آکادمیا کافه
نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در دوبی - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: مصاحبه و نتایج مصاحبه سفارت آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D9%88-%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%AC-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در دوبی (/Thread-%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%AC-%D9%88-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D9%88%D8%A8%DB%8C)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در دوبی - M1KE - 06-10-2014

اگر همین تاپیک رو از ابتدا بخونید خیلی از دوستان در مورد شرایط مصاحبه و سوال هایی که پرسیده میشه توضیح دادن.

(06-10-2014, 03:49 AM)'Nabijamali' نوشته: در مورد شرایط ونحوه اینتر ویو اگر کسی اطلاع یا تجربه ای داره ممنون میشم به اشتراک بذاره تا دوستان از نحوه مصاحبه ومدت زمان طول کشید ن تا صدور ویزا ی امریکا استفاده ببرن۰۰۰با سپاس از تمام دوستان عزیزم

RE: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در دوبی - nastaran1830 - 10-05-2015

سلام. خداقوت همه دوستان عزیز که تجربه هاشون در اختیار دیگری قرار می دهند من هم فعلا فول فاند دانشگاه تگزاس برای دکترا گرفتم و من 6-7 ماه قبل مدرک زبان 7 رو گرفتم و خیلی امادگی در حد بالایی برای مصاحبه به زبان انگلیسی ندارم و واسه اواخر خرداد هم باید انجام بشه. چندین شرکت که کار وقت سفارت انجام می دهند میگن اگه شما فارسی هم حرف بزنید مشکلی نداره. میخواستم ببینم واقغا اثر منفی داره بر روند مصاحبه  یا نه ؟ مصاحبه دبی هست.
سپاسگذارم اگه دوستان کامل این قضیه را برای بنده توضیح بدهند..

RE: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در دوبی - mahyarelc - 10-05-2015

(10-05-2015, 12:51 AM)'nastaran1830' نوشته: سلام. خداقوت همه دوستان عزیز که تجربه هاشون در اختیار دیگری قرار می دهند من هم فعلا فول فاند دانشگاه تگزاس برای دکترا گرفتم و من 6-7 ماه قبل مدرک زبان 7 رو گرفتم و خیلی امادگی در حد بالایی برای مصاحبه به زبان انگلیسی ندارم و واسه اواخر خرداد هم باید انجام بشه. چندین شرکت که کار وقت سفارت انجام می دهند میگن اگه شما فارسی هم حرف بزنید مشکلی نداره. میخواستم ببینم واقغا اثر منفی داره بر روند مصاحبه  یا نه ؟ مصاحبه دبی هست.
سپاسگذارم اگه دوستان کامل این قضیه را برای بنده توضیح بدهند..

درود. به فروم خوش امدید.
تا اونجا که من اطلاع دارم مصاحبه برای ویزای دانشجویی به زبان انگلیسی هست و نه فارسی (مصاحبه ویزای توریستی میتونه فارسی باشه). 
تا اواخر خرداد ۱ ماه وقت دارید. کمی روی صحبت کردن تمرین کنید و نگرانی زیادی نداشته باشید. آفیسر ها انتظار ندارن شما fluent باشید.
کلا نمونه سوالها رو مرور کنید و یک جوابی در ذهنتون آماده کنید.

RE: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در دوبی - samaneh15 - 11-06-2015

با سلام حضور تمام دوستان عزیز
من 25 ماه می رفتم سفارت. خدارو شکر مصاحبه خوب بود و همان سوالات متداول که در سایت ارائه شده بود را پرسیدن. و ظاهرا تمام جوابهای من نیز آفیسر را متقاعد میکرد. در انتها برگه زرد بهم داد. البته من بهش گفتم که محدودیت زمانی دارم و اونم گفت نگران نباش. به نظر شما تا چه مدتی کلیرنس طول میکشه؟ کسی شماره تلفن از واشنگتن داره؟ و به نظرتون تماس با دبی یا واشنگتن تاثیری در سرعت بخشیدن به روند کار داره؟ ممنون از راهنمایی هاتون

RE: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در دوبی - hame - 31-08-2015

با سلام،

تا اینجایی که من پستهارو بررسی کردم همه ی دوستان برای ویزای دانشجویی اقدام کردن.خیلی وارد نیستم میخواستم ببینم برای ویزای توریستی هم میتونید تجربیاتی در اختیار من بذارید؟این موضوع کلیرنس و بقیه ی معطلی ها برای ویزای توریستی هم هست؟ شنیده بودم تا دو روز بعد جوابش میاد و وقتگیر نیس. الان که پستهارو خوندم شک کردم که آیا باید مرخصی تحصیلی بگیرم یا نه. تصمیم داشته برای ژانویه یکماه برای دیدن اقوام برم ولی فکر نمیکردم انقدر طول بکشه.
ممنون میشم راهنماییم کنید

RE: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در دوبی - zahrarajabi - 04-01-2016

سلام
من و همسرم هردو به صورت visitor exchange  از دانشگاه ویرجینیا دعوت نامه داریم. هردو دانشجوی دکترای علوم پزشکی تهرانیم و هردو به صورت جداگانه برای ویزای  j1 اقدام کردیم. برای اینکه ثابت کنیم قصد برگشتن به کشور را داریم چکار باید بکنیم؟؟ خونه نداریم که سندشو بذاریم .... نامه استاد قابل قبوله به نظرتون؟؟
کمک....
کمک.....

RE: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در دوبی - iman7 - 04-01-2016

(04-01-2016, 01:26 AM)zahrarajabi نوشته: سلام
من و همسرم هردو به صورت visitor exchange  از دانشگاه ویرجینیا دعوت نامه داریم. هردو دانشجوی دکترای علوم پزشکی تهرانیم و هردو به صورت جداگانه برای ویزای  j1 اقدام کردیم. برای اینکه ثابت کنیم قصد برگشتن به کشور را داریم چکار باید بکنیم؟؟ خونه نداریم که سندشو بذاریم .... نامه استاد قابل قبوله به نظرتون؟؟
کمک....
کمک.....

از سند خونه مهمتر مصاحبه شماست. اینکه افیسر قانع بشه این دوره تحقیقاتی برای شما چه چیزی داره که برید و بعد برگردید ایران. مثلا چه کمکی به حرفه شما می کنه این دوره و جواب شما قانع کننده باشه.
ضمنا  اینکه ایا الان شغل درست و حسابی داشتید که مدت زمان زیادی  تو اون شغل بوده باشید هم می تونه مهم باشه.

RE: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در دوبی - M1KE - 04-01-2016

اگر زمان داشتین می تونستین اول یکی از شما اقدام کنه و بواسطه اینکه همسرشون در ایران می مونند احتمال اینکه ویزا بگیرند زیاد بود. بعد نفر دوم اقدام می کردند که البته در اینصورت شانسشون در مقایسه با نفر اول کمتر می بود. نفر دوم البته می تونستند به جای J1، ویزای J2 (یعنی ویزای همراه نفر اول) بگیرند و بعد به شکلی در خود آمریکا تبدیل وضعیت می کردند.

در هر حال، الان هم همونطور که iman7 عزیز گفتن می بایست با اشاره به موارد دیگه مثل شغل با درآمد مناسب و امکان استخدام در دانشگاه های ایران و موارد مشابه قضیه برگشتن رو توجیه کنید. تاپیک زیر رو هم نگاه کنید:

چگونه می توان ثابت کرد قصد بازگشت به ایران را داریم؟

(04-01-2016, 01:26 AM)zahrarajabi نوشته: سلام
کمک....
کمک.....

RE: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در دوبی - zahrarajabi - 04-01-2016

ممنونم از توضیحاتتون....
 ولی ما دانشجوییم و شغلی هم نداریم ولی الان اواسط دوره دکتری هستش این خودش میتونه دال بر اومدن باشه؟ چون ما واقعاا هم باید برگردیم و دفاع کنیم... Sad

RE: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در دوبی - Torkan - 04-01-2016

(04-01-2016, 01:09 PM)zahrarajabi نوشته: ممنونم از توضیحاتتون....
 ولی ما دانشجوییم و شغلی هم نداریم ولی الان اواسط دوره دکتری هستش این خودش میتونه دال بر اومدن باشه؟ چون ما واقعاا هم باید برگردیم و دفاع کنیم... Sad

درود

این رو موقع مصاحبه خواهید فهمید و به نظر افیسر بستگی داره. متاسفانه رفتار سفارتها کاملا غیرخطی بوده و غیرقابل پیش بینی.
نمونش رو هم دیدیم که افرادی با شرایط مشابه رو رد و اپروو کردن!

بااحترام،
ترکان