![]() |
شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- انجمن: تحصیل در آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- موضوع: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-PhD-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) |
RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - nasi84 - 01-02-2017 سلام من ارشد مهندسی فناوری اطلاعات شاخه امنیت اطلاعات و تکنولوژی بانکداری از دانشگاه مرکزی حیدرآباد هندوستان هستم معدل: First division مقاله: چهار تا مقاله ieee xplore conference و دو تا ژورنال بین المللی زبان انگلیسی: English medium instructions چون مدرک ارشدم به انگلیسی بوده و المان و همه کشورهای اروپایی قبول دارن تز ارشدم در مورد امنیت شبکه های موبایل بوده مشکلی که دارم نتونستم استاد راهنما پیدا کنم ( یکسری میگن باید موقعیتها رو در graduate school ببینی و اپلای کنی یکسری می گن فقط با استاد مکاتبه کن هم گیج شدم هم اینکه بعضیهاشون اصلا جواب نمیدن برعکس استرالیا و نیوزلند که حتی اگه دانشجو نخوان میگن نمیخواییم ) آیا من اصلا شانسی در کشور آلمان برای دریافت پذیرش دکترا دارم؟ ممنون میشم جواب بدید با تشکر RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - Matinking - 01-02-2017 (01-02-2017, 03:08 AM)nasi84 نوشته: سلام "بعضی هایی که جواب نمیدن" طبیعتا position ندارند یا شما رو برای position شون مناسب نمی بینند... اون قدر باید در ایمیل زدن به اساتید کوشا باشید تا موقعیت پیدا کنید... در ضمن با توجه به بسته شدن راه آمریکا، الان آلمان (و در کل اروپا) خیلی بیشتر از قبل طرفدار پیدا کرده... بنابراین باید آمادگی اینکه راحت موقعیت پیدا نشه رو به داشته باشید... RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - nasi84 - 01-02-2017 (01-02-2017, 10:13 AM)Matinking نوشته: "بعضی هایی که جواب نمیدن" طبیعتا position ندارند یا شما رو برای position شون مناسب نمی بینند... ممنون از پاسختون ... فقط یه سوال آیا رزومه ام برای phd المان شانسی داره ؟ خوب هست یا نه؟ RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - M.heyatzadeh - 04-02-2017 سلام. بنده 27 سال دارم و دارای مدرک کارشناسی مدیریت صنعتی از دانشگاه قم با معدل 18.60 و مدرک مدیریت بازرگانی-مالی از دانشگاه تهران با معدل 18.02 هستم. مقاله هم در حال داوری هست و در سطح آی اس آی. انگلیسیم هم عالی هست اما هنوز برای آیلتس اقدام نکردم. میخواستم ببینم چقدر شانس پذیرش دز مقطع دکترا در یکی از دانشگاه های آلمان تا سال 2018 دارم؟ فاند گرفتم برام مهم هست. چه کارهایی رو اول انجام بدم؟ یکم سردرگم هستم. اگه میشه کمک کنید. با تشکر. RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - Shihan - 04-02-2017 (04-02-2017, 02:59 PM)M.heyatzadeh نوشته: سلام. بنده 27 سال دارم و دارای مدرک کارشناسی مدیریت صنعتی از دانشگاه قم با معدل 18.60 و مدرک مدیریت بازرگانی-مالی از دانشگاه تهران با معدل 18.02 هستم. مقاله هم در حال داوری هست و در سطح آی اس آی. انگلیسیم هم عالی هست اما هنوز برای آیلتس اقدام نکردم. میخواستم ببینم چقدر شانس پذیرش دز مقطع دکترا در یکی از دانشگاه های آلمان تا سال 2018 دارم؟ فاند گرفتم برام مهم هست. چه کارهایی رو اول انجام بدم؟ یکم سردرگم هستم. اگه میشه کمک کنید. با تشکر. برای گرفتن بورس مناسب ان هم در رشته های مدیریتی باید کارهای پژوهشی خوبی در ژورنالهای خارجی و همچنین نمره زبان و GMAT خوبی داشته باشی. به نظرم بهتره برای کشورهای دیگر هم اقدام کنید. یا حداقل مقالات خودتون و کیفیت اونها رو بالا ببرید. شانستون برای بورس زیاد نیست RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - اسیلا - 08-02-2017 سلام من فوق لیسانس شیمی پلیمر از دانشگاه فردوسی مشهد معدل17.71 و لیسانس از دانشگاه ازاد مشهد معدل 18.23 . یک مقاله ISI از پایا ن نامه هم دارم. متاهل هستم. چقدر شانس پذیرش در المان دارم برای دکترا؟ تا الان برای چند استاد در هلند پیام فرستادم اما جوابی نگرفتم. لطفا راهنماییم کنید. اولویتم با هلنده اما المان هم دومین اولیتم هستش RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - Shihan - 08-02-2017 (08-02-2017, 10:21 AM)اسیلا نوشته: سلام شما در هر حالتی باید استاد بعنوان سوپروایزر براتون تعیین بشه. بدون استاد شانس ندارید. RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - اسیلا - 09-02-2017 یعنی چی ؟؟؟؟ RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - zareza - 15-02-2017 سلام دوستان من همسرم پزشک عمومی هستن و از دانشگاه تهران فارغ التحصیل شدن. اما تصمیم دارن phd بخونن. خوب مسلما مقاله و کار تحقیقاتی ندارن. به نظرتون میتونن پذیرش بگیرن؟ ایا به پزشک ها پذیرش میدهند؟ ایلتس 7 هم دارند. من شنیده بودم به پزشک ها راحتر پذیرش میدهند. ایا این حرف صحت داره؟ RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - Shihan - 17-02-2017 (15-02-2017, 12:47 PM)zareza نوشته: سلام دوستان دروود بر شما ملاحظه کنید که برای پزشکان ایرانی که میخواهند در آلمان ادامه ی تحصیل بدهند، دو گزینه وجود دارد؛ یکی ادامه ی تحصیل در مقاطع تخصص بالینی یا کلینیکال در رشته های مختلف و دوم ادامه ی تحصیل در مقطع دکترا یا (PhD) در رشته های پایه ی علوم پزشکی در دانشگاههای مختلف آلمان است که هرکدام از آنها شرایط خاص خود را دارد و سیستم ورود به آن متفاوت است. - ضمناً شما باید حداقل سطح زبان المانی B2 داشته باشید. متاسفانه برای دوره پزشکی در المان زبان انگلیسی کاربرد چندانی نداره. ضمن اینکه برای سعولت در امور طبابت باید شوهر شما به مهر و شماره نظام پزشکی ایران دسترسی داشته باشند. در ضمن شما در این لینک میتونی با یک فردی که این روند رو طی کرده نیز اشنا بشید. - |