آکادمیا کافه
برنامه‌ریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%82%D8%A8%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: برنامه‌ریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده (/Thread-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%E2%80%8C%D8%B1%DB%8C%D8%B2%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: پذیرش در رشته مهندسی برق در مقطع دکتری از دانشگاه های آمریکا - omidfathi - 01-08-2017

@Torkan
دوستان سلام
من به یکی از دانشگاههای رنک سه رقمی امریکا ایمیل زدم پرسیدم زمان شروع ارسال مدارک واسه Fall 2018 کی هست گفت از الان میتونید اقدام کنید الان زود نیست؟! Fall 2018 منظور سال بعد هست دیگه امسال که نیست؟
بعدی اینکه زودتر فرستادن مدارک شانس قبولی رو زیاد میکنه؟ یا منتظر میمونن تا سال بعد Deadline که همه مدارکو بگیرن؟ حالا دانشگاههای خوب رو نمیگم منظوریم همین رنگهای سه و چهار رقمی هست.

RE: پذیرش در رشته مهندسی برق در مقطع دکتری از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 02-08-2017

(01-08-2017, 04:16 PM)omidfathi نوشته: @Torkan
دوستان سلام
من به یکی از دانشگاههای رنک سه رقمی امریکا ایمیل زدم پرسیدم زمان شروع ارسال مدارک واسه Fall 2018 کی هست گفت از الان میتونید اقدام کنید الان زود نیست؟! Fall 2018 منظور سال بعد هست دیگه امسال که نیست؟
بعدی اینکه زودتر فرستادن مدارک شانس قبولی رو زیاد میکنه؟ یا منتظر میمونن تا سال بعد Deadline که همه مدارکو بگیرن؟ حالا دانشگاههای خوب رو نمیگم منظوریم همین رنگهای سه و چهار رقمی هست.

واللا الان که زود ولی ممکنه برخی دانشگاهها باز کرده باشن سیستم رو. بله سال بعد میشه. نه خیلی تاثیر نداره. ممکنه قبل دلایل به شما پذیرش بدن حتی. ولی برخی دانشگاهها اونطوری نیستن و منتظر میمونن

RE: پذیرش در رشته مهندسی برق در مقطع دکتری از دانشگاه های آمریکا - omidfathi - 09-08-2017

(02-08-2017, 08:08 AM)Torkan نوشته: واللا الان که زود ولی ممکنه برخی دانشگاهها باز کرده باشن سیستم رو. بله سال بعد میشه. نه خیلی تاثیر نداره. ممکنه قبل دلایل به شما پذیرش بدن حتی. ولی برخی دانشگاهها اونطوری نیستن و منتظر میمونن

قبلاً دیدم زودتر میاد پذیرشش.
بعدش طبق روال چه موقع خوبه که اپلای کنیم و جوابش بیاد و وقت سفارتو ویزا بیاد دیر نشه؟ من فک کنم تابستون یا اوایل پاییز امسال بفرستیم تا جوابش بیاد و مصاحبه سفارت و ویزا و کلیرنس بیاد اوایل تابستون سال بعد بشه درسته؟ البته اینجا و چند جا دیگه دیدم خیلی سریعتر جواب پذیرش میاد ولی مدت سفارت و ویزا رو نمیدونم چقدره.

[برش] مهندسی تکنولوژی نرم افزار - hamid98 - 14-09-2017

سلام
من یه سوال دارم که واقعا ذهنم رو درگیر کرده
من میخوام کنکور بدم.الان دیدم چند تا از رتبه های برتر همزمان برق و نرم افزار می خوندن!
باید توی کنکور رتبه چند باشی حدودا تا بتونی همزمان 2 تا رشته تحصیل کنی؟و این افراد برای اپلای می تونن توی هر دو رشته درخواست بدن؟
سپاس

@Babak

ببینید بذارید اول خودم رو معرفی کنم.
من الان 19 سالمه.دیپلم و پیش تجربی گرفتم(چون مادرم آقا دکتر می خواست ولی من عاشق مهندسی بودم)به هر حال خانواده رو راضی کردم منو ثبت نام کنن دانشگاه آزاد رشته بدون کنکور(مهندسی برق).چند هفته دیگه هم باید برای اولین بار برم دانشگاه(ترم اول)واحد برداشتم و پول دادم(برای این میگم که بدونی فقط).من میخوام هر جور شده حتی اگه شده روزی 2 ساعت بخوابم ولی از دانشگاه های تاپ آمریکا پذیرش بگیرم.حالا سوالم اینه؟

1.آیا میشه با کارشناسی دانشگاه آزاد برای آمریکا اقدام کرد؟(با فرض اینکه دانشگاه فعلیم خیلی رنکینگ بدی داره)

2.به عقیده شما شریف ارزش داره که یه سال دیگه بمونم پشت کنکور تا برم دانشگاه تاپ ایران و از اونجا اقدام کنم؟(یعنی یه سال دیرتر ولی دانشگاه بهتر می ارزه که یه سال عمرم رو بدم بره برای کنکور؟)

3.اگه بخوام از کارشناسی برای PHD مستقیم اقدام کنم شانسی دارم؟

4.می خوام بعد از اتمام تحصیلم در آمریکا شرکت تاسیس کنم.با این کار اقامت دائم میدن؟

5.سربازی رو چیکار باید بکنم؟

6.من به زبان های برنامه نویسی و کامپبوتر خیلی مسلطم.حالا سوالم اینه میشه در آمریکا همزمان در دو رشته تحصیل کرد و برای اینکار چه شرایطی لازمه و باید چیکار کنم؟

7.من مدارک مجازی که ثابت میکنه به زبان های برنامه نویسی و کامیپیوتر مسلطم در اختیار دارم که مثلا یکیش از طرف مایکروسافت صادر شده(معتبره).آیا اینها کمک میکنه که همزمان در دو رشته تحصیل کنم؟

8.اگه همه موازد مورد نیاز برای اپلای و فاند مثل معدل بالا و gre و sat و تافل و کار های فوق برنامه و هر آنچه نیازه رو در بهترین حالت(همه نمرات عالی) کسب کنم ولی دانشگاه آزاد(رنک خیلی پایین)باشم شانسم چند درصده؟

ممنون میشم چاسخ بدید چون خیلی درگیرم

RE: برنامه‌ریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده - M1KE - 15-09-2017

1- با مدرک دانشگاه آزاد هم میشه از دانشگاه های آمریکا پذیرش گرفت و مشکلی در این زمینه وجود نداره ولی در کل به اسثنای 8-7 دانشگاه برتر سراسری بقیه زیاد در دنیا شناخته شده نیستن و به همه اونها تقریبا به یک چشم نگاه میشه. به همین دلیل مثلا اگر از دانشگاه آزاد با معدل 19-18 فارغ التحصیل بشین در خیلی از موارد شانس تون بیشتر از کسی هست که مثلا از دانشگاه سمنان یا مازندران با معدل 14 فارغ التحصیل شده. معدل زیر 15 در کل محدودیت هایی برای پذیرش ایجاد می کنه حتی اگر از دانشگاه های خیلی شناخته شده باشین.

2- یک سال ارزش اون رو داره که آدم در دانشگاه بهتر تحصیل کنه ولی در مورد کنکور باید واقع گرا بود اکثر کسانی که سال دوم دوباره کنکور میدن به طور متوسط 30-20 درصد رتبه شون بهتر میشه. اگر در سال اول مشکل خاصی نبوده و مطالعه نسبی داشتین و مثلا رتبه تون 1000 شده سال بعد ممکنه 800-700 بشه و خیلی بعیده که دو رقمی بشه. به همین دلیل باید واقع نگر باشین و بیشتر روی معدل کار کنید.

3- در مورد دکترای مستقیم قبلا زیاد صحبت شده تاپیکش رو مطالعه کنید:

پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - دکتری

4- فعلا به این موضوع فکر نکنید. اول پذیرش بگیرید بعد از تحصیل می تونید با پیدا کردن کار اقامت بگیرید.

5- وقتی پذیرش گرفتین بهتون با گذاشتن وثیقه بهتون معافیت موقت میدن. تاپیک های سربازی رو بخونید:

گذرنامه و خروج از کشور

6- اگر پول و وقتش رو داشته باشین منعی نداره که در صد تا رشته هم تحصیل کنید. منتهی معمولا انقدر وقت شما گرفته میشه که فرصت کار دیگه ای وجود نداره. به ویژه اگر استاد بهتون فاند داده باشه انتظار داره که دایم براش کار کنید و بهش سر بزنید ولی اگر خودتون هزینه های تحصیل رو بدین وقت آزاد بیشتری دارین که در کنارش تحصیلات جانبی بر اساس علایق تون انجام بدین.

7- فکر نمی کنم. بیشتر به این بستگی داره که شرایط اولیه مثل معدل و نمرات زبان و و هزینه لازم برای تحصیل رو داشته باشید.

8- چند درصد برای کجا؟ اگر همه چیز فراهم باشه تا رتبه های حدود 100 هم پذیرش می گرفت. اگر مثلا فوق رو در یک دانشگاه شناخته شده تر به خصوص در همون کشور بخونید شانس تون برای رتبه های بهتر بالاتر میره. مثلا از رتبه 300 پذیرش فوق لیسانس بگیرین بعدا شانس 40-30 هم ایجاد میشه که به عملکردتون در فوق بستگی داره.

پینوشت: در کل الان چون سنتون کمه ذهنیت تون نسبت به تحصیل و مدرک و کلا زندگی ناپخته هست. 7-6 سال دیگه ممکنه کلا طور دیگری فکر کنید. در یک رشته ای که علاقه دارین سعی کنید با معدل خوب فارغ التحصیل بشین و همزمان روی زبان هم کار کنید بقیه موارد خودش به تدریج درست میشه.

RE: برنامه‌ریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده - EPCivileng - 18-11-2017

با عرض سلام و عرض خسته نباشید.
دو سوال از خدمتتون داشتم.
بنده دانشجوی سال سوم کارشناسی عمران در جهاددانشگاهی هستم.یک مقاله آی اس آی هم دارم.وضعیت درسیم به خصوص دروس تخصصی خوبه ولی متاسفانه هنوز تافل ندارم که انشالله به زودی میگیرمش.
از طرفی میتونم چندین توصیه نامه از اساتیدم که همگی اساتید برجسته ای هستند بگیرم.شنیدم دانشگاهی که درآن تحصیل میکنم معتبر نیست.متاسفانه کنکور بد شانسی آوردم رتبه کنکورم کم شد و از اونجایی که میخواستم شهر خودمون تحصیل کنم فقط میتونستم جهاد دانشگاهی تحصیل کنم.سوالی که از خدمتتون داشتم اینه که با توجه به دانشگاهم به نظرتون میتونم از دانشگاه دلفت هلند برای کارشناسی ارشد پذیرش بگیرم؟؟؟
سوال دومم این است که بهتره اول کارشناسی ارشد انشالله از یکی دانشگاه های تهران بگیرم بعد برای پذیرش دکترا اقدام کنم یا همین الان میتونم برای کارشناسی ارشد دانشگاه دلفت اقدام به پذیرش کنم؟
ببخشید که طولانی شد.

RE: مدارک دبیرستان و کنکور - niayesh_212 - 23-11-2017

سلام دوستان ،ببخشید خارج از موضوع سوالی را مطرح میکنم،نتونستم صفحه ای را در رابطه با این سوالم پیدا کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید .

من ۱۱ دبیرستان هستم و یه جورایی بین دو راهی موندم که تحصیلاتم را در ایران ادامه بدم و بعد برای فوق لیسانس اپلای کنم،یا اینکه از سال ۱۲  تحصیلاتم را خارج از ایران در پی بگیرم؟
یکی از دلایلی که به فکر تحصیل از مقطع دبیرستان خارج از ایران افتادم این بود که شاید از نظر بار علمی خارج بهتره و اگه زودتر اقدام کنم سریعتر با راه و روش و سبک زندگیهاشون اشنا میشم .
ا

RE: مدارک دبیرستان و کنکور - retro44 - 23-11-2017

(23-11-2017, 12:59 AM)niayesh_212 نوشته: سلام دوستان ،ببخشید خارج از موضوع سوالی را مطرح میکنم،نتونستم صفحه ای را در رابطه با این سوالم پیدا کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید .

من ۱۱ دبیرستان هستم و یه جورایی بین دو راهی موندم که تحصیلاتم را در ایران ادامه بدم و بعد برای فوق لیسانس اپلای کنم،یا اینکه از سال ۱۲  تحصیلاتم را خارج از ایران در پی بگیرم؟
یکی از دلایلی که به فکر تحصیل از مقطع دبیرستان خارج از ایران افتادم این بود که شاید از نظر بار علمی خارج بهتره و اگه زودتر اقدام کنم سریعتر با راه و روش و سبک زندگیهاشون اشنا میشم .
ا

مزایای خروج از ایران و تحصیل از لیسانس خیلی خیلی بالاتر از صرفا اشنا شدن با روش زندگیشونه. منتها به شرطی که جایی که میرین ارزش داشته باشه.
مثلا فرض کنین واسه لیسانس که فاندی هم در کار نیست ممکنه نتونید هزینه کنید برید دانشگاه های کشورهای مطرح و ناچار بشید برید هند و اونورا. عوضش اگه لیسانس رو ایران خیلی خوب بگذرونید راحت می تونید برای مقاطع بعدی با فاند برید امریکا و کانادا و این کشورا

زیست شناسی - sara_ - 09-04-2018

سلام ،روزتون بخیر امیدوارم حالتون خوب باشه! به صورت خیلی خلاصه وضعیتمو میگم امیدوارم کسی اینجا پیدا شه که کمکم کنه !

بنده باید ورودی 94 میبودم ولی هنوز پشت کنکورم ! بخاطر شرایط و جو حاکم و اینکه شاگرد اول بودم دوران مدرسه فکر میکردم تنها آینده ی من در همون چارتا رشته ی تاپ تجربی که تو ایران قبولش دارن هست متاسفانه .اشتباهات زیادی داشتم در راه تحصیلم با رتبه های خوبی که داشتم میتونستم همون سال اول رشته هایی که علاقه دارم رو راحت قبول شم !! 

ولی تصمیمم رو گرفتم ، من علاوه بر اینکه به رشته های بالین علاقه ندارم به شدت آزار دهنده هم هستند برام و علاقه ی واقعیم رشته ی زیست شناسی هست و دوست دارم در گرایش ژنتیک ادامه تحصیل بدم (هرچند در ایران متاسفانه وضعیت خوبی نداره این رشته چه از نظر امکانات چه جایگاه اجتماعی) ولی اینبار میخوام قوی و درست جلو برم ! برای 97 باید کنکور بدم مجدد حالا سوالات من اینا هست 

بنظرتون عاقلانه اینه که برای لیسانس برم تهران (خودم در سمنان زندگی میکنم) یا اینکه تو همین سمنان بمونم و بدون مشکلات راه دور و این چیزا خودمو آماده کنم واسه اپلای کردن و زندگی در یک کشور جدید ؟ یعنی زبانمو خیلی قوی تر کنم و رو کارای تحقیقاتی و معدلم فوکس کنم ؟ 

میشه هرتجربه ای که فک میکنید کمکم میکنه بگید: )

RE: زیست شناسی - automotive - 09-04-2018

سلام
وقت بخیر
دانشگاه بهتر و برتر در اپلای بسیار کمک میکند اما اگر مشکلات راه دور باعث افسردگی یا افت درسی شما بشود اصلا توصیه نمی‌شود.
به طور کلی بهترین بودن در دانشگاه‌های شهرستان راحت‌تر است از بهترین بودن در دانشگاه‌های تهران، در تهران کسب معدل بالا سخت تر است، اساتید آنقدرها به فکر دانشجویان نیستند، یعنی وقت اینکار را ندارند اما در شهرستان اگر دانشگاه خوب باشد واقعا می‌توانید پیشرفت کنید.
به نظر من هر دو گزینه عالی است و اگر از بهانه‌های معمول بگذریم، قطعا دانشگاه تهران شناخته شده‌تر از دانشگاه‌های شهرستان است. به نظر من شما بهترین نتیجه را برای کنکور کسب کنید، برای تهران یا شهرستان در آخر تصمیم خواهید گرفت.
برای اپلای نیز به همین شکل پیش بروید، چه تهران باشید و چه شهرستان، با برنامه پیش روی کنید و از معدل بالا و سایر موارد همانند کارهای پژوهشی باز نمانید.
نکته آخر اینکه استاد جوان و جویای نام و به طور کلی با حوصله بسیار مهمتر از استاد خبره و حتی پروفسور است، پروفسوری که برای شما وقت ندارد نمیتواند به پیشرفت شما کمک کند، اما دکتری که حتی برای پیشرفت خود نیز شده باید مقاله ارسال کند و می‌توانید در این امر شریک شوید.

به هر رشته‌ای که علاقه دارید و در هر محلی که علاقه‌مند هستید تحصیل کنید، نهایت رضایت از زندگی مهم است اگرنه رفاه شادی و دل خوش نمی‌آورد.

با آرزوی موفقیت شما.سلام

(09-04-2018, 01:24 PM)sara_ نوشته: سلام ،روزتون بخیر امیدوارم حالتون خوب باشه! به صورت خیلی خلاصه وضعیتمو میگم امیدوارم کسی اینجا پیدا شه که کمکم کنه !

بنده باید ورودی 94 میبودم ولی هنوز پشت کنکورم ! بخاطر شرایط و جو حاکم و اینکه شاگرد اول بودم دوران مدرسه فکر میکردم تنها آینده ی من در همون چارتا رشته ی تاپ تجربی که تو ایران قبولش دارن هست متاسفانه .اشتباهات زیادی داشتم در راه تحصیلم با رتبه های خوبی که داشتم میتونستم همون سال اول رشته هایی که علاقه دارم رو راحت قبول شم !! 

ولی تصمیمم رو گرفتم ، من علاوه بر اینکه به رشته های بالین علاقه ندارم به شدت آزار دهنده هم هستند برام و علاقه ی واقعیم رشته ی زیست شناسی هست و دوست دارم در گرایش ژنتیک ادامه تحصیل بدم (هرچند در ایران متاسفانه وضعیت خوبی نداره این رشته چه از نظر امکانات چه جایگاه اجتماعی) ولی اینبار میخوام قوی و درست جلو برم ! برای 97 باید کنکور بدم مجدد حالا سوالات من اینا هست 

بنظرتون عاقلانه اینه که برای لیسانس برم تهران (خودم در سمنان زندگی میکنم) یا اینکه تو همین سمنان بمونم و بدون مشکلات راه دور و این چیزا خودمو آماده کنم واسه اپلای کردن و زندگی در یک کشور جدید ؟ یعنی زبانمو خیلی قوی تر کنم و رو کارای تحقیقاتی و معدلم فوکس کنم ؟ 

میشه هرتجربه ای که فک میکنید کمکم میکنه بگید: )