آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

[برش] گرفتن ویزا با پذیرش مشروط - asayesh_dina - 31-07-2013

سلام
میشه به من برای گرفتن پذیرش مشروط از امریکا کمک کنید!! من اصلا نمیدونم باید چگونه اقدام کنم!!!

ویرایش: پینگلیش به پارسی

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - reza 1369 - 31-07-2013

سلام و خسته نباشید برای راهنمایی های خوبه تون. من و دوستم نیاز به راهنمایی داریم در مورد فاند از آمریکا.
1 -هر دو فوق لیسانس سلولی مولکولی میخونیم( تهران-ملی)
2-معدل لیسانس نزدیک 15 وفوق 17.20 برای هر دومون
3- هفت تا مقاله کنفرانس (4 تا بین المللی و 3 تا داخلی،یکیش سخنرانی)
4-نتیجه پایان نامه ها که در حال انجام حداقل دو مقاله با IF پنج تا شش میشه. وجدا از اون دو تا کار تو زمینه بیوانفورماتیک به ژورنال های بالای 3 سابمیت کردیم و چند تا پوستر واسه کنفرانس های بعدی.
-5تو آزمون ارشد هر کدام از ما 2 تا رتبه زیر بیست و دو تا بین 20 تا سی داشتیم(سلولی،بیوشمی،ژنتیک وبیوفیزیک).
6- زبان ما بد نیست و داریم خودمون رو واسه GRE و تافل آماده می کنیم.
میخواستم اگه بشه و مارو راهنمایی کنید که وضعیت . شانس ما چقدره؟ خیلی ممنون میشم.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mahyarelc - 01-08-2013

(31-07-2013, 05:54 PM)'asayesh_dina' نوشته: سلام
میشه به من برای گرفتن پذیرش مشروط از امریکا کمک کنید!! من اصلا نمیدونم باید چگونه اقدام کنم!!!
ویرایش: پینگلیش به پارسی

درود
به فروم خوش امدید
اول بهتون پیشنهاد میکنم این جزوه که توسط همین فروم تهیه شده رو مطالعه کنید، اطلاعات بسیار خوبی بدست خواهید اورد
پذیرش مشروط معمولا بخاطر نمره زبان هست در حالیکه متقاضی بقیه شرایط تحصیلی مورد نظر دانشگاه رو براوده کرده. ولی متاسفانه مشکلی که وجود داره معمولا سفارت برای این موارد بسیار سخت گیر هست و به ندرت ویزا صادر میکنه
لطفا جزوه رو مطالعه کنید، هر سوالی بود در قسمت مناسب فروم بپرسید دوستان جواب خواهند داد

[برش] سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - ghkh - 01-08-2013

با سلام دارای کارشناسی ارشد در رشته باستان شناسی هستم و لیسانسم مغایر هست که هر دو مدرکم از دانشگاه آزاد تهران مرکز است. 
معدلم 17.08 است. و 3 مقاله .
با اقدام برای گرفتن تافل و GRE
آیا شانسی برای گرفتن فاند در یکی از دانشگاههای آمریکا دارم؟ 
با تشکر

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Simon2007 - 02-08-2013

(01-08-2013, 08:47 PM)'ghkh' نوشته: با سلام دارای کارشناسی ارشد در رشته باستان شناسی هستم و لیسانسم مغایر هست که هر دو مدرکم از دانشگاه آزاد تهران مرکز است. 
معدلم 17.08 است. و 3 مقاله .
با اقدام برای گرفتن تافل و GRE
آیا شانسی برای گرفتن فاند در یکی از دانشگاههای آمریکا دارم؟ 
با تشکر

‌من با رشته ي شما زياد آشنا نيستم و نميدونم استقبال از اون تا چه حده. احتمالا خودتون در بين هم دوره ايهاتون به يك ديد كلي رسيديد. در مورد مقاله ها بين المللي هستند؟ اگر فرض كنيم بله و شما نمرات تافل و GRE‌خوب  رو به عالي داشته باشيد شانس پذيرش هست. فقط بازم به ميزان وجود اين رشته و تعداد پذيرشش در آمريكا بستگي داره كه اينو خودتون بهتر در جريانيد و اگر نيستيد بايد شروع كنيد به چك كردن يك ليستي از دانشگاه ها . در مورد فاندم اگر فاند پذير باشه همه شانس دارن فقط مهمه در اين رقابت جز بهترين ها باشيد يا از شانس خوبتون با استادي كه با شما گرايش نزديكي داره بتونيد آشنا بشيد و علاقتون رو نشون بديد. اگر هم كه فاند پذير نيست كه من بعيد ميدونم نباشه ، ميتونيد با آوردن نمره هاي خوب در اون دو آزمون شانس پذيرش رو براي خودتون محفوظ داشته باشيد. تو رنج دانشگاه ها با واقع بيني انتخاب كنيد و متناسب با رزومه. از هر سطحي از دانشگاه ها داشته باشيد تو نظرتون خيلي بهتره تا اينكه فقط روي دانشگاه هاي تاپ بخواهيد تمركز كنيد كه شانستون رو كاهش ميده. 
شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Saeid - 02-08-2013

(02-08-2013, 03:03 AM)'reza 1369' نوشته:
سلام و خسته نباشید برای راهنمایی های خوبه تون. من و دوستم نیاز به راهنمایی داریم در مورد فاند از آمریکا.

4-نتیجه پایان نامه ها که در حال انجام حداقل دو مقاله با IF پنج تا شش میشه. وجدا از اون دو تا کار تو زمینه بیوانفورماتیک به ژورنال های بالای 3 سابمیت کردیم و چند تا پوستر واسه کنفرانس های بعدی.

-5تو آزمون ارشد هر کدام از ما 2 تا رتبه زیر بیست و دو تا بین 20 تا سی داشتیم(سلولی،بیوشمی،ژنتیک وبیوفیزیک).

میخواستم اگه بشه و مارو راهنمایی کنید که وضعیت . شانس ما چقدره؟ خیلی ممنون میشم.

شانس خوبی دارید. اگر نمره GRE خوبی بگیرید که دیگه نور علی نور میشه. موفق باشین.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 02-08-2013

(31-07-2013, 06:09 PM)'reza 1369' نوشته: سلام و خسته نباشید برای راهنمایی های خوبه تون. من و دوستم نیاز به راهنمایی داریم در مورد فاند از آمریکا.

من هم با سعید موافقم. به نظر من شانس نسبتا خوبی دارید. معدل لیسانس شما البته یک مقدار پایینه، اما با نمره خوب GRE می‌تونید تا حد زیادی جبرانش کنید. به همین خاطر GRE رو خیلی جدی بگیرید و سعی کنید در هر سه بخش GRE نمره خوب بیارید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - maryamseyedi - 03-08-2013

با سلام 
من ارشد زیست شناسی دریا هستم با توجه به اینکه معدل کارشناسی ام 16/42بوده از دانشگاه دولتی
ارشد هم با معدل 17/15از علوم و تحقیقات تهران به همراه دو مقاله یکی ISIبا ایمپکت 1/5 و دیگری علمی پژوهشی خارجیه 
و همچنین دو سال سایقه کار مرتبط دارم.میخاستم راهنماییم کنید برای گرفتن پذیرش و فاند از دانشگاههایی با رنک 100-200 به چه نمرات زبانی نیاز دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
و یه سوال دیگه که نمیدونم جاش اینجاست یا نه[img]images/smilies/huh.gif[/img]هزینه کلیه مراحل تا پذیرش چقد میشه؟مثلا ارسال مدارک و ترجمه مدارک و ...راستش من باید اول هزینه ها رو بدونم به دلیل همون مشکلی که همه میدونین[img]images/smilies/confused.gif[/img]

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 04-08-2013

نمره زبان بسته به دانشگاه داره و دانشگاه‌های مختلف برای خودش حدنصاب‌های متفاوتی دارند و لزوما این طور نیست که دانشگاهی که رنک بهتری داره حدنصاب بالاتری هم داشته باشه. به طور کلی شما اگر IELTS امتحان می‌دید باید سعی کنید ۷ به بالا و اگر TOEFL iBT باید سعی کنید ۹۰ به بالا بشید. برای امریکا به نمره GRE هم نیاز دارید که اون در بسیاری از دانشگاه‌ها حدنصاب خاصی نداره، بلکه نمره شما رو نسبت به بقیه متقاضیان می‌سنجند و در نتیجه هر چه بیشتر بهتر. به نظر من اگر GRE General رو ۳۱۰ به بالا و قسمت aw رو ۳/۵ بشید شانس خواهید داشت.

در مورد هزینه‌ها واقعا نمی‌شه عدد خاصی داد، اما این موضوع رو ببینید. در اونجا سعی شده یک تخمینی از هزینه‌ها داده بشه.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - baranbahar - 04-08-2013

سلام
به نظر شما با این شرایط چه دانشگاه هایی شانس پذیرش همراه با فاند وجود دارد؟
[align=right]1-جامعه شناسی/کارشناسی ارشد
[align=right]2-دانشگاه تهران
[align=right]3-الان هنوز مشغول تحصیلم، 19 و خورده ا ی تا پایان دوره مثلا فرض کنید 18
[align=right]4-زبانم معمولیه ولی عالی نیست
[align=right]5-فعلا مقاله علمی-پژوهشی ندارم ولی مقاله مربوط به پایان نامه اضافه میشه
[align=right]6-می تونم 5،6 تا توصیه نامه بگیرم
[align=right]خواسته ها: (مقطع پذیرش/نام دانشگاه مورد نظر/فاند): برای مقطع دکتری/یا فوق لیسانس// دانشگاه هایی مثل ucla با این شرایط ممکنه؟! از این لینک کدام دانشگاه ها می شود؟ 
http://www.usnews.com/education/worlds-best-universities-rankings/best-universities-sociology

newschool نیویورک چطور؟!
ممنون