نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86) +--- موضوع: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان (/Thread-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1%D9%8A%D8%A7%D9%81%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86) |
RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - saaaaam - 23-09-2014 (19-09-2014, 04:56 PM)'ftn' نوشته: سلام سلام دوست خوبم
والا بنظر من استاد نقش زیادی در پذیرش و بورس نداره و شما باید اپلای کنی تا ببینی چی میشه همه چیز بستگی به رزومه شما دارد که احتمالا باید خوب باشه چون حداقل استاد جواب داده RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - atefeh_J - 26-09-2014 با سلام دوستان ببخشید میشه من را راهنمایی کنید تا جواب این ایمیل را بدهم؟ شانس گرفتن فاند از خود دانشگاه یا همان TA برای من وجود ندارد یعنی؟ می تونم در جواب بگم که اپلای میکنم و از فاند خود دانشگاه استفاده می کنم؟ Unfortunately I do not have research found to cover oversea student tuition fee in the form of RA. RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - Leopold - 28-09-2014 به نظرم بهترین کاری که میتونید بکنید این باشه که بعد از تشکر از استاد، ازش بپرسید که آیا میتونه از اپلیکیشن شما واسه گرفتن فاند TA حمایت کنه. معمولا جوابی که به این سوال میدن این هست که دانشکده تصمیم میگیره و ما هیچ کاره هستیم و احتمالا بگه با فلانی که مسئول تحصیلات تکمیلی هست تماس بگیرید. با ایشون هم تماس بگیرید خواهند گفت که باید اول اپلای کنید تا ببینن چی پیش میاد فاند TA معمولا محدود هست و اگه صرفا واسه گرفتن فاند TA میخواید اپلای کنید (هیچ کدوم از اساتید این دانشگاه که در ارتباط بودید فاند RA نداشتن) باید آمار دانشگاه دربیارید که این نوع فاند آیا به دانشجوهای جدید هم تعلق میگیرد یا خیر و چه عواملی در گرفتنش تاثیر زیادی داره. این میتونید از دانشجوهای ایرانی که در حال حاضر در این دانشگاه تحصیل میکنن بپرسید. (26-09-2014, 06:26 PM)'atefeh_J' نوشته: با سلام RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - hamsad - 30-09-2014 سلام به دوستان عزیر [align=right]یکی از اساتیدی که کارش به کار من خیلی نزدیکه و من برای دمین بار بش ایمیل زدم امروز این جواب رو به من داده. به نظرتون من باید چی جوابش رو بد که بتونم توجهش رو جلب کنم؟ [align=right][align=right][align=right]Thank you for your interest in our PhD program. We accept applications for Fall 2015 until mid-January. Admission decisions will be communicated by late April. [align=right]Please feel free to contact our graduate student coordinator Ms. ..... if you have any questions about the application package, requirements and deadlines. [align=right][align=right]These decisions for admission and/or assistantships are made on a competitive basis based on the pool of applicants and availability of research funding for that year, therefore it is not possible to answer such inquiries in advance. You are welcome to check the status of your application in late Spring when more information will be available. [align=right][align=right][align=right]ممنون میشم به من کمک کنید.
RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - M1KE - 30-09-2014 ایشون یک جواب کاملا تمپلیت دادن که می بایست از مسیر رسمی دانشگاه اقدام کنید تا پرونده در کمیته پذیرش بررسی بشه و اگر شرایط تون خوب بود پذیرش/کمک هزینه در نظر گرفته میشه. ایمیل زدن بیشتر به ایشون بیهوده هست. RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - atefeh_J - 01-10-2014 با سلام با تشکر از پاسخگویی دوستان ممنون میشم نظرتان را راجع به این ایمیل بدانم؟ در جواب چی باید بگم؟ thank you for your interest in our research. There may be positions available for September 2015 start (subject to funding approval about which I'll know in March-April). You should know, however, that international tuition waiver is not automatic here, but a competitive recruitment award. I am concerned that your grades, especially B.Sc. ones, might be somewhat low RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - atefeh_J - 03-10-2014 دوستان ببخشید ممنون میشم پاسخ من را بدهید یک مقداری عجله دارم RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - saaaaam - 03-10-2014 (01-10-2014, 07:50 PM)'atefeh_J' نوشته: با سلام (03-10-2014, 12:17 AM)'atefeh_J' نوشته: دوستان ببخشید ممنون میشم پاسخ من را بدهید دوست خوب پاسخ استاد مشخص هست که امید چندانی بخاطر معدل پایین لیسانس شما برای شما در گرفتن بورسیه معافیت از شهریه نمی بینند بطور خلاصه رو استاد اصلا حساب نکنید
RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - M1KE - 03-10-2014 در حال حاضر که مشخصه فاند خاصی برای شما ندارند. می تونید طبق چیزی که گفتن اوائل مارس دوباره ازشون بپرسین که وضعیت فاندهایی که گفته بودین برای سپتامبر 2015 هست در چه قراره و رزومه جدیدتون رو براشون بفرستین که نظر بدن. در این مدت بهتره روی گزینه های دیگه هم کار کنید و امیدوارم این یکی نباشید. (01-10-2014, 07:50 PM)'atefeh_J' نوشته: با سلام RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - fatimab - 03-10-2014 سلام دوستان [align=right]من به یه استادی ایمیل زدم این جواب رو بهم داده گفته با این دو تا استاد تماس بگیر [align=right]حالا من چی بگم [align=right]ممنون میشم هر چی سریع تر بهم کمک کنید [align=right]Thank you for your inquiry addressed to Prof. Juutilainen. After reading your CV I would advise you to contact either professor of environmental informatics, Mikko Kolehmainen (mikko.kolehmainen@uef.fi ) or professor of water chemistry, Simo Pehkonen (simo.pehkonen@uef.fi ) for discussions about a suitable research plan. They are both working at the Department of Environmental Science, .
|