مصاحبه سفارت برای بار دوم پس از یک بار رد (reject) شدن - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +----- انجمن: مصاحبه و نتایج مصاحبه سفارت آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D9%88-%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%AC-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +----- موضوع: مصاحبه سفارت برای بار دوم پس از یک بار رد (reject) شدن (/Thread-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D9%88%D9%85-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%DB%8C%DA%A9-%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%B1%D8%AF-reject-%D8%B4%D8%AF%D9%86) |
کرفتن ویزای f1 امریکا - Amirsarikhani - 25-07-2016 سلام .من ۱۵ جولای ارمنستان وقت داشتم پذیرشم از یه دانشگاهی بود که داداشمم تو همون شهر زندگی میکرد توی امریکا.درخواست ویزام با ۲۱۴b رد شد.من از یه دانشگاه دیگه توی یک ایالت دیگه پذیرش دارم میخام پذیرشامو دیفر کنم.سوال من اینه که به نظرتون واسه ترم بعد که خاستم برم سفارت اگر بخام باi20 اون دانشگاهی که توی شهر داداشم نیست اقدام کنم کار درستی هست؟نمیگن تو فقط میخای بیای امریکا دانشگاه واست مهم نیست؟اخه اون که خونه داداشم با این دانشگاهی که رفتم سفارت توی یه شهر هست واسم پوینت منفی هست.ممنون میشم اگه راهنماییم کنید RE: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در ایروان (ارمنستان) - M1KE - 25-07-2016 شما با هر I20 معتبری می تونید وقت سفارت بگیرید هر چند ممکنه در سفارت ازتون در مورد پذیرش هایی که گرفتین و دلیل تعددش سوال بشه ولی در حد دو سه تا به اون صورت مشکلی نداره و میشه اینطور توجیه کرد که مطمئن نبودید کدوم ها بهتون پذیرش میدن. در کل به نظرم بهتر بود از ابتدا برای دانشگاهی اقدام می کردین که در شهر برادرتون نباشه ولی الان هم زیاد دیر نیست و به نظرم شانس بیشتری خواهد داشت. می تونید بگین که بعد از تحقیق متوجه شدین شرایط این دانشگاه مناسب تره. RE: کرفتن ویزای f1 امریکا - Babak - 25-07-2016 (25-07-2016, 01:34 AM)Amirsarikhani نوشته: سلام .من ۱۵ جولای ارمنستان وقت داشتم پذیرشم از یه دانشگاهی بود که داداشمم تو همون شهر زندگی میکرد توی امریکا.درخواست ویزام با ۲۱۴b رد شد.من از یه دانشگاه دیگه توی یک ایالت دیگه پذیرش دارم میخام پذیرشامو دیفر کنم.سوال من اینه که به نظرتون واسه ترم بعد که خاستم برم سفارت اگر بخام باi20 اون دانشگاهی که توی شهر داداشم نیست اقدام کنم کار درستی هست؟نمیگن تو فقط میخای بیای امریکا دانشگاه واست مهم نیست؟اخه اون که خونه داداشم با این دانشگاهی که رفتم سفارت توی یه شهر هست واسم پوینت منفی هست.ممنون میشم اگه راهنماییم کنید متاسفم که این مشکل براتون پیش اومد و امیدوارم که دفعه بعدی تجربه متفاوتی داشته باشید و بتونید ویزا بگیرید. یک مشکلی که هست اینه که شما قاعدتا نباید پذیرش بیش از یک دانشگاه رو قبول کنید. این رو مد نظر داشته باشید که اگر ازتون سوال شد، پاسخ خوبی براش داشته باشید و حتما بگید که پذیرش دانشگاه اول رو بعد از این که نتونستید ویزا بگیرید لغو کردید. در مورد این که نظر آفیسر در مورد تغییر دانشگاه چی باشه، چندان قابل پیش بینی نیست، ولی باید یه دلیل قانع کننده براش داشته باشید. مثلا دانشگاه بهتریه، یا فاند بهتری براتون جور شده و امثال اینها. از اینها گذشته، به شما به طور خاص مطلبی در این زمینه گفته شد؟ یعنی صراحتا به شما گفته شد که به این دلیل که به شهری که برادرتون زندگی میکنه میروید به شما ویزا نمیدن؟ اگر گفته نشده، شاید بدون عوض کردن شهر و دانشگاه هم دفعه بعدی شانس بهتری داشته باشید. متاسفانه در گرفتن ویزا این قدر فاکتورهای انسانی و نظر آفیسر تاثیر گذار هست که کسی نمیتونه با قطعیت بگه که آیا عوض کردن دانشگاه حتما به نفع شما خواهد شد یا خیر. RE: مصاحبه سفارت برای بار دوم پس از یک بار رد (reject) شدن - Amirsarikhani - 25-07-2016 همین که با 214-b ریجکت شدم نشون دهنده این است که دلیل اش داداشم بوده.به نظرتون دوباره وقت سفارت بگیرم واسه همین چند روز دیگه برم مصاحبه ؟ایا این کار درستی هست بعد از ریجکت شدن دو هفته بعد دوباره بری مصاحبه؟کسیو میشناسید که این کارو کرده باشه؟ممنون از وقتتون RE: تجربه مصاحبه سفارت آمریکا در فرانسه - mick61n - 24-08-2016 تجربه مصاحبه در لبنان با سلام باز دلو زدم به دریا و بار دیگه از لبنان اقدام کردم اول اینکه داخل سالن اصلی خیلی ولوشو بود، ایستادم در صفی که فینگر پرینت میگرفتن، بعد از اینکه انجام شد گفت: به انگلیسی میخوای مصاحبه بشی یا عربی که انگلیسی رو انتخاب کردم و جالبش اینجاس که برگه کانفرم و پاسم رو پس نداد و گفت منتظر بمون تا صدات کنن، ساعت حدود 10:30 بود که اسممو خوندن و رفتم به ویندو مربوطه، یه پیر مرد احمق بود این که میگم احمق واقعا بود (مزخرف تمام عیار) من نمیدونم چرا لحجه انگلیسی عربی داشت؟!؟!؟! خلاصه یه یک دقیقه ای به کامپیوترش ور رفت منم هیچی نگفتم تا شروع کنه، یه نگاه انداختم به دیوار سمت راست آفیسره، جایی که کاغذهای زرد، صورتی و سفید رو میذارن، یعنی قلو نکنم بالای 100 تا برگه سفید رو دیوارش بود (نمیدونم چطوری جاشون داده بود!!!) و بدون حتی یک برگه رنگی!!!!! خلاصه شروع کرد سوالات خیلی بیخود و ساده پرسیدن که از نظر من وقت تلف کنه و نشون بده پول دادی ماهم مصاحبه کردیم، اگر نه ریجکتی معلوم بود، شکر خدا کر هم بود صحبت میکردم میگفت دم اون حرف بزن (یه چیزی مثل باند بود) ولی میگفت تو این بگو که میرفتم اون سمت آفیسر میوفتاد پشت مانیتور، خلاصه بدترین تجربه من توی مصاحبه بود، هرچی از این احمق بگم کم گفتم، و در آخر هم ریجکت کرد، کلا با اوضاعی که من تو اونجا دیدم امکان در اومدم ویزا از این آفیسر صفر هست، با توجه که پاس منو در مرحله اول تحویل ندادند فکر میکنم کلا ماها اونجا ریجکتیم. اینم بگم که جدای از اینکه مدارک رو کلا ندید منم درست ندید! دوستان این فکر هم نکنید که مدارک یا شرایط من خوب نبوده، مدارک شغلی من بسیار خوب هست، مدارک مالی و تملک بسیار خوب، ولی نتیجه این میشه برای من خیلی عجیبه! حالا باید بعد از دوتا ریجکتی چکار کرد؟ دوستان اگر تجربه ای دارن بفرمایند ممنون میشم بابک جان بازم نشد...!!! RE: تجربه مصاحبه سفارت آمریکا در فرانسه - Torkan - 24-08-2016 (24-08-2016, 11:43 AM)mick61n نوشته: تجربه مصاحبه در لبنان دوست عزیز من دقیقا شرایط شما رو نمیدونم ولی جسارتا این راهتون به ترکستان میره! پاریس بیروت و ... محاله به شما ویزا بدن. حتی در بالا راهنمایی خواسته بودید چند ماه پیش ولی گفتید که فقط کسانی که خودشون تجربه دارن جواب بدن وگرنه من قبلا به شما میخواستم بگم وقتتون رو با اینجور جاها تلف نکنید. شما فقط به فکر سه سفارت اصلی آنکارا دبی ایروان باشید. اگر جوان هستید حتی اگه دارایی فوق العاده بالا داشته باشید تقریبا میشه گفت ویزا نمیدن. عجله هم نکنید الان باید مدتی بگذره. البته اگر دارایی خوبی دارید به ویزای سرمایه گذاری eb هم فکر کنید. بااحترام، ترکان RE: مصاحبه سفارت برای بار دوم پس از یک بار رد (reject) شدن - Torkan - 24-08-2016 (25-07-2016, 05:44 PM)Amirsarikhani نوشته: همین که با 214-b ریجکت شدم نشون دهنده این است که دلیل اش داداشم بوده.به نظرتون دوباره وقت سفارت بگیرم واسه همین چند روز دیگه برم مصاحبه ؟ایا این کار درستی هست بعد از ریجکت شدن دو هفته بعد دوباره بری مصاحبه؟کسیو میشناسید که این کارو کرده باشه؟ممنون از وقتتون شدن که میشه ولی خوب احتمال ویزا گرفتن کمه. شما بهتره دانشگاهی غیر از دانشگاهی که برادرتون بود میرفتن حتی ایالت دیگه بعد اگر واقعا میخواستید پیش برادرتون باشید اون موقع ترنسفر میکردید. موفق باشید. RE: تجربه مصاحبه سفارت آمریکا در فرانسه - mick61n - 24-08-2016 (24-08-2016, 12:20 PM)Torkan نوشته: دوست عزیز من دقیقا شرایط شما رو نمیدونم ولی جسارتا این راهتون به ترکستان میره! پاریس بیروت و ... محاله به شما ویزا بدن. سلام و ممنون از پاسختون فکر میکنید بعد از چه مدت زمان خوبی باشه؟ الان هم در حال گرفتن شینگن مجدد هستم که بعد از ریجکتی ها کمک خواهد کرد، شاید برای بار بعدش هم درخواست مالتی کنم، البته تو فکرش هستم سری بعد رو از فرانکفورت اقدام کنم که شما میفرمایید خیر! کانادا هم خواستم بزنم، چون به نظر من منطقیتر از امریکا مدارک بررسی میشه، که اونم انگار از امریکا استعلام میگیره و وابسته به هم هستند در مورد سه تا سفارتی که فرمودید فقط دبی میمونه چون ترکیه و ارمنستان خیلی وقته زمانهاشو بسته، که بعد از یک سری تغییرات اقدام کنم شرایط هم براتون خصوصی ارسال میکنم RE: مصاحبه سفارت برای بار دوم پس از یک بار رد (reject) شدن - شری - 30-08-2016 سلام من امروز در انکار مصاحبه داشتم . ویزای جی وان برای پست داک با هزینه شخصی.. استادم ریسرچ پلن عالی نوشته بودند توصیه نامه هم خیلی قوی بود من همه مدارک تحصیلیم رو همراهم برده بودم برای یکسال هزینه زندگی دانشگاه مبلغ 19300 دلار ارایه دادن که من در نامه بانک مبلغ 21000 دلار ارایه دادم سی وی لیست مقالات یک جاب افر از ایران منوط به اینکه وقتی پست داکم تموم بشه به من نیاز دارن از یک شرکت خصوصی عمران هم ارایه دادم جالبه تمام این مدارک رو به زور باید میدادم تحویل افیسر از من سوال کردن که چرا میخوای بری یو اس گفتم واسه ریسرچ و پیدا کردن جوای سوالات گپ ریسرچ این پروژه و در ضمن اینکه بیشتر کوالیفای بشم که وقتی بر میگردم ایران بتونم راحت جاب موردنظر رو پیدا کنم بعد دوباره پرسید ریسرچ پلنت چه ..گفتم استفاده ار نانو مواد در اینوایرونمنت ساستینبیلیتی مثال کاری هم زدم مثلا پاکسازی اب و خاک الوده ... از مواد الی بعدش پرسید خود ت فاند رو میدی گفتم بله ..من خودم تقبل میکنم بعدش گفت لیسانست یکی نیست با دکتری ات گفتم که من به خاطر اینتردیسیپلینری بودنم برای استادم مورد پذیرش بودم.. چون استادم هم در توصیه نامه اشاره کرده بودن که من در دو زمینه که ایشون میخوان کار کنن احاطه دارم.. بعد دیگه رو اون جرفی نزد خیلی ریلکس با بند 214 ریجکتم کرد..داشتم از قصه میترکیدم گفتم چرا؟ من واقعا میخوام برگردم ..گفت شما نشون ندادی که بر میگردی به ایران.. حالا از اونجا که من نامه ی دی اس ام شروعش از 16 اکتبر 2016 هست و پایان دوره تحقیق رو زده 17 اکتبر 2017.. هر چند که هر بار با پروفسور صحبت میکردم میگفت اگه کمی دیرتر هم بیای مثلا 2 3ماه موردی نیست ..ولی این واسه قبل ویزا ریجکت شدنم بود .. امروز میل زدم بهشون که خیلی ابراز ناراحتی کرد و گفت باید با هم صحبت کنیم .. و جزیات رو بگی... همزمان رییس ویزای دانشگاه امریکایی هم با من تماس گرفت که متاسفم و برای ایرانی ها زیاد پیش میاد .. و کاملا از داستان 214 واقف بود و گفت میتونی اپلای کنی... دوباره ولی در مورد شانس قبولیت احتمالا کم باشه با توجه به تجربیات کیس های ایرانی... و از طرفی من راهنمایی خواستم که ایا دی اسم رو عوض کنم تاریخش رو ..یا نه ..که ایشون گفتن بسته به تصمیم خودت هست ... البته من همه کاررو زیر نظر سوپروایزر انجام میدم که اگه موافقت کنه که تاریخ دی اس رو به عقبتر بندازم برای سفارت بعدی که میخوام اپلای کنم سوال به وحود نمیاد؟ ایا موقعی که تاریخ دی اس عوض میشه دی اس نامبر هم عوض میشه یا با همون شماره قبلی میدن؟ از اونجا که همه ی نامه های دانشگاه که به سفارت داده بودن مبتنی بر تمایل یک گروه تحقیق بزرگ بین دو دانشگاه تاریخ دی اس رو اشاره کرد ه بودن پس همه اون نامه ها هم عوض میشه.. توی تاپیک های قبلی دیدم که هرکس از هرجا ریجکت میشه بعدش میره انکارا من که از انکارا ریجکت شدم کجا برم؟ باید بگم افیسرم هم امروز یک اقای بد اخلاق ریش پروفسوری بود که جی وان ها رو ریجکت میکرد.. و اینکه به همه اف وانها هم برگ زرد داد.. و جالبه تنها کسانی که اپررو شدن .خانومهایی بودن که چت کرده بودن و با فردی از امریکااشنا شده بودن کلی عکس و پرینت چت اورده بودن که به خدا ما عاشق و معشووقیم همه شاید 10 تایی بودن که اپررو شدن..یا کسانی که برای توریستی و دیدن فرزند میرفتن... من واقعا روند تهیه مدارکم با کمال صداقت بود.. از یک شرکت افر جاب برای اینده گرفتم ..وقتی با وحود دکتری و کلی مقاله ای اس ای هنوز هیات علمی نشدم که هیچ حق التدریسی هم به من ندادن.. وقتی فقط کارم شده ورک شاپ گذاشتن .. یا کمک در نوشتن مقاله برای دیگران .. چه دروغی میتونستم بنویسم که سوشال تای من قوی هست.. راستش خیلی ناراحتم که سند خونده ترجمه نکردم ببرم..ولی خوب که مرور میکنم میبینیم این افیسر واقعا مدارک رو نگاه نمیکرد.. فقط سی وی رو دید ...فقط .. من هم که سی وی پر و پیمون داشتم ..من فکر میکنم با هرکی حال نمیکنن فورا با 214 ردش میکنن. بالاخره تو اون 30 بندی که مشمول 214 رو میکنه ادم رو یکیش به ادم میخوره .. خلاصه اینکه ممنونم راهنماییم کنید کی اقدام کنم ....واسه جای بعدی؟ دوم اینکه کجا رو صلاخ میدونید؟ سوم اینکه سوشال تای چی تهیه کنم؟ چهارم اینکه دی اس رو تاریخش رو عوض کنم یا نه؟ پنجم اینکه حداقل زمان ممکن رو برای یک درخواست منطقی چندماه در نظر بگیرم؟ ششم اینکه ایا پول دی اس 160 رو به من بر میگردونن یا سویس رو ؟ برای مصاحبه ی بعدی کدوم رو باید دوباره پرداخت کنم؟ امروز بدترین روز زندگی من بود .. بعد از کلی دوندگی و تلاش یه جا درست شد اون هم با ویزا داره میپره.. واقعا سخته بعد از 25 سال فقط درس خوندن به یه نقطه برسی بیینی هیچی دست تو نیست .... RE: مصاحبه سفارت برای بار دوم پس از یک بار رد (reject) شدن - Babak - 31-08-2016 @شری من کاملا درک میکنم که چقدر ناراحت کننده و مسخره به نظر میرسه که شخصی بدون داشتن دلیل کافی و صرفا بر اساس نظر شخصیش در مورد آینده شخص دیگهای تصمیم میگیره. من خودم هم در شرایط شما بودم. تصمیم من در نهایت این شد که اون موقع نمیتونم به امریکا برم و درسم رو در کانادا شروع کردم. ضمنا خودتون رو در مورد مدارک سرزنش نکنید. رد شدن به بهانه برنگشتن و نداشتن وابستگی اجتماعی رو با هیچ مدرکی نمیتونید عوض کنید و همون طور که خودتون هم حدس زدید، احتمالا اصلا مدارک دیگه برای آفیسر مهم نبود. ۱. گذشتن زمان ولی عوض نشدن شرایط پذیرش و غیره خیلی تاثیر گذار نیست. در نتیجه به نظرم میتونید یک جای دیگه رو ظرف یکی دو ماه آینده امتحان کنید. ۲. در مورد سفارت، راستش من پیشنهاد خاصی نمیتونم بدم. شاید بد نباشه دوبی رو هم امتحان کنید، ولی به هر حال بدونید که شانستون خیلی نیست. ۳. متاسفانه مدرکی وجود نداره که بتونید ارائه کنید و آفیسر با دیدنش قبول کنه که شما حتما به ایران باز خواهید گشت. ۴. جواب این سوال رو نمیدونم و نمیدونم که عوض کردنش چه تبعاتی میتونه داشته باشه. ۵. متوجه این سوال شما نشدم. اگر منظورتون اینه که از مصاحبه تا گرفتن ویزا چقدر زمان میبره، به نظرم حدود ۳ ماه در نظر بگیرید. ۶. خیر. تا اونجا که من اطلاع دارم، این هزینه رو برنمیگردونند. ۷. هزینه مصاحبه رو باید دوباره بپردازید (DS-160). |