آکادمیا کافه
ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2)
+---- انجمن: کارنامه و مدارک تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+---- موضوع: ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) (/Thread-%D8%AA%D8%B1%D8%AC%D9%85%D9%87-%D8%B1%D8%B3%D9%85%D9%8A-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%83-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D8%B1%DB%8C%D8%B2-%D9%86%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AA)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

RE: ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) - maryam4312 - 18-03-2013

(04-02-2013, 01:13 AM)'mhz_ir' نوشته: دوستان کسی میدونه ترجمه ریز نمرات دانشگاه های علوم تحقیقات دانشگاه آزاد(غیر از تهران) به چه صورت هست؟
چون خود دانشگاه اطلاعی نداره!!!فقط ریز نمرات رو با مهر آموزش داده.اگر همون رو ببرم سازمان مرکزی تایید میکنن؟

کار ترجمه مثل دانشگاه سراسری هست فقط برای مدارک دانشگاه سراسری میرید به وزارت علوم(و بعد از مهروامضا دراونجا قابل ترجمه رسمی میشه) برای دانشگاه ازاد قبل از ترجمه باید برید سازمان مرکزی در خیابان پاسداران. ریزنمرات و دانشنامه هر دو باید تایید بشن.  درصورتی دانشگاه مقصد نمرات رو رسمی بخواد باید بعد از تایید و ترجمه ازطریق معاونت بین الملل دانشگاه آزاد (خیابان پاسداران) مدارک رو به دانشگاه مقصد پست کنید.

RE: ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) - PAR!SA - 18-03-2013

(18-03-2013, 02:13 AM)'rmaryam550' نوشته: سلام 
دانشگاه هایی که من دارم اپلای می کنم تو المان ازم ریز نمره های دبیرستان و دانشگاهو  certificate  خواستن 
من نمیدونم ریز نمره های دبیرستانو چجوری میشه certificate  کرد یعنی اصلا نمی دونم از کجا شروع کنم 
دانشگاه تهران خودش ریز نمره هارو پست میکنه یعنی خودشون مهر امور خارجه رو میزنن ؟  در ضمن معمولن کل این پروسه چقدر طول میکشه؟
میشه لطفا راهنماییم کنین؟

ریز نمرات دبیرستان، یکی از مدارکی بود که وقتی میخواستیم بریم واسه دانشگاه ، باید به دانشگاه تحویل میدادیم
پس شما اول از دانشگاهتون بپرسید،
من خودم وقتی که واسه ثبت نام دانشگاه رفتم این یه قلم رو نبرده بودم، و واسه دانشگاهی که میخواستم اقدام کنم یکی از مدارکشون همین ریزنمرات بود، جزو مدارک دانشگاهیم نبود، و دانشگاه گفت به احتمال زیاد نیاوردی منم یادم افتاد که بله ...
زنگ زدم دبیرستان، معاون دبیرستان هم زیر بار نمیرفت که یه نگاه به مدارک بندازه، که بگه اونجا هست یا نه
بالاخره من ریزنمرات رو از دبیرستان گرفتم.
شما هم اول از دانشگاهتون پیگیر بشید
همون مدرک رو ببرید دارلترجمه بگید میخوام ترجمه بشه با مهر

RE: ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) - v.i2010 - 25-05-2013

با سلام
آیا برای گرفتن پذیرش دکتری از دانشگاههای کانادا، امریکا و یا مالزی، تایید مدرک دیپلم و ترجمه اون هم لازمه و یا فقط  ترجمه دانشنامه و ریزنمرات کارشناسی و ارشد کافیه؟ همچنین اگه مقاله در ژورنالهای فارسی داشته باشیم، باید اونها را هم ترجمه کرد و ترجمشون نیاز به تایید وزارت علوم داره؟ ممنون از شما

RE: ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) - blur - 25-05-2013

(25-05-2013, 04:15 PM)'v.i2010' نوشته: با سلام
آیا برای گرفتن پذیرش دکتری از دانشگاههای کانادا، امریکا و یا مالزی، تایید مدرک دیپلم و ترجمه اون هم لازمه و یا فقط  ترجمه دانشنامه و ریزنمرات کارشناسی و ارشد کافیه؟ همچنین اگه مقاله در ژورنالهای فارسی داشته باشیم، باید اونها را هم ترجمه کرد و ترجمشون نیاز به تایید وزارت علوم داره؟ ممنون از شما

میشه گفت مطمئنا اکثریت دانشگاه ها ترجمه مدرک دیپلم رو نمیخوان (کانادا و امریکا) و شما کافیه مدرک و ریزنمرات کارشناسی و ارشد رو ترجمه کنید. نه نیازی نیست که مقاله فارسی رو ترجمه کنید. استاد اگر خواست چکیده انگلیسی مقاله رو معمولا از شما می گیره.

RE: ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) - فرید - 25-05-2013

(25-05-2013, 04:15 PM)'v.i2010' نوشته: با سلام

بعضی دانشگاه ها توی کبک ریز نمرات دیپلم هم درخواست می کنند.

[برش] ترجمه غیر رسمی (بدون مهر رسمی مترجم) - ghkh - 02-08-2013

با سلام من دو تا مدرک کارشناسی و ارشد دارم که مدرک کارشناسیم به دلیل معدل 12، مصوب هست و مربوط به 11 سال قبل است. می خواستم ببینم آیا در مراحل ترجمه مدرک کارشناسی ام که مصوب هست با مشکل مواجه می شوم؟ اگر آره، باید چیکار کنم؟ 
چون معدلم فوقم 18 هست . و ضمنا دو مدرکم مرتبط نیستند و در مقطع ارشد تغییر رشته دادم.لطفا راهنمایی کنید با تشکر

RE: ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) - yasmary14 - 03-09-2013

سلام
من مدارک لیسانس و ارشدم و ریز نمراتشون رو (عدم کاریابی) پارسال  آزاد کردم و دو نسخه (با مهر وزارت و دادگستری) ترجمه کردم. الان ایران دکترا قبول شدم و اصل مدارک جزو مدارک لازم برای ثبت نامه.
می خوام ببینم اگه جایی پذیرش بگیرم، اصل مدرک فارسی هم لازمه؟ یا اگه بیشتر از دو نسخه ترجمه بخوام، بدون اصل مدرک نمیتونم کاری کنم؟ لطفا راهنماییم کنید تا قبل ثبت نام  اگه لازمه باز هم بدم مدارکم رو دارالترجمه .

RE: ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) - Simon2007 - 03-09-2013

(03-09-2013, 07:05 PM)'yasmary14' نوشته: سلام
من مدارک لیسانس و ارشدم و ریز نمراتشون رو (عدم کاریابی) پارسال  آزاد کردم و دو نسخه (با مهر وزارت و دادگستری) ترجمه کردم. الان ایران دکترا قبول شدم و اصل مدارک جزو مدارک لازم برای ثبت نامه.
می خوام ببینم اگه جایی پذیرش بگیرم، اصل مدرک فارسی هم لازمه؟ یا اگه بیشتر از دو نسخه ترجمه بخوام، بدون اصل مدرک نمیتونم کاری کنم؟ لطفا راهنماییم کنید تا قبل ثبت نام  اگه لازمه باز هم بدم مدارکم رو دارالترجمه .

دانشگاه ترجمه رو كه همراه كپي اصل مدركه و از طريق دانشگاه اسرال ميشه آفيشيال ميدونه و قبول داره. اما براي سفارت ممكنه . يعني سليقه ايي آفيسر اصل مدركي رو بخواد. ممكنه اصلا هم نخواد اما مورد بوده كه خواستن. شما اگر قصد داريد قطعا بريد به نظرم يه چند نسخه بيشتر از 2 تا داشته باشيد بهتر باشه. يعني اگر بخواهيد اپلاي كنيد قثط 2 جا اقدام ميكنيد؟شايد اونزمان هم امكان باشه مثلا با گرو گذاشت كارت شناسيايي چيزي اصل مدرك رو 2-3 روز امانت بگيريد اين رو از دانشگاهتون ميتونيد بپرسيد. شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]

RE: ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) - Torkan - 03-09-2013

(03-09-2013, 07:05 PM)'yasmary14' نوشته: سلام

دوست من بدون اصل مدرک بعد برگرداندن به دانشگاه اگه برین دوباره ترجمه میگن اصل رو بیار حتی یک ساعت بعدش!این قانونش هست
راجع به اصل مدرک هم ببینید دانشگاه ما یا اکثر دانشگاههای سراسری اینطوری هستش که شما میتونین بعد گرفتن اصل مدرک و یه شرایطی پیش اومد که اصلش رو برگردوندین به ازای هزینه دوباره دانشگاه مهر برجسته و امضا میکنه بهتون میده و یا میذاره تو پاکت تا بفرستین به دانشگاه مربوطه
ولی بحث سفارت جداست و بسته به افسر و شیوه اونا داره در کل
در حالت کلی شما چند نسخه بدین ترجمه که همراه ترجمه هم نسخه فارسیش کپی برابر اصل میشه و پیوست میخوره بهش که دیگه مشکلی پیش نیاد براتون
دانشگاه هم وقتی اصل رو میخواد که قطعاذیرش بگیرین و برین ثبت نام
با احترام

RE: ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) - Leopold - 16-09-2013

سلام، باید از دانشنامه هم چند سری ترجمه داشته باشیم؟ مگه دانشگاه ها فقط موقع ثبت نام دانشنامه رو نمیخوان؟ اگه اینطوریه که یک دونه کافیه!
سلام، مدارک ترجمه شده از جمله داشنامه+ریزنمرات که به افیسر در سفارت نشون میدیم باید seal شده باشه؟ آیا بعدش بهمون برمیگردونه یا نگه میداره؟ مرسی