آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Unbroken - 19-08-2013

با سلام
[align=right]من لیسانس حسابداری دارم از دانشگاه رازی با معدل 15.5 و فوق لیسانس هم از شهیدبهشتی با معدل 16.07.
[align=right]مقاله فقط 2 تا داخلی علمی-پژوهشی دارم با 5 سال سابقه کاری کاملا مرتبط.
[align=right]حالا سوالم اینه که آیا با GRE میشه اپلای کرد؟ چقدر امید گرفتن فاند و پذیرش با مشخصات من و داشتن GRE به جای GMAT وجود داره با فرض آیلتس 7.
[align=right]برای مستر چطور؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Simon2007 - 19-08-2013

(19-08-2013, 11:01 PM)'mohabat' نوشته:
با سلام

من لیسانس حسابداری دارم از دانشگاه رازی با معدل 15.5 و فوق لیسانس هم از شهیدبهشتی با معدل 16.07.

مقاله فقط 2 تا داخلی علمی-پژوهشی دارم با 5 سال سابقه کاری کاملا مرتبط.

حالا سوالم اینه که آیا با GRE میشه اپلای کرد؟ چقدر امید گرفتن فاند و پذیرش با مشخصات من و داشتن GRE به جای GMAT وجود داره با فرض آیلتس 7.

برای مستر چطور؟

شما پرسيديد آيا با GRE ميشه اپلاي كرد؟ بله شما با هر شرايط ميتوني اپلا ي كني. اپلاي كردن محدوديت نداره حتي بدون نمره ي زبان ميتوني. [img]images/smilies/smile.gif[/img] اما اگر منظورتون اينه كه ما بگيم شما براي اپلاي به نمره ي GRE نياز داري يا GMAT من ترجيح ميدم چيزي نگم و توصيه كنم سايتهاي دانشگاه هاي مورد نظرتون رو بخونيد و دپارتمان مربوطه. اونجا توضيح داده آيا شما ميتونيد با GRE يا GMAT اقدام كنيد. در برخي دانشگاه ها و برخي رشته ها اين جايگزيني مورد قبوله اما عموميت نداره. منبع قابل اعتماد تر از سايت دانشگاه مورد نظرتون نيست و حتي ميتونيد بهشون ايميل بزنديد. تا مشخص نشده كدوم نمره براي شما ضروريه به نظرم اقدام به دادن آزمون نكنيد. حتي ميتونيد از هم رشته اي هاي خودتون هم جويا بشيد ولي بازم دانشگاه ها اولويت دارند. اگر قصدتون امساله بايد كمي عجله كنيد.خوندن اين آزمونها كار مهم و زمانبريه.
موفق باشيد
شادزي
[img]images/smilies/wink.gif[/img]

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Unbroken - 20-08-2013

ممنون از راهنماییت، راستش سال آینده میخوام اپلای کنم و الان دارم برنامه ریزی میکنم برای شروع GRE و آیلتس، هرچند سایت برخی از دانشگاه ها رو نگاه کردم برخی هردو رو قبول دارن برخی هم فقط GMAT، در مورد شانس گرفتن فاند چی با این شرایط؟ 

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Simon2007 - 20-08-2013

شرايطتتون خوبه ولي در مورد فاند من اطلاع ندارم منابع فاند در رشته ي شما موجوده و اگر هست از طريق چه سازمانهايي تامين ميشه. اگر اوضاع رشته از نظر فاند پذيري خوب باشه شما با يك نمره ي GRE‌يا GMAT‌خوب رو به عالي ميتونيد شانستون رو بيشتر كنيد چون در حال حاضر جز آزمون و مقاله راهي براي تقويت رزومه نداريد. فقط همينهاست كه الان قابل بهبوده و هر چه بهتر باشه شانستون به مراتب بيشتره. در انتخاب دانشگاه هام دقت كنيد و ايده آل گرا نباشيد.از هر رنكي در نظرتون باشه. بازم بعد از اومدن نمره اتون تصميم گيري براي خودتونم راحت تر ميشه. شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 20-08-2013

(20-08-2013, 12:16 AM)'mohabat' نوشته: ممنون از راهنماییت، راستش سال آینده میخوام اپلای کنم و الان دارم برنامه ریزی میکنم برای شروع GRE و آیلتس، هرچند سایت برخی از دانشگاه ها رو نگاه کردم برخی هردو رو قبول دارن برخی هم فقط GMAT، در مورد شانس گرفتن فاند چی با این شرایط؟ 

من هم متاسفانه از وضعیت فاند در رشته شما خبر ندارم، اما می‌خواستم این رو بگم که من از دوستان شنیده‌ام که اگر برای رشته شما توصیه اینه که GMAT بدید، سعی کنید حتما این کار رو بکنید، چون حتی دانشگاه‌هایی که GRE رو به جای GMAT قبول می‌کنند، نمره‌ GRE شما رو به GMAT معادل‌سازی می‌کنند و این معادل‌سازی اغلب به ضرر شما تموم می‌شه.

[برش] وضعیت فاند و بورس‌های تحصیلی در رشته صنایع غذایی - ماریا - 21-08-2013

سلام من در رشته صنایع غذایی تحصیل میکنم. لیسانسم از دانشگاه ارومیه با معدل 14.82 بود ولی فوقم رو ارم از صنعتی اصفهان میگیرم هنوز دفاع نکردم ولی معدلم تا حالا 17.75 بوده با یه مقاله تومجلات عضوISI و با گرفتن مدرک تافل و GRE تا دویال دیگه که می خوام برم شانسم برای گرفتن فاند کامل از یه دانشگاه خوب تو امریکا خوبه یا نه. ممنمون می شم اگه راهنماییم کنین.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - whisper of life - 27-08-2013

سلام . من هنوز دانشگاه نرفتم ولی تصمیم دارم برای دانشگاه به دانشگاه های خوب آمریکا برم. البته من تافل دادم که 650 شدم. علاوه بر اون SAT هم دادم که 1240 شدم. تو المپیاد کشوری ریاضی هم نقره گرفتم. حالا می خواستم بدونم چه دانشگاهی می تونم پذیرش بگیرم و آیا می تونم به فاند امیدوار باشم یا نه؟؟؟
ممنون

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 28-08-2013

(27-08-2013, 05:01 PM)'whisper of life' نوشته: سلام . من هنوز دانشگاه نرفتم ولی تصمیم دارم برای دانشگاه به دانشگاه های خوب آمریکا برم. البته من تافل دادم که 650 شدم. علاوه بر اون SAT هم دادم که 1240 شدم. تو المپیاد کشوری ریاضی هم نقره گرفتم. حالا می خواستم بدونم چه دانشگاهی می تونم پذیرش بگیرم و آیا می تونم به فاند امیدوار باشم یا نه؟؟؟
ممنون

این شرایطی که گفتید که خیلی خوب به نظر می‌رسه، ولی نگفتید معدل دبیرستان‌تون چنده. معدل شما هم مهم خواهد بود. در مورد دانشگاه اما خیلی راحت نمی‌شه گفت چه دانشگاهی شانس دارید. تعداد دانشگاه‌های امریکا خیلی زیاده و اگر معدل خوبی هم داشته باشید، احتمالا از خیلی از دانشگاه‌های امریکا بتونید پذیرش بگیرید. البته رشته‌اتون رو هم نگفتید. شما باید بر اساس رنکینگ دانشگاه‌های در رشته مورد نظرتون و بر اساس شرایطی که دارید، تعدادی دانشگاه رو انتخاب کنید و براشون اقدام کنید.
صرف نظر از رشته و دانشگاه، گرفتن فاند برای دوره کارشناسی چندان ساده نیست. البته غیرممکن نیست، اما برای دانشجویان خارجی خیلی مشکله. برای توضیحات بیشتر این موضوع رو می‌تونید ببینید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - y.azizi - 28-08-2013

دوستان گرامی این رزومه من هستش. لطفا یه نگاهی بندازید و نظرتون رو راجع به دانشگاه هایی که انتخاب کردم واسه اپلای fall2014 بهم بگید.  بینهایت تشکر.
Profile:
GRE score:303,Tofel:79   .... both to be written another test in October 2013
BS from Tabriz University,Tabriz, Iran with 3.24 GPA
MS from Amirkabir University of Technology,Tehran, Iran with 3.4 GPA
Eleven (11) Conference papers
Three (3) journal papers _submitted
Two (2) published book with my professor
Three (3) pending patents
Internship: 4 consecutive summers in an engineering company
Seven (7) conference presentations and workshops
Ten (10) practical academic projects regarding robotic and control systems
 Awards from robotic contests
Eight (8) Teaching Assistantship
Four (4) year of teaching experiences as lecturer
Five (5) course design in university
Among top 3 students in undergraduate program
One (1) year Work Experience

My major is electrical engineering with a minor in Control systems and robotics
here is the list of 20 universities I want to apply

University of California at Berkeley
University of Texas Dallas
University of Oklahoma
University of Maryland – College park
Washington University St Louis
Michigan State University
Louisiana State University-Baton Rouge
Northwestern University
Boston University
University of California at Santa Barbara
Case Western Reserve University
Carnegie Mellon University
Arizona State University
University of California – Davis
New York University, New York, NY
University of Houston –Houston
Pennsylvania State University
George Washington University
Iowa State University
Texas A&M University College Station

I have taken good replies from a Professor at Boston University.
would you evaluate my profile and my university list and suggest other universities instead of those that you think would probably better be replaced.
Best,

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 28-08-2013

اول یکی دو تا مطلب در مورد رزومه شما.
۱. رزومه شما خیلی طولانیه و این نکته منفی محسوب می‌شه. چون تعداد مقالات‌تون زیاده می‌شه تخفیف داد و گفت به جای حداکثر ۲ صفحه، شما حداکثر ۳ صفحه رزومه داشته باش. البته راستش من خودم وقتی می‌بینم بعضی از افراد تعداد زیادی مقاله "submitted to" در قسمت پابلیکیشن آوردن یک کم بهم احساس «آب بستن» در رزومه دست می‌ده، اما احتمالا این مساله شخصیه و شاید آوردن این مقاله‌ها نکته منفی نباشه.
۲. رشته‌هایی که شما به عنوان Minor آوردید، رشته Minor نیستند، بلکه گرایش رشته اصلی شما هستند. به گرایش minor نمی‌گن.

در مورد شانس شما
معدل‌های شما متوسط و شاید کمی زیر متوسطه. به خصوص معدل فوق شما یک مقدار پایینه. از نظر تعداد مقاله وضع شما خوبه، اما از نظر کیفیت کنفرانس یا ژورنال‌هایی که مقاله‌های شما چاپ شده، خیلی وضع خوبی ندارید. در نتیجه به نظر من روی GRE خیلی تمرکز کنید و سعی کنید که حتما نمره بالایی در GRE بیارید تا شانس‌تون افزایش پیدا کنه.
من اگر جای شما بودم برای دانشگاه‌های خیلی تاپ مثل Berkeley و CMU و Northwestern و ... اقدام نمی‌کردم، مگر این که نمره فوق‌العاده‌ای در GRE بیارید.