آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- انجمن: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C-Ph-D)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - nasim1234 - 19-08-2015

(18-08-2015, 10:31 PM)FARZADJJJ نوشته: با عرض سلام و خسته نباشید رزومه بنده بصورت زیر است لطفا میزان شانس بنده برای گرفتن فاند (نه پذیرش به تنهایی) اعلام فرمایید.

کارشناسی: مهندسی عمران-عمران، معدل: 17.49 دانشگاه آزاد اسلامی
کارشناسی ارشد: مهندسی عمران-زلزله، معدل:18.05 دانشگاه علم و صنعت ایران
یک مقاله چاپ شده ISI در یک انتشارات معروف آمریکایی و یک مقاله ISI سابمیت
تافل دوسال پیش دادم:82، GRE: W:3.0, Q:159,V:145
سال گذشته مقاله ای نداشتم و با این نمره ها از دو دانشگاه پذیرش گرفتم ولی بدون فاند Sad 
تافل رو قصد دارم مجدد آزمون بدم، به نظر شما آیا لازمه GRE هم دوباره آزمون بدم؟
ببخشید من دنبال یک دیتابیسی میگردم که نام دانشگاه هایی که به ایرانی ها پذیرش و فاند بهتری می دهد (با توجه به تجربیات گذشته) را داشته باشد، مهم نیست آمریکا، کانادا یا اروپا باشه.

در مورد تافل که سعی کنید این بار ۱۰۰ به بالا بشید. بالای ۹۵ حداقل.
نمره GRE‌شما متوسط هست ولی اگر فکر می کنین این بار خیلی بهتر میشین بدین یکی دیگه. برای یه ذره بالاتر فکر نمی کنم به صرفه باشه چون الان هم معقوله نمرتون. مثلا وربال ۱۵۰ با ۱۵۵ فرقی نداره با رایتینگ ۳ با ۳.۵
با توجه به مقالاتتون اگر ریکام های خوبی هم دارین شانستون خوبه. البته برای فاند یک مساله مهم پیدا کردن استاد هست. البته بعضی دانشگاه ها فاند تی ای میدن.
سال گذشته استاد هم پیدا کرده بودین؟ اگر با وجود استاد بدون فاند بوده خب احتمالا سیاست اون دانشگاه/دانشکده این بوده که فاند ها خیلی محدود باشه. این بعضا به بودجه دانشکده ربط داره. ممکن هم هست اون استادی که شما رو گرفته پول به اندازه کافی نداشته که بده. به هر ال راه بهتر این هست که با ایمیل زدن به اساتید شروع کنید و بعد کم کم میتونید درباره فاند هم سوال کنید. 
دیتابیس مورد نظر شما متاسفانه موجود نیست. من حداقل در این چند سال ندیدم چنین چیزی! با نگاه کردن به بخش نتایج پذیرش میتونین دانشگاه های ایرانی پسند!! رو پیدا کنید.
برای نمونه چند مورد رو که دیدم خوب پذیرش میدن اینهاست:
 Oregon, UCF USC UC riverside, Rochester, Buffalo البته اینها چند نمونه بود خیلی بیشترن! با توجه به اینکه ایرانی ها علاقه خاصی به کالیفرنیا دارن دانشگاه های این ایالت رو چک کنین میبینین که ایرانی زیاد هست اونجا. الان UC davis و UC santa cruz‌هم یادم اومد!
در کانادا هم SFU Calgary Ottawa‌و ساسکاچوان و مک گیل خوب ایرانی میگیرن.  SFU که واقعا عجیبه در این زمینه. البته برای رزومه شما کمی پایین هست ولی دوست داشتین امتحان کنین Smile
تورنتو و UBC‌هم ایرانی زیاد میره ولی این دو یک مقدار سخت گیر تر هستند در پذیرش دادن. میتونین شانستون رو با ایمیل به اساتید اینها هم امتحان کنید مخصوصا بابت معدلتون که بالاست UBC‌رو حتما بررسی بفرمایید

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - moein94 - 20-08-2015

با سلام.
من فوق لیسانس رشته شیمی پلیمر هستم، می خواستم بدونم با شرایط من امکان گرفتن پذیرش(فول فاند) از دانشگاه های کانادا بخصوص اتاوا و بریتیش کلمبیا چقدره؟

لیسانس شیمی محض دانشگاه آزاد(معدل 16.91)
فوق لیسانس شیمی پلیمر دانشگاه فردوسی(معدل 17.51)
مدرک زبان: IELTS: 6.5
1 مقاله ISI.
4 مقاله در همایش های داخلی و بین المللی.
ترجمه یک کتاب.
یک سال سابقه کار مرتبط با رشته پلیمر
با تشکر

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - فرید - 20-08-2015

(20-08-2015, 05:32 PM)moein94 نوشته: با سلام.
من فوق لیسانس رشته شیمی پلیمر هستم، می خواستم بدونم با شرایط من امکان گرفتن پذیرش(فول فاند) از دانشگاه های کانادا بخصوص اتاوا و بریتیش کلمبیا چقدره؟

لیسانس شیمی محض دانشگاه آزاد(معدل 16.91)
فوق لیسانس شیمی پلیمر دانشگاه فردوسی(معدل 17.51)
مدرک زبان: IELTS: 6.5
1 مقاله ISI.
4 مقاله در همایش های داخلی و بین المللی.
ترجمه یک کتاب.
یک سال سابقه کار مرتبط با رشته پلیمر
                                                                                                   با تشکر

در کل شانس بالایی داری. در مورد بریتیش کلمبیا رقابت بالاتره و یکم کار سخته وممکن نتونی پذیرش بگیری. فقط مینیمم زبان باید با دانشکاه ها چک کنی.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - blackciph3r - 20-08-2015

سلام دوستان عزیز، این رزومه من هست، متاسفانه به دلیل مشکلی وقت زیادی برای بررسی همه دانشگاه ها و مکاتبه ندارم، میخواستم ببینم تو چه بازه ای از نظر سطح دانشگاه شانس بیشتری دارم که نیروم رو فقط بذارم روی اونها.(پذیرش با فاند کامل مدنظرم هست).
پیشاپیش از وقتی که میگذارید خیلی ممنونم.

1-معدل: 17.55
2-دانشگاه و رشته: برق - مخابرات ، صنعتی اصفهان (لیسانس)
3-نمره زبان: TOEFL 97(آخر مهر ماه یک تافل دیگه میدم و به احتمال زیاد نمره بهتری میگیرم،ولی فعلا با همین تافل مکاتبه رو میخوام شروع کنم)
4-تعداد مقالات:
5-مقطع پذیرش: دکتری یا ارشد (ترجیح با ارشد هست)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - mahsa66 - 20-08-2015

با سلام
من لیسانسم مهندسی برق روزانه بودم با معدل 15.60
فوق لیسانس مهندسی هسته ای گرایش کاربرد پرتوها امیرکبیر روزانه با معدل 18
3 تا ISI دارم و 2تا مقاله در کنفرانس های خارجی و 1 مقاله در کنفرانس داخلی و زبانم هم عالیه
حوصله خوندن دکتری اونم بدون هیچ گونه حقوقی در ایران رو ندارم برای این میگم که می تونم توی دانشگاه های تهران به راحتی ادامه بدم. 
برای اینکه نام مهندسی هسته ای مانع برای تحصیل در خارجم نشه از همون شروع ارشد پروژه رو جوری انتخاب کردم که بیشتر سمت و سوی پزشکی داره. حالا می خواهم بدونم من می تونم این تغییر رشته رو انجام بدهم چون در ایران فقط گرایش پرتو پزشکی امکان تغییر رشته به فیزیک پزشکی در دکتری رو داره؟ 
 و اینکه برای دکتری در رشته فیزیک پزشکی امکان ادامه تحصیل بدون مشکلات تحریمی هست (با توجه به توافق هسته ای Smile )؟؟
و آیا این تغییر رشته کارمو خیلی مشکل نمی کنه  (چون تغییر رشته در ارشد خیلی اذیتم کرد)؟
ممنون میشم اگه کسی اطلاعی از دانشگاه های دارای رشته فیزیک پزشکی در اروپاو امریکا داره با من هم در اشتراک بگذاره.
راستش نمی دونستم کجا باید سوالم رو بپرسم برای همین توی این صفحه گذاشتم
باتشکر از توجهتان

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - moein94 - 21-08-2015

سلام،
میخواتم بدونم با این رزومه امکان گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا هست یا نه؟ اگر امکان دارد تعدادی از دانشگاه ها که امکان گرفتن فول فاند از آنها هست را معرفی کنید.

1. لیسانس مهندسی برق قدرت معدل 14.5
2. فوق لیسانس مهندسی برق قدرت معدل 17
3. یک مقاله ISI
4. مشارکت در چندین پروژه های پژوهشی به مدت 2 سال
5. 2 سال سابقه کار مرتبط با رشته
6. مسلط به چندین زبان برنامه نویسی
7. مدرک زبان IELTS=6.5
8. 3 ترم سابقه تدریس در کلاس های حل تمرین برای دروس تخصصی

با تشکر.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - nasim1234 - 21-08-2015

(21-08-2015, 02:07 AM)moein94 نوشته: سلام،
میخواتم بدونم با این  رزومه امکان گرفتن پذیرش از دانشگاه  های کانادا هست یا نه؟ اگر امکان دارد تعدادی از دانشگاه ها که امکان گرفتن فول فاند از آنها هست را معرفی کنید.

1. لیسانس مهندسی برق قدرت معدل 14.5
2. فوق لیسانس مهندسی برق قدرت معدل 17
3. یک مقاله ISI
4. مشارکت در چندین پروژه های پژوهشی به مدت 2 سال
5. 2 سال سابقه کار مرتبط با رشته
6. مسلط به چندین زبان  برنامه نویسی
7. مدرک زبان IELTS=6.5
8.  3 ترم سابقه تدریس در کلاس های حل تمرین برای دروس تخصصی

با تشکر.

بله امکانش هست. برای واترلو با اساتید مکاتبه کنید اگر استاد پیدا نشد خیلی امیدی به واتر لو نیست. اگر پیدا بشه ولی میتونیم مطمئن باشیم. 
برای SFU‌و کلگری با استاد قطعی و بدون استاد شانس متوسط دارید. اما چون مقاله دارید با اساتید ارتباط برقرار کنید. 
برای UBC و تورنتو شانس متوسط دارید ولی باز ایمیل بزنید اگر استاد پیدا بشه اپلای کنید البته صرف موافقت استاد در این دو دانشگاه پذیرش رو قطعی نمیکنه چون نظر کمیته هم در اینها قدری دخیل هستش.

با ریکام های خوب شانستون برای همه اینها کمی بالاتر میره.  باز اگر جزیی تر بپرسید بهتر میتونم کمک کنم.

GRE هم بدین که داشته باشین.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - xanth - 24-08-2015

سلام
من لیسانس مهندسی برق الکترونیک دانشگاه سراسری شهرستان معدل 16.64 دارم.
ارشد مهندسی برق  مخابرات علم و صنعت معدل 16.05
مقاله ندارم ولی دارم سعی میکنم یکی بنویسم
زبانم دارم برای تافل آماده می شم.
اگه تافل بین 95 تا 100 داشته باشم، بدون مقاله شانسی دارم ؟ برای پذیرش با فاند.
اگه مقاله بدم چطور؟ 
رو چه دانشگاه هایی باید حساب کنم؟
ممنون

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - morteza narvan - 24-08-2015

با سلام 

دوستان من با روزمه زیر شانس پذیرش در مقطع دکتری از دانشگاه آلبرتا دارم؟

1) لیسانس مکانیک-ساخت و تولید- آزاد تبریز- معدل 77/17 (75/3)(نفر سوم دوره هم شدم)
2) فوق لیسانس مکانیک-ساخت و تولید- دانشگاه تهران- معدل 97/17( 78/3)
3) 6 مقاله آی اس آی (اسم اول-اسم دوم-اسم سوم-اسم سوم-اسم چهارم- اسم پنجم----ترتیب اسمم تو شش مقاله)
4) تافل 98 (R26 L26 S26 W20)
5) جی آر ای ( وربال 146 کوونت 157 رایتینگ 3)

ممنون میشم منو راهنماییم کنین

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - nasim1234 - 25-08-2015

(24-08-2015, 03:35 PM)morteza narvan نوشته: با سلام 

دوستان من با روزمه زیر شانس پذیرش در مقطع دکتری از دانشگاه آلبرتا دارم؟

1) لیسانس مکانیک-ساخت و تولید- آزاد تبریز- معدل 77/17 (75/3)(نفر سوم دوره هم شدم)
2) فوق لیسانس مکانیک-ساخت و تولید- دانشگاه تهران- معدل 97/17( 78/3)
3) 6 مقاله آی اس آی (اسم اول-اسم دوم-اسم سوم-اسم سوم-اسم چهارم- اسم پنجم----ترتیب اسمم تو شش مقاله)
4) تافل 98 (R26 L26 S26 W20)
5) جی آر ای ( وربال 146 کوونت 157 رایتینگ 3)

ممنون میشم منو راهنماییم کنین

چرا آلبرتا دوست عزیز؟
شما جای بهتر هم شانس داری. ولی اگه به دلیل خاصی میخوای بری آلبرتا بله شانس بالایی داری. خصوصا اگه با اساتید هم مکاتبه کنی.
جزیی تر بپرسی بهتر میشه گفت. مثلا دانشگاه های دیگه در کانادا مد نظر نیست؟