آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- انجمن: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF)

RE: ارسال ریزنمره از دانشگاه مبداء دولتی به دانشگاه غیر دولتی (پیام نرو) - Matinking - 19-10-2016

(19-10-2016, 07:31 PM)mahdi89 نوشته: با عرض سلام به دوستان.

من اقدام به درخواست استعلام ریز نمرات مقطع کارشناسی (روزانه-تحصیل رایگان) خود که در سال 93 فارغ التحصیل  شده به صورت ارسال محرمانه به دانشگاه مقصد (پیام نور)  در سال جاری -95- کرده ام.

حال آموزش دانشگاه سراسری مبداء-دانشگاه تهران- از این کار با ادعای عدم ارسال مدارک مورد نیاز به دانشگاه غیر دولتی مثل پیام نور، بدون آزاد کردن مدرک (پرداخت تعهد خدمت) امتنا می ورزد. این در شرایطی است که من هیچگونه نیازی به دانشنامه اصلی نداشته یا مدرکی رو مستقیما خودم نمی خواهم بلکه از طریق نامه رسمی دانشگاه مقصد صورت پذیرفته؛ آیا بخشنامه یا ماده ای مربوط به این امر وجود دارده، لطفا راهنمایی بفرمایید. Confused Confused Confused Confused Confused

با تشکر

سلام

- اگر دنبال گزارش رسمی ریزنمراتتون از طرف دانشگاه هستید، بدون تعیین تکلیف سنوات خدمتی یا خرید مدرک، ریز نمره رسمی بهتون نمی دن یا جایی نمیفرستن...

- اگر کارتون با ریزنمره غیررسمی راه می افته، می تونید با اون اقدام کنید...

براتون آرزوی موفقیت دارم

RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری (غیر از بحث هزینه ها) - sarbaz-sefr - 21-11-2016

سلام

دو تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید.

بنده فارغ التحصیل ارشد دانشگاه سراسری و در فرجه یکساله پس از فارغ التحصیلی هستم ( مشمول هستم) بنابراین نه برگه معافیت نه کارت پایان خدمت و نه برگ سبز بدون غیبت دارم.

میخواستم بدونم با این شرایط، امکان آزاد کردن دانشنامه و مدرک تحصیلیمو دارم؟
و دیگه اینکه برای ریزنمرات غیر رسمی و دانشنامه موقت هم نیاز به پرداخت هزینه ای هست؟

RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری (غیر از بحث هزینه ها) - blur - 21-11-2016

(21-11-2016, 01:58 PM)sarbaz-sefr نوشته: سلام

بنده فارغ التحصیل ارشد دانشگاه سراسری و در فرجه یکساله پس از فارغ التحصیلی هستم ( مشمول هستم) بنابراین نه برگه معافیت نه کارت پایان خدمت و نه برگ سبز بدون غیبت دارم.

و دیگه اینکه برای ریزنمرات غیر رسمی و دانشنامه موقت هم نیاز به پرداخت هزینه ای هست؟

جواب سوال اولتون خیره. در جواب سوال دومتون باید بگم که اگر بدهی به دانشگاه نداشته باشین نیاز به پرداخت هزینه خاصی صرفا برای گرفتن مدرک موقت نیست.

RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری (غیر از بحث هزینه ها) - szeinalilathori - 21-11-2016

(21-11-2016, 01:58 PM)sarbaz-sefr نوشته: سلام

(21-11-2016, 03:12 PM)blur نوشته: جواب سوال اولتون خیره. در جواب سوال دومتون باید بگم که اگر بدهی به دانشگاه نداشته باشین نیاز به پرداخت هزینه خاصی صرفا برای گرفتن مدرک موقت نیست.
sarbaz-sefr عزیز سلام

اگر روشی که اخیرا یکی از دوستان مطرح کردند شدنی باشه، به نظر میرسه سوال اولتون با وجود شرایطی امکان پذیره.
لطفا این لینک رو مطالعه بفرمایید.(قسمت مربوط به کسانی که کارت معافیت یا پایان خدمت ندارن...) 
https://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B1%DB%8C%D8%B2%D9%86%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87?pid=111284#pid111284

ارادتمند
الهام

RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری (غیر از بحث هزینه ها) - sarbaz-sefr - 21-11-2016

(21-11-2016, 03:12 PM)blur نوشته: جواب سوال اولتون خیره. در جواب سوال دومتون باید بگم که اگر بدهی به دانشگاه نداشته باشین نیاز به پرداخت هزینه خاصی صرفا برای گرفتن مدرک موقت نیست.

(21-11-2016, 04:17 PM)szeinalilathori نوشته: sarbaz-sefr عزیز سلام

اگر روشی که اخیرا یکی از دوستان مطرح کردند شدنی باشه، به نظر میرسه سوال اولتون با وجود شرایطی امکان پذیره.
لطفا این لینک رو مطالعه بفرمایید.(قسمت مربوط به کسانی که کارت معافیت یا پایان خدمت ندارن...) 
https://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B1%DB%8C%D8%B2%D9%86%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87?pid=111284#pid111284

ارادتمند
الهام

ممنون و سپاس از پاسخگوییتون

فکر نمیکردم داستان اینقدر پیچیده باشه....یعنی تا به حال هیچ دانشجویی از دانشگاه های سراسری نبوده که بعد فارغ التحصیلی بتونه بدون اتمام سربازی یا اقدام برای اون پذیرش بگیره؟
اگر  برای پذیرش نمیشه اقدام کرد، پس این وثیقه گذاشتن و غیره کی به کار میاد؟ منظورم اینه که تا وقتی که مدارکو ارسال نکنی به مرحله وثیقه گذاشتن که نمیرسی؟
من مشکلی بابت پرداخت هزینه آزاد سازی مدرک ندارم...چون لینکی که خانم الهام گذاشتن در این رابطه بود(اگر درست متوجه شده باشم) من کلا میخوام مدرکمو به هر طریقی آزاد کنم (با شرایطی که عرض کردم خدمتتون)...یعنی واقعا نمیشه!؟ استرس گرفتم!

RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری (غیر از بحث هزینه ها) - szeinalilathori - 22-11-2016

@sarbaz-sefr
دوست عزیز سلام

واقعیت اینه که من هیچی (دقیقا هیچی ) راجه به مشمول و معافیت و ... نمیدونم. امیدوارم دوستان مطلع بهتر جوابتون رو بدن.

اما اون بخش از صحبتی که شما رو به اون ارجاع دادم، داره میگه اگر کسی که معاف نشده باشه یا خدمت سربازی نرفته باشه و کارت پایان خدمت نداشته باشه اما مدارک پذیرش غیر مشروط از یک دانشگاه خارجی رو ارائه کنه، این امکان براش فراهمه که تعهداتش (اعم از تعهد خدمت تحصیلی یا تعهد خدمت سربازی) رو یه چند سالی عقب بندازه( حالا اینکه مشمول بودن سربازی، کجای این طبقه بندی هاست رو من نمیدونم) به نظرم شاید بد نباشه یه تماسی با اداره امور دانشجویان تو خیابان موسوی بگیرید و بابت جزئیات دقیق این قانون و اینکه تا چه حدی شامل حالتون میشه رو بررسی بیشتری بکنید. 
بابت این نکته هم که شما باید اول مدارکتون آزاد باشه تا بتونین اپلای کنین این قضیه صد در صد صادق نیست، چه بسا دانشگاههایی که شما میتونید با مدارک غیررسمی براشون اقدام کنید و حتی در مواردی هم که مدارک رسمی از شما میخوان،میتونین بابت شرایطتون باهاشون مکاتبه کنید و اگر موافقت کردند، زمانی که کارتون به مرحله پذیرش نهایی رسید، در صورتی که مشمول روشی که تو پست قبلی بهش اشاره شد میشید، استفاده کنید و حتی دانشنامه و مدارکتون رو هم آزاد کنید.

ارادتمند
الهام

RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری (غیر از بحث هزینه ها) - Torkan - 22-11-2016

(21-11-2016, 11:32 PM)sarbaz-sefr نوشته: ممنون و سپاس از پاسخگوییتون

فکر نمیکردم داستان اینقدر پیچیده باشه....یعنی تا به حال هیچ دانشجویی از دانشگاه های سراسری نبوده که بعد فارغ التحصیلی بتونه بدون اتمام سربازی یا اقدام برای اون پذیرش بگیره؟
اگر  برای پذیرش نمیشه اقدام کرد، پس این وثیقه گذاشتن و غیره کی به کار میاد؟ منظورم اینه که تا وقتی که مدارکو ارسال نکنی به مرحله وثیقه گذاشتن که نمیرسی؟
من مشکلی بابت پرداخت هزینه آزاد سازی مدرک ندارم...چون لینکی که خانم الهام گذاشتن در این رابطه بود(اگر درست متوجه شده باشم) من کلا میخوام مدرکمو به هر طریقی آزاد کنم (با شرایطی که عرض کردم خدمتتون)...یعنی واقعا نمیشه!؟ استرس گرفتم!

دوست عزیز لینکی که دوستمون دادن شنیده هست و به شخصه فکر نکنم اون قضیه تعهد و یک سوم هزینه و تعهد و اینا عملی باشه.
بحث وثیقه گذاشتن جداست. وثیقه وقتی هست شما پذیرش میگیرید وزارت علوم نامه میده نظام وظیفه میرید نظام وظیفه وثیقه که ظاهرا 18 تومن شده رو میزارید تا براتون اجازه خروج صادر بشه.
خیر خیلیا پذیرش گرفتن رفتن منتهی اصل مدرک رو تا زمانی که مساله سربازیتون رفع نشه بهتون نمیدن دانشنامه رسمی رو. شما با ترجمه غیر رسمی اپلای میکند دانشگاه حالا ممکنه بعضی دانشگاهها سخت بگیرن براتون بگن نامه ای از دانشگاه بفرست که درست تموم شده و این حرفا. بعد با اون پذیرشی که میدن بهتون کارهای رفتن رو انجام میدید.

بااحترام،
ترکان

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - Na123 - 09-12-2016

سلام
من الان دارم مکانیک می خونم دانشگاه ازاد و امسال تموم میشم
معدلم تا الان 16.10 که بالا تر هم میاد ولی فکر نمی کنم به 17 برسه، یه مقاله کنفرانس بین المللی
زبان امتحان ندادم ولی می تونم نمره های خیلی خوبی بیارم
( یه تقریبی از نمرات زبانم: تافل 105 با بالا و جی ار ای 320 به بالا، چون از 10 سالگی زبان می خوندم)
دانشگاه تورنتو میشه با فول فاند اگه نه کدوم دانشگاه؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - Matinking - 10-12-2016

(09-12-2016, 10:43 PM)Na123 نوشته: سلام
من الان دارم مکانیک می خونم دانشگاه ازاد و امسال تموم میشم
معدلم تا الان 16.10 که بالا تر هم میاد ولی فکر نمی کنم به 17 برسه، یه مقاله کنفرانس بین المللی
زبان امتحان ندادم ولی می تونم نمره های خیلی خوبی بیارم
( یه تقریبی از نمرات زبانم: تافل 105 با بالا و جی ار ای 320 به بالا، چون از 10 سالگی زبان می خوندم)
دانشگاه تورنتو میشه با فول فاند اگه نه کدوم دانشگاه؟

رزومه شما هیچ چیزی نداره که یک استاد UofT یا حتی خیلی دانشگاه های top دیگه رو جذب کنه...
چون اساسا نه معدل بالایی دارید نه کار تحقیقاتی مفیدی...

نمرات زبان در کانادا در مقایسه با اهمیت معدل و مقاله تقریبا قابل صرف نظر هستند... و صرفا مینیمم هایی هستند مد نظر دپارتمان ها، نه عوامل جذب اساتید

به نظر من اگر دنبال به نتیجه رسیدن هستید، شروع کنید به ایمیل زدن به اساتیدی که در دانشگاه هایی (درجه دو به بالا...) با حد و حدود رزومه تون هستند...

RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری (غیر از بحث هزینه ها) - sarbaz-sefr - 13-12-2016

با سلام

همانطور که قبل عرض کردم، بنده فارغ التحصیل ارشد دانشگاه سراسری و در فرجه یکساله پس از فارغ التحصیلی هستم ( مشمول هستم)
متاسفانه بنده نتونستم حتی دانشنامه موقت رو از دانشگاهم بگیرم، حتی دانشگاه برای صادر کردن یک نامه که توش تاریخ دفاع و معدل خورده باشه همکاری نکرد، به بنده گفتن که باید یا برگه سبز داشته باشی یا برگه معافیت یا کارت پایان خدمت..... و ارائه هر نامه ی دیگه ای (غیر از همون نامه معرفی به نظام وظیفه) خلاف مقررات است!، واقعا هیچ راهی وجود نداره که من حداقل بتونم دانشنامه موقت یا یه برگه ای چیزی از دانشگاه بگیرم یا دارن اذیتم میکنن؟....لطفا راهنمایی کنید. (با یک بدبختی تازه یه استاد پیدا کردم....)