آکادمیا کافه
پذیرش در مقطع PhD در سوئد - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: سوئد (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D9%88%D8%A6%D8%AF)
+---- موضوع: پذیرش در مقطع PhD در سوئد (/Thread-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-PhD-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D9%88%D8%A6%D8%AF)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: پذیرش در مقطع PhD در سوئد - rambod - 06-07-2014

با سلام خدمت دوستان گرامي
من مقيم هستم و فوق ديپلم دامپزشكي دارم اگه بخوام دكترا بخونم ميتونم پس از ارزيابي ادامه بدم؟يا بايد از ديپلم شروع كنم مثل بقيه و كلا چند ساله؟؟

با تشكر

RE: پذیرش در مقطع PhD در سوئد - ForeverBlue - 06-07-2014

اگر مدارک شما ارزیابی شده و دیپلم شما تایید شده باشد دیگری نیازی ندارید که دوره دیپلم را بگذرانید.
بعنوان مثال این موقعیت تحصیلی را میتوانید در دانشگاه اوپسالا ببینید (طول دوره تحصیل و ...در آن مشخص است)

[برش] برای خوندن زبان بهم ویزا میدن؟ - anita_hsy - 14-10-2014

ممنون
یعنی در سوید ارشد شهریه ای شده ولی دکتری نه؟

RE: پذیرش در مقطع PhD در سوئد - saaaaam - 14-10-2014

(14-10-2014, 09:47 AM)'anita_hsy' نوشته: ممنون
یعنی در سوید ارشد شهریه ای شده ولی دکتری نه؟

سلام 
دوست خوب در سوید دکتری به چند روش می شود تحصیل کرد
1 پیدا کردن استاد و اپلای برای بورسیه اعلام شده و تحصیل با بورس
2 پیدا کردن موقعیت شغلی در دانشگاه و پیدا کردن استاد و شرکت در رقابت برای گرفتن پوزیشن و نهایتا اگر برنده شدید با ویزای کاری شروع کردن دکتری
بر خلاف فنلاند در سوید دکتری بدون شهریه وجود ندارد یا بهتر هست بگوییم با یکی از دو حالت فوق دانشجو می گیرند

RE: پذیرش در مقطع PhD در سوئد - sport3p - 16-12-2014

سلام
من ترم اول ارشد روانشناسي شناختي دانشگاه فردوسي ام.  ميخام با يكي از استادهاي اونجا صحبت كنم و ازش بخوام كه تو موضوعي كه انتخاب كردم و قراره تخصصي كار كنم (اختلال بيش فعالي) بطور مدوام (مثلا ماهانه)راهنماييم كنه. 2 تا هدف دارم : يكي اينكه بتونم تا دو سال ديگه حساب شده جلو رفته باشم و به سطح خوبي برسم و دوم اينكه اون استاد كاملا منو بشناسه كه يا تو همون دانشگاه بتونم دكتري بخونم يا شايد بتونه به يه استاد ديگه تو سوئد معرفيم كنه!!!!!
 ضمنا رتبه 3 كنكور ارشد امسال بودم و احتمالا اگه بتونم يه رتبه تو دكتري بيارم(فقط براي ترجمه و ارسال به عنوان رزومه) چقد ميتونه تاثير داشته باشه؟

سوال بعديم اينه كه كدم شهرها ارزونتر هستند؟؟
بابت وقتي كه ميزارين ممنونم. 

منظورم از استادهاي اونجا ، استادهاي دانشگاه هاي سوئد بود.[img]images/smilies/smile.gif[/img]

RE: پذیرش در مقطع PhD در سوئد - mghamari89 - 25-05-2015

سلام.یه پوزیشن در دانشگاه استکهلم به موارد زیر اشاره کرده، اما توضیحی در مورد نمره زبان نداده که باید چقدر باشه.میخواستم بدونم نمره IELTS قابل قبول برای رشته های علوم پایه چقدر باید باشه برای دانشگاههای سوئد مقطع دکترا؟و اینکه من این هفته امتحان دارم و ددلاین این پوزیشن قبل از رسیدن نمره من تموم میشه.براشون توضیح بدم قبول میکنن؟ممنون
  • Your contact details and personal data*
  • Your highest degree*
  • Your language skills
  • Contact details for 2–3 references

RE: پذیرش در مقطع PhD در سوئد - ForeverBlue - 25-05-2015

(16-12-2014, 07:16 PM)'sport3p' نوشته: سلام
من ترم اول ارشد روانشناسي شناختي دانشگاه فردوسي ام.  ميخام با يكي از استادهاي اونجا صحبت كنم و ازش بخوام كه تو موضوعي كه انتخاب كردم و قراره تخصصي كار كنم (اختلال بيش فعالي) بطور مدوام (مثلا ماهانه)راهنماييم كنه. 2 تا هدف دارم : يكي اينكه بتونم تا دو سال ديگه حساب شده جلو رفته باشم و به سطح خوبي برسم و دوم اينكه اون استاد كاملا منو بشناسه كه يا تو همون دانشگاه بتونم دكتري بخونم يا شايد بتونه به يه استاد ديگه تو سوئد معرفيم كنه!!!!!
 ضمنا رتبه 3 كنكور ارشد امسال بودم و احتمالا اگه بتونم يه رتبه تو دكتري بيارم(فقط براي ترجمه و ارسال به عنوان رزومه) چقد ميتونه تاثير داشته باشه؟
سوال بعديم اينه كه كدم شهرها ارزونتر هستند؟؟
بابت وقتي كه ميزارين ممنونم. 
منظورم از استادهاي اونجا ، استادهاي دانشگاه هاي سوئد بود.[img]images/smilies/smile.gif[/img]

درود بر شما
داشتن رتبه های خاص در پذیرش مقاطع بالاتر (فوق و دکتری)  مسلما موثر است اما جای دیگر فاکتورهای پایه مانند معدل و مقاله و پژوهش را نمیگیرد.
نکته مهم دیگر اینکه گرفتن پذیرش دکتری با داشتن فوق لیسانس ایران (بویژه در رشته های علوم پایه یا علوم انسانی) کار بسیار سختی است و شاید مجبور شوید یک فوق لیسانس دیگر هم در سوئد بگیرید.
شهرهای کوچک (یعنی عملا به جز استکهلم و گوتنبرگ) ارزان تر هستند، مانند لینشوپینگ و هالمستاد و ...

RE: پذیرش در مقطع PhD در سوئد - ForeverBlue - 25-05-2015

(25-05-2015, 03:30 PM)'mghamari89' نوشته: سلام.یه پوزیشن در دانشگاه استکهلم به موارد زیر اشاره کرده، اما توضیحی در مورد نمره زبان نداده که باید چقدر باشه.میخواستم بدونم نمره IELTS قابل قبول برای رشته های علوم پایه چقدر باید باشه برای دانشگاههای سوئد مقطع دکترا؟و اینکه من این هفته امتحان دارم و ددلاین این پوزیشن قبل از رسیدن نمره من تموم میشه.براشون توضیح بدم قبول میکنن؟ممنون
  • Your contact details and personal data*
  • Your highest degree*
  • Your language skills
  • Contact details for 2–3 references
 درود بر شما و خوش آمدید به این فروم
در این صفحه درباره پیش نیازهای زبان انگلیسی برای پذیرش اطلاعات کافی داده شده است.

چاره دیگری جز همین توضیح دادن نیست. میتوانید اشاره کنید که مهارت خوبی در انگلیسی دارید و به زودی نمره امتحان خود را نیز ارسال خواهید کرد.

RE: پذیرش در مقطع PhD در سوئد - koorosh0026 - 03-07-2015

با سلام
می خواستم بدونم شانس گرفتن فاند رو دارم یا خیر ؟
کارشناسی معماری  - غیرانتفاعی با معدل 15.98
کارشناسی ارشد معماری - آزاد قزوین معدل 16.13
4 تا مقاله کنفرانس بین المللی
1 ISI
3 تا مقاله کنفرانس ملی
4 تا علمی پژوهشی
2 تا ترویجی
واسه مدرک زبان هم شروع کردم....

RE: پذیرش در مقطع PhD در سوئد - Shihan - 10-07-2015

(03-07-2015, 04:46 PM)koorosh0026 نوشته: با سلام
می خواستم بدونم شانس گرفتن فاند رو دارم یا خیر ؟
کارشناسی معماری  - غیرانتفاعی با معدل 15.98
کارشناسی ارشد معماری - آزاد قزوین معدل 16.13
4 تا مقاله کنفرانس بین المللی
1 ISI
3 تا مقاله کنفرانس ملی
4 تا علمی پژوهشی
2 تا ترویجی
واسه مدرک زبان هم شروع کردم....

شانست خوبه.
به نظرم یه پورتفیلیو قوی اماده داشته باش و همچنین با استادها مکاتبه کن و داشتن نمره زبان شانست رو افزایش میده ، علاوه بر سوئد کشورهای ایتالیا و اسپانیا و اتریش هم گزینه مناسبی برای معماری هستند.