آکادمیا کافه
شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- انجمن: تحصیل در آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- موضوع: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-PhD-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)

RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - Shihan - 21-04-2017

(20-04-2017, 11:31 AM)pegyyy نوشته: ممنون از پاسختون. من با توجه به رشته ام برای چند موقعیت در این موسسات اپلای کردم. رشته من مهندسی نفت هست و این پوزیشن ها مرتبط با ژئوفیزیک و زمین شناسی  هست. من به طور مستقیم روی این موضوعات کار نکردم اما توضیح دادم که دانش قبلیم مرتبط هست و حتی ممکنه دید وسیعتری نسبت به موضوع داشته باشم چون دید مهندسی قوی هم دارم و علاقه مند به مباحث و پروژه های میان رشته ای هستم. سوال من اینه که پروسه به چه صورت هست؟ مشابه دانشگاهها بعد از بررسی مدارک مصاحبه میکنن و درجه سختگیریشون مشابه دانشگاههاست؟ و اینکه تجربه کاملا مشابه با موضوع پروژه نداشته باشم چقدر شانس رو کم میکنه.

بله روند پذیرش یکسان است اما خب اگر موفق به پذیرش بشبد شانس بورستون بالاست

RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - pegyyy - 26-04-2017

سلام دوستان. یکی از اساتید دانشگاه زارلند برای دکتری پاسخ اولیه مثبت داده و آخرین مقالش رو برای من فرستاده که مطالعه کنم. زمینه کاری بسیار مشابه با زمینه تحقیقات من هست، ولی مشکل اینجاست که من تو بحث مدلسازی و کدنویسیش تخصصی ندارم و مهارت کدنویسیم خیلی بیسیک هست. حالا به نظر شما من این موضوع رو بگم به استاد؟ یا چیزی نگم و در صورتی که پذیرش نهایی گرفتم سعی کنم رو این بخش تمرکز کنم و یاد بگیرم.

RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - Sa Rezaei - 06-05-2017

ممنون میشم راهنمایی کنید که کدام دانشگاهها در آلمان برای دریافت فاند در مقطع PhD برای بنده مناسب می باشد.
کارشناسی مهندسی شیمی-دانشگاه صنعتی بابل معدل 15.44
کارشناسی ارشد مهندسی شیمی-دانشگاه تربیت مدرس معدل 18.44
آیلتس 7
1 مقاله ISI با IF=2
شاگرد اول در مقطع کارشناسی ارشد.

RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - Shihan - 08-05-2017

(26-04-2017, 12:23 AM)pegyyy نوشته: سلام دوستان. یکی از اساتید دانشگاه زارلند برای دکتری پاسخ اولیه مثبت داده و آخرین مقالش رو برای من فرستاده که مطالعه کنم. زمینه کاری بسیار مشابه با زمینه تحقیقات من هست، ولی مشکل اینجاست که من تو بحث مدلسازی و کدنویسیش تخصصی ندارم و مهارت کدنویسیم خیلی بیسیک هست. حالا به نظر شما من این موضوع رو بگم به استاد؟ یا چیزی نگم و در صورتی که پذیرش نهایی گرفتم  سعی کنم رو این بخش تمرکز کنم و یاد بگیرم.

به نظرم اگر استاد در مقاله ای که به شما ارائه داده به این مفاهیم نیاز نداره مسلماً مکلی نداره نفرمایید اما در کل در بیشتر کارهای مهندسی نیا به دانش کد نویسی دارین بنابراین بهتره برای کسب تجارب بیشتر اقدام کنید.

RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - Shihan - 08-05-2017

(06-05-2017, 08:50 PM)Sa Rezaei نوشته: ممنون میشم راهنمایی کنید که کدام دانشگاهها در آلمان برای دریافت فاند در مقطع PhD برای بنده مناسب می باشد.
کارشناسی مهندسی شیمی-دانشگاه صنعتی بابل معدل 15.44
کارشناسی ارشد مهندسی شیمی-دانشگاه تربیت مدرس معدل 18.44
آیلتس 7
1 مقاله ISI با IF=2
شاگرد اول در مقطع کارشناسی ارشد.

دوره های مهندسی شیمی به وفور در المان یافت میشه اما نکته مهم پیدا کردن استاد مناسب با فاند خوب در گروهش هست باید دنبالش بگردید. در کل شانستون خوبه هرچند کار پژوهشی کمی دارید البته به نسبت متقاضیانی که در رشته شما خوب کار پژوهشی دارن. اما به هرحال شانست رو امتحان کن.

RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - clueless - 20-05-2017

سلام، آیا برای پذیرش در مقطع دکترا حتما باید ارشدمون رو از دانشگاه های دولتی گرفته باشیم؟  Sad درضمن نمی خوام به زبان آلمانی تحصیل کنم!

RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - Shihan - 20-05-2017

(20-05-2017, 08:59 AM)clueless نوشته: سلام، آیا برای پذیرش در مقطع دکترا حتما باید ارشدمون رو از دانشگاه های دولتی گرفته باشیم؟  Sad درضمن نمی خوام به زبان آلمانی تحصیل کنم!

خیر.

RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - ana.rasekhi - 02-06-2017

سلام  ممنون میشم راهنمایی کنید
کارشناسی عمران ساختمان معدل 16.02 دانشگاه غیرانتفاعی
ارشد عمران سازه های هیدرولیکی معدل 17.09 آزاد تهران جنوب
مقالات کنفرانسی و بین المللی 5
آی اس آی ندارم
قبولی در دکتری آزاد 2 بار اصفهان و کرمان نرفتم
برای دکتری در آلمان شانسی دارم؟ 
اگر دانشگاهی میشناسید در آلمان که  مدیریت آب  یا سازه های آبی یا گرایشهای عمران مرتبط داره ممنون میشم کمکم کنید.

RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - Shihan - 03-06-2017

(02-06-2017, 09:30 PM)ana.rasekhi نوشته: سلام  ممنون میشم راهنمایی کنید
کارشناسی عمران ساختمان معدل 16.02 دانشگاه غیرانتفاعی
ارشد عمران سازه های هیدرولیکی معدل 17.09 آزاد تهران جنوب
مقالات کنفرانسی و بین المللی 5
آی اس آی ندارم
قبولی در دکتری آزاد 2 بار اصفهان و کرمان نرفتم
برای دکتری در آلمان شانسی دارم؟ 
اگر دانشگاهی میشناسید در آلمان که  مدیریت آب  یا سازه های آبی یا گرایشهای عمران مرتبط داره ممنون میشم کمکم کنید.

شانست خوبه. اما نمیدونم paper شما در چه کنفرانس خارجی با چه کیفیتی به چاپ رسیده اما خب اگر میتونستی یه پروپزال مناسب یا کار پژوهشی روی مقاله کار کنی به همراه یه انگیزش نامه (Motivation) قوی شانست رو بالا ببری. هرچند تماس با استاد رو هم فراموش نکن. در کل شانست خوبه اما نه عالی. دانشگاههای متعددی وجود داره اما شاید از جمله مناسبتر که شما میتونی اقدام کنی به uni. Stuttgart / uni. Duisburg-Essen و RWTH Aachen اشاره کرد.

ذکترا از المان - فریبا غفاری - 09-07-2017

سلام 
من لیسانس پرستاری دولتی و فوق لیسانس روانشناسی عمومی از دانشگاه بین االملل دبی با معدل 15.5 و پایان نامه با نمره 19 و یک مقاله ای اس ای دارم میتونم واسه دکترا روانشناسی عمومی یا تربیتی  از الماناقدام کنم و ایا شرط سنی دارد (من46 ساله هستم).