![]() |
نامه اشتغال به كار يا سابقه كار - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2) +---- انجمن: سایر مدارک (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9) +---- موضوع: نامه اشتغال به كار يا سابقه كار (/Thread-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%BA%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D9%83%D8%A7%D8%B1-%D9%8A%D8%A7-%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D9%82%D9%87-%D9%83%D8%A7%D8%B1) |
RE: نامه اشتغال به كار يا سابقه كار - Torkan - 24-04-2014 (24-04-2014, 05:26 PM)'ashkan065' نوشته: داشتن سابقه ی کار مثل تدریس زبان انگلیسی در اموزشگاه های زبان تاثیری در روند پذیرش داره یا نه؟ اشکان جان بیشتر اگه رشته مرتبط شما باشه همانطور که بالا گفتم تاثیر داره. شما همون که امتحان زبان ها رو بدین و نمره بالا بیارین تاییدی بر قوی بودن در زبان هستش. کلا نمیشه زیاد روی رزومه کاری واسه ادامه تحصیل امید بست ولی بلاخره میتونه تاثیر اندک مثبتی هم داشته باشه.
بااحترام RE: نامه اشتغال به كار يا سابقه كار - Jingol - 11-06-2014 برای ترجمه آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی باید ترجمه کنم و بدم صاحب امتیاز روزنامه مهر و امضا کنه یا مهر خود شرکت کافیه ؟ RE: نامه اشتغال به كار يا سابقه كار - M1KE - 11-06-2014 برای چه کاری؟ اگر نامه سابقه کار رو برای دانشگاه ها می خواهید که همین که در سربرگ اون شرکت باشه و به مهر و امضای شرکت رسیده باشه کافی هست. اگر برای امور مهاجرتی بخواهید دو حالت داره یا نامه سابقه بیمه از تامین احتماعی دارید که در اون صورت نیازی به آگهی شرکت در روزنامه رسمی نیست یا ندارید که در اون صورت دفترچه بیمه و مهر شرکت روی روزنامه رسمی کفایت می کنه. در کل ترجمه روزنامه رسمی جایی کاربرد چندانی نداره ولی در صورت نیاز با همون مهر شرکت روی اون دیدم قبول می کنند. RE: نامه اشتغال به كار يا سابقه كار - gandoms2h3 - 06-09-2014 سلام به همگی دوستان یه سوال : من 4 سال سابقه کار دارم (مرتیط با رشته تحصیلیم) ولی از فقط 1/5 سالشو بیمه دارم. حالا من که فارغ التحصیل اسفند 88 هستم ، سفارت بهم گیر نمیده؟ از طرف دیگه نامه درخواست سابقه کارم رو باید ببرم بیمه. تا تایید کنن که من 1/5 بیمه دارم . حالا بیمه بهم گیر نمیده که توو نامت زدن 4 سال ولی من فقط 1/5 بیمه دارم ؟ لطفا راهنماییم کنید. ممنون RE: نامه اشتغال به كار يا سابقه كار - ahmadpashaei - 06-09-2014 (06-09-2014, 12:03 PM)'gandoms2h3' نوشته: سلام به همگی دوستان سلام. من متوجه نشدم منظور شما ادامه تحصیل هست یا مهاجرت! اگر ادامه تحصیله اصلا نیازی به این کارا نیست و ذکر مدت سابقه کار در رزومه و نهایتا اگر جای معتبری بوده همون نامه رو سربرگ شرکت که دارای مهر و امضا باشه کفایت می کنه. بازم منظورتون رو درباره ارتباط بین سفارت و گیر دادن و سال فارغ التحصیلی متوجه نمیشم.سفارت چرا و به چی گیر بده؟ اگر فکر می کنید سال خیلی زیاده که این بیشتر به دانشگاه ربط داره نه سفارت،توجیه های خوبی مثل سربازی و کار کرتبط برای کسب تجربه وجود داره که کاملا متعارفه ولی سفارت بخواد رد کنه اکثرا الکی سفسطه می کنه ولی بعضی وقتها هم درست رد می کنن تا حدی.نیازی به این همه نگرانی نیست و شماباید چیزای مهم رو رعایت کنید و بلد باشید چجوری سوالات آفیسر رو جواب بدین،بقیه با خداست.
سوال دومم مبهمه،بالاتر گفتم چرا می خواید نامه رو ببرید بیمه؟ RE: نامه اشتغال به كار يا سابقه كار - gandoms2h3 - 06-09-2014 (06-09-2014, 01:33 PM)'ahmadpashaei' نوشته: ممنون از جوابتون.
یکی از گزینه ها تو چک لیست اقدامات لازم برای گرفتن ویزای تحصیلی آلمان آوردن گواهی سابقه کار هست. چون من حدود 4 سال گپ تحصیلی دارم . اگه بهشون بگم مشغول بکار بودم بهتره. از این بابت عرض کردم. برای اینکه گواهی شرکت رو قبول کنن باید ببرم بیمه سابقه بگیرم. نظرتونو میشه بگید؟ ممنون RE: نامه اشتغال به كار يا سابقه كار - M1KE - 06-09-2014 خیلی از افرادی که برای ویزای تحصیلی اقدام می کنند سابقه کار ندارند در نتیجه این مورد اختیاری هست و مخصوص افرادی هست که سابقه کار داشته باشند و بخواهند اون رو ارائه کنند. اگر بخواهید تایید دادگستری یا امور خارجه بگیرید به دفترچه بیمه و روزنامه رسمی شرکت هم نیاز میشه (مگر اینکه نامه سابقه بیمه داشته باشین). با توجه به دردسرهایی که گرفتن چنین نامه رسمی داره به نظرم یک نامه انگلیسی در سربرگ شرکت بگیرید که مهر و امضا شده باشه. فکر نمی کنم سخت گیری کنند چون قرار نیست به واسطه اون امتیازی به شما تعلق بگیره (مثل پرونده های مهاجرتی کانادا) و بیشتر هدف این هست که بدونند در این چند سال کجا بودین. (06-09-2014, 01:39 PM)'gandoms2h3' نوشته: RE: نامه اشتغال به كار يا سابقه كار - Simon2007 - 10-09-2014 (06-09-2014, 01:39 PM)'gandoms2h3' نوشته: سلام
تا جاییکه اطلاع دارم کشورهای اروپایی مبنا رو بر صداقت میگذارند. شما هر انچه مدارک دارید اماده کنید حتی اون قسمت که بیمه نداره نامه داشته باشید و تو قسمیت که ازتون میپرسند اعلام کنید. صادق باشید ضرر نمیکنید. سوابق کاری روی حقوقی که قراره بگیرید تاثیر داره و بهتره اعلام شه.(تو رشته هایی که من دیدم تاثیر داشته و حقوقشون بالاتر زده شده) شادزی RE: نامه اشتغال به كار يا سابقه كار - mahya.honey - 05-12-2014 بله دوست عزیز بدون داشتن بیمه هیچ گواهی رو ارائه ندید و همیشه صداقت رو رعایت کنید نامه اشتغال به كار يا سابقه كار - marmarjan - 28-12-2014 من امروز به تامین اجتماعی شهرستانی که کار میکردم تماس گرفتم و اونا گفتن یه نامه از دارالترجمه بیارم به شعبه شهرستان و از اون شعبه سوابقم رو میدن............به تامین اجتماعی تهران زنگ زدم گفت باید هر کس از شعبه خودش بگیره و ما از تهران تاییده شعبه شهرستان رو نمیدیم..........ایا کسی تجربه ای داره راهنمایی کنه؟ |