آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mahyarelc - 15-07-2013

(15-07-2013, 02:45 AM)'saeedrezvani' نوشته: سلام.
من 28 سالمه. لیسانس برق از دانشگاه گیلان با معدل 16.66 و ارشد برق از امیرکبیر با معدل 17.50 . ارشدم رو سال 90 گرفتم و تو این 2 سال تو دانشگاه علمی-کاربردی تدریس میکردم. مقاله ندارم ولی یه ISI ایمپک بالا رو الان دارم روش کار میکنم که تا پاییز سابمیت میشه. امسال هم میخوام تافل و جی آر ای بدم.
با این شرایط (خصوصا خصوصا سنم که 28 سالمه و 2 سال از ارشدم میگذره) شانسی برای پذیرش با فاند از یه دانشگاه تو آمریکا رو دارم؟؟
خودم که امیدی ندارم
خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون

درود
به فروم خوش امدید
شما معدل لیسانس و فوق نسبتا خوبی دارید (با توجه به رشته)؛ و رشته برق هم (البته با توجه به گرایش های مختلف) درامریکا مورد توجه هست...دانشگاه فوق شما رو هم ممکنه بعضی دانشگاهها بشناسند
اگه مقاله با ایمپکت بالا رو در نظر بگیریم، به نظرم شما با یک GRE خوب شانس برای پذیرش و فاند دارید (البته که خود تافل/آیلتس زبان هم نیازه)
اگه بتونید سابقه تجقیقاتی خودتون رو تقویت کنید (حتی با گرفتن ریکامند هایی که این رو این مورد تاکید کنند) شانستون بهتر میشه
اینکه دوسال از ارشدتون میگذره به خودی خود نکته منفی نیست، چون به نظر میرسه که رو مقاله هم داشتید کار میکردید
به نظرم اگه تصمیم قطعی برای اپلایدر امریکا دارید حتما روی GRE وقت بگذارید که آیتم مهمیه برای امریکا
موفق باشید

شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های آمریکا - mahdina - 15-07-2013

دوستان،  ممنون میشم اگه بتونین کمک کنین
شرایط تحصیلی و کاری من به این صورته:

1- کارشناسی : دانشگاه فردوسی مشهد + مهندسی آب + 12.72
2- کارشناسی ارشد: دانشگاه فردوسی مشهد + مهندسی عمران آب + 14.32
3-مدرک زبان : میتونم بین 6.5 تا 7 رو بگیرم
5- مقالات: مقاله داخلی کنفرانسی + یک مقاله علمی پژوهشی داخلی + یک مقاله ISI
6-سابقه کار: سه سال سابقه کار به عنوان مدیر پروژه های طراحی در شرکت مهندسی مشاور رتبه یک کشوری (تاسیسات آب و فاضلاب)
+ انجام تحقیقات مشترک میدانی با شرکت های آب و فاضلاب و دریافت مدارک مبنی بر انجام بسیار خوب کار تحقیقاتی
7- دانشگاه مورد نظر: دانشگاه همراه با فاند

8- سایر موارد : دو رکاماندیشن از (استاد) و (دانشیار)
رکاماندیشن از شرکت مهندسین مشاور رتبه یک کشوری مبنی بر   مدیریت و طراحی های پروژه ها (مرتبط به رشته تحصیلی)
سابقه یک سال تدریس دروس تخصصی مهندسی عمران آب (هیدرولیک و سازه های آبی) برای مقطع کارشناسی
کسب نمره 19 در پایان نامه دوره کارشناسی ارشد و 19.5 در سمینار کارشناسی ارشد
مسلط به نرم افزارهای مختلف تخصصی در رشته مهندسی عمران آب

ممنون میشم اگه بتونین راهنمایی بفرمایین.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mahnaz103 - 15-07-2013

با سلام
من قبلا هم در تایپیک های دیگه درمورد وضعیتم  صحبت کردم و فقط یکی دونظر دریافت کردم.دوست داشتم اینجا هم مطرح کنم تا نظرات دوستان دیگه رو هم بدونم.پیشاپیش ممنون بابت توجهتون Smile

لیسانس  مهندسی عمران روزانه دانشگاه گیلان -معدل 14
فوق لیسانس حمل ونقل وترافیک شبانه دانشگاه بین الملل امام خمینی قزوین -معدل 15.4 بدون پایان نامه
تا مهر دفاع میکنم و احتمالا یه مقاله در حد کنفرانس خارجی بدم شایدم بهتر بشه نمیدونم
سابقه ی همکاری در زمینه ی سرچ مطالب روز در زمینه حمل ونقل وترافیک با مشاورین شهرداری داشتم (نمیدونم اینها به برای فاند گرفتن مزیت محسوب میشه یا نه!!!!)
برای تافل و جی آر ای دارم میخونم.هدفم آزمون های سال بعد هستش -احتمالا تافل 90 بشم .
با توچه به مطالب فوق واینکه اگه نمره آزمون ها خوب بشه و تا سال بعد یکی دوتا مقاله ی خوب هم اماده کنم آیا شانسی برای پذیرش گرفتن از دانشگاه های امریکا دارم. نگرانیم بابت معدل و دانشگاه هایی هست که در انها درس خوندم!
هدفم دکتری رشته ی حمل ونقل وترافیک هستش

با سپاسسسسسسسسسسسسس فراوان
البته شرمنده فراموش کردم بگم من فول فاند مدنظرمه.شرایط برای فول فاند چطوریه .ممنون

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Simon2007 - 15-07-2013

(15-07-2013, 04:20 PM)'mahnaz103' نوشته: با سلام
من قبلا هم در تایپیک های دیگه درمورد وضعیتم  صحبت کردم و فقط یکی دونظر دریافت کردم.دوست داشتم اینجا هم مطرح کنم تا نظرات دوستان دیگه رو هم بدونم.پیشاپیش ممنون بابت توجهتون Smile
لیسانس  مهندسی عمران روزانه دانشگاه گیلان -معدل 14
فوق لیسانس حمل ونقل وترافیک شبانه دانشگاه بین الملل امام خمینی قزوین -معدل 15.4 بدون پایان نامه
تا مهر دفاع میکنم و احتمالا یه مقاله در حد کنفرانس خارجی بدم شایدم بهتر بشه نمیدونم
سابقه ی همکاری در زمینه ی سرچ مطالب روز در زمینه حمل ونقل وترافیک با مشاورین شهرداری داشتم (نمیدونم اینها به برای فاند گرفتن مزیت محسوب میشه یا نه!!!!)
برای تافل و جی آر ای دارم میخونم.هدفم آزمون های سال بعد هستش -احتمالا تافل 90 بشم .
با توچه به مطالب فوق واینکه اگه نمره آزمون ها خوب بشه و تا سال بعد یکی دوتا مقاله ی خوب هم اماده کنم آیا شانسی برای پذیرش گرفتن از دانشگاه های امریکا دارم. نگرانیم بابت معدل و دانشگاه هایی هست که در انها درس خوندم!
هدفم دکتری رشته ی حمل ونقل وترافیک هستش
با سپاسسسسسسسسسسسسس فراوان
البته شرمنده فراموش کردم بگم من فول فاند مدنظرمه.شرایط برای فول فاند چطوریه .ممنون

با توجه به شرايط معدلتون و اينكه سراغ فول فاند هستيد بايد بگم نمره ي تافل 90 خيلي معموليه و ممكنه استثنا شما بتوني باهاش موفق شي اما پيش فرض براي فاند نمره ي بالاتريه خصوصا كه معدل ليسانس چشمگيري نداريد. 
در مورد نكته ي بعدي اين و ميتونم بگم كه شما بايد روي GRE‌سرمايه گذاري كني و اگرچه بودن كساني كه با نمره ي معمولي و تعداد مقالات فاند گرفتن اما GRE‌براي دانشگاه هاي آمريكا خصوصا كسي كه دنبال فانده يك Must  محسوب ميشه. 
و اينرو هم در نظر داشته باشيد كسي با شريط مشابه و معدل 19 مثلا اگر بتونه در زبان هم از شما پيشي بگيره قطعا شانس رو نصيب خودش ميكنه پس شما بايد زحمت مناسبي براي جبران معدل داشته باشيد. 
شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Simon2007 - 15-07-2013

(15-07-2013, 08:53 AM)'mahdina' نوشته: دوستان،  ممنون میشم اگه بتونین کمک کنین
شرایط تحصیلی و کاری من به این صورته:
1- کارشناسی : دانشگاه فردوسی مشهد + مهندسی آب + 12.72
2- کارشناسی ارشد: دانشگاه فردوسی مشهد + مهندسی عمران آب + 14.32
3-مدرک زبان : میتونم بین 6.5 تا 7 رو بگیرم
5- مقالات: مقاله داخلی کنفرانسی + یک مقاله علمی پژوهشی داخلی + یک مقاله ISI
6-سابقه کار: سه سال سابقه کار به عنوان مدیر پروژه های طراحی در شرکت مهندسی مشاور رتبه یک کشوری (تاسیسات آب و فاضلاب)
+ انجام تحقیقات مشترک میدانی با شرکت های آب و فاضلاب و دریافت مدارک مبنی بر انجام بسیار خوب کار تحقیقاتی
7- دانشگاه مورد نظر: دانشگاه همراه با فاند
8- سایر موارد : دو رکاماندیشن از (استاد) و (دانشیار)
رکاماندیشن از شرکت مهندسین مشاور رتبه یک کشوری مبنی بر   مدیریت و طراحی های پروژه ها (مرتبط به رشته تحصیلی)
سابقه یک سال تدریس دروس تخصصی مهندسی عمران آب (هیدرولیک و سازه های آبی) برای مقطع کارشناسی
کسب نمره 19 در پایان نامه دوره کارشناسی ارشد و 19.5 در سمینار کارشناسی ارشد
مسلط به نرم افزارهای مختلف تخصصی در رشته مهندسی عمران آب
ممنون میشم اگه بتونین راهنمایی بفرمایین.

بهتره دنبال دانشگاه هايي بگرديد كه  شما مينيمم معدلشون رو كسب كرديد. چون دانشگاه هاي مطرح روي معدل حساس هستند. و تماس با اساتيد ميتونه بهتون كمك كنه اگر آدم ريسرچ محوري باشيد و اونها بتونند اين رو تشخيص بدن ممكنه توانايي اين رو داشته باشند كه ساپورتتون كنند. اما از نظر شخصيه بنده تنها چيزي كه ميتونه گذشته ي شما رو كمرنگ كنه و نشون بده شرايط فرق كرده نمرات زبان شما خواهد بود. اگر استاد ببينه شما نمرات عالي داريد ميتونه از فاند خودش به شما بده. ولي گرفتن نمرات زبان 6.5 الي 7 به نظر من نمرات خوبه ولي عالي نيست. چون دانشگاه رنكش براتون مهم نيست روي زبان و GRE‌خوب كار كنيد تا بتونيد نظر اساتيد رو جلب كنيد. شادزي
[img]images/smilies/shy.gif[/img]

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - hulkdx - 17-07-2013

(16-07-2013, 05:59 PM)'SimonFrom-A.A' نوشته:
 دوست عزيز 
اكثر دانشگاه ها هر دو رو قبول دارند. ام براي اينكه روزه ي شك دار نگيري اگر دانشگاه صراحتا عنوان نكرده با قسمت Graduate  ‌حتما تماس ميگيري و مطمئن ميشي. اگرم از الان ميخواي مشخص كني براي يك دانشگاه خاص اقدام كني الان ازشون ميپرسي و اگر قطعا همون دانشگاه ميخواي بري اون آزموني كه مورد نظرشون هست رو كار ميكني. 
اما بطور كلي مشكلي نبايد باشه ولي من استثنا ديدم كه ميگم صحبت دانشگاه قطعيتره. شادزي

ببخشید ولی یک سوال واسه من  پیش امد . شما که جواب همه رو میدین تا حالا فاند گرفتین؟ و اینطوری تمام جواب ها را با شرایط معدل دادن به نظر من منطقی نیست چون هر دانشگاهی با دانشگاه دیگه فرق میکنه و در واقع هر ایالت با ایالت دیگه بهتر نیست میگفتین با سایت دانشگاه مثلا هماهنگ کنن مثلما اونا تمام شرایط رو بهتر میگن؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Simon2007 - 17-07-2013

(17-07-2013, 12:26 AM)'hulkdx' نوشته:
ببخشید ولی یک سوال واسه من  پیش امد . شما که جواب همه رو میدین تا حالا فاند گرفتین؟ و اینطوری تمام جواب ها را با شرایط معدل دادن به نظر من منطقی نیست چون هر دانشگاهی با دانشگاه دیگه فرق میکنه و در واقع هر ایالت با ایالت دیگه بهتر نیست میگفتین با سایت دانشگاه مثلا هماهنگ کنن مثلما اونا تمام شرایط رو بهتر میگن؟

شرط عقله كه معدلتون رو با دانشگاه چك كنيد. اما اگر شما هم اكثر سايتها ي دانشگاه ها رو چك كرده بوديد ( مقبولها) ميديديد كه مثلا هيچكدوم نگفتن مينيمم معدل D‌. خوب برخي معدلها اونقدر واضح هستند كه به مينيمم نميرسند كه شما ميتوني روشون نظر بدي. اما پيش فرض همه اينه كه اينجا مشاوره ميگيرند و جواب قطعي رو از دانشگاه ميگيرند. اگر قرار باشه ما به همه بگيم با دانشگاه چك كن كه اصلا فلسفه   ي ايجاد فاروم مضحك خواهد بود. مشاوره براي اينه كه افراد از تجربياتشون در اختيار افراد قرار بدند و فرد هم موظفه كه همه چيز رو قبل از اقدام با دانشگاه چك كنه. من تا به حال دانشگاهي نديدم در سطح حتي متوسط كه شرط معدلش مثلا 11 باشه. [img]images/smilies/smile.gif[/img]اينكه كسي معدلش كم باشه و از اين صحبتها ناراحت شه به نظر من خوب هم هست. ميتونه با ديدي واقع بينانه همتش رو روي بخشهاي ديگه ي رزومه اش بزاره چون معدلش چيزيه كه ديگه از دستش خارجه. به هر حال دانشگاه ها خصوصا كانادا روي مينيمم معدل خيلي جديه و مواردي رو ديدم كه حتي صدم كم داشتن و دانشگاه نپذيرفته مدارك رو به بخش مربوطه بفرسته. دانشگاه هاي گمنامي هم ممكنه موجود باشند كه از شرط معدل اصلا حرفي نزده باشند ولي اصولا فاند هم ندارند و هدفشون اينه هر كي با هر شرايطي پول  بده و درس بخونه اونجاها كه از نظر من ارزش نداره. چون هم خارج ليست وزارت علومه و فرد اگر هوس كنه بر گرده جايگاهي در كشور خودش نداره هم بهش ارز دولتي تعلق نميگيره چون تاييد نميشه هم تو همون كشور هم اين دانشگاه ها قابل مقايسه با دانشگاه هاي داراي رنكينك يا Tier‌نيستند. 
شادزي

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 17-07-2013

(17-07-2013, 12:26 AM)'hulkdx' نوشته:

من هم صحبت Simon عزیز رو تایید می‌کنم و اکثر پاسخ‌هایی که در این تاپیک داده می‌شه رو می‌خونم و اگر نکته خاصی باشه اضافه می‌کنم.
معدل به طور کلی خیلی مهمه و اگر چه تنها شرط گرفتن پذیرش و فاند نیست، اما از معیارهای بسیار مهمه و داشتن معدل پایین می‌تونه کار گرفتن پذیرش رو به مراتب سخت‌تر بکنه. البته این به این معنی نیست که کسی معدلش پایینه دیگه باید گرفتن پذیرش و فاند رو فراموش کنه. با نمره GRE بالا و داشتن مقاله‌های معتبر می‌شه تا حد خوبی اثر معدل پایین رو جبران کرد.
علاوه بر همه این موارد مراجعه به «نتایج پذیرش» و دیدن شرایط افرادی که در گذشته موفق به گرفتن پذیرش و فاند شده‌اند هم می‌تونه تخمین خوبی از شرایط مورد نیاز برای گرفتن پذیرش و فاند به شما بده.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mkan - 17-07-2013

سلام به اساتید فن در تایید وادامه ی فرمایشات اساتیدی چون بابک وسایمون عزیز بد ندیدم بگم که 
1)برای تافل یا ایلتس من خودم فکر می  کنم تافل بیشتر تو امریکا مقبوله هرچند ای یه نظر کلیه وتا حدودی به دانشگاه مربوطه  چرا که وقتی سایت اکثر داتشگاههای رنک بالا رو نگاه میکنی یا تافل میخان یا زیاد براشون فرق نمی کنه البته استثنا هم هست مثلاگیکی که خودم خیلی تعجب کردم دانشکده ی مهندس زیستی ام ای تی هستش که فقط ابلتس رو قبول داره
2)در رابطه با معدل باید بگم هرچند واقغا" معدل اثر گذاره اما خوب چیزایه دیگه مثل جی ار ای ساب وجی ار ای جن هستش تازه برای فاند تافل به خصوص بخش اپیکینگش خیلی مهمه چرا که برای مستر یا مستقیم از للیسانس به دکتری ta یا تی ای و ارای میدن که به هر حال برای  تی ای تافل بالا داشتن فکر کنک خیلی موئثرباشه 

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - alirezazz - 18-07-2013

سلام خدمت دوستام عزيز
اميدوارم كه همگي سلامت باشيد
من در ٢ صفحه هم زبان و هم بخشي ديگر از اطلاعات امريكا سوالي پرسيدم اما متاسفانه كسي جواب نداد
سوال من اين است كه دانشگاه هاي امريكا مدرك ايلتس هم قبول دارند يا اينكه فقط نمره تافل براي انها مورد قبول است البته سوال من كلي است چرا كه در بعضي از دانشگاه ها مانند لاس وگاس نوشته كه ايلتس قبوله
راستي من براي دكتري مكانيك ميخواهم اپلاي كنم
ممنون مي شوم وقتي بگزاريد و جواب بدهيد