آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Saeid - 26-07-2013

(25-07-2013, 11:01 AM)'petromazer' نوشته: سلام. من می خواستم بدونم با شرایط زیر من می تونم از دانشگاه های خوب آمریکا در رشته ی مهندسی نفت پذیرش بگیرم یا نه؟
1- فارغ التحصیل ارشد سال 87 و چند سال سابقه ی کار در مرکز پژوهشی
2- دانشگاه روزانه سراسری غیر تهران
3-مقطع ارشد نفت معدل 18/61 (نفر دوم) و مقطع کارشناسی معدن معدل 16/31 (نفر اول)
4- متاسفانه هنوز برای زبان اقدام نکردم چون شنیدم آمریکا دیگه نفت نمی گیره و می ترسم وقت و هزینه آزمون GRE و iBT بدم و نتیجه نگیرم. برا همین هم این پست رو گذاشتم
5- 2 مقاله ISI و 12 مقاله کنفرانسی و 1 اختراع. 2 مقاله ISI هم زیر مرور داوری دارم.
6-سه توصیه نامه: یکی از اساتید دانشگاه خودمون (جز 5 استاد برتر مهندسی ایران در سال 2011)، دیگری از یکی از اساتید دانشگاه کلگری کانادا، و آخریش هم از یکی از اساتید دانشگاه اوکلاهومای آمریکا که با هاشون ارتباط دارم
* خواسته ها: پذیرش فاند از دانشگاه استنفورد
مهم ترین سوالم اینه که اگه روی زبان با انگیزه وقت بذارم آیا این روزها در رشته نفت دانشگاه های آمریکا پذیرش دارن یا نه؟

رزومه شما خوبه ولی به نظرم اینکه حتما از استنفورد پذیرش با فاند داشته باشید یه مقدار بلند پروازیه برای رزومه شما.  حتی اگر شما رزومه بسیار بهتر از این رو هم داشتید باز نمیشد گفت که شما از استنفورد فاند میگیرید یا نه. 

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - lord - 26-07-2013

(25-07-2013, 10:17 AM)'Babak' نوشته:
راستش رو بخواهید فکر نمی‌کنم کسی بتونه اطلاعات خیلی دقیقی در مورد این دانشگاه به طور خاص به شما بده، اما اگر فرض کنیم که روال کم و بیش مشابه سایر دانشگاه‌های امریکا باشه، تاثیر معدل نسبتا زیاده، اما رتبه کنکور به خودی خود خیلی اهمیتی نداره. رتبه کنکور اما می‌تونه تاثیرش رو در دانشگاه مهم تحصیل شما نشون بده. اگر از دانشگاه‌های معروف ایران مثل شریف و تهران که در امریکا شناخته شده هستند فارغ‌التحصیل شده باشید، شانس پذیرش‌تون بیشتر می‌شه.

پس رتبه ی تک رقمی در روند پذیرش تاثیر مستقیم نداره؟
اما اگر کسی بخواد از مقطع لیسانس تحصیل رو در خارج انجام بده باید چه کار یکنه؟
در کل چجوری از همون اول ورود به داشگاه می شه در خارج تحصیل کرد؟
با تشکر از شما

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 28-07-2013

رتبه تک رقمی یک مقدار موضوعش فرق می‌کنه. این مساله مهمه و شما می‌تونید در رزومه و در قسمت honors بهش اشاره کنید و در SoP هم مطرحش کنید و بگید که در بین تعداد بسیار زیادی شرکت کننده رتبه بسیار خوبی کسب کرده‌اید. رتبه تک رقمی در گرفتن پذیرش هم تاثیر خواهد داشت.
اگر رتبه تک رقمی دارید، من توصیه می‌کنم که لیسانس رو در ایران با معدل عالی بگیرید و بعد از اون اقدام کنید. دانشگاه‌های خوب ایران در مقطع لیسانس دانشگاه‌های خوبی هستند و در سطح بین‌المللی شناخته شده‌اند. شما اگر از این دانشگاه‌ها با معدل بالا فارغ‌التحصیل بشید، می‌تونید با فاند کامل از بهترین دانشگاه‌های امریکا پذیرش با فاند بگیرید. 

به هر حال، در مورد ادامه تحصیل از مقطع لیسانس لطفا این انجمن رو ببینید و سوال‌هاتون رو در همون انجمن بپرسید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - petromazer - 28-07-2013

(26-07-2013, 08:42 AM)'Saeid' نوشته:
رزومه شما خوبه ولی به نظرم اینکه حتما از استنفورد پذیرش با فاند داشته باشید یه مقدار بلند پروازیه برای رزومه شما.  حتی اگر شما رزومه بسیار بهتر از این رو هم داشتید باز نمیشد گفت که شما از استنفورد فاند میگیرید یا نه. 

تشكر از اظهار نظر و وقت شما. راستش من دارم تلاش زيادي مي كنم از اون دانشگاه پذيرش بگيرم. ممكنه ازتون خواهش كنم بفرماييد منظورتون دقيقاً كجاي رزومه هست كه فرموديد بلند پروازي هستش؟ چون واقعاً مي خوام بدونم اگر ميشه بهترش كنم. اگر نه كه كمي سطح توقعم رو پايين بيارم. مثلاً معدل ها رو كاريش نمي شه كرد ولي مقاله و نتايج آزمون زبان رو هنوز فرصت دارم. من اين روز ها تلاش براي آزمون هاي تافل و GRE رو براي سطح اون دانشگاه شروع كردم. ممنون مي شم اگر نظر شما رو راجع به پذيرش از اون دانشگاه بدونم.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - petromazer - 28-07-2013

(25-07-2013, 01:33 PM)'Babak' نوشته: شرایط شما خوبه و احتمال این که بتونید از یکی از ۵۰ دانشگاه برتر امریکا پذیرش با فاند بگیرید وجود داره. البته نمره GRE هم خیلی مهمه و بدون این نمره نمی‌شه خیلی راحت شانس شما رو سنجید، اما با فرض این که نمره GRE خوبی بیارید، شانس خواهید داشت. دانشگاه‌های امریکا در رشته نفت پذیرش دارند، ولی متاسفانه اخیرا گرفتن ویزا برای رشته‌های مرتبط با انرژی خیلی سخت شده و در صورت گرفتن پذیرش ممکنه برای ویزا دچار مشکل بشید.

تشكر از پاسخ شما. نمره ي تافل دانشكده مورد نظر رو مي دونم كه 100 هستش. ولي در خصوص نمره GRE اظهار نظري نكرده اند. حتي من با اداره پذيرش شون كه مكاتبه كردم در خصوص معدل نمره هاي GRE دانشجوهاي پذيرفته شده در اين رشته پرسيدم بهم جواب دادن كه اين اطلاعات محرمانه هستش. غير از راهي كه تك تك به پذيرفته شده ها ايميل زد و ازشون راجع به اين نمره پرسيد، ممكنه راهنمايي كنيد از كجا بايد بدونم معدل اين نمره براي دانشجوهاي اين رشته در اون دانشگاه چنده؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 29-07-2013

(28-07-2013, 11:35 AM)'petromazer' نوشته:
تشكر از پاسخ شما. نمره ي تافل دانشكده مورد نظر رو مي دونم كه 100 هستش. ولي در خصوص نمره GRE اظهار نظري نكرده اند. حتي من با اداره پذيرش شون كه مكاتبه كردم در خصوص معدل نمره هاي GRE دانشجوهاي پذيرفته شده در اين رشته پرسيدم بهم جواب دادن كه اين اطلاعات محرمانه هستش. غير از راهي كه تك تك به پذيرفته شده ها ايميل زد و ازشون راجع به اين نمره پرسيد، ممكنه راهنمايي كنيد از كجا بايد بدونم معدل اين نمره براي دانشجوهاي اين رشته در اون دانشگاه چنده؟
طبیعتا ایمیل زدن به همه افراد و پرسیدنش ممکن نیست، اما گاهی در وب‌سایت‌هایی که افراد مختلف نتایج پذیرش‌شون رو وارد می‌کنند (مثل همین جا) ممکنه نمره GRE رو هم بتونید برای افرادی که از stanford پذیرش گرفته‌اند ببینید. در عین حال توجه داشته باشید که خیلی از دانشگاه‌ها برای GRE حداقلی تعیین نمی‌کنند و این نمره در کنار سایر شرایط شما در نظر گرفته می‌شه و کل این شرایط در گرفتن پذیرش و فاند تاثیرگذاره. در نتیجه در بین افرادی که پذیرش گرفته‌اند ممکنه نمره GRE خیلی متفاوتی رو ببینید. کسی ممکنه باشه با نمره GRE پایین و سایر شرایط خوب بتونه از دانشگاه خیلی خوبی پذیرش بگیره. به عنوان مثال stanford از شریف خیلی خوب دانشجو می‌گیره و فارغ‌التحصیل شریف بودن می‌تونه شانس شما رو برای پذیرش و فاند از stanford بالا ببره. من شخصا می‌شناسم یکی دو نفر رو که با معدل خیلی خوب از شریف و نمره GRE معمولی تونستند از stanford پذیرش و فاند بگیرند.
همه این مطالب به کنار، هرگز شانس خودتون رو در پذیرش محدود به یکی دو تا دانشگاه خاص نکنید. به خصوص دانشگاهی مثل stanford که در بسیاری از رشته‌ها جزو سه تا دانشگاه برتر دنیاست شرایط سختی برای انتخاب دانشجو داره و شانس گرفتن پذیرش از این دانشگاه به طور کلی زیاد نیست.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - ahmadpashaei - 29-07-2013

سلام به دوستان،
راستش دیروز یکی از آشناهام (برق مخابرات دانشگاه تهران) که واسه تافل داره می خونه گفتم شما راحتین،گفت نه!! فقط شریف براشون خاص هست. البته ما هم میدونیم اول شریف پر میشه ولی در ارشد واقعا اینجور نیست و در بعضی گرایشهای برق مثل مخابرات-میدان، بیو الکتریک و کنترل قطعا تهران اول زده میشه و بعد شریف. اما چجوریه که اینطور به من گفت منم سر در نیاوردم. خیلی مطمئن می گفت استنفورد پرونده های رسیده از شریف رو جدا بررسی می کنه و انگار منبعش موثق بود!! منم چیزی دیگه نگفتم.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 29-07-2013

(29-07-2013, 04:54 AM)'ahmadpashaei' نوشته: سلام به دوستان،
راستش دیروز یکی از آشناهام (برق مخابرات دانشگاه تهران) که واسه تافل داره می خونه گفتم شما راحتین،گفت نه!! فقط شریف براشون خاص هست. البته ما هم میدونیم اول شریف پر میشه ولی در ارشد واقعا اینجور نیست و در بعضی گرایشهای برق مثل مخابرات-میدان، بیو الکتریک و کنترل قطعا تهران اول زده میشه و بعد شریف. اما چجوریه که اینطور به من گفت منم سر در نیاوردم. خیلی مطمئن می گفت استنفورد پرونده های رسیده از شریف رو جدا بررسی می کنه و انگار منبعش موثق بود!! منم چیزی دیگه نگفتم.

واقعیت اینه که روال دادن پذیرش در دانشگاه‌های مختلف و حتی دانشکده‌های مختلف یک دانشگاه یکسان نیست. حتی در یک دانشکده خاص هم این روال همیشه ثابت نیست و از یک سال به سال دیگه ممکنه تغییر بکنه، به همین خاطر بهتره که خیلی به شایعاتی که در این زمینه‌ها وجود داره توجه نکنید.
بچه‌های دانشگاه تهران هم خیلی خوب پذیرش می‌گیرند و این دانشگاه هم دانشگاه شناخته شده‌ای هست و اگر خودتون یک مقدار وب‌سایت‌های دانشجویان ایرانی دانشگاه‌های خوب امریکا رو ببینید،‌ خواهید دید که کم نیستند افرادی که از دانشگاه تهران مدرک گرفته‌اند.
در مورد Stanford و به طور خاص دانشکده برق Stanford، شریف یک مقدار شناخته شده‌تر هست. دلیلش هم خیلی ربطی به این که در ایران شریف قوی‌تره یا تهران نداره. دلیلش بیشتر اینه که دانش‌جویان ایرانی که در گذشته به Stanford رفته‌اند و خوش درخشیده‌اند، اغلب فارغ‌التحصیلان شریف بوده‌اند و باعث شده‌اند که شریف در Stanford مشهورتر از سایر دانشگاه‌های ایران بشه، اما قطعا دانشجویان دانشگاه تهران و بسیاری از دانشگاه‌های دیگه ایران هم اگر شرایط خیلی خوبی داشته باشند شانس گرفتن پذیرش از Stanford رو دارند.

شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - roohol - 29-07-2013

سلام دوستان.
با تشکر از زحماتتون
کسی میتونه راهنماییم کنه که با شرایط زیر میتونم از دانشگاههای آمریکا پذیرش بگیرم یا نه؟
1-لیسانس مکانیک-صنعتی اصفهان-معدل 14.96
2- فوق مکانیک-صنعتی امیرکبیر- معدل 15.67
3- تافل 95
4- دو مقاله کنفرانس داخلی
5- یک مقاله ژورنال نامعتبر اماراتی
6- 6 سال سابقه کار
7-سن 32 سال

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Simon2007 - 29-07-2013

(29-07-2013, 12:26 PM)'roohol' نوشته: سلام دوستان.
با تشکر از زحماتتون
کسی میتونه راهنماییم کنه که با شرایط زیر میتونم از دانشگاههای آمریکا پذیرش بگیرم یا نه؟
1-لیسانس مکانیک-صنعتی اصفهان-معدل 14.96
2- فوق مکانیک-صنعتی امیرکبیر- معدل 15.67
3- تافل 95
4- دو مقاله کنفرانس داخلی
5- یک مقاله ژورنال نامعتبر اماراتی
6- 6 سال سابقه کار
7-سن 32 سال

اگر فقط پذيرش مد نظره با اين رزومه اگر يك GRE متوسط هم بياريد ممكنه از دانشگاه هاي متوسط و ضعيف پذيرش بگيريد. البته بحثم روي استثنا نيست بودن كساني كه با  شرايطي مشابه شما بخاطر وضعيت خاصشون از دانشگاه خوبم پذيرش گرفتن ولي اون كيس خاصه كه حالا يا با استاد كنار اومده يا يه نكته ايي داشته. ولي اگر مي خواهيد احتمال فاند رو هم براي خودتون در نظر بگيريد من توصيه ميكنم رو GRE وقت بزاريد و اگر ميدونيد ميتونيد تافل حدود 100 يا بالاتر بگيريد يكبار ديگه امتحان كنيد. تو انتخابهاتونم به نظرم از هر سطح دانشگاهي 2 مورد داشته باشيد البته ببينيد از كدوم جواب بهتري از استاداش ميگيريد رو اونها برنامه ريزي كنيد. 
شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]