آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- انجمن: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C-Ph-D)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - مهمان - 04-10-2015

با سلام
معدل کارشناسی 13.40 دانشگاه آزاد کرج
کارشناسی ارشد  دانشگاه صنعتی قم 
معدل ارشد: 17
نمره زبان: ایلس 7
مقاله خارجی:1
مقطع دکتری در استرلیا و کانادا

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - Andre - 04-10-2015

(04-10-2015, 05:57 PM)مهمان نوشته: با سلام
معدل کارشناسی 13.40 دانشگاه آزاد کرج
کارشناسی ارشد  دانشگاه صنعتی قم 
معدل ارشد: 17
نمره زبان: ایلس 7
مقاله خارجی:1
مقطع دکتری در استرلیا و کانادا

متأسفانه معدل کارشناسیتون میتونه مانع بزرگی باشه. اما بعضی از دانشگاهها هستند که دوسال آخر رو تأثیر میدند که از این لحاظ میتونید در اونا شانس بهتری داشته باشید. به طور کلی داشتن مینیمم یک دانشگاه به معنی پذیرش نیست (این اشتباهی هست که خیلی از دوستان انجام میدن). برای اینکه شانستون بالا بره بهتره که در کانادا دنبال استادی باشید که شما رو بپذیره در این صورت شانس بهتری خواهید داشت.

برای استرالیا در تاپیک مرتبط بپرسید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - drhossaini - 07-10-2015

با سلام و عرض ادب
من در حال حاظر دکتری دامپزشکی از دانشگاه علوم و تحقیقات تهران گرفتم و مشغول به مقطع تخصص در همین دانشگاه هستم. با نمره پایان نامه 20 و معدب کل 15.30(متاسفانه).5 سال سابقه کار بدون بیمه و 2 سال سابقه کار با بیمه را دارم. 27  سالمه. از رزومه بنده اینکه 2 مقاله isi و 3 مقاله isc . تالیف کتاب در رشته بافت شناسی. 7 شرکت در کنگره بین المللی داخلی. مدرک زبان mche دارم که در حال امتحان ایلتس هم هستم. عضو باشگاه پژوهشگران جوانم.پژوهشگر نمونه دانشگاه در سال 87. و 2 طرح پژوهشی هم کار کردم.و....
خیلی مایلم تلاش کنم برای ادامه تحصیل در رشته های تخصص پزشکی به کانادا یا کشورای اروپایی مثل سوئد و الملن برم. خیلی نا امیدم. بنظرتون امکانش هست؟ممنون میشم راهنماییم کنین. ایمیلمم drhossaini@yahoo.com

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - مهمان - 07-10-2015

با سلام.من لیسانس مهندسی مواد از دانشگاه ازاد با معدل۱۴/۶۰ گرفتم.فوق لیسانس جوش با معدل ۱۸/۳۰ از دانشگاه ازاد دارم.
دارای ۴مقاله isi و ۶کتاب در زمینه جوش نوشته ام.مدرک زبان ندارم.
شانس پذیرس همراه با فاند من چقدر است؟!

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - nasim1234 - 08-10-2015

(07-10-2015, 11:47 PM)مهمان نوشته: با سلام.من لیسانس مهندسی مواد از دانشگاه ازاد با معدل۱۴/۶۰ گرفتم.فوق لیسانس جوش با معدل ۱۸/۳۰ از دانشگاه ازاد دارم.
دارای ۴مقاله isi و ۶کتاب در زمینه جوش نوشته ام.مدرک زبان ندارم.
شانس پذیرس همراه با فاند من چقدر است؟!

با فرض نمرات زبان خوب و ریکام های خوب شانستون خوبه. 
خصوصا برای اساتیدی که زمینه کاریشون به مقالاتتون نزدیکه.
اگر مقالاتتون مرتبط به هم هست و نفرات اول باشید شانس خیلی خوبی دارید. اگر موضوع مقالات از هم دوره یا به رشتتون ربط خاصی نداره خیلی نمیشه روشون حساب کرد.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - mostafahadi - 08-10-2015

سلام دوستان خسته نباشید
امیدوارم سوالمو جای درستی پرسیده باشم

من میخوام برای یه دانشگاه کانادا مدرک بفرستم.
نمره تافلم در تاریخ ۲۲ فوریه ۲۰۱۶ اکسپایر میشه، ایا میتونم. همین نمرمو وارد کنم یا نه؟
البته یه نمره دیگه هم دارم که تازه نتیجش اومده ولی از قبلی کمتره.
اما چون قبلی بهتره میخوام اونو بفرستم. ددلاین تا ژانویه هست..نمره من ۱ ماه بعدش اکسپایر میشه

لازم به ذکر است که تو رزومه که به استاد فرستادم نمره اولم رو قید کردم

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - Andre - 08-10-2015

(08-10-2015, 07:17 PM)mostafahadi نوشته: سلام دوستان خسته نباشید
امیدوارم سوالمو جای درستی پرسیده باشم

من میخوام برای یه دانشگاه کانادا مدرک بفرستم.
نمره تافلم در تاریخ ۲۲ فوریه ۲۰۱۶ اکسپایر میشه، ایا میتونم. همین نمرمو وارد کنم یا نه؟
البته یه نمره دیگه هم دارم که تازه نتیجش اومده ولی از قبلی کمتره.
اما چون قبلی بهتره میخوام اونو بفرستم. ددلاین تا ژانویه هست..نمره من ۱ ماه بعدش اکسپایر میشه

لازم به ذکر است که تو رزومه که به استاد فرستادم نمره اولم رو قید کردم

مشکل نداره. ددلاین های اکثر دانشگاههای کانادایی قبل از اول فوریه هست و این نمره شما قابل قبوله.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - mostafahadi - 08-10-2015

(08-10-2015, 07:21 PM)Andre نوشته: مشکل نداره. ددلاین های اکثر دانشگاههای کانادایی قبل از اول فوریه هست و این نمره شما قابل قبوله.

خیلی ممنونم بابت پاسختون واقعا لطف کردید
لطفا به این سوالم هم جواب بدید

با این وضعیت من ۱ ماه بعد دیگه تافل ندارم، این مشکل ساز نمیشه؟؟؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - Andre - 08-10-2015

(08-10-2015, 09:48 PM)mostafahadi نوشته: خیلی ممنونم بابت پاسختون واقعا لطف کردید
لطفا به این سوالم هم جواب بدید

با این وضعیت من ۱ ماه بعد دیگه تافل ندارم، این مشکل ساز نمیشه؟؟؟

این سوال خیلی جوابش میتونه رو آینده تون تأثیر گذار باشه. من باشم این سوال رو از مسئول پذیرش میپرسم. معمولاً در دانشکده ها یکی مسئول اینکاره که ایمیل و شماره تماس ایشون مرتباً با عناوین مختلف، مثل Graduate Program Administrator، موجوده که میتونید با ارسال یک ایمیل ازشون بپرسید. خیلی نمیخاد قضیه رو شرح بدین و ایشون رو گیج کنید. بپرسید که «نمره من این تاریخ اکسپایر میشه. آیا این نمره از نظر شما قبوله یا نه!» همین. مابقی داستان در مورد نمره دیگرتون و سایر رو پیش خودتون نگه دارید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - مهمان - 11-10-2015

سلام میشه شرایط منم براورد کنید 
من لیسانسم دانشگاه پیام نور اراک با معدل 14.30 بود ارشد علوم پزشکی تهران با معدل 18.9 زبان رو هنوز امتحان ندادم مقاله هم سه تا ISI دارم رشته فیزیک پزشکی  امکان اپلای فول فاند در یکی از دانشگاههای کانادا رو می تونم داشته باشم؟
ممنون