آکادمیا کافه
بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: رشته‌های تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+--- انجمن: مدیریت و اقتصاد (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF)
+---- انجمن: اقتصاد (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF)
+---- موضوع: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد (/Thread-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - ftbrave - 09-06-2015

(08-06-2015, 06:15 PM)artash نوشته:
با سلام .
تبریک میگم بابت این رزومه درخشانتون .

باید بگم بله شما واسه ارشد برای فاند حتما شانس دارین ,برای دانشگاه های امریکا و کاناداولی بورس واسه مستر کمه و مثله دکتری نیستش ولی حتما تقاضای فاند بکنبن .
فقط سعی نکنین به دانشگاه های تاپ بسنده کنین , , دانشگاه های متوسط هم در نظر بگیرین .

در ضمن دانشگاه های خصوصی بیلکنت و کوچ و سابانچی و دانشگاه های دولتی ترکیه هم بورس خوبی نیدن , مخصوصا خصوصیا که مطمین هستم واستون بورس در نظر میگیرن .
با تشکر

متشکرم دوست عزیز بابت راهنماییتون. بیشتر هدفم روی کشور امریکا بعد کاناداس. حتما هم به فانو احتیاج دارم چون هزینه خودتون اگاهید که سرسام اوره با این اوصاف میشه دانشگاه رنک بین 50 تا 100 درنظر گرفت؟ منظورتون از متوسط تقریبا چه رنکی هست؟

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - Emir - 09-06-2015

(09-06-2015, 11:13 AM)'ftbrave' نوشته: متشکرم دوست عزیز بابت راهنماییتون. بیشتر هدفم روی کشور امریکا بعد کاناداس. حتما هم به فانو احتیاج دارم چون هزینه خودتون اگاهید که سرسام اوره با این اوصاف میشه دانشگاه رنک بین 50 تا 100 درنظر گرفت؟ منظورتون از متوسط تقریبا چه رنکی هست؟

با سلام 
خواهش میکنم دوست عزیز . بله امریکا با توجه به جی ار ای و تافلتون گزینه مناسبی هستش ولی همونطور که گفتم متاسفانه فاند واسه ارشد یکم محدوده و همچنین پذیرش برای رشته های خانواده اقتصاد نسبت به رشته های فنی سخت تره . 
منظور از متوسط بین 100 تا 150 و 200 هستش . 
ولی برای اطلاعات جزیی تر مدیر عزیزمون eliroz میتونن بیشتر کمکتون کنن . 

موفق باشید Smile

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - eliroz - 09-06-2015

(09-06-2015, 11:31 AM)'artash' نوشته:
با سلام 
خواهش میکنم دوست عزیز . بله امریکا با توجه به جی ار ای و تافلتون گزینه مناسبی هستش ولی همونطور که گفتم متاسفانه فاند واسه ارشد یکم محدوده و همچنین پذیرش برای رشته های خانواده اقتصاد نسبت به رشته های فنی سخت تره . 
منظور از متوسط بین 100 تا 150 و 200 هستش . 
ولی برای اطلاعات جزیی تر مدیر عزیزمون eliroz میتونن بیشتر کمکتون کنن . 
موفق باشید Smile

دوست عزیز 
بابت نمرات خوبتون بهتون تبریک میگم و امیدوارم همیشه موفق باشید. 
نگاه کنید برای دانشگاه های آمریکا و کانادا شما حتما باید حداقل های اون دانشگاه ها رو داشته باشید. اگه از حداقل ها نمرات زبان و جی ار تون بالاتر بود، اون موقع به شما فاند تعلق میگیره. باید به این نکته توجه کنید. 
و چون ما دانش اقتصادی جهان سومی داریم، مسلما قابل رقابت با دانشگاه رتبه های 1 تا 100 نیستیم. دوستانی بودن که با رزومه درخشان تر از شما، و نمرات بسیار بالاتر از حداقل های دانشگاه، ریجکت شدن. 
تا اونجا که ذهنم یاری میکنه یکی از دانشگاه های خوبی که میتونید براش اقدام کنید دانشگاه آرکانزاس و کارولینای جنوبی  هست که دپارتمان اقتصاد خوبی دارن و نمرات شما از حداقل های اونها بیشتره. 
به نظرم روی دانشگاه هایی با رتبه های 80 تا 200 سرمایه گذاری کنید، نتیجه بهتری خواهید گرفت تا دانشگاه هایی با رتبه کمتر. 

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - ftbrave - 10-06-2015

(09-06-2015, 10:21 PM)eliroz نوشته:
دوست عزیز 
بابت نمرات خوبتون بهتون تبریک میگم و امیدوارم همیشه موفق باشید. 
نگاه کنید برای دانشگاه های آمریکا و کانادا شما حتما باید حداقل های اون دانشگاه ها رو داشته باشید. اگه از حداقل ها نمرات زبان و جی ار تون بالاتر بود، اون موقع به شما فاند تعلق میگیره. باید به این نکته توجه کنید. 
و چون ما دانش اقتصادی جهان سومی داریم، مسلما قابل رقابت با دانشگاه رتبه های 1 تا 100 نیستیم. دوستانی بودن که با رزومه درخشان تر از شما، و نمرات بسیار بالاتر از حداقل های دانشگاه، ریجکت شدن. 
تا اونجا که ذهنم یاری میکنه یکی از دانشگاه های خوبی که میتونید براش اقدام کنید دانشگاه آرکانزاس و کارولینای جنوبی  هست که دپارتمان اقتصاد خوبی دارن و نمرات شما از حداقل های اونها بیشتره. 
به نظرم روی دانشگاه هایی با رتبه های 80 تا 200 سرمایه گذاری کنید، نتیجه بهتری خواهید گرفت تا دانشگاه هایی با رتبه کمتر. 

متشکرم از شما. اینطور که به نظر میرسه بهتره برای فوق لیسانس یک داشگاه خوب انتخاب کرد تا برای دکترا بتونیم از دانشگاه های عالی پذیرش بگیریم.
ببخشید میپرسم شما در امریکا درحال تحصیل هستید؟

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - eliroz - 10-06-2015

(10-06-2015, 10:11 PM)'ftbrave' نوشته: متشکرم از شما. اینطور که به نظر میرسه بهتره برای فوق لیسانس یک داشگاه خوب انتخاب کرد تا برای دکترا بتونیم از دانشگاه های عالی پذیرش بگیریم.
ببخشید میپرسم شما در امریکا درحال تحصیل هستید؟

بله کاملا درسته دوست عزیز. 
برای رشته های مثل اقتصاد، به دلیل شانس کم باید خیلی حساب شده و دقیق اقدام کرد. 
مطمن هستم که میتونی از یک دانشگاه خوب پذیرش با فاند بگیری. 
یه نکته دیگه هم باید بگم اینکه دانشگاه های رده بالا همیشه فاند زیاد ندارن و دانشگاه های متوسط به دلیل پتانسیل رشدی که دارند فاند بیشتری میتونن به دانشجویان ارائه بدن. به این نکته هم دقت کن . 
این سایت هم نگاه کن. کل برنامه های ارشد و دکترا اقتصاد در آمریکا به تفکیک دانشگاه و تخصص هست. می تونه مفید باشه برات. 

نه من ایرانم فعلا.  

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - mrtz - 05-07-2015

سلام دوستان 
ارادتمندم.

سوالی داشتم و خواهش داشتم شانس من رو یک بررسی بفرمایید در پذیرش برای رشته اقتصاد...

اطلاعاتم در مورد دانشگاههایی که شانس دارم کمه و ممنون میشم دوستان هر اطلاعاتی در هر سزحی دارند با توجه به رزومه من در میون بگذارند...
پیشاپیش ممنون و خواهشمندم من رو از لطفتون بی بهره نکنید.

این ترم فارغ التحصیل شدم از لیسانس مهندسی برق - کنترل دانشگاه صنعتی خواجه نصیر. معدل دوسال آخر: 15.5 و  معدل کل: 15

GRE: Quant: 170, Verbal:165, A.W:4
( TOEFL: 115 ( Reading:28, listening:30, speaking:28, writing:29

مقاله تو اقتصاد ندارم، تو مهندسی هم ندارم.
3 سال سابقه کار پارت تایم به عنوان مهندس مشاور در حوزه مهندسی برق و مدیریت سرمایه گذاری و مالی

نیاز به فاند کامل دارم و اولویت فاند و بعد رنک دانشگاه هستش برام.

نرم افزار اینا مسلطم:
C++ , MATLAB , یه سری نرم افزارهای آماری و مالی

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - eliroz - 05-07-2015

(05-07-2015, 01:21 PM)mrtz نوشته: سلام دوستان 
ارادتمندم.

سوالی داشتم و خواهش داشتم شانس من رو یک بررسی بفرمایید در پذیرش برای رشته اقتصاد...

اطلاعاتم در مورد دانشگاههایی که شانس دارم کمه و ممنون میشم دوستان هر اطلاعاتی در هر سزحی دارند با توجه به رزومه من در میون بگذارند...
پیشاپیش ممنون و خواهشمندم من رو از لطفتون بی بهره نکنید.

این ترم فارغ التحصیل شدم از لیسانس مهندسی برق - کنترل دانشگاه صنعتی خواجه نصیر. معدل دوسال آخر: 15.5 و  معدل کل: 15

GRE: Quant: 170, Verbal:165, A.W:4
( TOEFL: 115 ( Reading:28, listening:30, speaking:28, writing:29

مقاله تو اقتصاد ندارم، تو مهندسی هم ندارم.
3 سال سابقه کار پارت تایم به عنوان مهندس مشاور در حوزه مهندسی برق و مدیریت سرمایه گذاری و مالی

نیاز به فاند کامل دارم و اولویت فاند و بعد رنک دانشگاه هستش برام.

نرم افزار اینا مسلطم:
C++ , MATLAB , یه سری نرم افزارهای آماری و مالی

سلام
دوست عزیز

شما نمرات زبان و جی ار ای خیلی خوبی دارید و بهتون تبریک میگم. این یعنی بیشتر پیش شرط های زبان رو برآورده میکنه. 
در مرحله بعد ، معدل شما هست که متوسطه . 
سومین نکته شما فارغ التحصیل دانشگاه خواجه نصیر هستی و این دانشگاه شناخته شده هست. 

برای پذیرش در هر رشته ای پیش شرط های خواسته شده بایستی رعایت بشه که شما نمرات زبان، معدل و تجربه کاری مرتبط رو دارید. 
تنها رشته کارشناسی شما متفاوت هست که مشکلی ایجاد نمیکنه براتون. 

باید بیاید رو دانشگاه هایی سرمایه گذاری کنید که نمرات شما از حداقل پیش شرط های اونها بیشتر باشه برای دریافت فاند.
و دوم اینکه شاخه خودتون رو بهتره مشخص کنید. شما به کشور خاصی اشاره نکردید ولی به نظرم اولویت رو روی دانشکاه های آمریکا و بعد کانادا و بعد اروپا قرار بدید. 

از دانشگاه های آمریکا با توجه نمرات شما میتونم به دانشگاه آرکانزاس، اوهایو اشاره کنم. که مطمنا میتونید پذیرش با فاند ازشون بگیرید. 
به این نکته توجه کنید ما جهان سوم هستیم و و برای ورود به دانشگاه های رنک بالا شانس کمی داریم(خیلی از دوستان بودن با روزمه و نمرات عالی نتونستم پذیرش بگیرند از دانشگاه های رنک متوسط به بالا ، چه به برسه به فاند) ، میتونید با سرمایه گذاری رو دانشگاه های متوسط که معمولا منابع فاندشون از دانشگاه های رنک بالا بیشتره، ازشون پذیرش برای ارشد بگیری و بعد برای دکترا در دانشگاه های رنک بالا اقدام کنی. این طوری شانس پذیرشت رو بالا میبری. 

منتها بهتون توصیه میکنم قبل از اقدام به ثبت نام ، بهتره با هماهمگ کننده یا coordinator مکاتبه کنی و سوال کنی ازشون و اونها مطمنا راهنمایی های لازم رو خواهند داشت. 

بازم سوالی داشتید در خدمت هستم. 
موفق باشی

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - Emir - 28-07-2015

با سلام 

دوستان عزیز لطفا من بعد  از این الگو بابت نشر سوالات استفاده کنین .
با تشکر Smile

مقطع تحصیلی برای گرفتن پذیرش: 
رشته مورد نظر:
معدل لیسانس: 

رشته لیسانس: 
دانشگاه لیسانس:

معدل ارشد:
رشته ارشد:
دانشگاه ارشد:
مدرک زبان انگلیسی: 
سایر مدارک زبان:
مقالات خارجی: 
مقالات داخلی:

کنفرانس: 
تالیف کتاب:
سابقه کار: 
سایر مدارک:
دانشگاه مورد نظر برای پذیرش (پیشنهادی):

[b][b][b][b][b][b][b][b][b][b] [/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - tahamh94 - 06-08-2015

رشته مورد نظر: تمامی گرایشهای اقتصاد
معدل لیسانس:
18.7
رشته لیسانس: اقتصاد نظری
دانشگاه لیسانس:
علامه طباطبایی
معدل ارشد:
رشته ارشد:
دانشگاه ارشد:
مدرک زبان انگلیسی: تافل 100 جی ار یی 320
سایر مدارک زبان:
مقالات خارجی: 
مقالات داخلی:

کنفرانس: 
تالیف کتاب:
سابقه کار: 
سایر مدارک:
تمامی دانشگاه ها زیر رنک 200 همراه با بورسیه. سوال اصلی من اینه که با داشتن معدل خوب و نمرات زبان امکان بورس گرفتن برای این رنک دانشگاه ها فقط در آمریکا و کانادا چقدر هست؟

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - eliroz - 07-08-2015

(06-08-2015, 10:07 AM)tahamh94 نوشته: رشته مورد نظر: تمامی گرایشهای اقتصاد
معدل لیسانس:
18.7
رشته لیسانس: اقتصاد نظری
دانشگاه لیسانس:
علامه طباطبایی
معدل ارشد:
رشته ارشد:
دانشگاه ارشد:
مدرک زبان انگلیسی: تافل 100 جی ار یی 320
سایر مدارک زبان:
مقالات خارجی: 
مقالات داخلی:

کنفرانس: 
تالیف کتاب:
سابقه کار: 
سایر مدارک:
تمامی دانشگاه ها زیر رنک 200 همراه با بورسیه. سوال اصلی من اینه که با داشتن معدل خوب و نمرات زبان امکان بورس گرفتن برای این رنک دانشگاه ها فقط در آمریکا و کانادا چقدر هست؟

سلام دوست عزیز 

امکان بورس گرفتن هست و میتونم بگم 50 .50 هست ، باید سبد انتخابت رو طوری انتخاب کنی تا ریسک عدم پذیرش رو پایین بیاری. 
میتونی دانشگاه های رنک پایین بری و برای دکترا برای دانشگاه های خوب اقدام کنی. چون از دانشگاه های رده بالا بورس گرفتن برای رشته اقتصاد فوق العاده سخته. 

منتها باید دانشگاه ها رو با دقت انتخاب کنی . سعی کن دانشگاه هایی که انتخاب میکنی نمرات زبانت بالاتر از حداقل های اون دانشگاه باشه. 

دانشگاه آرکانزاس میدونم نمراتت بالاتره و میتونی بورس بشی(قبل ایرانی پذیرش کرفته و بورس شده داشته). قبلش حتما باهاشون مکاتبه کن. 

موفق باشی