![]() |
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%82%D8%A8%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه (/Thread-%D8%A7%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%AF%D9%88%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%B1%DB%8C-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87) |
RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - مهمان - 26-10-2015 سلام خوبید ؟ ممنون از سایتتون من دانشجوی ترم اخر حسابداری از دانشگاه روزانه هستم میخوام امسال مجددا برای پزشکی بخونم میخواستم بدونم هزینه ای داره یا نه ؟ یا اگر داردچه قیمت است؟ RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - مهمان - 26-10-2015 با سلام خدمت دوستان، بنده مدرک کارشناسی مکانیک دارم سال 91 گرفتم و الان بعد اتمام خدمت میخام با کاریابی مدرکمو آزاد کنم، آیا بعد ازاد شدن مدرک میتونم کنکور علوم پزشکی بدم و یه رشته پزشکی رو رایگان بخونم؟ RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - Emir - 26-10-2015 (26-10-2015, 11:44 AM)مهمان نوشته: سلام خوبید ؟ ممنون از سایتتون من دانشجوی ترم اخر حسابداری از دانشگاه روزانه هستم میخوام امسال مجددا برای پزشکی بخونم میخواستم بدونم هزینه ای داره یا نه ؟ یا اگر داردچه قیمت است؟ بله داره ولی مبلغش رو نمیدونم . در ضمن اگر خدمت سربازی دارین باید بعد از خدمت کنکور بدین . با تشکر RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - Emir - 26-10-2015 (26-10-2015, 03:28 PM)مهمان نوشته: با سلام خدمت دوستان، بنده مدرک کارشناسی مکانیک دارم سال 91 گرفتم و الان بعد اتمام خدمت میخام با کاریابی مدرکمو آزاد کنم، آیا بعد ازاد شدن مدرک میتونم کنکور علوم پزشکی بدم و یه رشته پزشکی رو رایگان بخونم؟ والا من نظر خودم اینه که بله چون ازاد کردین مشکلی نخواهد بود ولی مطمین نیستم . RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - مهمان - 26-10-2015 سلام خسته نباشید بنده متولد 1373 هستم و ورودی سال 90 کارشناسی مهندسی عمران روزانه این ترم درسم تموم میشه می خواستم به جای شرکت در کنکور ارشد عمران در کنکور تجربی سال 95 شرکت کنم آیا خدمت سربازی مانع از شرکت در کنکور تجربی بنده می شه ؟ با تشکر RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - Emir - 26-10-2015 (26-10-2015, 07:50 PM)مهمان نوشته: سلام خسته نباشید بنده متولد 1373 هستم و ورودی سال 90 کارشناسی مهندسی عمران روزانه این ترم درسم تموم میشه می خواستم به جای شرکت در کنکور ارشد عمران در کنکور تجربی سال 95 شرکت کنم آیا خدمت سربازی مانع از شرکت در کنکور تجربی بنده می شه ؟ بله دقیقا . متاسفانه RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - automotive - 26-10-2015 (26-10-2015, 07:50 PM)مهمان نوشته: سلام خسته نباشید بنده متولد 1373 هستم و ورودی سال 90 کارشناسی مهندسی عمران روزانه این ترم درسم تموم میشه می خواستم به جای شرکت در کنکور ارشد عمران در کنکور تجربی سال 95 شرکت کنم آیا خدمت سربازی مانع از شرکت در کنکور تجربی بنده می شه ؟ (26-10-2015, 08:27 PM)Emir نوشته: بله دقیقا . با سلام، مدیر گرامی جواب سوال شما را ذکر کرده اند. من چند راه کار پیشنهادی برای جلوگیری از این کار به شما معرفی میکنم که بیشتر دانشجوها با آن ها آشنا هستند و تعدادی از آن ها ار این روش ها برای جلوگیری و به تاخیر افتادن اعزام استفاده میکنند. توجه: این راه حل ها در پرونده شما ذکز خواهد شد و شما بعدا نمیتوانید این راه حل ها را کتمان کنید. اطفا در مورد این راه حل ها ابتدا کاملا فکر کنید و بعد تصمیم گیری کنید. در مورد تاثیر منفی در داخل کشور که مطمئن هستم تاثیر کمی داره چون استفاده شده این راه کارها اما برای ادامه تحصیل در کشورهای دیگر من اطلاعی ندارم. راه حل های پیشنهادی: 1.نگه داشتن 2 تا حداکثر 6 واح برای معرفی به استاد، به این صورت شما حداکثر 3.5 ماه البته بستگی کامل به آخرین تاریخ مجاز برای ثبت نمره ی دروی آر سی توسط سیستم دانشگاه محل تحصیل شما دارد. ( شما میتوانید یک یا دو درس ساده خود را حذف کرده((حذف اضطراری آن هم در صورتی که نمره ی صفر برای شما ثبت نشود (((از آموزش دانشگاه خود بپرسید.)) و بعد در ترم بعد معرفی به استاد بگیرید) 2. نگه داشتن بیش از 6 واحد برای ترم بعد که در این صورت شما باید به کلاس بروید اما درس ها کم بوده و وقت آزاد زیادی دارید و میتوانید از آن استفاده کنید. توجه کنید با انجام هر یک از دو حالت بالا یک ترم دیرتر فارق از تحصیل میشوید و این شاید و شاید و شاید بد باشد یعنی مثلا به جای 8 ترم معدل 18 بشود 9 ترم معدل 18. 3. برای افرادی که هنوز به مشکل شما برنخورده اند یک ترم تحصیلی را مرخصی بگیرند که 4.5 ماه زمان میخرند اما باید حساب این را داشته باشند که با انجام این کار باز هم نباید مدت کل تحصیل آن ها از مقدار مجاز برای هر مقطع تحصیلی که اعلام شده است بیشتر شود. و همچنین 4.5 ماه دوری از درس را در نظر بگیرید و همچنین بعضی از دانشگاه ها بعضی از دروس را (((مخصوصا دانشگاه های کوچک))) فقط در ترم های بهمن و بعضیی از دروس را فقط در ترم های مهر ارائه میکنند. این یعنی مثلا دینامیک در دانشگاه الف درترم بهمن ارائه میشود و شما بهمن را مرخصی میگیرید و ترم مهز که میخواهید این درس را بردارید دیگر این درس در اسن ترم ارائه نمیشود پس باید تا ترم بعد صبر کنید که عملا آر سی (معرفی به استاد )) میشود و در صورتی که بیش از 6 واحد نشود و این یعنی باز هم فارق از تحصیلی شما به مشکل بر میخورد و این هم یعنی دردسر. تازه فاجعه زمانی رخ میدهد که این واحد ها بیش از 6 واحد باشند و شما رسما اخراج میشودید و به سربازی میروید (البته 5 واحد آرسی را قبلش پاس میکنید ولی برای ادامه ی واحد های پاس نکرده اجراج میشوید البته تا آن جایی که من اطلاع دارم شاید قانون دانشگاه شما فرق کند. یک موضوع مهم این است که اگر دانشگاه شما کنکور فرمالیته ای دارد(اسم نبردم که برای خودم دردسر نشود) اشکالی ندارد به سربازی رفته برگردید کنکور فرمالیته را بدهید یا اصلا کنکور ندارد، در دانشگاه ثبت نام کنید و تمامی دروس را تطبیق زده م و ادامه ی دروس را پاس کنید. باشد که به دردسسرهایش بیارزد. 4. در یک دانشگاه بی ارزش که بدون کنکور ارشد میگیرد که به راحتی در محله ی خودتان میتوانید این دانشگاه نماها که خانه ی اجاره ای هستند و در آشپزخانه کلاس برگزار میکنند ثبت نام کرده، ترم اول را مرخصی بگیرید. توجه: این کار مستلزم پرداخت تمام شهریه ی ثابت ترم اول که پول کمی نیست میشود لطفا دانشگاه نمایی بسیار افتضاهی انتخاب کنید که پول کمتری بگیرند و توجه داشته باشید که آنقدر افتضاح نباشد که مورد قبول سازمان نیروی محترم انتظامی و سازمان علوم نباشد و نتواند سربازی شما را به تعویغ بیاندازد. توجه: از دانشگاه آزاد در این ضمینه دوری کنید که هزینه ی ثابت ارشد علوم مهندسی آن بالای 2و میلیون است و مگر اینکه بانک زده باشید. بنده خودم به شخصه راه حل 1 و 2 را منطقی، راه حل 3 را ریسک بسیار بالا مخصوصا اگر دانشجوی شریف؛ تهران و امثال باشید که کنکوره دوباره ی آن ها بعد از سربازی رویایی بیش نیست و برای چند واحد ناقابل، شما هیچگاه فارق از تحصیل نخواهید شد. و راه حل 4 را ریسک بزرگتر اما کم دردسر تر میدانم و از عواقب آن هیچ اطلاعی ندارم. پ ن : مدیران محترم من قصدی برای ارسال این موضوع نداشتم اما دوستان بسیاری را دیده ام که از راح حل یک و کمتر از راه حل دو استفاده کرده اند، حتی دوستی بوده که یک سال(دوترم متوالی مرخصی گرفته و به هدفش رسیده است. پ ن 2: مدیران و مسئولین سایت بدلیل بد آموزی این ارسال از طرف بنده اختیار تام برای ویرایش، حذف نسبی یا حذف کلی ارسال دارید، اگر موردی دیدید، لطفا بیدرنگ اقدامات مربوطه را مبذول بفرمایید. پن 3: اگر متن غلط املایی دارد به بزرگی خورتان ببخشید ارسال طولانی و بازخوانی و ویراست آن زمان بر است. امیدوارم آگاهانه و نه چشم و گوش بسته و صرف مطالعه این مطلب، انتخاب خود را انجام دهید و این فقط یک راه است که وجود دارد و تا آنجایی که اطلاع داشتم عواقب قانونی آن را نوشتم. پاینده باشید RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - elan - 27-10-2015 سلام امکان تحصیل هم زمان تو دانشگاه سراسری و آزاد هست؟ و اینکه اگه ادم دانشجوی سراسری باشه سال دیگه میتونه کنکور بده و در صورت قبولی هم زمان تو دو تا دانشگاه سراسری تحصیل کنه؟ RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - Emir - 27-10-2015 (27-10-2015, 01:34 PM)elan نوشته: سلام شما یکسال از کنکور محروم خواهین شد . اگر مشکل نظام وظیفه نداشته باشین شاید بتونین همزمان در ازاد و سراسری تحصیل کنین . موفق باشین RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - elan - 27-10-2015 مرسی ولی متوجه نشدم منظورتون از محروم شدن چیه. فرض کنید 94 قبول شدم الانم دانشجوام. ینی 95 از کنکور محرومم؟ |