می تونم دلتنگی و غربت رو تحمل کنم؟؟ - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: گفتگوی خودمانی کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86) +--- انجمن: گفتگوی خودمانی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C) +--- موضوع: می تونم دلتنگی و غربت رو تحمل کنم؟؟ (/Thread-%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D9%86%D9%85-%D8%AF%D9%84%D8%AA%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D9%88-%D8%BA%D8%B1%D8%A8%D8%AA-%D8%B1%D9%88-%D8%AA%D8%AD%D9%85%D9%84-%DA%A9%D9%86%D9%85%D8%9F%D8%9F) |
RE: می تونم دلتنگی و غربت رو تحمل کنم؟؟ - Elmira98 - 17-09-2014 (16-09-2014, 09:12 PM)'sepinaz' نوشته: بهله ....
مرسي دوست عزيز اما قضيه اصن دوست پيدا كردن و اينا نيست. دوست خودش اتومات پيدا ميشه ، خوب و بد داره اما پيدا ميشه. با شناختي كه از خودم دارم شخصيتم اجتماعيه و دوستان زيادي دارم. از اين نظرا مشكلي ندارم . دلتنگي فقط برا خانوادمه. هيچ دوستي جاي خانواده رو نميتونه بگيره. تجربه ي غربت هم نداشتم. اما خب تو پست قبليمم گفتم : ( آدم تا پاش به مقصدش نرسه نميتونه در مورد حال و روزش قضاوت كنه. ... آمادگي قبل از سفر و آمار مقصد رو داشتن هم خيلي موثره ) نه بهشتي تو ذهنم نساختم. اين اجازه رو هم نميدم حس دلتنگي منو از هدفم دورم كنه. [img]images/smilies/smile.gif[/img] Viel Glück RE: می تونم دلتنگی و غربت رو تحمل کنم؟؟ - نایینی - 17-09-2014 نگران نباشید برای رسیدن به اقیانوس ها باید بتونید ساحل آرام را ترک کنید . غم غربت برا همه هست ولی وقتی به هدفت فکر کنی راحتر میشه تحملش کرد موفق باشی RE: می تونم دلتنگی و غربت رو تحمل کنم؟؟ - saaaaam - 17-09-2014 (17-09-2014, 01:12 PM)'Elmira98' نوشته: سلام دوست خوبم
من حدود 1 ماه هست که امدم فنلاند و قبلشم از خانوادم هیچوقت دور نبودم! بنظر من ارتباطاتی مثل وایبر و اسکایپ باعث شدند که فاصله بین ادما کم بشه فقط کافی هست همیشه به اینده فکر کنی و به این نکته که باید باعث افتخار خانواده بشی اینکه همش بگی وای الان تنها هستم خانواده چکار می کنند و ... فقط باعث میشه هم به خودت و هم به خانوادت ضربه بزنی احساس دلتنگی کاملا طبیعی هست ولی نباید موجب ازار خودت و خانوادت بشه همه جا ادم خوب و بد داره کافی هست یک دوست خوب پیدا کنی تا بتونی در خارج از کشور احساس تنهایی و غربت کمتری بکنی کاملا درسته اینجا بهشت نیست البته همه جا مزایا و معایبی دارد ولی با چشم باز بیای بهتر هست شاد باشی RE: می تونم دلتنگی و غربت رو تحمل کنم؟؟ - hasti.k - 09-11-2014 بچه ها جایی پیدانکردم سوالمو مطرح کنم..شرمندم....اضافه بر غم دوری از عزیزان و خانواده درصورت پذیرش چقد باید سرمایه داشته باشم تو جیبم؟؟؟[img]images/smilies/sad.gif[/img] RE: می تونم دلتنگی و غربت رو تحمل کنم؟؟ - M1KE - 09-11-2014 اتفاقا یکی از عوامل تاثیرگذار بر پدیده تحمل دوری و دلتنگی، میزان استقلال مالی و توانایی مالی فرد هست. اگر نتونید هزینه های تحصیل و زندگی رو تامین کنید و شرایط سختی از این نظر داشته باشید احتمال اینکه زودتر هم به یاد شرایط راحتی که در کنار خانواده داشتین بیافتین (دست کم از نظر مالی) بیشتر میشه. هزینه های تحصیل در کشورهای مختلف متفاوت هست ولی اگر بخواهیم یک متوسطی بدیم در اغلب کشورهای غربی شما برای اینکه یک زندگی دانشجویی در سطح دانشجویی داشته باشید حدود ماهی سه میلیون تومن (حدود 1000 دلار در آمریکای شمالی یا 800 یورو در کشورهای اروپایی) نیاز خواهید داشت. برای هزینه های تحصیل هم به طور تقریبی سالی 50 میلیون تومن (حدود 15000 دلار در آمریکای شمالی و حدود 10000 یورو در اروپا) نیاز خواهید داشت. طبیعتا هر چه اینها رو کمتر کنید شرایط زندگانی سخت تر میشه (مثلا باید خونه رو با یک دانشجوی دیگه ای مشترک بشین و/یا خونه موردنظر کوچیک تر و دورتر از مرکز شهر باشه) و در مورد دانشگاه هم سراغ دانشگاه هایی برین که هزینه کمتری می گیرن که معمولا رتبه بدتری دارند. دو حالت داره یا این هزینه ها توسط یک منبع بیرونی مثل استاد راهنمای شما یا بورس ها و کمک هزینه هایی که دانشگاه در اختیار شما می گذاره تامین میشه یا هم اینکه این هزینه ها رو می بایست خودتون یا خانواده تون بپردازید. تامین هزینه هایی که اشاره کردم از روش دوم (یعنی خود شخص یا خانواده اش) حتی برای خیلی از خانواده های متمول هم سخته و دیدم که حتی اونها هم در خورد و خوراکشون خیلی صرفه جویی می کنند که فشار زیادی به خانواده وارد نشه و به همین دلیل اغلب دانشجویان سراغ گزینه اول که به دست آوردن کمک هزینه از استاد یا دانشگاه هست میرن. برای به دست آوردن اطلاعات در مورد چگونگی تامین کمک هزینه و انواع اون می تونید تاپیک های انجمن کمک هزینه و تماس با استادان رو بخونید رو مطالعه کنید. (09-11-2014, 08:58 PM)'hasti.k' نوشته: بچه ها جایی پیدانکردم سوالمو مطرح کنم..شرمندم....اضافه بر غم دوری از عزیزان و خانواده درصورت پذیرش چقد باید سرمایه داشته باشم تو جیبم؟؟؟[img]images/smilies/sad.gif[/img] RE: می تونم دلتنگی و غربت رو تحمل کنم؟؟ - automotive - 04-12-2014 اشتباه نکنید!!! چرا اینقدر به آینده فکر میکنید؟ مثلا الان اگر فکر کنید که اگه 4 سال خانوادتون رو نبینیو چی؟ خب معلومه که نمیرید. اجازه بدید اتفاقات خودش به ترتیب اتفاق بیافته. شما برید, دلتنگ بشید، بعدش راه حلش پیدا میشه. مثلا مشاور، صحبت با آدمایی که چند ساله رفتن. به خودتون رحم کنید. اگه بخواین به این مسائل فکر کنید هیچوقت به خارج نمیرید پ ن : تجربه دوستان این هستش که اول شکه میشی، بعدش میگی چقدر اینجا قشنگ و مدرن هستش بعدش براتون طبیعی میشه و یاد خانوادتون میافتید میرید مشاوره یا با دوستان صحبت میکنید ( دوستان مشاور میگن این طبیعی هستش و باید سر خودتونو گرم کنید) اما همچنان دلسرد میشید و به شدت میترسید به فکر برگشت میافتید یا تسلیم میشید و برمیگردید یا ادامه میدید کم کم خوب میشید به گذشته نگاه میکنید و به استقلالی که بدست آوردید افتخار میکنید. از خودتون ممنون میشید که محکم بودید. RE: می تونم دلتنگی و غربت رو تحمل کنم؟؟ - akbar_saeedi - 14-12-2014 به نظر من هر فکر و هدفی که در ذهن مبارک انسان نقش میبنده مدتها راجبش در مورد ایجاد توانایی و همخوانی استعدادهای فرد با اون هدف در فرد زمینه سازی شده و هر هدف و میلی یک شبه در فرد ایجاد نمیشه...در واقع زمان هدف گذاری فقط مرحله آخر اون زمینه سازی هاست و البته اولین قدم به سمت دستیابی... بنابراین اگه در ما میل به رفتن و ترک خانواده انقد قوی هست حتمن توانایی کنار آمدن با مشکلاتش از قبل در ما ب وجود اومده و جای نگرانی نداره به شرطی ک ب اهداف و امیال و توانایی های مرتبط به اون در خودمون ایمان داشته باشیم.. این پست رو وقتی گذاشتم ک بعد از نگاهیدن چند قسمت سریال friends مغزم داره error میده... خدا کنه منظورم رسیده باشه RE: می تونم دلتنگی و غربت رو تحمل کنم؟؟ - nixe2006 - 11-06-2015 سلام به همه من الان آلمان هستم.اینجا هم مثل ایران زندگی روزهای خوب و بد زیادی بهتون نشون میده.با رسیدن مشکلات تمام زحماتی که واسه ویزا و پذیرش کشیدید از یادتون میره.روزهای زیادی هست که در مورد تصمیمتون مردد میشید.ولی همه اینها گذزاست.تا شش ماه آدم اصلا از هیچ چیز مطمئن نیست.قادر به درک موقعیت خودش نیست واسه همین نمیدونه چه موضعی باید در برابر مشکلات بگیره. بیشتر کسایی هم که بر میگردند بو این فاصله شش ماه تا یک سال هستند.اینکه طرف از خارج چه دیدی داره وقتی میاد خیلی موثره.ولی وقتی که یک سال گذشت همه چی براتون روشنتر میشه.در برابر مشکلات میتونید بایستید ولی من براتون چند توصیه دارم که وقتی اومدین همینترو الگه به کار ببرین شوکه نمیشین و تحمل محیط آسونتر میشه 1.دنبال رابطه صمیمی با کسی نباشید آلمانیها از آدم به دورند.اجتماعی هستند ولی اگه فکر میکنین کسی پیدا میشه که واستون وقت و انرژی بذاره اشتباه میکنین از طرفی اگه مشکلی تو اون رابطه ایجاد شه تو روحیتون تاثیر بدی میذاره و همینطور رو بازده درسیتون. 2.همه تلاشتونو واسه درسها بکنین و بدونین اگه مثل ایران درس بخونین درسهارو پاس میکنین.همونجوری باشید که تو ایران بودید.البته من خودم تو ایران درسخون بودم نمیدونم بقیه چه جوری بودن 3. دانشجو یعنی کسی که به فکر درسه من خودم یک سال و نیم اول رو فقط برنامه ریزی رو درس کردم با وجودیکه زیر فشار مالی بودم. 4.مشکلاتتون رو با کسی در میون نذارید مطمئن باشید هیچکس کمکتون نمیکنه فقط با این کار خودتونو از عکس العمل دیگران ناراحت میکنید.چون اینجا حتی پدر و مادر و بچه باهم تو منی دارند.فرهنگشون با ما متفاوته که پدرومادر از دهن خودشون در میارن میذارن بو دهن بچه. همیشه فکر نیکردم پدر مادرم برام کاری نکردن ولی الان که اینارو میبینم واقعا از طرز فکر قدیمم ناراحت میشم 5. اگه سرتون به درس باشه و آسته برین آسته بیاین موفق میشید درستونو تموم کنید و وارد بازار کار شید. 6.خیلی رفتارهای مایوس کننده میبینید ولی اهمیتی ندید و کاراتونو پیش ببرید.به من خیلی فشار روحی اومد با گذشت یکسال هنوزم از بعضی چیزا مه میبینم شوکم با خودم میگم مگه تو قرن 21 هنوز همچین طرز فکری ممکنه اونم تو کشوری اوروپایی. ولی از تصمیم خوشحالم و به زودی درسم تموم میشه و از این مرحله سخت میگذرم.تا بیاین بفهمین چی به چیه زمان مثل برق و باد گذشته بهترین کار اینه که فقط و فقط حواستونو جمع درس کنید و نه حاشیه ها و وقتی رو که میخواهین صرف حاشیه ها کنین صرف پیش بردن خودتون کنید امیدوارم حرفام کمک کننده باشه. RE: می تونم دلتنگی و غربت رو تحمل کنم؟؟ - nixe2006 - 11-06-2015 در ضمن پیدا کردن شبکه های ایرانی به روحیه من خیلی کمک کرد همینطور وجود همخونه ای اگرچه مثل دوران بی همخونه ایم راحت نیستم ولی از تنهایی بهتره در ضمن پول تلویزیون هم نصف میشه وقتی همخونه ای دارید.پول تلویزیون یک قبضه که چه تلویزیون دارید چه ندارید باید این قبض رو پرداخت کنید.این قانونه. اینکه شما این هنر رو دارید که خودتون رو چطور سرگرم کنید خیلی مهمه. به مرور دوستانی پیدا میکنید و باهم برنامه های تفریحی میذارید مثلا استخر.واسه من این دوران سخت بود چون افتادم تو یک روستا که خیلی ساکت و آرومه.ولی روزهای شیرینی هم داشتم و میرفتم dorfcafe و با مردم آشنا میشدم یعنی شورای محل.یکشنبه ها میتونید صبحها تو مراسم مذهبی شرکت کنید و بعدش افراد باهم غذا و یا کیک و قهوه میخورن با هزینه کم و با هم آشنا میشن. هر روستایی یک CVJM داره که انجمن جوانان است مکانهای تفریحی هم داره مثلا بولینگ. من هم ماههای اول محیط رو خیلی گنگ میدیدم ولی الان وقتی تو همین روستا وارد اتاقم میشم احساس میکنم زندگیمو اینجا دوست دارم چون اطلاعاتم بالا رفته. و تعطیلات میتونید به شهرهای دیگه با بلیط مجانی دانشجویی در استان خودتون سفر کنید و جاذبه هاشو کشف کنید. یا با اینترنت زبان تمرین کنید.کم کم یاد میگیرید با محیط سازگار شید واسه همتون آرزوی موفقیت میکنم www.iran-livetv.comکانالهای ایرانی www.iriptv.com RE: می تونم دلتنگی و غربت رو تحمل کنم؟؟ - over - 08-12-2016 نظر شخصی من اینه که هدف شما چقدر براتون مهمه!! این عامل واقعا کمک کننده است به طوری که حاضر باشید شب نخوابید یا خیلی کم بخوابید تا به هدفتون برسید |