آزمایش های مدیکال برای صدور ویزای کانادا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +---- انجمن: مهاجرت به کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +---- موضوع: آزمایش های مدیکال برای صدور ویزای کانادا (/Thread-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%DB%8C%DA%A9%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D8%AF%D9%88%D8%B1-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) |
RE: آزمایش های پزشکی برای صدور ویزا - ahmadi1980 - 06-04-2015 (05-04-2015, 07:46 PM)'nooshayeman' نوشته: دکتر فرخی ابتدا گزارش مختصری از وضعیت سلامت و عمل های جراحی و سابقه های بستری شدن از ما گرفتن که ما مواردی که بود رو گفتیم. بعد راهنمایی شدیم که آزمایش های لازم رو بدیم. دخترم فقط آزمایش ادرار داد و من و همسرم آزمایش خون و ادرار که جمعا 193 هزار تومن شد. سپس پاسپورتها اسکن شد و ازمون عکس گرفتن. سلام
خیلی متاسفم که پروسه مدیکال شما انقدر پر هزینه و طولانی شد و امید وارم که عبرتی برای باقی دوستان بشه. قبلا هم دوستان دیگه ای گفتن که چک زده اعتراف نکنید مخصوصا برای دکتر گیری مثل فرخی چون خود من هم با ایشون مدیکال داشتم. هم کلیه و هم مثانه سنگساز داشتم و یک هفته قبل از مدیکال تا میتونستم آب خوردم و به دکتر هم چیزی در این باره که این مشکلات رو دارم نگفتم. توروز مدیکال ادرارم زرد کم رنگ بود و مثل اشک چشم زلال . آزمایش هم هیچی نشون نداد خدارو شکر البته خون به میزان خیلی کم بود که دکتر گفت ایرادی نداره و خیلی خیلی کمه. دوست دیگه ای با ما اومده بود آزمایشگاه و با هم از مطب دکتر اومده بودیم و گفتم که باید آب میخوردی و .... ولی به دکتر گفته بود که سنگ کلیه داره و بهش گفتم که ظرف ادرارت رو بده خانومت جای هر دو شما پر کنه و اونها هم بدون هیچ مشکلی مدیکالشون رسیو شد . همیشه صداقت خوب نیست RE: آزمایش های پزشکی برای صدور ویزا - Nooshafarin - 06-04-2015 (06-04-2015, 12:08 PM)'ahmadi1980' نوشته: سلام. سپاس از پاسخ شما.
همسر من در شرایط دفع سنگ بود و با آب زیاد خوردن مساله حل نمی شد. دکتر فرخی و دوستان دیگه ای که مطلع هستن، نظرشون این هست که سنگ کلیه برای کسی مشکل ریجکت شدن پیش نیاورده. اما این پیام شما برای من به شدت استرس ایجاد کرد. RE: آزمایش های پزشکی برای صدور ویزا - ahmadi1980 - 06-04-2015 (06-04-2015, 12:30 PM)'nooshayeman' نوشته: دوست خوبم
نمیخواستم به استرست اضافه کنم. دلیلی هم برای استرسی شدن وجود نداره . خیالت راحت باشه که همه چیز حله. من فقط برای باقی دوستان این راهنمایی رو نوشتم که خودشون رو تو دردسر نندازن. ایشالا سریعا پاس ریکوئست بشی RE: آزمایش های مدیکال برای صدور ویزای کانادا - fafar1069 - 10-04-2015 سلام دوستان از کجا باید بفهمیم مدیکالمون ریسیو شده یا نه؟ ممنون RE: آزمایش های مدیکال برای صدور ویزای کانادا - shubizkumbuli - 11-04-2015 موضوع خیلی مهم: دوستان بنده نماینده بیمارستان پارس نیستم ولی بهتون اخطار می کنم که بیمارستان دی نرید. یک دکتر م... مسئول عکس ریه هست. ایشون دیدم که یک تعداد زیادی رو با هم زدن مشکوک به سل (تو مایه های سریال در حاشیه). موضوع جدید نیست. این بندگان خدا هم بدبخت شدن. چجوری؟ مرحله اول: تشخیض غلط سل یا هر نوع تشخیص غیر نرمال بودن! مرحله دوم: در حالت تشخیص سل یا مشکوک بودن به سل یک ضرب باید برید مرحله سه برای تست خلت مخصوص سل. بدون این که پرونده فرستاده شه. اگر خوش شانس تر باشید و زده باشه غیر نرمال به هر دلیل، ارجاع میدن به متخصص. متخصص دیگه. فرض کنید تست می کنند و میگن ریه اتون سالم سالم هست و دکتر اول بیمار بوده که زده مشکل داره. در ضمن گواهی میگردد که ریه نامبرده مانند پمپ هوا کار می کنه و هیچ مشکلی نداره! دکتر میفرسته میره ولی به احتمال زیاد CIH چون خیلی حساسه رو ریه آزمایش تکمیلی میده. مرحله سه: CIH یا دکتر تست کشت خلط (مخصوص سل) بین 6 تا 8 هفته طول میکشه. خود CIH بهتون 90 روز فرصت میده! مرحله چهار: اگر سل داشته باشید که دو حالت دار فعال و غیر فعال. فعال باشه رد می کنند. غیر فعال باشه درمان 1 ساله داره و بعد از یکسال دوباره مدیکال و تست خلط دارید که یه 6 ماهی هم این طول میکشه و بهتون ویزای مشروط میدن. شرطش هم اینه که باید برید اونجا دوباره چک شید و درمان! اینجا دکتر مشکلی ایجاد نکرده و تشخیص درست بوده. ادامه مرحله چهار: تست خلط منفی برمیگرده! دکتر هم مینویسه عادیه. ولی در مورد چندین کیس دیده شده که CIH ریسک نکرده و پرونده رو معطل کرده. بعد از یکسال تا یکسال و نیم دوباره مدیکال و تست خلط داده. فرض کنید جواب باز هم منفی اومده. باز هم بهتون ویزای مشروط میدن و باید برید اونجا چک آپ!!! مرحله پنج: تعهد میدید که ظرف کمتر از یک هفته از رسیدن به کانادا برید پیش دکتر مخصوصشون! دکتر هم براتون آزمایش مینویسه و اگر اشتباه نکنم درمان رو شروع می کنه چه مثبت چه منفی. چون شما 8 هفته طول میکشه تا جوابتون بیاد! مشکل بزرگ: در بدو ورود به کانادا شما بیمه ندارید همه هزینه ها از جیب مبارکتون میره1 مشکل بزرگتر: چیزی که دقت کردم اینه که اکثرا میرن یه لندینگ میزنند و بر میگردند وسایل جمع می کنند و دوباره میرن. بعضی ها برای ارزیابی این کار رو می کنند. بعضی برای کار عقب افتاده، بعضی هم به هر دلیل دیگه ای. در صورتی که این مشکل رو داشته باشید که تشخیص غلط داده باشند بدبختی اینه که تا یک مدت نمیتونید خاک کانادا رو ترک کنید. خلاصه دو مورد: 1. به هیچ وجه بیمارستان دی نرید (بیمارستان دی عزیز شرمنده ولی عذر دکترت رو بخواه9 2. به هیچ وجه اگر سرماخوردگی یا flu دارید به نحوی که سرفه یا خلط دارید، حتی خفیف، اصلا نرید. زیر نظر متخصص 6 روز، بعله فقط 6 روز آزیترومایسین 500 استفاده کنید. روز اول اگر دکتر اوکی بده میتونید با دوز 100 و 5 روز باقی مانده با دوز 500 ادامه بدید. حتی دوز 500 در روز اول و 250 در 5 روز بعد هم جواب میده. به هیچ وجه از 500 فراتر نرید مگر این که دکتر بگه! این آنتی بیوتیک علی رغم قیمت فوق العاده ارزونش (در حد 10 هزار تومن برای 20 تا) شدید ترین نوع های عفونت ریه یا حتی موارد مختلف ذات الریه رو از بین میبره. اونم ظرف 3 تا 5 روز. دقت کنیدکه اگر بیشتر از یک هفته بعد از این هم صبر کنید بد فکری نیست. چون اندازه غدد لنفاوی هم به سایز عادی بر میگرده. دقت کنید که اگر دکتر چه در دی و چه در پارس براتون چیز مشکوکی بنویسه ممکنه بین یک تا دو سال علاف شید. چند بار این جمله قبلی رو با خودتون تکرار کنید. اگر دکتر چه در دی و چه در پارس براتون چیز مشکوکی بنویسه ممکنه بین یک تا دو سال علاف شید. اگر دکتر چه در دی و چه در پارس براتون چیز مشکوکی بنویسه ممکنه بین یک تا دو سال علاف شید. اگر دکتر چه در دی و چه در پارس براتون چیز مشکوکی بنویسه ممکنه بین یک تا دو سال علاف شید....... این رو هم دقت کنید که حتی جمع شدن مقدار ناچیز آب ریه میتونه علامت سل باشه از نظر دکتر نا آگاه. پس اگر حتی اندکی سرماخوردگی، خلط و سرفه دارید به نظرم مدیکال رو 10 روز عقب بندازید. بازم این رو تاکید می کنم که این موضوع برای چندین و چند نفر پیش اومده: نقل قول:امیدوارم همگی آزمایشهای پزشکی را به خوبی انجام داده باشید . پیشنهاد میکنم برای عکس برداری بیمارستان دی نروید . جناب دکتر رادیواوژیست محترم بسیار سختگیر هستند . یک هفته تمام من درگیر انجام تست تنفس و مشاوره با فوق تخصص ریه بودم در صورتی که عکس ریه خودم را به هر دکتر دیگری نشان دادم همگی معتقد به نرمال بودن عکس بودن . با آرزوی موفقیت برای همگی در ادامه: نقل قول:همین بلا رو هم سر من اوردن. بالاخره شما چیکار کردین؟ من حدود 600 تومان دیگه هزینه کردم و کلی اعصابم هم خورد شد ولی هنوز دکترم تصمیم نگرفته چیکار کنه. اگه منتظر نتیجه کشت بشه 2 ماه طول میکشه. میگن چون دکتر م.... نظرش رو تو سایت وارد کرده کاریش نمیشه کرد مگه خودش راضی بشه عکس و نظرش رو تغییر بدهسپس: نقل قول:همین کار رو هم من انجام دادم و دکتر فوق تخصص ریه هم نرمال بودن عکس رو تایید کرد. حتی بیمارستان پارس هم رفتم و رادیولوژیست اونجا هم عکس انداخت و گفت نرماله. فقط اتفاقی که افتاد این بود که پزشک بیمارستان دی نظرش رو تو سایت آپلود کرده بود و ظاهرا دیگه قابل تغییر نبود. دکتر راهوریان گفت من همه این آزمایشها رو و نظر خودم رو می فرستم ولی به خاطر نظر رادیولوژیست محترم! ممکنه پرونده ات بره تو پرونده های خاص و اونها دو چیز دیگه بخوان. 1. نتیجه تست کشت خلط و 2. مشاوره با یک پزشک متخصص عفونی. بدبختی: نقل قول:برای انجام آزمایشهای مدیکال، درصورت امکان پیشنهاد می کنم بیمارستان دی نرید من الان 2 هفته است که درگیر حساسیت بیجای دکتر م... رادیولوژیست بیمارستان دی شدم. در جواب عکس نوشته بود مشکوک به سل. تقریبا 500 هزار تومان هزینه و همه اعصاب و روانم رو دادم تا ثابت بشه این آقا اشتباه کرده. آزمایشهای مربوط به سل و مشاوره با فوق تخصص ریه و ... همه چی منفی بود و همه میگن سالمی. دست آخر یکبار دیگه معرفی نامه گرفتم برای بیمارستان پارس و جالبه که چیز مشکوکی از نظر دکتر اونجا هم مشاهده نشد. که اگه از اول رفته بودم اونجا الان پاس ریکوئست شده بودم. بدبختی بزرگ تر (کیس های کبک): نقل قول:برای ما نامه ای از پاریس اومد که باید یه سری آرمایشها رو تکرار کنیم. همه ماجرا از بیمارستان دی و دکتر م.... شروع شد که تشخیص داد ریه مشکوک به سله. حالا اینکه نظر رادیولوژیست بیمارستان پارس و فوق تخصص ریه این بود که اصلاا سل کدومه و اینا، ظاهرا از طرف آقایون کانادایی مورد قبول نیود و گفتن باید 17 ژانویه دوباره عکس بگیریم و مشاوره بریم و آزمایش خلط رو براشون بفرستیم. کار ما که رفت بعد از ژانویه با یه عالم هزینه اضافه. دوستانی که میخوان برن مدیکال رو پیشنهاد میکنم بیمارستان دی نرن. رادیولوژیست بیمارستان پارس خیلی معقول تره. این هم کسی که خرش از پل میگذره ولی به شرط این که یه خر دیگه بدن دستش تو کانادا: قضیه: نقل قول:من ایمیل مدیکال رو 6 سپتامبر دریافت کردم و به دلیل یک مشکل جزئی در آزمایش و انجام دوباره آزمایشات مدارکم پنج شنبه گذشته یعنی 22 سپتامبر تکمیل شده. از همسرم انجام مجدد chest X-ray و کشت خلط رو به مدت 8 هفته خواستند که خدا رو شکر انجام شد و فرستادیم.کلی وقت بعد از مدیکال اول نقل قول:سه ماه مال کشت خلط و آزمایش های تکراری بود. اینم یه خلاصه دیگه از ایشون: نقل قول:دوستان عزیز، نامه مدیکال رو 6 سپتامبر دریافت کردم و نتایج 3 اکتبر در لندن دریافت شد. اواخر دسامبر هم ایمیل زدن و یک سری آزمایشات تکمیلی واسه همسرم درخواست کردن که شکر خدا انجام شد و نتایج آن 3 مارس در لندن دریافت شد. ولی از اون تاریخ به بعد هیچ خبری نشد. حتی لاین دریافت مدیکال در ecas هم اضافه نشده. میشه لطف کنید اگه تجربه مشابهی دارید بفرمایید بررسی additional medical test معمولا چقدر طول می کشه؟ به نظر شما با توجه به اینکه 40 روز از ارسال نتجه آزمایشات تکمیلی همسرم گذشته و یه سفر 6 ماهه هم در پیش دارم بهتره به ورشو ایمیل بزنم و پیگیر ماجرا شم یا منتظر باشم خودشون خبری بدن؟ اگه کمکم کنید ممنون میشم چون واقعا نگرانم. نقل قول:سلام دوستان ویزای ما هم بالاخره به دستمون رسید. اعتبارش تا 26 سپتامبر هست و سریعتر باید بریم. تو پاکت مدارکمون یه برگه هست که در مورد مدیکال همسرم هست و گفته inactive tuberculose (TB) یعنی سل غیر فعال داره و باید بعد از ورود به کانادا با مراکز مدیکال تماس بگیره. اولا با پزشک مدیکالمون هم که صحبت کردیم به احتال زیاد اشتباه کردن. ولی میخوام بدونم این پروسه تشخیص چقدر طول میشه و نکنه که اونجا قرنطینه شیم. چون بیشر از یه هفته کاری نمی تونیم اونجا باشیم و باید برگردیم. لطفا راهنماییمون کنید. نقل قول:ما دو روزه که رسیدیم کانادا. اولین کاری که صبح امروز کردیم رفتیم کلینیک واسه آزمایش سل همسرم. یه خانم نرس بسیار مهربون ، مدارکمون رو گرفتند و توصیه کردند که به یه پزشک مراجعه کنیم. نکته ای که هستش اینه که ما بیشتر از یک هفته کاری نمی تونیم اینجا باشیم. به خانم پرستار گفتیم که سفری در پیش داریم و ایشون گفتند که اگه تا چهار ماه آینده برگردیم ایشون میتونند آزمایشات رو همون موقع انجام بدن. در ضمن گفتند که تو همین هفته هم میشه به پزشک مراجعه کنیم فقط اگه تشخیص داد که باید برای درمان بمونیم دیگه نمی تونیم تا بهبودی کامل خاک کانادا رو ترک کنیم. حالا کارمون طوریه که بعید میدونم تا چهار ماه آینده بتونیم برگردیم. میخواستم نظرتون و دوستان عزیز رو بدونم. چون شنیدم در صورتی هم که سل غیرفعال یا همون inactive Tuberclouse باشه ، با مصرف قرص به مدت 6 تا 9 ماه موضوع حل میشه. حالا امکانش هست که اگه این موضوع سل غیرفعال دوباره اینجا هم تایید شد ، از دکتر بخواهیم که دارو رو بده و ما بتونیم خارج بشیم؟ خواهشا راهنماییمون کنید که این موضوع داره خیلی مساله ساز میشه! دقت کنید که چندین نفر دیگه هم با این شرایط پیدا کردم. ولی پست هاشون رو نذاشتم. خداحافظ بیمارستان دی، سلام بیمارستان پارس. RE: آزمایش های مدیکال برای صدور ویزای کانادا - shubizkumbuli - 11-04-2015 (10-04-2015, 02:29 PM)'fafar1069' نوشته: سلام دوستان
تو سیستم ECAS باید log in کنید.
بعد از log in رو جایی که زده we have received your application یا یه همچین چیزی (تقریباً زیر آدرس خون) کلیک کنید. دقت کنید باید کلیک کنید تا باز بشه. اونجا مینویسیه تو خط دوم که مدیکال رسیده. RE: آزمایش های مدیکال برای صدور ویزای کانادا - Soltaan - 11-04-2015 (11-04-2015, 05:26 PM)'shubizkumbuli' نوشته: موضوع خیلی مهم: شوبیز جان 5 تا نقل قول اولی که آوردی برای اکتبر و نوامبر 2013 هستن و یه کم قدیمین. می دونی این آقای دکتر م... هنوز اونجا هست یا نه؟ بچه های ما هم با ایشون به مشکل خوردن؟ در ضمن یه سوال، هر دکتری یه جای خاص میفرسته برای آزمایش یا میتونیم ما خودمون به دکتر بگیم ما رو کجا بفرسته. مثلا دکتر راهواریان کجا میفرسته؟
RE: آزمایش های مدیکال برای صدور ویزای کانادا - shubizkumbuli - 11-04-2015 (11-04-2015, 07:37 PM)'Soltaan' نوشته: شوبیز جان 5 تا نقل قول اولی که آوردی برای اکتبر و نوامبر 2013 هستن و یه کم قدیمین. می دونی این آقای دکتر م... هنوز اونجا هست یا نه؟ بچه های ما هم با ایشون به مشکل خوردن؟ در ضمن یه سوال، هر دکتری یه جای خاص میفرسته برای آزمایش یا میتونیم ما خودمون به دکتر بگیم ما رو کجا بفرسته. مثلا دکتر راهواریان کجا میفرسته؟
کاری نداره. زنگ بزنید رادیولوژی بیمارستان دی بپرسید دکتر های رادیولوژیتون کی هستند؟ اگر به میوه "موز" شبیه بود اسم دکتر شک نکنید که ریسکیه. این که کسی گیر باشه و سعی کنه ایراد پیدا کنه تو ذات طرف هست. یعنی ریه هم سالم باشه شاید تو استخوان قفسه سینه مشکل باشه. از بچه های پاریس نمی دونم. تا الان که کسی چیزی نگفته.
کلا سری که درد نمی کنه رو ژلوفن نمیخورند. RE: آزمایش های مدیکال برای صدور ویزای کانادا - Soltaan - 11-04-2015 (11-04-2015, 08:02 PM)'shubizkumbuli' نوشته: من اسم اون دکترو می دونم ولی تو هم "موز" رو خوب اومدی.[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
در ضمن درباره دکترا و آزمایشگاه هایی که می فرستنم سوال کردم که جواب ندادی. هر دکتر جای به خصوصی میفرسته یا بسته به نظر خودته؟ RE: آزمایش های مدیکال برای صدور ویزای کانادا - shubizkumbuli - 11-04-2015 (11-04-2015, 08:32 PM)'Soltaan' نوشته:
من اطلاع دقیق ندارم. ولی اسم بیمارستان دی و پارس رو زیاد شنیدم. من با دکتر فرخی بودم و فرستاد پارس. یکی از بچه ها بالاتر با دکتر پورمند بوده گفتن یا پارس یا دی.
خلاصه اگر حق انتخاب هست میشه رفت پارس. همچنین میشه از منشی دکتر پرسید قبل از رفتن. |