![]() |
گرفتن وقت از آنکارا در سال ۲۰۱۲ - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +----- انجمن: گرفتن وقت سفارت امریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +----- موضوع: گرفتن وقت از آنکارا در سال ۲۰۱۲ (/Thread-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B2) |
RE: گرفتن وقت از آنکارا در سال ۲۰۱۲ - Babak - 07-08-2012 من دیروز موفق شدم از آنکارا برای یکی از اقوام وقت بگیرم. البته با توجه به این که ترم پاییز به زودی شروع خواهد شد، شلوغی سفارت ظاهرا کمتر شده و راحتتر میشه وقت گرفت. من ابتدا با شمارهای که در سایت سفارت گفته شده (2317-439-703-001) سعی کردم تماس بگیرم و حدود یک ربع مشغول شماره گیری بودم ولی همش اشغال بود. به طور عادی هم بوق اشغال نمیزد، بلکه اپراتور خودکار روی خط میگفت all circuits are busy و یک جورایی به نظر میرسید که انگار سوئیچ مخابراتی ظرفیت بیشتری برای برقراری تماس با این شماره رو نداره. بعد از این که نتونستم با این شماره تماس بگیرم، با شمارهی 00902123404444 تماس گرفتم که راحت برقرار شد و اول شماره ۱ رو برای انگلیسی و بعد ۵ رو برای خرید پین با کردیت کارت زدم و خیلی زود اپراتور روی خط اومد و شماره کردیت کارت رو گرفت و پین رو داد و وقتها هم به نظر باز میرسید. یک وقت برای دو روز دیگه وجود داشت که زیادی نزدیک بود و من نخواستم و گفت که تقریبا وقتهای کل سپتامبر بازه و روزهای دوشنبه تا چهارشنبه برای تقریبا تمام ماه سپتامبر وجود داره. همه چیز به صورت معمول پیش رفت، فقط وسط کار یک جا از من پرسید که با شماره امریکایی (۰۰۱) سفارت تماس گرفتم یا با شماره ترکیهای (۰۰۹۰) که بهش گفتم با شماره ترکیهای و بهم گفت صبر کن. نمیدونم چی رو میخواست چک کنه ولی بعد از چند ثانیه برگشت و بقیه اطلاعات رو گرفت و وقت رو داد. به غیر از اطلاعات معمول، مثل نام و نام خانوادگی و تاریخ تولد و شماره پاسپورت، شماره فرم DS-160 رو هم گرفت. البته قبلش پرسید که آیا فرم رو پر کردم یا نه و من پر کرده بودم و شماره رو بهش دادم. این قسمت چندان در سایت سفارت واضح نیست و جایی نگفته که برای گرفتن وقت شماره DS-160 لازمه، اما ظاهرا بهتره که قبل از گرفتن وقت فرم رو پر کرده باشید و شماره رو داشته باشید. RE: گرفتن وقت از آنکارا در سال ۲۰۱۲ - afshin_p_s_r - 02-09-2012 سلام دوستان.خواستم ببینم از ایران هم میشه وقت سفارت گرفت؟یعنی مخابرات ایران شماره سفارت رو فیلتر نمیکنه? RE: گرفتن وقت از آنکارا در سال ۲۰۱۲ - Behnoush - 02-09-2012 (02-09-2012, 12:41 AM)afshin_p_s_r نوشته: سلام دوستان.خواستم ببینم از ایران هم میشه وقت سفارت گرفت؟یعنی مخابرات ایران شماره سفارت رو فیلتر نمیکنه?من با تلفن ثابت خونه تماس گرفته بودم و مشکلی نبود. RE: گرفتن وقت از آنکارا در سال ۲۰۱۲ - Saeid - 02-09-2012 (02-09-2012, 12:41 AM)afshin_p_s_r نوشته: سلام دوستان.خواستم ببینم از ایران هم میشه وقت سفارت گرفت؟یعنی مخابرات ایران شماره سفارت رو فیلتر نمیکنه?شماره ویرجینیاشون فیلتره. ولی شماره سفارت تو ترکیه آزاده. میتونید بگیرید. البته برا وقت اضظراری میشه راحت زنگ زد ولی وقت عادی که دوشنبه هاست گرفتن خود شماره به خاطر شلوغی خطها خیلی سخته. RE: گرفتن وقت از آنکارا در سال ۲۰۱۲ - elenjoon - 26-09-2012 سلام من میخواستم از پروسه درخواست ویزا امریکا از انکارا چند سوال از شما دارم.. اول اینکه ..من یه دختر 5 ساله دارم ..میخوام برای درخواست ویزا ایشون هم به عنوان همراه وارد سفارت شه ..فقط نمیدونم ایا باید برای ایشون هم هزینه 160 دلار را به بانک بپردازم؟ یعنی هم برای خودم و هم برای دخترم؟ دوم اینکه ..این هزینه سویس چیه که شنیدم 200 دلار باید پرداخت شه؟ باید چجوری و به چه حسابی پرداخت کنم ؟ از ایران باید بپردازم یا از ترکیه؟ سوم اینکه....پین چیه ...من کارت اعتباری ویزا دارم چجوری باید پین تهیه کنم و این پین برای چیست و باید به کی بدمش؟ مرسی فقط خواهش میکنم جوابمو بدید با تشکر فراوان RE: گرفتن وقت از آنکارا در سال ۲۰۱۲ - Babak - 27-09-2012 درود در مورد دخترتون فکر میکنم باید هزینه ۱۶۰ دلار ویزا رو بپردازید، اما در این مورد زیاد مطمئن نیستم. برای اطمینان پیشنهاد میکنم همون موقع که برای گرفتن وقت تماس میگیرید، ازشون بپرسید که آیا باید این هزینه رو بپردازید یا خیر. اگر دوستان در این مورد اطمینان دارند هم خواهش میکنم که همین جا پاسخ بدن. هزینه سویس فقط برای ویزای دانشجویی هست. اگر شما برای ویزای توریستی اقدام میکنید لازم نیست این هزینه رو بپردازید. در مورد تهیه پین هم فقط کافیه که به شماره سفارت زنگ بزنید و درخواست وقت کنید، خودشون ازتون مشخصات کردیت کارت رو میگیرند و بهتون یک پین میدن که عملا یک عدده و همون جا بهتون با همون پین وقت رو میدن. به عبارت دیگه پین چیزی نیست که بخواهید حتما قبلا یا به صورت جداگانه تهیه کنید. شما میتونید همون موقع که برای گرفتن وقت تماس میگیرید پین هم بگیرید. موفق باشید RE: گرفتن وقت از آنکارا در سال ۲۰۱۲ - elenjoon - 27-09-2012 سلام دوست عزیز با تشکر از پاسختون من برای ویزا دانشجویی میخوام وقت بگیرم و دختر 5 سالم هم همراه است.. وقتی که به سفارت جهت تعیین وقت زنگ بزنم به کدوم خطشون زنگ بزنم به خط با کد امریکا یا با کد ترکیه؟ بعد اونا فارسی حرف میزنند یا ترکی یا انگلیسی؟ و البته در مورد خرید پین و پرداخت sevis ..من اصلا نمیدونم اینا چی هستن و باید چگونه و از چه راهی پرداختشون کنم...البته من خودم کارت اعتباری ویزا دارم ...میشه بیشتر در مورد این دو مورد کمک کنید لطفا .....یه دنیا ممنون RE: گرفتن وقت از آنکارا در سال ۲۰۱۲ - m.ost - 27-09-2012 (27-09-2012, 01:56 PM)elenjoon نوشته: سلام دوست عزیزدرود دوستان در پست های قبلی توضیحات رو دادن و علاوه بر این در این لینک که مال سفارت هست توضیح داده که دانشجویان می توانند وقت اضطراری بگیرند. (توضیحات زیر Appointments for Iranian Student and Exchange Visitor Visa Applicants رو بخونید) شما باید یک ایمیل با سابجکت "NIV-Iran-Emergency" به همراه اسکن I20 و حاوی مشخصات پاسپورتون (من اسکن پاسپورت رو فرستادم ولی اجباری نیست و نوشتن مشخصات پاسپورت کفایت میکنه) بفرستین به CA-Ankara@state.gov. در این ایمیل باید بنویسین که تقاضای گرفتن وقت مصاحبه برای ویزای نوع F1 (اگر خودتون میخواین به عنوان دانشجو برین) رو دارین. به تاریخ شروع دوره تون هم اشاره کنین. بعد از مدتی اگر با تقاضای وقت اضطراری شما موافقت بشه با ایمیل به شما اطلاع داده میشه و شماره تلفنی که باید باهاش تماس بگیرین هم در ایمیل نوشته میشه. شما وقتی زنگ بزنین تلفن اولش گویا هست و به شما اجازه میده که انتخاب کنین با اپراتور انگلیسی زبان صحبت کنین یا فارسی زبان. هزینه خرید پین در حال حاضر 20 دلار هست و هزینه خدمتیه که به شما ارائه میشه. شما باید مشخصات کردیت کارت رو در اختیار داشته باشین. بعد اپراتور با شما صحبت میکنه و مشخصات پین رو میگیره و بعد از خرید پین وقت های خالی رو به شما میگه و شما از بینشون انتخاب میکنین و بعد ایمیل کانفرمیشن وقت برای شما فرستاده میشه. در این تاپیک توضیحات تکمیلی وجود داره. در مورد SEVIS مراجعه بفرمایید به این انجمن. تاپیک هاش رو مطالعه کنین. توضیحات لازم داده شده. همچنین من تجربه گرفتن وقت رو در صفحه قبل همین تاپیک نوشتم که میتونین ملاحظه بفرمایین. در مورد فرم DS-160 هم مراجعه کنین به این تاپیک و این تاپیک موفق باشین. RE: گرفتن وقت از آنکارا در سال ۲۰۱۲ - elenjoon - 27-09-2012 (27-09-2012, 07:08 PM)m.ost نوشته: درودسلام اول اینکه من مسلط به انگلیسی نیستم پس این سیستم گرفتن وقت اورژانسی شامل حال من نمیشه..در سایت هم نوشته که متقاضیان دوره های زبان انگلیبسی باید روال عادی را طی کنند...درسته؟ یا اشتباه میکنم؟ و در مورد خرید پین ..بخدا قسم هر چی در بالا در مورد خرید پین گفتید بازم نفهمیدم منطورتون چیه؟ اصلا ببینید پین چیه؟یعنی وقتی بعد از پر کردن فرم به سفارت زنگ بزنم و بگم پین میخوام؟؟؟؟؟؟؟ مسخره نیست؟ یه وقت ضایع نشم؟؟؟؟ در ضمن کارت اعتباری ویزا دارم...کردیت کارت ندارم ایا فرقی نمیکنه برای اونا؟ بعدش شماره کارتم رو بهشون میدم بعد خودشون از اعتبارش 20 دلار کم میکنند بعد به من شماره یا id یا چیز دیگری در قبالش میدنند ؟؟؟؟؟؟اره؟ یا نه؟ تا اینجا که درست بود یا نه؟ بعدش که اون id یا هر چیز دیگه ای رو دادنن بعد از اون باید وقت بخوام ازشون؟؟؟اره؟؟؟ مرسی اگه این دفعه هم لطف کنید راهنمایی کنید RE: گرفتن وقت از آنکارا در سال ۲۰۱۲ - m.ost - 27-09-2012 (27-09-2012, 09:15 PM)elenjoon نوشته: سلامدوست عزیز اول پیشنهاد میکنم آرامش داشته باشین، من براتون توضیح میدم ![]() اگر شما متقاضی دوره زبان انگلیسی هستین (یعنی برای تحصیل در دوره های زبان دارین میرین) بله وقت اضطراری شامل حال شما نمیشه. شما باید وقت عادی بگیرین. در پست اول این تاپیک نحوه گرفتن وقت عادی توضیح داده شده. در اولین دوشنبه اول هرماه شما میتونین برای ماه بعد وقت بگیرین. یعنی هفته بعد دوشنبه شما میتونین این کار رو انجام بدین. ساعت 10 صبح به وقت ایران(میشه 8:30 به وقت استانبول) باید شروع به تماس گرفتن با این شماره 0017034392317 بکنین. بعد اگر موفق بشین تماس بگیرین یک مدتی هم باید پشت خط باشین تا گوشی رو بردارن. شما میتونین انتخاب کنین با اپراتور انگلیسی زبان صحبت کنین و یا فارسی زبان، پس نگران این مسئله نباشین. پین یک شماره هست. اونها در مقابل خدمتی که به شما میدن در این روز 20 دلار پول میگیرن. این پین هم مثل رسیده. شما پول دادی رسید گرفتی. ببینین شما همون ویزا کارت رو دمه دست داشته باشین. بعد اپراتور که گوشی رو برداشت شما میگین وقت مصاحبه میخواین. خودش میپرسه ازتون که پین داری؟ شما میگین نه. بعد میگه کردیت کارت داری (ویزا کارت هم میشه) شما میگین بله. بعد خودش مشخصات کارت رو از شما میپرسه. به اسم کیه. تاریخ اعتبارش تا کیه. کجا صادر شده. بعد شما منتظر میمونین که اپراتور یک شماره پین به شما بگه. این شماره رو یادداشت میکنین. ولی کاربردی براتون نداره. مگر اینکه مثلا بعد از اینکه شما موفق به گرفتن وقت شدین همون روز دوباره زنگ بزنین و بخواین روز مصاحبه رو عوض کنین. یعنی این 20 دلار که از کارت شما برداشت شده برای یک روز اعتبار داره. بعد اپراتور وقت های خالی رو بهتون میگه. بعد شما انتخاب میکنین از بینشون. واقعا چیز سختی نیست، نگران نباشین. خود اپراتور بهتون میگه چی میخواد و چیکار کنین. شما فقط زنگ بزنین بعد اگر گوشی رو برداشتن بگین وقت میخواین. دیگه خود اپراتور راهنماییتون میکنه. امیدوارم توضیح کافی باشه. |