آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - maryamseyedi - 09-08-2013

سلام دوستان عید فطر مبارک
من منتظر موندم اما کسی جوابمو نداد[img]images/smilies/confused.gif[/img]

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - amirhossein.f - 09-08-2013

می خواستم بپرسم فرق $10,584 per year (in-state, full-time); $26,860per year (out-of-state, full-time) در شهریه ی دانشگاه ها چیه؟مثلا این رو واسه دانشگاه Georgia Institute of Technology واسه رشته مهندسی مواد نوشته بودن

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - ice - 09-08-2013

(09-08-2013, 12:39 PM)'amirhossein.f' نوشته: می خواستم بپرسم فرق $10,584 per year (in-state, full-time); $26,860per year (out-of-state, full-time) در شهریه ی دانشگاه ها چیه؟مثلا این رو واسه دانشگاه Georgia Institute of Technology واسه رشته مهندسی مواد نوشته بودن

سلام دوست عزیز، به آکادمیا خوش آمدید. شهریه برای ساکنان یک ایالت (in-state) کمتر از سایرین (out-of-state) هست. این تفاوت هزینه هم بر می گرده به هزینه هایی که ساکنین در طول سال ها به شکل مالیات به دانشگاه کمک کردن. 

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - engineer79 - 09-08-2013

سلام

لطفا راهنمایی فرمایید که من با شرایط ذیل امکان رفتن فاند را از دانشگاههای آمریکا را دارم؟
معدل لیسانس: 13.80 معدل کل- 14.73 معدل دروس پاس شده- دانشگاه دولتی
معدل فوق: 16.75 دانشگاه آزاد
رشته: مهندسی مکانیک- جامدات
پایان نامه: بررسی ارتعاشات نانولوله های کربنی
مقاله: یک کنفرانس آمریکا + یک ژورنال ISI Index  در رابطه با موضوع پایان نامه
زبان:IELTS: 6.5
GRE تابحال امتحان ندادم
سابقه کار: 7.5 سال در زمینه نفت و گاز در شرکتهای بزرگ و شناخته شده

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 10-08-2013

(08-08-2013, 12:50 AM)'maryamseyedi' نوشته: اکثر ایالتها در زمینه رشته های دریایی فعالیت دارن به نظرتون کدوم ایالتها شرایط فاند دادنشون بهتر از ماساچوست هستش؟؟؟؟؟ممنون

بعید می‌دونم که کسی اطلاعات و آمار دقیقی داشته باشه که بتونه جواب چنین سوال‌هایی رو بده. شما باید با استادها مکاتبه کنید و ببینید از کجا جواب‌های بهتری می‌گیرید. همون طور که قبلا هم گفتم، شما در مرحله اول باید به فکر انتخاب دانشگاه مناسب باشید، نه ایالت. فعلا ایالت رو از معیارها حذف کنید، وب‌سایت دانشگاه‌ها رو ببینید، شروع کنید با استادهایی که زمینه کاری‌شون نزدیک هست مکاتبه کنید و ببینید آیا جواب مثبتی می‌گیرید یا خیر و خلاصه سعی کنید دانشگاه‌هایی رو انتخاب کنید که شانس گرفتن پذیرش و فاند شما بیشتر از بقیه باشه. بعد اگر از چندین دانشگاه موفق شدید پذیرش و فاند بگیرید، اون وقت می‌تونید برای انتخاب یکی از این دانشگاه‌ها فاکتور ایالت و شهر و غیره رو هم مد نظر قرار بدید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mahyarelc - 10-08-2013

(09-08-2013, 02:27 PM)'engineer79' نوشته: سلام
لطفا راهنمایی فرمایید که من با شرایط ذیل امکان رفتن فاند را از دانشگاههای آمریکا را دارم؟
معدل لیسانس: 13.80 معدل کل- 14.73 معدل دروس پاس شده- دانشگاه دولتی
معدل فوق: 16.75 دانشگاه آزاد
رشته: مهندسی مکانیک- جامدات
پایان نامه: بررسی ارتعاشات نانولوله های کربنی
مقاله: یک کنفرانس آمریکا + یک ژورنال ISI Index  در رابطه با موضوع پایان نامه
زبان:IELTS: 6.5
GRE تابحال امتحان ندادم
سابقه کار: 7.5 سال در زمینه نفت و گاز در شرکتهای بزرگ و شناخته شده

درود
به نظرم شرایط شما کاملا بستگی به نمره GRE داره، متاسفانه معدل لیسانس شما کم هست (و اگه تهران یا شریف نخوندید به احتمال زیاد دانشگاهتون شناخته شده نیست در امریکا)
برای جبران معدل نمره GRE بسیار کمک کننده میتونه باشه، پس نمره GRE بسیار خوبی نیاز خواهید داشت
مورد دیگه اینکه متاسفانه در مورد رشته های مرتبط به انرژی در یک سال اخیر سخت گیری زیادی صورت گرفته (اطلاعات بیشتر در اینجا)، با توجه به بک گراند شغلی شما که مربوط به گاز و نفت هست (در مورد تخصصی که میخواین اپلای کنید اطلاعی ندارم البته)  این مورد میتونه مشکل ساز بشه...به نظرم کشورهای دیگه هم درصورت امکان مد نظر قرار بدید، چون بحث گرفتن ویزا در این رشته ها برای امریکا کمی پیچیده هست
موفق باشید

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - فرزانه66 - 10-08-2013

سلام
من لیسانس مدیریت صنعتی از دانشگاه گیلان با معدل 18.25 و ارشد مدیریت صنعتی با معدل 19.11 هستم. که برای مقطع ارشد با شرایط استعداد درخشان (نفر اول ورودی در دوره کارشناسی) در دانشگاه گیلان پذیرفته شدم. پایان نامه م رو با نمره بیست در اسفند سال گذشته دفاع کردم. 4 مقاله علمی پژوهشی در فصلنامه های برتر داخلی، 8 مقاله در کنفرانس های بین المللی داخلی و 2 مقاله در کنفرانس ملی دارم. نفر چهارم در ورودی های ارشد شدم. مسلط به نرم افزار های LISREL(معادلات ساختاری) و SPSS هستم. که در این زمینه مشاور آماری بسیاری از پایان نامه های کارشناسی ارشد در دانشگاه خودمون و سایر دانشگاه ها بودم. به عنوان همکاری با استاد مدرس آمار و نرم افزار بودم که از اساتیدم می تونم در این باره نامه بگیرم. زبانم در سطح خوبی هست منتها مدرک ندارم. اگه لازم باشه می تونم مدرک زبان هم رو در عرض چند ماه بگیرم . GRE و gmat لازمه؟ تا به حال شرکت نکردم. می خواستم بدونم چقدر شانس گرفتن فاند در مقطع دکتری در آمریکا رو دارم؟  هزینه ی تحصیل، مسکن و... حدودا ماهی چقد میشه؟ در واقع سوالم اینه که با چقدر ساپورت مالی باید شروع کنم؟ اگه بخوام در مقطع دکتری مدیریت رو ادامه بدم شانس پیدا کردن کار در آمریکا رو دارم؟
ببخشید خیلی سوال پرسیدم، ممنون میشم هر چه زودتر راهنماییم کنین.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - barbarai - 10-08-2013

سلام
کارشناسی شیمی محض سیستان و بلوچستان13.77
کارشناسی ارشد شیمی معدنی  دانشگاه ازاد یزد معدل 17.68
3 مقاله  ISI و یک پوستر داخلی
تافلpbt 550 قصد دارم IBT امتحان بدم
4 سال سابقه تدریس دانشگاه پیام نور
خواهش میکنم نظرتون رو در رابطه گرفتن پذیرش با فاند از دانشگاههای امریکایی بدید.
با تشکر

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - engineer79 - 11-08-2013

(10-08-2013, 04:05 AM)'mahyarelc' نوشته:
درود
به نظرم شرایط شما کاملا بستگی به نمره GRE داره، متاسفانه معدل لیسانس شما کم هست (و اگه تهران یا شریف نخوندید به احتمال زیاد دانشگاهتون شناخته شده نیست در امریکا)
برای جبران معدل نمره GRE بسیار کمک کننده میتونه باشه، پس نمره GRE بسیار خوبی نیاز خواهید داشت
مورد دیگه اینکه متاسفانه در مورد رشته های مرتبط به انرژی در یک سال اخیر سخت گیری زیادی صورت گرفته (اطلاعات بیشتر در اینجا)، با توجه به بک گراند شغلی شما که مربوط به گاز و نفت هست (در مورد تخصصی که میخواین اپلای کنید اطلاعی ندارم البته)  این مورد میتونه مشکل ساز بشه...به نظرم کشورهای دیگه هم درصورت امکان مد نظر قرار بدید، چون بحث گرفتن ویزا در این رشته ها برای امریکا کمی پیچیده هست
موفق باشید

البته رشته اي كه من ميخواهم ادامه بدم اصلا در حوزه نفت و گا زنسيت. من ميخواهم گرايش ديناميك و ارتعاشات بخوانم و يا نانو. بازهم مشكل ايجاد خواهد شد؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 11-08-2013

(10-08-2013, 02:36 PM)'فرزانه66' نوشته: سلام
من لیسانس مدیریت صنعتی از دانشگاه گیلان با معدل 18.25 و ارشد مدیریت صنعتی با معدل 19.11 هستم. که برای مقطع ارشد با شرایط استعداد درخشان (نفر اول ورودی در دوره کارشناسی) در دانشگاه گیلان پذیرفته شدم. پایان نامه م رو با نمره بیست در اسفند سال گذشته دفاع کردم. 4 مقاله علمی پژوهشی در فصلنامه های برتر داخلی، 8 مقاله در کنفرانس های بین المللی داخلی و 2 مقاله در کنفرانس ملی دارم. نفر چهارم در ورودی های ارشد شدم. مسلط به نرم افزار های LISREL(معادلات ساختاری) و SPSS هستم. که در این زمینه مشاور آماری بسیاری از پایان نامه های کارشناسی ارشد در دانشگاه خودمون و سایر دانشگاه ها بودم. به عنوان همکاری با استاد مدرس آمار و نرم افزار بودم که از اساتیدم می تونم در این باره نامه بگیرم. زبانم در سطح خوبی هست منتها مدرک ندارم. اگه لازم باشه می تونم مدرک زبان هم رو در عرض چند ماه بگیرم . GRE و gmat لازمه؟ تا به حال شرکت نکردم. می خواستم بدونم چقدر شانس گرفتن فاند در مقطع دکتری در آمریکا رو دارم؟  هزینه ی تحصیل، مسکن و... حدودا ماهی چقد میشه؟ در واقع سوالم اینه که با چقدر ساپورت مالی باید شروع کنم؟ اگه بخوام در مقطع دکتری مدیریت رو ادامه بدم شانس پیدا کردن کار در آمریکا رو دارم؟
ببخشید خیلی سوال پرسیدم، ممنون میشم هر چه زودتر راهنماییم کنین.

شرایط شما خوبه و اگر بتونید نمره خوبی در امتحان زبان و GMAT بیارید شانس‌تون برای پذیرش و فاند بالاست. بعضی از دانشگاه‌ها ممکنه GRE رو هم بپذیرند، اما برای پذیرش در رشته‌های مدیریت توصیه می‌شه که امتحان GMAT بدید.
اگر بتونید فاند بگیرید، همه هزینه‌های تحصیل و مسکن و زندگی شما پوشش داده خواهد شد. برای توضیحات بیشتر در این زمینه به این موضوع مراجعه کنید. رشته مدیریت به طور کلی بازار کار خوبی در امریکا داره و بعید می‌دونم که مشکل خاصی برای پیدا کردن کار داشته باشید.
ضمنا لطفا سوال‌های مختلف رو که به عنوان موضوع مرتبط نیست در یک پست نپرسید.