آکادمیا کافه
سوالات اولیه و کلی برای آشنایی با آزمون GRE - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: آزمون‌ها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: GRE General (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-GRE-General)
+---- موضوع: سوالات اولیه و کلی برای آشنایی با آزمون GRE (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87-%D9%88-%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D8%B4%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-GRE)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

RE: سوالات اولیه و کلی برای آشنایی با آزمون GRE - Torkan - 06-10-2013

(06-10-2013, 01:40 AM)'Leopold' نوشته: امتیاز تمامی سوالات بخش وربال به یک اندازست یا سوالاتی که سخت تره امتیاز بیشتری دارن؟

دوست عزیز درسته امتیازا به ظاهر یکسانه ولی من دقیق یادم نیس یه جا خونده بودم که سعی کنین سوالات اول رو درست بزنین و هر چقدر جلو میرین به ترتیب باشه! یعنی اینکه ظاهرا شما 10 سوال اول رو درست جواب بدین بهتر از اونه که اونا رو خالی بذاری و 10 سوال بعدی رو جواب بدی... باور کن این رو تو یه جایی خونده بودم مصداق همین جمله بود...شاید هم تو مگوش فیلماش این جمله بود نمیدونم واللا
میدونم وقت نداری ولی دو تا فایل زیر تو یکیش مصداق این جمله بود باز پیداش کردم عین جمله رو میذارم
البته شما کار خودت رو بکن و منحرف نشو از موضوع

RE: سوالات اولیه و کلی برای آشنایی با آزمون GRE - Pink Floyd - 20-10-2013

درود
دوستان عزیزی که قراره امتحان های ETS رو بدهند، چه تافل و چه GRE خاطرشون باشه سر جلسه ی امتحان شناسنامه قبول نمی کنند. یا کارت ملی یا پاسپورت همراه ببرند.

RE: سوالات اولیه و کلی برای آشنایی با آزمون GRE - nox - 24-10-2013

ETS معمولا چند روز بعد از امتحان GRE نتیجه رو به دانشگاه مورد نظر می فرسته؟؟

RE: سوالات اولیه و کلی برای آشنایی با آزمون GRE - Simon2007 - 24-10-2013

(24-10-2013, 09:17 PM)'nox' نوشته: ETS معمولا چند روز بعد از امتحان GRE نتیجه رو به دانشگاه مورد نظر می فرسته؟؟

حدودي بخوام خدمتتون بگم بعد از آزمون 40 روز حدودا ميرسه در پروفايل شما(آزمون كاغذي) 50 روزه كارنامه براي شما ارسال ميشه. براي دانشگاه هاي آمريكا بسته به اينكه كدوم ايالت باشه از 30 روز به بالا براش روز در نظر بگيريد البته اگر دانشگاه به سر وقت رسيدن نمره Rigid هستند. خارج ايالت متحده هم كه بيشتر . استراليا طولاني ترين مورده فكر ميكنم.
شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]

RE: سوالات اولیه و کلی برای آشنایی با آزمون GRE - nox - 25-10-2013

(24-10-2013, 10:37 PM)'SimonFrom-A.A' نوشته:
حدودي بخوام خدمتتون بگم بعد از آزمون 40 روز حدودا ميرسه در پروفايل شما(آزمون كاغذي) 50 روزه كارنامه براي شما ارسال ميشه. براي دانشگاه هاي آمريكا بسته به اينكه كدوم ايالت باشه از 30 روز به بالا براش روز در نظر بگيريد البته اگر دانشگاه به سر وقت رسيدن نمره Rigid هستند. خارج ايالت متحده هم كه بيشتر . استراليا طولاني ترين مورده فكر ميكنم.
شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]

مرسی از ‍ پاسخ.
من برای دانشگاه آمریکا که deadline تا 1March هست میخوام   apply کنم... اما می خوام امتحان GRE رو تو  8Feb شرکت کنم و بفرستم... یعنی ممکنه تا اون زمان فزستاده نشه..!!؟  اگه من تو Feb واسه دانشگاه apply کنم و بعد۲-۳ هفته نتیجه امتحانم برسه اشکالی ایجاد می شه...؟!

RE: سوالات اولیه و کلی برای آشنایی با آزمون GRE - Torkan - 25-10-2013

(25-10-2013, 02:35 PM)'nox' نوشته:
مرسی از ‍ پاسخ.
من برای دانشگاه آمریکا که deadline تا 1March هست میخوام   apply کنم... اما می خوام امتحان GRE رو تو  8Feb شرکت کنم و بفرستم... یعنی ممکنه تا اون زمان فزستاده نشه..!!؟  اگه من تو Feb واسه دانشگاه apply کنم و بعد۲-۳ هفته نتیجه امتحانم برسه اشکالی ایجاد می شه...؟!

دوست عزیز راجع به سوال دومتون حتما از دانشگاه مربوطه بپرسین  تا ببینین قبول میکنن یا نه؟ تنها منبع موثق همون وبسایت دانشگاه هستش
بعضی دانشگاههای امریکا سخت گیر ترن بعضی ها هم راه میان با آدم
به نظر من ددلاین 1 مارچ دیر میشه یکم متاسفانه مگر دانشگاه قبول کنه...
معمولا دوستانی که میخوان برای بهار اپلای کنن اکثرا مهر یا ابان میدن امتحان رو

RE: سوالات اولیه و کلی برای آشنایی با آزمون GRE - فرید - 25-10-2013

(25-10-2013, 02:35 PM)'nox' نوشته:
مرسی از ‍ پاسخ.

اگر امتحان تو ایران بدی که نمرت بعد این تاریخ می یاد و نمی تونی به دانشگاه نمرت اعلام کنی قبل ددلاین، یعنی اگر هم مشکلی با زمان رسیدن نامه رسمی نداشته باشن احتمال زیاد نمرت قبل ددلاین باید به اون دانشگاهها اعلام کنی و با این امتحان نمیرسی. 30 روز برای اعلام نمره و 3-4 هفته بعد از اون برای رسیدن نتیجه به دانشگاه های آمریکا زمان لازم

RE: سوالات اولیه و کلی برای آشنایی با آزمون GRE - soilman - 25-10-2013

من هم همین مشکل رو دارم البته ددلاین تو ژانویه...ایران هستم و 8 فوریه تنها گزینه ی موجود هست...
قبلا امتحان دادم ولی نمره ی بهتر میخام...با این حال به نظرم ریسکه و تنها دانشگاه می تونه نظر بده...البته ممکنه بعدش هم بزنن زیرش چون تو اون مدت نرسه....
کلا نمیشه به قطعیت گفت...خیلی شانسیه و ریسکی...منم خودم موندم که ثبت نام کنم یا بی خیال شم :-\

RE: سوالات اولیه و کلی برای آشنایی با آزمون GRE - nox - 16-11-2013

من می خواستم امتحان gre رو تو Feb ثبت نام کنم... اما الان تو ETS  تاریخهای دیگه تو Nov و DEC گذاشته شده... !! و Feb هم حذف شده... !! یعنی دیگه امکان ثبت نام واسه Feb نیست.... ؟ یعنی همینا رو باید ثبت نام کنیم؟؟؟؟

RE: سوالات اولیه و کلی برای آشنایی با آزمون GRE - blur - 16-11-2013

(16-11-2013, 07:32 PM)'nox' نوشته: من می خواستم امتحان gre رو تو Feb ثبت نام کنم... اما الان تو ETS  تاریخهای دیگه تو Nov و DEC گذاشته شده... !! و Feb هم حذف شده... !! یعنی دیگه امکان ثبت نام واسه Feb نیست.... ؟ یعنی همینا رو باید ثبت نام کنیم؟؟؟؟

یعنی قبلا فوریه بود و شما دیده بودین و الان برش داشتن؟