نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86) +--- موضوع: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان (/Thread-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1%D9%8A%D8%A7%D9%81%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86) |
RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - nanock - 30-10-2014 (30-10-2014, 07:30 PM)'Andre' نوشته: من ایمیلی به استادی در یک دانشگاه رده متوسط آمریکا ارسال کردم. و ایشون پس از 10 دقیقه این پاسخ رو دادن (تمپلیت هست) اگه نسبت به رزومه نظر مثبت بده اپلای میکنید؟ اگه جواب نده یا جواب منفی بده چطور؟ ولی به نظرمن حرف بد یا تاثیر منفی که نمی خواید بذارید، پس بفرستین ... اگه رزومه رو نگاه کرده باشه و خوشش بیاد که مشکلی نیست درغیر اینصورت باز اپلای نمی کنید... موفق باشید RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - Shihan - 30-10-2014 (30-10-2014, 07:30 PM)'Andre' نوشته: من ایمیلی به استادی در یک دانشگاه رده متوسط آمریکا ارسال کردم. و ایشون پس از 10 دقیقه این پاسخ رو دادن (تمپلیت هست) احتمالاً ایشون در گروه خودش موقعیت خالی نداشته که به همگروه های خودش شما رو توصیه خواهد کرد. به نظرم منتظر جواب گروه باشید سپس اگر جواب مناسبی دریافت نکردی موضوع رو با خودشون درمیون بذار.
RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - Andre - 30-10-2014 دوستان تا حالا 2 جای اپلای کردم و 3 جا دیگر هم در نظر گرفتم. میخام یکسری دانشگاه دیگه رو در نظر داشته باشم، تا شانصم بیشتر بشه. این ایمیلی که میبینید، نظر مدیر گروه یک دانشکده است. به نظر منطقی میاد؟ من نمیدونم قوانین داخلی چطوره؟ نظر شما اپلای یا خیر؟ نقل قول: Many thanks for your email. Pls go ahead and apply for graduate studies. You may put me down as a potential advisor, if you wish. I have no power to admit students. Good luck! RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - saaaaam - 31-10-2014 (30-10-2014, 10:37 PM)'Andre' نوشته: دوستان تا حالا 2 جای اپلای کردم و 3 جا دیگر هم در نظر گرفتم. میخام یکسری دانشگاه دیگه رو در نظر داشته باشم، تا شانصم بیشتر بشه. این ایمیلی که میبینید، نظر مدیر گروه یک دانشکده است. به نظر منطقی میاد؟ من نمیدونم قوانین داخلی چطوره؟ نظر شما اپلای یا خیر؟ هیچ نکته خاصی نداره ولی اگه اپلای انلاین هست و رایگان بنظرم شانس خود را امتحان کنید
RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - bluen - 09-11-2014 به استاد ایمیل زدم درباره فاند و اوپنینگ 2015:اینجوری جواب داده: [align=right]Sure. Apply to the department. Once you get admitted, let me know.
چه جوابی بهش بدم که بفهمه که دوست دارم واقعا باهاش کار کنم( آخه انگار همینجوری یه جوابی داده فقط)؟
و بهش بگم که اسمتو توی SOP می نویسم پس؟ (استاد ایرانی توی UTdallas ) RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - Andre - 09-11-2014 (09-11-2014, 11:09 PM)'bluen' نوشته: به نظر جواب Generic داده و همه چیز رو به دانشکده واگذار کرده. در صورتی که ایمیل شما رو به درستی می خوندن و یا نظر مثبتی داشتن، دستکم به این موضوع اشاره می کردن. به نظرم که می تونه جزء انتخاب های شما باشه اگر از جاهای دیگه پاسخ های بهتری دریافت نکردید.
RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - recolor - 17-11-2014 با سلام استادی در جواب ایمیل من همچین پاسخی به صورت کلی دادن. میشه راهنمایی بفرمایین که من حالا چیکار باید بکنم؟ این پاسخ یعنی اصلا بررسی نکرده نامه و رزومه بنده رو؟ من تحقیقات مورد علاقم با ایشون میخونه و نه بقیه اساتید. ممنون Dear ×,
Thank you for your interest in my research group. I will likely have an opening in the fall, but am considering a number of potential applicants. The first step to being considered for a position and support at this University is to formally apply to our program. Once you have applied and been accepted, then you will automatically be considered for fellowships and teaching assistantship support, and all of us faculty in your area will be able to review your credentials for financial support as a research assistant. There is a great need for top graduate students. We have a number of excellent faculty in your area. I encourage you to apply. Best regards RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - M1KE - 17-11-2014 به طور خلاصه ایمیل ایشون دارای اطلاعات خاصی نیست که بشه گفت از پرونده شما تعریف کرده باشه و خنثی به حساب میاد. شما اگر فکر می کنید که با توجه به شرایط تحصیلی تون شانس قبولی برای اون دانشگاه رو دارید می تونید این دانشگاه رو هم به عنوان یک گزینه معمولی در نظر بگیرین. خیلی از استادها --به ویژه اونهایی که در دانشگاه های معروف تر هستند و زیاد ایمیل دریافت می کنند-- حوصله اینکه پرونده ها رو خارج از سیستم رسمی دانشگاه بررسی کنند رو ندارند و ترجیح میدن که فقط پرونده هایی که از مسیر رسمی دریافت میشن رو بررسی کنند. این نوع استادها یک ایمیل تمپلیت مثل این درست می کنند و هر پیغامی که برای بررسی پرونده دریافت می کنند رو با اون پاسخ میدن. در دانشگاه ها یا گرایش هایی که استادش کمتر ایمیل دریافت می کنه یا موقعیت خالی وجود داره که می بایست سریع دانشجویی رو برای اون برداره طبیعتا احتمال بررسی پرونده ها و ایمیل ها به صورت غیر رسمی هم بیشتر میشه. RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - recolor - 17-11-2014 (17-11-2014, 04:08 AM)'M1KE' نوشته: به طور خلاصه ایمیل ایشون دارای اطلاعات خاصی نیست که بشه گفت از پرونده شما تعریف کرده باشه و خنثی به حساب میاد. شما اگر فکر می کنید که با توجه به شرایط تحصیلی تون شانس قبولی برای اون دانشگاه رو دارید می تونید این دانشگاه رو هم به عنوان یک گزینه معمولی در نظر بگیرین. ممنونم از شما. درسته. البته دانشگاش متوسطه و خیلی تاپ نیست.
به نظر شما من در جواب ازش بپرسم که میتونم اسمشو به عنوان استاد ترجیحی در SOP یا فرم پذیرش بیارم یا نه؟ RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - M1KE - 17-11-2014 با توجه به اینکه شما رو تشویق به اپلای کردن به نظرم نیازی نیست دوباره ازش در این مورد سوال بپرسین. احتمالا بپرسین هم مشکلی باهاش ندارن. همین الان هم به نظرم می تونید اسمشون رو در SOP و فرم پذیرش بیارین. (17-11-2014, 04:25 AM)'recolor' نوشته: |