نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86) +--- موضوع: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان (/Thread-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1%D9%8A%D8%A7%D9%81%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86) |
RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - fatima204 - 11-05-2015 سلام دوستان من برای یه استادی رزوممو فرستادم چند ساعت بعد پیام زد ریزنمراتتو بفرست منم دوروز بعدش زدم چون تازه فارغ التحصیل شدم ریزنمرات رسمیمو ندارم ولی براتون ترجمه می کنم می فرستم جوا ب نداد چندروز بعدم غیر رسمیشو ترجمه کردم فرستادم هنوز جواب نداده البته معدلمم در رزومه اولم بود ریزنمراتمم بد نبود چرا جواب نداد؟ RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - Andre - 11-05-2015 (11-05-2015, 04:27 PM)'fatima204' نوشته: سلام دوستان من برای یه استادی رزوممو فرستادم چند ساعت بعد پیام زد ریزنمراتتو بفرست منم دوروز بعدش زدم چون تازه فارغ التحصیل شدم ریزنمرات رسمیمو ندارم ولی براتون ترجمه می کنم می فرستم جوا ب نداد چندروز بعدم غیر رسمیشو ترجمه کردم فرستادم هنوز جواب نداده البته معدلمم در رزومه اولم بود ریزنمراتمم بد نبود چرا جواب نداد؟ عوامل زیادی بر این جواب ندادن ایشون تأثیر گذارن. بعی از اونا به صورت زیر هستند، - زمان مناسبی رو برای مکاتبه انتخاب نکردید و چون تا ددلایل بعدی زمانی زیادی فاصله است، اساتید مایل به مکاتبه زود هنگام نیستند چرا که ممکنه نظر دانشجو تا اون موقع عوض شه و این وقتی که ایشون صرف کردن بیهوده باشه. - به دانشجوی جدیدی نیاز ندارن. - رزومه تون واسشون جالب نیست. - فرصت نشده ایمیلتون رو ببینند و یا اینکه در پاسخ دادن به ایمیلها استاد منظمی نیستند. و ... در مسیر اپلای کردن انتظار نداشته باشید که هر ایمیلی که فرستادید با پاسخ مواجه بشه. RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - saeedpoltic - 11-06-2015 سلام دوستان من هنوز امتحان زبان تافل و جی آر ای ندادم و برای بهار 2016 میخام اپلای کنم به نظرتون الان با استادها تماس بگیرم ؟؟ و صحبت کنم و رزومه بفرستم برای مقطع دکتری در آمریکا سپاسگذارم RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - amirhossein.gh - 11-06-2015 (11-06-2015, 02:10 AM)'saeedpoltic' نوشته: سلام دوستان سلام
در واقع اگه نمره زبان و جی ار ای ندارید، برای استاد خیلی سخته که توانایی شما رو بسنجه. در ضمن در نظر داشته باشید صدها دانشجوی دیگه از چین و هند و ... هستند که نمره زبان دارند و در حال اپلای با شما هستند. در نتیجه یه اپلیکنت باید همه مدرکش کامل باشه تا بتونه با استادی تماس بگیره (مگر اینکه تعداد مقالات زیاد و "با کیفیت" دارید و این موضوع چشم استاد رو میگیره و دیگه به نمره زبان و اینا توجه نمیکنه ولی این حالت زیاد اتفاق نمیفته. موفق باشید RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - delbina - 10-07-2015 سلام به همگی من یک ایمیل از یکی از اساتید دریافت کردم ولی آخر متوجه نشدم آیا ایشون تمایل به گرفتن دانشجو دارن یا نه ؟ I do not currently have an opening in my research group. As proposals
are accepted and funded, this might change, but I can not offer a research position at this time. We feel we have an excellent program here at ***, and encourage you to apply for acceptance in our program لطفا راهنمایی بفرمایید
RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - Torkan - 10-07-2015 (10-07-2015, 08:43 AM)delbina نوشته: سلام به همگی درود به سادگی هر چه تمام تر گفته که جای خالی نداره! محافظه کاری این استاد ممکنه شما رو به اشتباه انداخته باشه! ساده بگم، اینجور استادا رو بی خیال بشید. حتی اونایی که میگن رزومت کهکشانیه! اپلای کن رو هم بی خیال بشید. استاد اگر قاطعانه گفت برت میدارم یا اسم من رو در sop بیار، تازه میشه بهش اعتماد کرد. بااحترام، ترکان RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - delbina - 10-07-2015 آخه advisor این استاد (فک کنم مشاور یا منشی این استاد باشه)بعدش پیام داده که ریز نمرات و نمرات زبانتو بفرس،واینکه چجوری اپلای کنم، خودشم اول پیامش گفته نمره زبان بفرس ولی آخرش هرچه شیک تر گفته نمیخاد.خوب اینا که نمیخوان یا از رزومه من خوشش نیمده چرا دیگه آدمو سرکار میزارن. ممنون RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - Torkan - 10-07-2015 (10-07-2015, 09:24 AM)delbina نوشته: آخه advisor این استاد (فک کنم مشاور یا منشی این استاد باشه)بعدش پیام داده که ریز نمرات و نمرات زبانتو بفرس،واینکه چجوری اپلای کنم، خودشم اول پیامش گفته نمره زبان بفرس ولی آخرش هرچه شیک تر گفته نمیخاد.خوب اینا که نمیخوان یا از رزومه من خوشش نیمده چرا دیگه آدمو سرکار میزارن. درود کدوم کشوره؟! خوب هر چی تعداد applicant بیشتر باشه، به نفعشونه. اصلا منشی ها رو ولش! منشی اصلا در فاز نیست. حتی منشی بگه صد در صد برت میداره استاد، استاد باید خودش بگه. شما از این ایمیلها زیاد دریافت خواهید کرد! بااحترام، ترکان RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - delbina - 10-07-2015 آمریکا هست، ممنون از راهنمایی شما RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - delbina - 14-07-2015 سلام من باز یک ایمیل از اساتید گرانقدر در دانشگاه تگزاس دریافت کردم ،به این صورت که: Also I do not have any say in the admissions process.We also have Dr. ** in our department If you are interested in this work then mention in your letter when applying that you are interested in working with one of us on image processing type problems.
هدفم از ایمیل زدن به استادا این هست که خیلی واضح و روشن بم بگن میخایمت یا نه، اینو من چجوری تو همون ایمیل اولی که میزنم بپرسم و اینکه فاند میدن یا نه؟
الان این استاد اینجوری جواب داده من چی بگم؟
|