر گرفتن یک سری هزینه های پیش بینی نشده در کل بهتر هست که توانایی مالی شما --حال از هر منبعی که باشد-- قدری بیشتر از موارد محاسبه شده در بخش 7 باشد. اگر با هزینه شخصی است به نظرم با احتساب دلار مبادله ای حدود 20 درصد بیشتر از مقادیر اشاره شده در بخش 8 در حساب بگذارید.

طبق معمول ممنون از اطلاعاتتون
در واقع در بخش 8 همون مقداری که اسپانسر گذاشته (خونواده) رو نوشته...پس بهتره 20 درصد بیش از اون مقدار باشه
فقط یه سوال بی ارتباط به این تاپیک!:
یکی از دوستان پرسیده بودن که اگه افسر بگه سال بعد رو چیکار میکنی اینکه بگم این دانشگاه توش رسمه که appointment با استادا میذاریم و اسپانسر (سوپروایزر) میشن حرف منطقیه؟ (البته واقعا هم اینطوری هستش چون استادا تا با دانشجو قرار نذارن اصلا ورش نمیدارن تو اون دانشگاه) و خوب نشد هم که دست به دامن اسپانسر خودمون میشیم دیگه!
بسیار ممنون

RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت - M1KE - 22-10-2013

همونطور که قبلا هم اشاره کردم برای افسر سفارت خیلی این موضوع مهم نیست و بیشتر مهم هست که شما در همان بدو ورود با مشکل مالی مواجه نباشید به شکلی که نتوانید ثبت نام کنید و سربار دولت شوید. تا سال دوم خودشان می دانند که بالاخره فرد فرصت دارد که یا از دانشگاه یا از خانواده برای خودش منبع مالی پیدا کند. ولی در همان بدو ورود مشکل داشته باشد نوعی اهمال در بررسی توانایی مالی دانشجو است و به حساب سفارت گذاشته می شود. در واقع اگر سال های بعدی برایشان مهم بود از شما BS برای یک سال نمی خواستند و می گفتند برای 5 سال در حساب تان پول بگذارید. این موضوع نشان می دهد که سال های بعد برایشان خیلی مهم نیست. ولی اگر پرسیدند هم هر کدام از اینها را بگویید اشکالی ندارد. اینکه استادتان قول داده به شما فاند بدهد و اینکه اگر این اتفاق هم نیافتد خانواده تان آن را تامین خواهید کرد.

RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت - heliaaa - 24-11-2013

سلام دوستان
یه سوال مهم دارم و جوابشو پیدا نکردم
دانشگاهی که من دارم پذیرش میگیرم جزو مدارک مورد نیاز برای اپلای ساپورت مالی 25000 دلاریه که یکی از اقوام اونجا برای من در بانک گذاشته و به دانشگاه ارائه دادم، آیا این همان تکن مالی است یا فرق داره و اینجا هم باید BS  از بانک بگیرم؟
اصلا فرق این ها رو متوجه نمیشم ممنون میشم راهنمایی کنید.

RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت - M1KE - 24-11-2013

بله این دو یکی هستند و به هر حال هزینه دانشگاه می‌بایست توسط دانشگاه٬ خود دانشجو یا یکی از اقوام و آشنایان ایشان تهیه شود. در حالتی که خود فرد یا یکی از اقوام دانشجو این هزینه را تامین می‌کنند معمولا دانشگاه یک فرم  Financial Affidavit of support می‌دهد که حامی مالی موردنظر (خود دانشجو یا آشنای موردنظر) می‌بایست اون رو امضا کنند و در اون فرم معمولا مشخص میشه که رابطه اون حامی مالی با فرد و میزان هزینه‌ای که ایشان متقبل می‌شوند مشخص شده. وقتی این فرم به همراه Bank Statement مربوط به حساب بانکی حامی مالی موردنظر به دانشگاه داده می‌شود آنها در I-20 به طور رسمی اشاره می کنند که هزینه‌ها توسط آن حامی و به چه میزان تامین می‌شوند.

به نظر من I-20 نوعی سند رسمی هست که سفارت اون رو قبول داره و از نظر رسمی وقتی در اون اشاره شده باشه که هزینه‌ها توسط یک حامی مالی تامین می‌شوند نباید مدارک اضافی بخواهند. ولی در این مورد اطمینان ندارم که همیشه هم این موضوع رو در عمل رعایت کنند و از این جهت بهتر هست که یک نسخه از فرم Financial Affidavit of support که به امضای حامی مالی رسیده باشه و همین طور Bank Statement مربوط به حساب ایشون رو هم همراه داشته باشید.

البته راحت‌تر بود اگر که حامی مالی٬ خود شما یا یکی از والدین شما می‌بودند که به اصل Bank Statement اونها دسترسی راحت‌تری دارید.

RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت - heliaaa - 24-11-2013

ممنون از جوابتون
فقط اینکه الان که من حامی از داخل آمریکا دارم برای ویزام امتیاز منفی محسوب نمیشه؟

RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت - M1KE - 24-11-2013

نمیشه به طور قطع گفت ولی تصور عمومی بر این هست که داشتن آشنایی که بتونه شانس ماندن شما را در آمریکا بیشتر کنه برای ویزاهای غیرمهاجرتی یک نکته منفی و برای ویزاهای مهاجرتی یک نکته مثبت تلقی میشه. به نظرم این مورد تا حدی به سلیقه افسر بستگی داره و موارد زیادی بوده اند که در آمریکا آشنا داشته اند و ویزای دانشجویی گرفته‌اند.

به نظرم در مصاحبه اگر در مورد رابطه شما با این آشنایتان پرسیدند نه انقدر رابطه را بد جلوه دهید که بگویند از کجا معلوم هزینه‌های شما را بدهند و نه هم انقدر رابطه‌تان را خوب توصیف کنید که اینطور برداشت شود که شما را به هر شکل نگه خواهند داشت. به نظر حفظ حد تعادل و وسط منطقی‌تر هست. تاپیک تاثیر شرایط مختلف بر شانس گرفتن ویزا هم در این مورد می‌بایست اطلاعاتی داشته باشد.

RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت - nox - 24-11-2013

دوستان
یه سوالی دارم...  ساپورت مالی که خود دانشگاه آمریکا می خواد و چیزی که سفارت بهش نیاز داره..  حتما باید از یه شخص مثلا والدین باشه..؟  یعنی من می تونم برای ساپورت دانشگاه از حساب اقوامم  تو آمریکا استفاده کنم.. و برای سفارت از حساب والدین تو ایران؟؟  سفارت به این قضیه توجه می کنه و ممکنه مشکل ایجاد بشه؟؟

RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت - M1KE - 26-11-2013

من شخصا جايي نديدم كه به چنين محدوديتي اشاره كرده باشند. از نظر منطقي وجود يك حامي مالي شرط لازم و كافي هست ولي اگر تعداد حامي ها بيشتر از يك نفر باشند باز هم شرط پوشش داده شدن هزينه ها يا همون تمكن مالي براورده ميشه. در مورد دليلش هم اگر پرسيدن مي تونيد واقعيت رو بگين كه مثلا به نامه بانكي ايشون در ايران دسترسي در زمان كوتاه نداشتين ولي در عمل همون ايشون خواهند بود كه هزينه ها رو مي دهند و اينكه براي اطمينان افراد دوم يا سومي هم در ايران هستند كه مي تونند در تامين هزينه هاي تحصيل و زندگي به شما كمك كنند.

در فرم i20 هم تا جايي كه من ديدم به اسم حامي مالي اشاره نميشه و فقط عنوان ميشه كه خود فرد، اشنايان، يا دانشگاه خواهد بود. به همين دليل به نظرم روي اين موضوع حساسيت خاصي ندارند و فقط بيشتر مي خواهند بدونند كه دست كم يك نفر هست كه جلوي سربار دولت شدن فرد رو بگيره. ماهيت اين گواهي هاي بانكي كه حامي به اين شكل مي دهند خيلي رسمي و الزام اور نيست و براي رسمي بودن حامي مي بايست يك فرم ٣ صفحه اي توسط يك شهروند امريكايي پر و امضا بشه كه به ندرت و اون هم توسط مهاجرها گاهي استفاده ميشه و حامي هاي دانشجويان در غالب موارد يا خود فرد هست يا خانواده ايراني او كه مشخصه حالت الزام اور ندارند و بيشتر براي اينه كه نشون داده بشه اون خونواده داراي يك حداقل تمكن مالي هست. با اين نگاه به نظرم اين خيلي براشون مهم نيست و اگر هم پرسيدند ميشه به مشكلات اشاره شده در پاراگراف اول اشاره كرد.