![]() |
شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF) +---- انجمن: تحصیل در استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF) +---- موضوع: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D9%BE-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) |
RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - sattares - 31-10-2017 درود معدل 16.42 مهندسی نفت از دانشگاه ازاد آیلتس 6.5 ( رایتینگ 5.5 بقیه بالای 6)-آلمانی b1 ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن ببینم میتونم تو چه دانشگاهایی پذیرش بگیرم؟؟ RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - blur - 31-10-2017 (31-10-2017, 09:56 AM)sattares نوشته: درود من از رشته شما خیلی اطلاعی ندارم. فکر می کنم جزو رشته های حساس هم باشه و سخت می گیرن چه برای پذیرش دانشگاه چه برای ویزا. ولی در هر حال دو نکته عمومی: اولی داشتن مقاله ست و دوم اینکه آیلتس 6.5 با مینی مم تمام اسکیل ها 6.5 باید داشته باشید. اتفاقا روی رایتینگ حساس ترن و نمره شما کمتر از مینی مم دانشگاه هاست. RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - mahnaziiiiii - 17-11-2017 سلام دوستان... من با یه استاد ایرانی توی دانشگاه سیدنی مکاتبه داشتم و بهم گفتن که (you can apply for the scholarship) ... این حرف به چه معنی هست؟ ینی میتونم ازشون به عنوان سوپروایزر اسم ببرم RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - blur - 18-11-2017 (17-11-2017, 08:32 PM)mahnaziiiiii نوشته: سلام دوستان... من با یه استاد ایرانی توی دانشگاه سیدنی مکاتبه داشتم و بهم گفتن که (you can apply for the scholarship) ... این حرف به چه معنی هست؟ ینی میتونم ازشون به عنوان سوپروایزر اسم ببرمسلام، ازشون بپرسید که آیا می تونید اسمشون رو بعنوان potential supervisor تو اپلیکیشنتون بنویسید. ضمنا به قضیه پروپوزال هم توجه داشته باشید. واقعیتش من خیلی از روند اپلای دانشگاه سیدنی خبر ندارم چون یه مقدار با دانشگاه های دیگه متفاوت بود و حداقل چند سال قبل باید یه پروپوزال سابمیت می کردید و استاد و کمیته می خوندن و اگر اون رو تایید می کردن شما می تونستید اپلای کنید ولی اخیرا ظاهرا اقلا برای یه سری از رشته ها عوض شده. ولی برای دانشگاه های دیگه عموما باید اول پروپوزال رو با استاد بنویسید و هماهنگ کنید که همین به شما کمک می کنه بفهمید آیا استاد شمارو برای اپلیکیشن ساپورت میکنه یا نه. چون برای اپلیکیشن پروپوزال نیاز هست. RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - mojtaba.khanian - 20-11-2017 دانشگاه کارشناسی :دانشگاه تبریز معدل کارشناسی : 14/73 رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی:مهندسي معماری دانشگاه کارشناسی ارشد :آزاد همدان معدل کارشناسی ارشد :17/85 رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد :برنامه ریزی شهری تعداد مقالات :13 تا انگلیسی که 5 تا ایمپکت دار و WOS هستند که ایمپکتاشون از 0.5 شروع میشه تا 5.70...توی یکیشون که ایمپکتش 2.05 هست نفر اول هستم و بقیه نفر دوم هستم...بقیه مقالاتم آی اس آی لیستد و علمی-پژوهشی هستند سابقه کار: 4 سال -2 سال با بیمه و دوسال بدون بیمه نمره زبان انگلیسی: آیلتس 6.5 با شرایط فوق تا چه حد شانس دریافت اسکالرشیپ در دانشگاههای استرالیا رو دارم. RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - blur - 21-11-2017 (20-11-2017, 07:44 PM)mojtaba.khanian نوشته: دانشگاه کارشناسی :دانشگاه تبریز جز معدل لیسانستون شرایط عمومی رزومه تون خوبه ولی تو رشته هایی مثل معماری و گرایش های مربوطه تصور میکنم به نسبت science و یه سری از گرایش های مهندسی کمتر دانشجوی اینترنشنال می گیرن. چون دانشجوهای بومی بیشتر وارد این رشته ها میشن پس رقابت شدیدتره. ولی درهرحال شما باید تو ایمیل هایی که میزنید روی مقالاتتون که مزیت رقابتی تون هستن بیشتر مانور بدین و اگر استادی اوکی داد حتما اپلای کنید و همه دانشگاه ها هم ایمیل بزنید. من امیدوارم که جواب های خوبی بگیرید. RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - nkhalili - 26-11-2017 دوستان سلام رشته مهندسی نرم افزار معدل کاردانی: ۱۵.۶۹ معدل کارشناسی: ۱۴.۹۰ دانشگاه ازاد تهران شرق ۶ سال سابقه کار مرتبط مدارک مایکروسافت در زمینه برنامه نویسی ایلتس overall 7 به نظرتون شانس پذیرش از چه دانشگاه های استرالیا رو دارم؟ RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - blur - 26-11-2017 (26-11-2017, 01:41 AM)nkhalili نوشته: دوستان سلام اطلاع داشته باشین که برای مستر در استرالیا به اینترنشنال ها اسکولارشیپ نمیدن. اگر قصدتون تحصیل با هزینه خودتون باشه، معدلتون پایینه اما احتمالا از دانشگاه های متوسط (مثل Deakin، LaTrobe، Griffith و....) شانس پذیرش دارید، با توجه به اینکه تو رشته شما دانشجوی اینترنشنال زیاد می گیرن. RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - sarbaz-sefr - 18-12-2017 سلام من برای دانشگاه UTS اپلای کرده بودم و دنبال فاند بودم الان یک ایمیل برام اومده و وضعیتم Qualified شده... منتها تو متن ایمیل اومده که : "Please be advised the application is automatically considered for the following scholarships that available to all international students: - IRTPS - UTS IRS and - Faculty IRS At this stage, the faculty is still assessing the IRS eligibility and we will contact you again if your name is in the scholarship nominees list." ولی توی letter of offer هزینه های تحصیل و بیمه و .... رو بصورت تقریبی حساب کرده حدود 150 هزار دلار شده.... با توجه به اینکه حدود 20 روز از ایمیل میگذره و ایمیل دیگه ای برام نیومده معنیش اینه که هیچ فاندی بهم تعلق نگرفته؟ لطفا یکی راهنمایی کنه من با سیستم فاند استرالیا زیاد آشنا نیستم. تحصیل در استرالیا - 1234Matin - 20-12-2017 سلام خسته نباشید کارشناسی معدل ۱۸.۶۸ ارشد معدل ۱۷ از موسسات غیر انتفاعی کوشیار رشت دو مقاله در isi چاپ کتاب برای دانشجویان ارشد_ انتشار دانشگاه ازاد تدریس در دانشگاه _ 6.5 ielts .... می خواستم بدونم می تونم از دانشگاه های استرالیا بورسیه کامل دریافت کنم ؟ اگر نمی تونم چه کشور های شما پیشنهاد می کنید؟ |