![]() |
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +---- انجمن: تحصیل در کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +----- انجمن: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاههای کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF) |
RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - automotive - 09-07-2016 سلام بر تمام دوستان گرامی، (29-06-2016, 11:34 AM)hshd نوشته: سلام معدل لیسانس شما نزدیک به حداقل مورد نیاز دانشگاه های کانادا است. میانگین معدل کارشناسی شما 16.29 است اما درصدی از دانشگاه ها به معدل دو سال آخر تحصیل (کارشناسی نا پیوسته ما) اهمیت ویژه ای میدهند. باید با اساتید دانشگاه ارتباط برقرار کنید، بدون دریافت پاسخ قطعی درخواست ندهید. آن 3 سال کار مرتبط هم بسیار خوب است اما اگر در سازمان دولتی باشد برای ویزا مشکل ایجاد میکند. برای ارشد در کانادا فاند در نظر گرفته شده است (برای بیشتر موارد)، فقط مکاتبه فراموش نشود. (07-07-2016, 05:04 PM)ehsan70 نوشته: سلام دوستان معدل شما کمتر از مقدار مجاز 3 از 4 یا 15 از 20 است، پس باید در دانشگاه هایی درخواست ارسال کنید که این شرط را برای پذیرش اعلام نکرده اند. به جز IELTS بله TOEFL هم وجود دارد. برای زبان انگلیسی فقط همین دو آزمون است و برای زبان های دیگر آزمون های دیگر و مدارک دیگری نیاز است. به جز معدل پایین، اگر رزومه قابل توجه دیگری ندارید، یا ازشد را در یک دانشگاه ایرانی یا در یک دانشگاه رایگان اروپایی تحصیل کنید و برای دکترا به دنبال فاند باشید. هرچند اگر بتوانید استادی را در کانادا یا اروپا راضی کنید، امکان دریافت فاند وجود دارد. مثلا برای ایتالیا باید دانشگاه شما را پذیرش کند، بعد میتوانید از بورسیه های دولتی استفاده کنید و برای کانادا میتوانید از دانشگاه مستقیما بورس دریافت کنید که به دلیل معدل پایین باید راحی برای راضی کردن اساتید دانشگاهی داشته باشید هرچند شاید احتمال آن بسیار پایین باشد، همچنین برای چین یا کشور هایی آسیایی نیز میتوان بورسیه دریافت کرد، به هر حال مقصد شما نامشخص است و نمیتوان پاسخ دقیق برای آن متصور شد. (07-07-2016, 05:44 PM)behzad258 نوشته: درود دوستان معدل کارشناسی شما پیین تر از حد قابل قبول 3 از 4 یا 15 از 20 است، اما باقی رزومه قابل توجه است، مکاتبه با اساتید را شروع کنید و بیشتر بر روی معدل ارشد و مقالات خود مانور دهید و نمره ی TOEFL شما هم باید حداقل های دانشگاه را در هر مهارت پوشش دهد، مگرنه باید دوباره در آزمون شرکت کنید (اگر استاد به شما پاسخ قطعی برای پذیرش دادند، به شما اعلام میکنند که یا نمره ی زبان شما مورد تایید است و درخواست خود را ارسال کنید یا باید دوباره در آزمون شرکت کنید، هرچند این نمرات در نیازمندی های پذیرش نوشته شده است. (09-07-2016, 03:11 AM)nahe نوشته: سلام پذیرش در رشته ی هنر به جز امتحانات عادی اصولا تا آنجا که اطلاع دارم شامل امتحان عملی نیز میشود، اما بهترین محل برای هنر اتریش است. معدل شما بسیار خوب است، اما 6 سال سابقه باعث ایجاد سوال برای استاد مورد نظر و افسر روادید میشود. نمره ی آیلتس شما هم مناسب است، اگر نمره ی مهارتی پایین تر از 5.5 یا 6 نداشته باشید، این موضوع را باید از وب سایت دانشگاه چک کنید. دوستان اگر اطلاعات واضح تری و کامل تری دارند لطفا ایشان را راهنمایی کنند. با احترام RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - nahe - 10-07-2016 ممنون از پاسخ شما. موسسات اعزام میگن ارشد به زبان آلمانی فقط هست در اتریش.و بعضی سایت ها هم نوشتن که باید پذیرش ارشد از ایران داشته باشی که بتونی اتریش بخونی. چرا فرمودین 6 سال سابقه شک برانگیز هست؟7 سال هست که کارشناسی ام تموم شده طبیعی هست در این مدت شاغل بودم. آیا برای آلمان و کانادا یا استرالیا امکان پذیرش هست با شرایط من؟ البته آلمان رو یه مقدار سرچ کردم زیاد سختگیر نیستن امکان پذیرش هست اما کشورهای دیگه اطلاعاتی ندارم فقط میدوم همه آیلتس بالای 6.5 می خوان.آیا میشه استاد رو راضی کرد به دادن پذیرش با 6 یا یه قانونه که دانشگاه نمیتونن ازش بگذرند؟ RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - automotive - 10-07-2016 @nahe شما باید دلیل محکمی برای بازگشت به دنیای آکادمیک پس از 6 سال داشته باشید. نامه ی انگیزشی مناسب می تواند این مساله را حل کند. دریافت پذیرش بدون فاند کار زیاد سختی نیست، اگر تمکن مالی برای این راه را دارید، درنگ نکنید، ارزان ترین کشور آلمان با هزینه ی زندگی سالیانه 8000 یورو هستش. دانشگاه هایی هستند همانند اینجا که به نمره ی زبان احتیاجی ندارند و به محض ورود از شما امتحانی برای مشخص شدن تسلط شما به زبان میگیرند. اما معمولا اساتید فقط میتوانند برای شما زمان بیشتری فاهم کنند و شما چند ماه فرصت داشته باشید که نمره ی جدید خود را ارائه کنید، حال چه در کشور خود چه در کشور مقصد.( پذیرش مشروط) یا بعضی دانشگاه ها از شما پورتفولیو میخواهند یا یک وب سایت شخصی که کار های شما را مشاهده کنند اینجا توضیحات پورتفولیو سوالات در مورد پورتفولیو یا آلبوم کار (Portfolio) لیست دانشگاه های طراحی گرافیک در کانادا اینجا مثلا دانشگاه Alberta College of Art & Design هم پورتولیو را برای ثبت نام نیاز داره اینجا دانشگاه آلبرتا برای هنر IELTS: an overall band score of 6.5, with a score of at least 5 لینک با احترام RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - rojano - 13-07-2016 سلام. من مقیم کانادا هستم.کارشناسی ارشد با معدل 18/56 در رشته ادبیات انگلیسی دارم. یک مقاله چاپ شده ماخوذ از پایان نامه، یک مقاله در همایش بین المللی دانشگاه تهران و در حال ویرایش مقاله ای برای همایش ملی در دانشگاه شهید بهشتی ایران هستم. میتوانم ایلتس 7/5 یا 8 بگیرم.ایا شانسی برای دکترای دانشگاه تورنتو در رشته ادبیات تطبیقی هستم؟ایا خودم باید دنبال فاند باشم؟تا جایی که من اطلاع دارم دانشجوهای دکترا خود به خود فاند میشوند؟ایا این درست است؟ RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری (غیر از بحث هزینه ها) - ali۰۲۱ - 15-07-2016 سلام برای ازاد کردن مدرک با عدم کاریابی باید حتما سربازی رفته باشی؟؟؟؟؟ اگه مشغول به تحصیل در ارشد باشی میشه بدون سربازی مدرک کارشناسیتو با عدم کاریابی ازاد کنی؟؟؟ RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری (غیر از بحث هزینه ها) - butterfly - 15-07-2016 (15-07-2016, 05:19 PM)ali۰۲۱ نوشته: سلام برای ازاد کردن مدرک با عدم کاریابی باید حتما سربازی رفته باشی؟؟؟؟؟ سلام، بله یکی از مدارک لازم برای آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی،کارت پایان خدمت هست. در مورد سوال دومتون هم حتی با فرض اینکه سربازی رفته بودید اگر مشغول تحصیل در دوره روزانه هستید طبق قانون اجازه اشتغال تمام وقت رو ندارید که بخواهید بگید کار پیدا نکردید. RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - hyperpersia - 16-07-2016 1. دانشگاه غیرانتفایی شمال – کارشناسی معماری – 16.5 2. آیلتس 7 اما تافل می گیرم. 3. GRE ندارم. اما ok میکنم 4. یک مقاله ISI 5. مدرس دوره عالی معماری داخلی دانشگاه تهران 4 دوره ( مدرک تدریس از قطب علمی فناوری معماری دانشگاه تهران برای هر 4 دوره ) 6. پایان دوره عالی معماری داخلی دانشگاه تهران 270 ساعت با ارائه مدرک واحدهای گذرانده شده به صورت مجزا از مدرک اصلی ( سیلابس دروش ارشد معماری داخلی در این دوره تدریس می شد به صورت فشرده. ) 7. پایان دوره معماری داخلی خانه عمران به مدت 160 ساعت با نمره A+ 8. مدرس دوره دکوراسیون داخلی خانه صنعت و معدن ایرانیان 9. مدرک دوره معماری داخلی آکادمی داموس ایتالیا ( دوره مشترک با دانشگاه تهران ) 48 ساعت 10. مدرک کارگاه معماری فرانکشتاین دانشگاه بین المللی مادرید اسپانیا ( دوره مشترک با دانشگاه تهران ) 40 ساعت 11. سابقه کار 1 سال ( بیمه )- طراح یک شرکت معماری که دارای گواهینامه هایی بین المللی متعدد است. 12. 12. طراحی بیش از 50 پروژه دولتی و غیر دولتی در زمینه معماری داخلی که همگی قابل ارائه هست. 13. تسلط کامل به همه نرم افزار های معماری و معماری داخلی 14. معرفی نامه از 2 استاد معتبر ------------------------------------------------------------------------------------------------------- مشخصات تحصیلی و کاری همسرم 1. دانشگاه غیرانتفایی شمال – کارشناسی معماری – 17.5 2. دانشگاه غیرانتفایی شمال – کارشناسی ارشد معماری – 19.5 3. آیلتس7 4. GRE نداره. اما OK میشه. 5. 2 مقاله ISI 6. پایان دوره معماری داخلی خانه عمران به مدت 160 ساعت با نمره A+ 7. مدرک کارگاه معماری فرانکشتاین دانشگاه بین المللی مادرید اسپانیا ( دوره مشترک با دانشگاه تهران ) 40 ساعت 8. تسلط کامل به همه نرم افزار های معماری و معماری داخلی 9. معرفی نامه از 2 استاد معتبر ------------------------------------------------------------------------------------------------------- من برای ارشد میخوام اقدام کنم و همسرم برای دکترا خودم به صورت مستقیم میتونم برای دکترا اقدام کنم؟ در صورت پذیرش همسرم من میتونم بعدا از طریق ایشان اقدام کنم؟ ( اولویتم گرفتن بورسیه به صورت کامل برای هر دو نفر ما هست ) رشته های مورد نظر : معماری – معماری داخلی – معماری پایدار – طراحی شهری و کلا رشته های مرتبط با حوزه معماری ممنون میشم دوستانی که تجربه کافی دارن راهنمایی کنن. RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - morisd - 21-07-2016 با عرض سلام خدمت دوستان عزیز با شرایطی که دارم میتونم تو مقطع ارشد از دانشگاههای کانادا پذیرش با فاند بگیرم؟ دانشگاه آزاد تهران،رشته روانشناسی بالینی،معدل ۱۹/۴۰ البته هنوز یه ترمم مونده. تافل ندادم اما میتونم حدود ۹۵ بگیرم. رشته مدنظرمم Neuroscience هست. [برش] ادامه تحصیل دکترا یا سربازی؟ - arman_fhd - 25-07-2016 ممنون از راهنمایی تون یک سوال دیگه داشتم سابقه کار هزینه آزاد کردن مدرک رو کم می کنه؟ شنیدم اگه چهارسال سابقه کار داشته باشی مثلا می تونی مدرک لیسانست آزاد کنی. کار حتما باید دولتی باشه؟ یا شرکتا خصوصی هم اگه بیمه رد کنن با این سابقه کار میشه هزینه رو کم کرد؟ RE: ادامه تحصیل دکترا یا سربازی؟ - sb_urmia - 25-07-2016 (25-07-2016, 02:45 AM)arman_fhd نوشته: ممنون از راهنمایی تون یک سوال دیگه داشتم سابقه کار هزینه آزاد کردن مدرک رو کم می کنه؟ شنیدم اگه چهارسال سابقه کار داشته باشی مثلا می تونی مدرک لیسانست آزاد کنی. کار حتما باید دولتی باشه؟ یا شرکتا خصوصی هم اگه بیمه رد کنن با این سابقه کار میشه هزینه رو کم کرد؟ سلام دوست عزیز. این سوالتون مرتبط با این بخش نیست. با این حال پاسخ میدم مدیران شاید انتقالش بدن به محل مناسب یا حذفش کنند. فرقی نداره دولتی یا خصوصی. مهم اینه سابقه کار داشته باشی. اگه کمتر از تعهدی باشه که به دانشگاه دادید اول اون سابقه کار رو از تعهد کسر میکنند بعد باقیمانده رو حساب میکنند که چقدر باید هزینه پرداخت کنید. و یه نکته دیگه اینکه: اول تعهد لیسانس رو کسر میکنند بعد اگه سابقه کار بیشتر بود از ارشد. یعنی به ترتیب حساب میکنند و نمیتونی انتخاب کنی کدوم مقطع رو برا سابقه حساب کنند. موفق باشید |