آکادمیا کافه
شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF)
+---- انجمن: تحصیل در استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF)
+---- موضوع: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D9%BE-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Torkan - 30-06-2017

(30-06-2017, 09:49 PM)mehran1992 نوشته: سپاس دوست عزیز
احتمال یک ژورنال اروپایی وجود داره اما ضریب تاثیر نداره
جز اون هم بعید میدونم وقت کنم مقالاتمو گسترده تر کنم
فقط میتونم بپرسم معدلم میتونه نگران کننده باشه آیا ؟
خواهش

نه زیاد ولی خب استرالیا پژوهش محوره و مثل امریکا دانشگاههاش گسترده نیست و بیشتر نیاز دارن کسی رو بردارن تحقیقات کرده باشه. با این حال به اساتید ایمیل بزنید پروپوزال اماده کنید تنها راه شما همینه

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - shapol46 - 03-08-2017

سلام دوستان
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
به یکی از اساتید ادلاید ایمیل دادم و ایشون گفتن که می تونن در روند گرفتن اسکلارشیپ کمکم کنن و بعدشم این و گفتن 
"Please find attached a PhD proposal to assist you in filling out the application." و یک پروپوزال رو برام فرستادن. الان من موندم این همون پروپوزالیه که باید تو اپلیکیشن بفرستم؟ چون برداشتم از این جمله همینه. آیا این متداوله که استاد خودشون پروپوزال رو بدن. و موضوع پروپوزال هم همون موضوعیه که گفتن می خوان کار کنم روش.
مرسی

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Saeedssh - 04-08-2017

سلام دوستان من در مقطع کارشناسی مهندسی شیمی در دانشگاه سراسری شهرستان مشغول به تحصیل هستم و شرایطم به صورت زیر هست و اینکه می خوام واسه یه دانشگاه معتبر استرالیا،آمریکا یا کانادا واسه پاییز ۲۰۱۸ اپلای کنم لطفا راهنماییم کنید.
معدل: ۱۸.۲۰ و شاگرد اول طی سه سال متوالی
مقاله داخلی: ۳ تا که همشون به صورت ارائه بوده (و نه پوستر) اسم اول
مقاله ISI: دو تا که سابمیت شدن و قراره که تا بهمن ماه در مجلات معتبر چاپ بشن. (کار مشترک با یکی از دانشگاه های فنلاند) و اسم منم اول هست در دو مقاله.
دو بار تجربه شرکت در مسابقات ملی کمیکار داشتم با رتبه خوب.
۳ سال تجربه TA (Teaching Assistant درس تخصصی رشته ترمودینامیک مهندسی شیمی
از دو استادیار و مدیرگروه دانشکده هم توصیه نامه دارم.
برای آیتلس هم دارم میخونم تا آخر سال سعی میکنم ۶.۵ تا ۷ بگیرم.
سه تا نرم افزار تخصصی رشته هم مدرک دارم (هایسیس متلب فلوئنت)
.میدونم این تاپیک فقط مربوط به استرالیا هست اما اگر از اساتید در مورد کانادا و امریکا اطلاعات دارند لطفا راهنمایی بفرمایند چون تاپیک های کانادا و امریکا غیر فعاله.
ممنون از دوستان

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - shapol46 - 04-08-2017

(03-08-2017, 08:58 PM)shapol46 نوشته: سلام دوستان
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
به یکی از اساتید ادلاید ایمیل دادم و ایشون گفتن که می تونن در روند گرفتن اسکلارشیپ کمکم کنن و بعدشم این و گفتن 
"Please find attached a PhD proposal to assist you in filling out the application." و یک پروپوزال رو برام فرستادن. الان من موندم این همون پروپوزالیه که باید تو اپلیکیشن بفرستم؟ چون برداشتم از این جمله همینه. آیا این متداوله که استاد خودشون پروپوزال رو بدن. و موضوع پروپوزال هم همون موضوعیه که گفتن می خوان کار کنم روش.
مرسی

از استاد پرسیدم مستقیم! و ایشون هم این جواب رو دادن

You can use the proposal as a basis – from there you can cut and paste to suit the boxes in the application.
یعنی دیگه واقعا همون پروپوزاله؟راستش باورم نمیشه.
در ضمن ددلاین اپلیکیشن 31 اگوسته و من ایلتسم 29 اگوست منقضی میشه. بنظرتون قبول می کنن؟

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Torkan - 04-08-2017

(04-08-2017, 11:57 AM)shapol46 نوشته: از استاد پرسیدم مستقیم! و ایشون هم این جواب رو دادن

You can use the proposal as a basis – from there you can cut and paste to suit the boxes in the application.
یعنی دیگه واقعا همون پروپوزاله؟راستش باورم نمیشه.
در ضمن ددلاین اپلیکیشن 31 اگوسته و من ایلتسم 29 اگوست منقضی میشه. بنظرتون قبول می کنن؟

دوست عزیز بله همونه
خب ددلاین 29 باشه مهم زمانی هست که شما اپلای میکنید

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - shapol46 - 04-08-2017

(04-08-2017, 12:05 PM)Torkan نوشته: دوست عزیز بله همونه
خب ددلاین 29 باشه مهم زمانی هست که شما اپلای میکنید
وای دستتون درد نکنه هنوز تو شوکم راستش. فکر نمی کردم استاد اینجور مهربونم داشته باشیم.
ببخشید ولی الان شرایطش رو نگاه کردم نوشته اونایی که مینیمم زبان رو تا ددلاین اسکلارشیپ ندارن ,واجد شرایط نیستن. بنظرتون تا ددلاین امتحان باید بدم دوباره؟ با توجه به این که دو ساله رایتینگ کار نکردم کلا.
"International applicants who have not provided evidence of their meeting the minimum English language proficiency requirements for direct entry by the scholarship closing date"

(04-08-2017, 12:39 PM)shapol46 نوشته: وای دستتون درد نکنه هنوز تو شوکم راستش. فکر نمی کردم استاد اینجور مهربونم داشته باشیم.
ببخشید ولی الان شرایطش رو نگاه کردم نوشته اونایی که مینیمم زبان رو تا ددلاین اسکلارشیپ ندارن ,واجد شرایط نیستن. بنظرتون تا ددلاین امتحان باید بدم دوباره؟ با توجه به این که دو ساله رایتینگ کار نکردم کلا.
"International applicants who have not provided evidence of their meeting the minimum English language proficiency requirements for direct entry by the scholarship closing date"

خواهش میکنم.
ببینید این میگه که شما باید در زمان اپلای قبل ددلاین مدرک زبان معتبر داشته باشید. یعنی اقا/خانم شما وقتی اپلای میکنید باید نمره زبان دستتون باشه همون که از طریق ets میفرستیم یا نمره ایلتس رو میفرستیم (که نمیدونم جطوری هست)
نگفته حتما در زمان ددلاین نمره زبانتون باید ا کسپایر نشده باشه، گفته باید هنگام اپلای نمره زبانتون اکسپایر نشده باشه. این رو باز میتونید ازشون بپرسین مطمین شین!
مثلا در امریکا شما اپلای میکنی فردا اکسپایر میشه زبانت امروز اپلای کنی (نمره زبان رو مثلا هفته پیش از طریق ets فرستاده باشی و دستشون رسیده باشه) دیگه کاری ندارن فردا مدرک زبانتون چطوری هست وضعش.
ولی اگر میگفت دقیقا روز ددلاین اپلای کنید که خب غیر منطقیه اون موقع باید زبان داشتید

(04-08-2017, 03:42 PM)Torkan نوشته: خواهش میکنم.
ببینید این میگه که شما باید در زمان اپلای قبل ددلاین مدرک زبان معتبر داشته باشید. یعنی اقا/خانم شما وقتی اپلای میکنید باید نمره زبان دستتون باشه همون که از طریق ets میفرستیم یا نمره ایلتس رو میفرستیم (که نمیدونم جطوری هست)
نگفته حتما در زمان ددلاین نمره زبانتون باید ا کسپایر نشده باشه، گفته باید هنگام اپلای نمره زبانتون اکسپایر نشده باشه. این رو باز میتونید ازشون بپرسین مطمین شین!
مثلا در امریکا شما اپلای میکنی فردا اکسپایر میشه زبانت امروز اپلای کنی (نمره زبان رو مثلا هفته پیش از طریق ets فرستاده باشی و دستشون رسیده باشه) دیگه کاری ندارن فردا مدرک زبانتون چطوری هست وضعش.
ولی اگر میگفت دقیقا روز ددلاین اپلای کنید که خب غیر منطقیه اون موقع باید زبان داشتید
اهان.خیلی ممنونم. اگر اینطور باشه خیلی عالیه چون نمیرسم تو این مدت کم دوباره امتحان بدم. ازشونم پرسیدم جهت اطمینان که احتمالا تا دوشنبه جواب ندن.

(04-08-2017, 04:18 PM)shapol46 نوشته: اهان.خیلی ممنونم. اگر اینطور باشه خیلی عالیه چون نمیرسم تو این مدت کم دوباره امتحان بدم. ازشونم پرسیدم جهت اطمینان که احتمالا تا دوشنبه جواب ندن.

درسته. کار خوبی کردید. اره رفت برا 3 روز بعد!

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - mozhga - 05-08-2017

با سلام به همه دوستان. من و همسرم داریم برای مهاجرت دائم استرالیا اقدام می کنیم و پس از آن می خواهم از همانجا در دانشگاه سیدنی برای ارشد مجدد یا دکترای جامعه شناسی اپلای کنم. رزومه من :

کارشناسی علوم اجتماعی از دانشگاه دولتی بوعلی سینا با معدل 16.10
ارشد(آموزش محور) جامعه شناسی از دانشگاه دولتی گیلان با معدل 17 
آیلتس 7 و سن 26
3 مقاله علمی پژوهشی داخلی (نمایه شده در isc) فقط در مورد مقاله این موضوع را در نظر داشته باشید که چاپ مقاله در isi در رشته هایی مثل جامعه شناسی در همه جا بسیار سخت و قابل مقایسه با دیگر رشته ها نیست.
من به علت آموزش محور بودن ارشدم (نداشتن پایان نامه) قصد اقدام برای ارشد مجدد را دارم و از آنجایی که در صورت کسب اقامت دائم از امتیازاتی در مورد هزینه ها برخوردار می شوم، نیازی به هیچ فاندی ندارم. با در نظر گرفتن این شرایط فکر می کنید شانس من برای پذیرش در دانشگاه سیدنی چقدر است؟ در مورد دکتری چطور؟ آیا شانسی دارم؟
به طور کلی من نمی دانم تفاوت روند این پذیرش با کسانی که از خارج از استرالیا و بدون اقامت اقدام می کنند چیست و من آنجا باید از کجا شروع کنم و چه کار کنم؟ آیا برای ارشددهم باید از قبل پروپزال آماده کنم یا خیر؟ زمان مناسب جهت اقدام برای ارشد چه ماه هایی از سال است؟ مورد دیگر اینکه وکیل ما گفته است وقتی اقامت دائم استرالیا را داشته باشیم، دیگر برای پذیرش نیازی به مدرک آیلتس نیست. آیا این موضوع صحت دارد؟ یعنی در این شرایط این مدرک دیگری هیچ امتیازی ندارد؟ بسیار ممنون می شوم اگر ممکن است من را راهنمایی کنید. با تشکر

[url=http://www.وب‌سایت قبلی.org/forum/newreply.php?do=newreply&p=2464002&noquote=1][/url]