آکادمیا کافه
مشورت درباره انتخاب دانشگاه در رشته مهندسی عمران، معماری و شهرسازی - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: رشته‌های تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+--- انجمن: عمران، معماری و شهرسازی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B9%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%8C-%D9%85%D8%B9%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%88-%D8%B4%D9%87%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C)
+--- موضوع: مشورت درباره انتخاب دانشگاه در رشته مهندسی عمران، معماری و شهرسازی (/Thread-%D9%85%D8%B4%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%8C-%D9%85%D8%B9%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%88-%D8%B4%D9%87%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: مشورت درباره انتخاب دانشگاه در رشته مهندسی عمران، معماری و شهرسازی - مهرانه - 12-09-2014

سلام و با تشکر از سایت بسیار خوب و پاسخگوتون.
فارغ التحصیل رشته مهندسی معماری (کارشناسی پیوسته) از دانشگاه خیام مشهد با معدل 14.40 و دانشجوی کارشناسی ارشد معماری اسلامی دانشگاه سوره و در حال حاضر معدل 16 هستم.
سه سال سابقه کار دارم
نمره آزمون آزمایشی IELTS 6.5 
آیا امکان این هست که بتونم در یکی از دانشگاههای ونکوور در مقطع ارشد یا دکتری پذیرش بگیرم؟

RE: مشورت درباره انتخاب دانشگاه در رشته مهندسی عمران، معماری و شهرسازی - koorosh14 - 12-12-2014

با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز
من میخوام رشته ارشد معماری منظر در یکی از سه کشور امریکا, اوکراین و تایلند پذیرش بگیرم منتها اطلاعاتی که من بدست اوردم بعضی مواری که مد نظرم هست و با شرایطم جور در بیاد تناقض داره!! کسی میتونه کمکم کنه که من این مراحل با برنامه ریزی که کردم طی کنم و به هدفم برسم ممنون میشم ازتون دوستان
با درود

RE: مشورت درباره انتخاب دانشگاه در رشته مهندسی عمران، معماری و شهرسازی - grozhin - 24-01-2015

سلام
من فارغ التحصيل ارشد از رشته ي مهندسي زلزله ي دانشگاه رازي كرمانشاه هستم. معدل ليسانسم ١٦/٨٠ و فوق ليسانس ١٨/٣٨. براي همين گرايش يا گرايش ژئوتكنيك در يكي از دانشگاه هاي آمريكا مي خوام اقدام كنم. ولي نياز دارم كه بورسيه بگيرم و امكان اينكه خودم شهريه بدم رو ندارم. مقاله ي كنفرانسي داخلي دو تا دارم و يك علمي پژوهشي. زبانم هم خوبه و مي تونم نمره ي بالا از تافل يا آيلتس بگيرم. اينكه كدوم استان يا شهر در آمريكا باشم واسم فرقي نمي كنه فقط دنبال دانشگاهي مي گردم كه سطح گرايش من توي اون دانشگاه خيلي پايين نباشه و گرفتن پذيرش هم خيلي سخت نباشه! امكانش هست من رو راهنمايي بفرماييد لطفا؟

RE: مشورت درباره انتخاب دانشگاه در رشته مهندسی عمران، معماری و شهرسازی - hnymsv - 27-01-2015

سلام من خرداد ماه درمقطع لیسانس معماری درسمو تموم میکنم ، میخوام واسه فوق لیسانس معماری از دانشگاه و کشوری اپلای بگیرم که هزینه ها معقول باشه ، شرایط کار واسه این رشته خوب باشه و علاوه بر اینها بتونم راحت اقامت بگیرم که بعد از 2 سال تحصیلم اگه خواستم همونجا بمونم، واسم امنیت و آب و هوا و آرامش و شرایط اجتماعیش هم مهمه، معدلم 17 است از دانشگاه آزاد مشهد مقاله ندارم اما 6 ماه سابقه کار با portfolioخوبی دارم، IELST هم تا چند ماه دیگه میگیرم،2 تا recommend هم دارم، واسه هلند دانشگاه delf و Eindehoven ثبت نام انلاین انجام دادم ولی اونجا هزینه ها بالاست و بدون بورس ارزش نداره، میشه راهنماییم کنید واسه کدوم دانشگاه ها و در چه شهرهای فرم پر کنم؟ کانادا یا اروپا فرقی نداره فقط میخوام اقامت راحت بگیرم،ممنون

بورسيه - Pedix - 31-01-2015

با سلام من فارغ التحصيل رشته معماري در مقطع ليسانس با معدل ١٥٠٨٨هستم.برنامه كامپيوتري (3dsmax,rhino,photoshope,lightroom)مسلط هستم و در زمينه هاي ديگر هم (نقاشي،مجسمه سازي و عكاسي) سر رشته اي دارم.براي فوق ليسانس ميخواهم معماري منظر بخوانم بيشتر فكرم هلند بود آيا ميتوانم پذيرش بگيرم.يا فوق در ايران بخوانم براي دكتري اقدام كنم؟
با سپاس فراوان

RE: مشورت درباره انتخاب دانشگاه در رشته مهندسی عمران، معماری و شهرسازی - setareh2014 - 13-04-2015

سلام
من کارشناسی ارشد دارم و میخوام برای ادامه تحصیل در یک کشور دیگه اقدام کنم. میخواستم بدونم منظور از درجه post-professional و همچنین MArch II در معماری چی هست. من بیشتر تو دانشگاهای آ مریکا دیدم . در بعضی دانشگاهها این دوره یکساله هست. آیا ارزشی داره؟

RE: مشورت درباره انتخاب دانشگاه در رشته مهندسی عمران، معماری و شهرسازی - mpm7030 - 06-07-2015

سلام دوستان 
من لیسانسم دانشگاه آزاد مهندسی شهرسازی با معدل 15.20 بوده
فوق رو غیر انتفاعی برنامه ریزی شهری خوندم معدلم 17.5 هست
3 مقاله  علمی پژوهشی
2 تا مقاله علی ترویجی
2 مقاله ISI  هم دارم
25 کنفرانس داخلی شرکت کردم
10 کنفرانس بین المللی داخلی شرکت کردم
2 کنفرانس بین المللی خارجی 
3 تا کتاب مرتبط نوشتم
2 تا کتاب مرتبط ترجمه کردم
سابقه کار و کار پژوهشی ندارم.

خواستم ببینم شانسی برای دکتری خوندن و  تو کشور های اروپا دارم ؟ چون شنیدم اروپاییها رو شهرسازی خیلی زیاد کار کردن و رشته های مرتبط زیادی در این زیر شاخه وجود داره
زبانم هم در حد  خوب هست و تولیمو و msrt  بالایی دارم و هنوز تافل شرکن نکردم
ممنون میشم پاسخم رو بدید....

RE: مشورت درباره انتخاب دانشگاه در رشته مهندسی عمران، معماری و شهرسازی - mehrdad.editor - 12-07-2015

سلام
من فوق دیپلم معماری دارم از دانشگاه علمی کاربردی با معدل 15.54
در حال حاضر ترم دوم کارشناسیم تو همون رشته و همون دانشگاه.
دوره های زبان به صورت فوق فشرده دارم میگذرونم برای گرفتن تافل یا آیلتس
یه سری مدارکم در مورد نرم افزارهای کاربردی معماری از مجتمع فنی دارم.
مشکل مالیم ندارم.3Dmax . auto cad به نرم افزار ohotoshop هم آشنایی کامل دارم.
می خوام حداکثر تا سال تحصیلیه آینده پذیرش بگیرم از دانشگاه های آمریکا و از ایران برم.
1.به نظر شما میتونم مدرک و واحدایی که گذروندم اونجا تطبیق بدم و به جای 4سال برای کارشناسی 2 سال درس بخونم؟
2.چطور میتونم با وضعیتی که دارم دانشگاه که به دردم بخوره پیدا کنم؟
3.اگه بخام سال تحصیلی آینده اونجا باشم حداکثر تا کی فرصت دارم که پروسه پذیرش از دانشگاه انجام بدم و شروع کنم برای درخواست ویزای تحصیلی؟
ممنون میشم که راهنماییم کنین...

RE: مشورت درباره انتخاب دانشگاه در رشته مهندسی عمران، معماری و شهرسازی - simins - 31-08-2015

سلام دوستان من دانشجوی کارشناسی پیوسته دانشگاه کردستان دررشته مهندسی معماری هستم بامعدل18.21و3سال سابقه کار و ایلتس7.5ومیخوام برای مستر اپلای کنم البته بافاند بفرض اینکه نتونم بدونم فاندبرم وکلی هم مدرک کامپیوترو کلی حکم قهرمانیو مقام ورزشی دارم و2تا مقاله همکاری داشتم وی مقاله هم دردست اقدامه ک مال خودمه بنظرتون شانسی دارم یانه بازهم میگم بدون فاند نمیتونم برم باتوجه به اینکه فاند برای دوره مستر خیلی کمه ایا شانسی دارم یانه؟؟!
Sad

RE: مشورت درباره انتخاب دانشگاه در رشته مهندسی عمران، معماری و شهرسازی - nasim1234 - 31-08-2015

(31-08-2015, 11:27 PM)simins نوشته: سلام دوستان من دانشجوی کارشناسی پیوسته دانشگاه کردستان دررشته مهندسی معماری هستم بامعدل18.21و3سال سابقه کار و ایلتس7.5ومیخوام برای مستر اپلای کنم البته بافاند بفرض اینکه نتونم بدونم فاندبرم وکلی هم مدرک کامپیوترو کلی حکم قهرمانیو مقام ورزشی دارم و2تا مقاله همکاری داشتم وی مقاله هم دردست اقدامه ک مال خودمه بنظرتون شانسی دارم یانه بازهم میگم بدون فاند نمیتونم برم باتوجه به اینکه فاند برای دوره مستر خیلی کمه ایا شانسی دارم یانه؟؟!
Sad

ببینید شما اگر از کانادا برای مستر پذیرش بگیرید فاند هم میگیرید معمولا. آمریکا هم میشه مستر هم دکترا اقدام کنید که مستر آمریکا فاند خیلی محدوده ولی دکترا اوضاعش بد نیست. ناامید نباشید شما هم به اندازه بقیه شانس دارید. با اساتید مکاتبه کنید.(مرتبط با مقالاتتون)
تو رشته شما داشتن portfolioهم مهمه درسته؟ سایت دانشگاه ها رو چک کنید ببینید برای اپلای چی میخوان ازتون. اگر نمونه کار بخوان باید اون رو هم آماده کنید. معدل  زبانتون خوبه پس شانس دارید.
 رزومه و SOP بنویسید. کسی نمیتونه بگه چقدر شانس دارید چون اپلای اونقدرا قابل پیش بینی نیست ولی ناامید نباشید.