آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- انجمن: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C-Ph-D)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - مهمان - 22-09-2015

سلام
من لیسانس ریاضی کاربردی از دانشگاه فردوسی با معدل 15.45 دارم
کارشناسی ارشد ریاضی کاربردی از دانشگاه فردوسی با معدل 18.78
شاگرد اول دانشکده 
دوتا مقاله کنفرانس بین المللی دارم
3 تا مقاله سابمیت کردم
زبانم خوبه 
آیلتس بالای 605 میتونم بگیرم
میشه دانشگاههایی که امکان گرفتن فاند کامل دارم معرفی کنید؟ 
ممنون

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - Andre - 22-09-2015

(22-09-2015, 07:27 PM)مهمان نوشته: سلام
من لیسانس ریاضی کاربردی از دانشگاه فردوسی با معدل 15.45 دارم
کارشناسی ارشد ریاضی کاربردی از دانشگاه فردوسی با معدل 18.78
شاگرد اول دانشکده 
دوتا مقاله کنفرانس بین المللی دارم
3 تا مقاله سابمیت کردم
زبانم خوبه 
آیلتس بالای 605 میتونم بگیرم
میشه دانشگاههایی که امکان گرفتن فاند کامل دارم معرفی کنید؟ 
ممنون

بدون داشتن مقاله (اکسپت شده/چاپ شده) و نمره زبان نمیشه خیلی اظهار نظر کرد. ولی به نظرم معدلاتون خوبه و شانس خوبی دارید. هرچه مابقی مدارک قوی‌تر باشه بهتر میشه راجع به اونا نظر داد.

به نظر من پس از فراهم کردن مدارک، یکی دوجا در کانادا اپلای کنید. اگر فرصت دارید با یک GRE مناسب شانس خودتون رو برای آمریکا هم امتحان کنید. دانشگاههای متنوع تری اونجا هستند که آفرهای خوبی هم ارائه میدن ولی در کانادا تعداد دانشگاههایی که به طور کامل کمک هزینه اعطا میکنند محدودن.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - ارسلان - 24-09-2015

۱-معدل: ۱۴
۲-دانشگاه و رشته: ارشد عمران سازه شریف 
۳-نمره زبان: امتحان ندادم 
۴-تعداد مقالات: ندارم
۵-مقطع پذیرش: دکترا 

امتحان زبان و ریکام  و مقاله در صورت امکان و بعد از بهار می‌تونم جور کنم که می‌شه بعد از ددلاین‌ها ..
کدوم دانشگاه می‌شه مکاتبه کرد و بگم که تا بهار نمره زبان و بقیه رو میفرستم؟ 

باتشکر

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - مهمان - 25-09-2015

با سلام 
۱.معدل کارشناسی :۱۵.۳۸ معدل ارشد :۱۷.۳۶ 
۲ دانشگاه صنعتی  شریف  رشته متالورژی 
۳. امتحان زبان ندادم هنوز ولی‌ حدودی تافل ۸۵-۹۰  
۴. مقاله ندارم .
۵. دوره دکترا

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - Andre - 25-09-2015

(25-09-2015, 02:43 PM)مهمان نوشته: با سلام 
۱.معدل کارشناسی :۱۵.۳۸ معدل ارشد :۱۷.۳۶ 
۲ دانشگاه صنعتی  شریف  رشته متالورژی 
۳. امتحان زبان ندادم هنوز ولی‌ حدودی تافل ۸۵-۹۰  
۴. مقاله ندارم .
۵. دوره دکترا

بدون مقاله شانستون برای دانشگاههای مطرح متوسط و برای دانشگاههای متوسط خوبه. مینیمم نمره زبان دانشگده‌ مرتبط رو در نظر بگیرید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - koorosh0026 - 25-09-2015

با سلام و خسته نباشید ....
با توجه به موارد زیر می خواستم بدونم شانسم برای فول فاند چقدره ...
کارشناسی معماری - غیرانتفاعی ... معدل 16
کارشناسی ارشد معماری - آزاد قزوین .... معدل 16.13
مقالات:
4 کنفرانس بین المللی ..
4 علمی پژوهشی...
3 همایش ملی ...
1  ISI Procedia
1 علمی ترویجی...
2 سال هم سابقه تدریس در دانشکده معماری
مدرک زبان هم در حال اقدام هستم .... تافل حدود 90
آیا امکان فاند وجود داره ؟
چطور و در چه دانشگاه هایی در رشته معماری ؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - Andre - 25-09-2015

(25-09-2015, 06:53 PM)koorosh0026 نوشته: با سلام و خسته نباشید ....
با توجه به موارد زیر می خواستم بدونم شانسم برای فول فاند چقدره ...
کارشناسی معماری - غیرانتفاعی ... معدل 16
کارشناسی ارشد معماری - آزاد قزوین .... معدل 16.13
مقالات:
4 کنفرانس بین المللی ..
4 علمی پژوهشی...
3 همایش ملی ...
1  ISI Procedia
1 علمی ترویجی...
2 سال هم سابقه تدریس در دانشکده معماری
مدرک زبان هم در حال اقدام هستم .... تافل حدود 90
آیا امکان فاند وجود داره ؟
چطور و در چه دانشگاه هایی در رشته معماری ؟

رزومه خوبی دارین و شانستون خوبه. بله امکان فاند وجود داره. فقط باید رزومه شما در میان سایر متقاضی ها به خوبی به چشم بیاد که بتونید در بین افرادی که بهشون کمک هزینه تعلق میگیرن قرار بگیرید پس از فراهم کردن مدارک چند جایی با رتبه های مختلف اپلای کنید.

پ.ن: با این رزومه پژوهشی میتونید در دانشگاههای پژوهش محور (مثل اروپا و اقیانوسیه) هم شانس خوبی داشته باشید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - morteza narvan - 02-10-2015

با سلام 
قبلش میخوام تشکر کنم بابت جوابای راه گشاتون.....
اول میخواستم بپرسم که من با روزمه زیر شانس پذیرش در مقطع دکتری از دانشگاه مک مستر با فاند دارم؟

1) لیسانس مکانیک-ساخت و تولید- آزاد تبریز- معدل 17.77(3.75/4) (نفر سوم دوره هم شدم)
2) فوق لیسانس مکانیک-ساخت و تولید- دانشگاه تهران- معدل 18.10(3.82/4)
3) 6 مقاله آی اس آی (اسم اول-اسم دوم-اسم سوم-اسم سوم-اسم چهارم- اسم پنجم----ترتیب اسمم تو شش مقاله)
4) تافل 98 (R26 L26 S26 W20)
5) جی آر ای ( وربال 146 کوونت 157 رایتینگ 3)

از یه استاد هم چراغ سبز گرفتم برای اپلای.....
I reviewed your CV, I think it is very good, my sincere congratulations on your achievements

I am willing  to supervise your work should you be accepted for Ph.D studies here at McMaster

The next step will be for you to fill the application forms which you can access by visiting the Department web site . You should indicate clearly that you want to work with me as your supervisor

Good luck and all the best

یه سوالم اینکه من تازه فارغ التحصیل شدم.... آیا اینا مدرک ارشد منو حتما تو پروسه اپلای میخوان، یعنی حتما باید اون 12 میلیونو بدم ازاد کنم.... من این پولو الان ندارم.... راهی هست که بعدا مدرکو بهشون بدیم
ممنون میشم منو راهنماییم کنین

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - nasim1234 - 02-10-2015

(02-10-2015, 12:59 AM)morteza narvan نوشته: با سلام 
قبلش میخوام تشکر کنم بابت جوابای راه گشاتون.....
اول میخواستم بپرسم که من با روزمه زیر شانس پذیرش در مقطع دکتری از دانشگاه مک مستر با فاند دارم؟

1) لیسانس مکانیک-ساخت و تولید- آزاد تبریز- معدل 17.77(3.75/4) (نفر سوم دوره هم شدم)
2) فوق لیسانس مکانیک-ساخت و تولید- دانشگاه تهران- معدل 18.10(3.82/4)
3) 6 مقاله آی اس آی (اسم اول-اسم دوم-اسم سوم-اسم سوم-اسم چهارم- اسم پنجم----ترتیب اسمم تو شش مقاله)
4) تافل 98 (R26 L26 S26 W20)
5) جی آر ای ( وربال 146 کوونت 157 رایتینگ 3)

از یه استاد هم چراغ سبز گرفتم برای اپلای.....
I reviewed your CV, I think it is very good, my sincere congratulations on your achievements

I am willing  to supervise your work should you be accepted for Ph.D studies here at McMaster

The next step will be for you to fill the application forms which you can access by visiting the Department web site . You should indicate clearly that you want to work with me as your supervisor

Good luck and all the best

یه سوالم اینکه من تازه فارغ التحصیل شدم.... آیا اینا مدرک ارشد منو حتما تو پروسه اپلای میخوان، یعنی حتما باید اون 12 میلیونو بدم ازاد کنم.... من این پولو الان ندارم.... راهی هست که بعدا مدرکو بهشون بدیم
ممنون میشم منو راهنماییم کنین

جواب یه چیزی اون ور تر از چراغ سبزه البته Big Grin
تقریبا خیالتون راحت باشه که میگیردتون این استاد. اگر در مورد فاند سوالی دارید یا همین سوالی که درباره ارشد دارید این ها رو باید از مسوول اپلای بپرسید که عمولا اسمش هست graduate coordinator  اون موظفه به این سوال ها جواب بده. 
رزومه شما برای جای بهتر هم جواب میده ولی اگه درمورد دانشگاه مطمئن هستید که خدا رو شکر تقریبا حل شده. همون طور که گفته حتما اسمش رو بیارید در مدارکتون. اگر تو فرم ای آنلاین جایی نبود بنویسید اسمش رو در SOP‌بیارید اسم استاد مربوطه رو که حتما پروندتون بره زیر دستش Smile

موفق باشید

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - مهمان - 04-10-2015

1-رشته/مقطع : مهندسی مکانیک/ کارشناسی ارشد
2-دانشگاه محل تحصیل : کارشناسی دانشگاه تبریز/ کارشناسی ارشد دانشگاه خواجه نصیر تهران
3-معدل کل : معدل کارشناسی 16.20 / معدل ارشد 17.83
4-نمره زبان : در حال خواندن
5-تعداد مقالات : 1 مقاله کنفراس بین المللی / 1 مقاله کنفرانس داخلی/ 1مقاله ژرنال داخلی / 1 مقاله سابمیت شده در ژرنال خارجی در مرحله Review
6-تعداد توصیه نامه ها : می تونم 3 تا بگیرم
من 3 سال میشه فارغ التحصیل شدم و از اون زمان کار می کنم. متاهل هستم. زمینه کاریم طراحی و ساخت قطعات مکانیکی هست و (برای خودم کار میکنم. شرکت شخصی) ولی زمینه پایان نامه (و مقالات) و زمینه مورد علاقه ادامه تحصیلم بیو مکانیک هستش.
خواسته ها: (مقطع پذیرش/نام دانشگاه مورد نظر/فاند) : دکترا آمریکا و کانادا و حتما فاند

لطفا میزان شانس من برای پذیرش و اقدامات لازم و پیشنهاداتتون رو بگید ممنون می شم. با تشکر فراوان