آکادمیا کافه
شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF)
+---- انجمن: تحصیل در استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF)
+---- موضوع: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D9%BE-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - blur - 23-06-2018

(20-06-2018, 12:56 PM)sunnyman نوشته: با سلام

بنده پذيرش دكتراي مكانيك براي سپتامبر 2018 دانشگاه RMIT را دارم. معدل ليسانس 12.5 و فوق 15.5. .ليسانس علم و صنعت 2006 و فوق فردوسي مشهد2009. بيشتر از ده سال هم سابقه كار توي دانشگاه شريف و شركتهايي مثل مپنا رو دارم.
يه بار ديفر كردم ولي توي فاند ريجكتم كردن.ميخوام بدونم چه كاري پيشنهاد ميدين؟ ضمنا آخرين مقالم مال 2014 كنفرانس ASME بوده/.

خب شما معدلهاتون پایینه، مقاله ISI هم ندارین، از نمره زبانتون هم اطلاعی ندارم . من درک میکنم که شما سابقه کار باارزشی دارین ولی واقعیتش اینه که معدل و مقاله برای دریافت اسکولارشیپ PhD تو استرالیا خیلی مهمن و بهمین خاطر من شانستون رو برای دریافت اسکولارشیپ کامل پایین می بینم. و حتی اگر بتونین هزینه زندگی تون رو خودتون بدین حداقل باید اسکولارشیپ شهریه رو بگیرین وگرنه که هزینه ها سربه فلک میزنه.

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - andromeda2029 - 22-07-2018

با سلام
من کارشناسی (معدل 14.8) و کارشناسی ارشد (معدل 16) رو از امیرکبیر گرفتم
پروژه من هم تجربی بود که به امید خدا ازش مقاله درمیاد
چند ماهی هم سابقه کار مرتبط دارم
شانسی برای پذیرش و بورسیه از دانشگاه های استرالیا هست؟ با فرض نمره ایلتس 6.5
دانشگاهای گروه 8 مد نظرم نیست به خاطر معدلم

RE: تحصیل در استرالیا - ma_no - 24-07-2018

(22-12-2017, 02:15 PM)blur نوشته: سلام، بعضی از دانشگاه های استرالیا روی دانشگاه های ایران شناخت دارن و شاید دانشگاهی که شما مدرک دریافت کردین مشکل ساز بشه. چاپ کتاب به زبان فارسی کمکی به جلب نظرشون نمی کنه.  اما اگر مقالاتتون خیلی خوب هستن شانس دارید.در این صورت با اساتید مکاتبه کنید ببینید چه جوابی دریافت می کنید و کسی رو پیدا می کنید که پروپوزال شمارو ساپورت کنه یا نه. البته رشته تون هم مهمه. تو برخی از رشته ها عملا اینترنشنال ها شانس زیادی ندارن. ضمنا اخیرا اسکولارشیپ هاشون کم شده.

سلام و خسته نباشید. گفتید که در بعضی از رشته ها اینترنشنال ها شانس زیادی ندارند .  من ارشد بیوتکنولوژی پزشکی دارم و میخوام در یکی از دانشگاه های استرالیا پروتئومیکس بخونم. به نظر شما چقدر شانس گرفتن فول فاند دارم . با تشکر

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - hoseini.me - 24-07-2018

سلام ممنون میشم راهنمایی بفرمایید،
کارشناسی: مهندسی صنایع امیرکبیر، تحلیل سیستم ها
معدل:۱۶.۸
ارشد: مهندسی صنایع امیرکبیر، مهندسی مالی
تافل: IBT 100
مقاله یک ISI و یک علمی پژوهشی
۴ سال سابقه کار در سازمان بورس
ارشد و دکترا مهم نیست حتی رشته هم خیلی مهم نیست (البته ترجیهم بیزینس) فقط فول اسکارشیپ بگیرم.

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - blur - 26-07-2018

(24-07-2018, 08:51 PM)hoseini.me نوشته: سلام ممنون میشم راهنمایی بفرمایید،
کارشناسی: مهندسی صنایع امیرکبیر، تحلیل سیستم ها
معدل:۱۶.۸
ارشد: مهندسی صنایع امیرکبیر، مهندسی مالی
تافل: IBT 100
مقاله یک ISI و یک علمی پژوهشی
۴ سال سابقه کار در سازمان بورس
ارشد و دکترا مهم نیست حتی رشته هم خیلی مهم نیست (البته ترجیهم بیزینس)  فقط فول اسکارشیپ بگیرم.

من متوجه نشدم که معدل، معدل ارشدتونه یا لیسانس ولی اگه هردو معدلتون خوب باشه کلا شرایط رزومه تون خوبه. ولی تو رشته ای غیر رشته خودتون اونم رشته هایی مثل بیزینس تقریبا شانس گرفتن اسکولارشیپ ندارین. بنابراین رو رشته خودتون تمرکز کنید. ضمنا برای مستر تو استرالیا به اینترنشنال ها اسکولارشیپ نمیدن. بنابراین روی PhD تمرکز کنید. نکته دیگه اینکه خودتون رو محدود به دانشگاه خاصی نکنید و هرجایی که رو فیلد شما کار می کنن ایمیل بزنید.
موفق باشید

RE: تحصیل در استرالیا - blur - 26-07-2018

(24-07-2018, 08:31 PM)ma_no نوشته: سلام و خسته نباشید. گفتید که در بعضی از رشته ها اینترنشنال ها شانس زیادی ندارند .  من ارشد بیوتکنولوژی پزشکی دارم و میخوام در یکی از دانشگاه های استرالیا پروتئومیکس بخونم. به نظر شما چقدر شانس گرفتن فول فاند دارم . با تشکر

سلام، نه تو رشته های مربوط به science و مهندسی اینترنشنال ها شانس دارن اگر رزومه خوبی داشته باشین.

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - hoseini.me - 27-07-2018

(26-07-2018, 05:01 PM)blur نوشته: من متوجه نشدم که معدل، معدل ارشدتونه یا لیسانس ولی اگه هردو معدلتون خوب باشه کلا شرایط رزومه تون خوبه. ولی تو رشته ای غیر رشته خودتون اونم رشته هایی مثل بیزینس تقریبا شانس گرفتن اسکولارشیپ ندارین. بنابراین رو رشته خودتون تمرکز کنید. ضمنا برای مستر تو استرالیا به اینترنشنال ها اسکولارشیپ نمیدن. بنابراین روی PhD تمرکز کنید. نکته دیگه اینکه خودتون رو محدود به دانشگاه خاصی نکنید و هرجایی که رو فیلد شما کار می کنن ایمیل بزنید.
موفق باشید

ببخشید معدل ارشدم هم ۱۷.۸ هستش. من رشته ارشدم مالی هستش و در واقع جز فیلدهای بیزینس حساب میشه دیگه. مشکل اینجاست که هدفم کار هستش و نمیخوام ۴ سال درگیر دکترا بشم. حاضرم به دانشگاه با رتبه پایین برم ولی برای ارشد شانس فاند داشته باشم.?

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - blur - 27-07-2018

(27-07-2018, 11:45 AM)hoseini.me نوشته: ببخشید معدل ارشدم هم ۱۷.۸ هستش. من رشته ارشدم مالی هستش و در واقع جز فیلدهای بیزینس حساب میشه دیگه. مشکل اینجاست که هدفم کار هستش و نمیخوام ۴ سال درگیر دکترا بشم. حاضرم به دانشگاه با رتبه پایین برم ولی برای ارشد شانس فاند داشته باشم.?

نه بالکل برای مقطع ارشد فاند نمیدن. ربطی به دانشگاه یا رزومه و...نداره. مگر حالات خیلی معدودی که استاد گرنت داشته باشه. اونم فول فاند نیست.

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - aliin - 12-08-2018

سلام دوستان،
من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته طراحی شهری هستم. میخواستم بپرسم عوامل زیر چقدر در گرفتن اسکالرشیپ دکترا در استرالیا موثر هستند. لطفا دقیق بفرمایید. متشکرممم Smile

ارشد: دانشگاه تربیت مدرس معدلم 18.30
لیسانس دانشگاه دولتی قزوین معدلم 16.70

1. مقاله انگلیسی ندارم. (آیا مقاله همایش بین المللی به زبان فارسی قبوله؟)
2. چاپ کتاب به اسم خودم

3. سابقه تدریس نرم افزار در 2 دانشگاه (با سند)
4. فعالیتهای گروهی و دانشجویی زیادی دارم. (با سند) 
5. نمره ایلتس همه مهارتها 6.5

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - alex1234 - 12-08-2018

سلام
یکی از دوستانم ارشد ایمنی شناسی پزشکی داره و میخواد برای دکترا اپلای کنه اما سایت دانشگاهای مورد نظرش چیزی به اسم ایمنی شناسی به طور جداگانه ندارن،اکثرا microbiology & immunology دارن،یا بعضا immunology & pathology دارن،این مساله میتونه مشکل ساز بشه برای پذیرش؟ اگه اطلاع دارید میشه توضیح بدید؟
+ سوال دیگه اینکه برفرض اگه پذیرش بگیره وقتی برگرده وزارت بهداشت مدرک microbiology & immunology رو چه طوری ارزشیابی میکنه؟