مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +---- انجمن: مهاجرت به کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +---- موضوع: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر (/Thread-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D9%84-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D8%B4%D9%87%D8%B1-%D9%88-%D9%84%D9%86%D8%AF%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1) |
RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - sama79 - 22-07-2015 دوستان عزيز سلام متاسفانه ما بايد يك ماه بعد از ورود به كانادا به ايران برگرديم و نمي تونيم منتظر دريافت كار pr باشيم، مي خواستم بدونم اگه آشنايي داشته باشيم و آدرس پستي اونو بديم، امكان دريافت كارت رو بجاي ما دارند تا بعدا از طريق پست ارسال كنند. آيا اگه اونجا كسي رو بعنوان وكيل انتخاب كنيم اون مي تونه كارهاي ما را به نيابت از ما انجام بده و كارت رو تحويل بگيره؟ اگه افرادي مثل ما با اين مشكل مواجه هستند ممنون ميشوم تجربيات يا راهكارهاي احتمالي اين موضوع را به اشتراك بگذارند RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - Nooshafarin - 24-07-2015 سلام. صبح آدینه خوش. دوستانی که لند کردید و فرزند مدرسه ای دارید، آیا برای ثبت نام در مدرسه، به کارت واکسن نیاز هست؟ RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - Nooshafarin - 24-07-2015 (22-07-2015, 05:50 AM)sama79 نوشته: دوستان عزيز سلام سلام دوست عزیز شما در بدو ورود بایستی یک آدرس برای ارسال کارت PR اعلام کنید. مهم نیست که خودتون در اون آدرس حضور داشته باشید. فقط توجه داشته باشید که آدرس فردی رو بدید که مورد اعتماد شما باشه. موفق باشید. RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - mhdsghz - 25-07-2015 با سلام و تشكر ويژه از راهنمايي دوستان و تجربيات مفيدشون با عرض تبريك و خسته نباشيد به دوستاني كه لندينگ داشتن اگه لينك معتبري در مورد قوانين انتقال پول و ماليات و .... دارن ممنون ميشم معرفي كنن آدم خيلي گيج ميشه همون اول كل پول و دارايي مون رو بياريم؟ يا ميشه كم كم از طريق صرافي(يا روش هاي ديگه) از ايران برامون بفرستند؟ قضيه ماليات چي ميشه؟ RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - alix1393 - 26-07-2015 (22-07-2015, 05:50 AM)sama79 نوشته: دوستان عزيز سلام سلام. در هر صورت باید بدانید که برای ورود مجدد به کانادا، حتماً به این کارت نیاز دارید. اگر میتوانید، سعی کنید خودتان بمانید و کارت را بگیرید و برگردید ایران. اگر نشد، مطمئن شوید که دوست شما میتواند آن کارت را مثلا از طریق کوریر مطمئن مثل TNT برای شما به ایران بفرستد. RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - alix1393 - 26-07-2015 (25-07-2015, 03:18 AM)mhdsghz نوشته: با سلام و تشكر ويژه از راهنمايي دوستان و تجربيات مفيدشون اگر پول شما زیاد نیست، بهتر است همه را نقد کنید (اسکناس دلار بخرید) و با خود ببرید. در هر صورت، صرافیهای ایرانی هم در کانادا فراوان هستند و میتوانید پول را منتقل کنید. پیشنهاد میشود پولها را هم یکباره وارد حساب نکنید. مثلا همان بدو افتتاح حساب، ۴۰ هزار دلار داخلش نریزید. خورد خورد واریز به حساب کنید. ضمنا گویا در کانادا صرافیهایی هستند که با کارتهای بانکی ایرانی که به شتاب متصل هستند، پول را به ریال برداشت میکنند و همان جا به دلار اسکناس میدهند. البته کارمزدهایشان را باید دید چقدر است. RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - alix1393 - 26-07-2015 دوستان عزیز، لندینگ ما در ونکوور خواهد بود و بعد از چند روز به تورنتو میرویم. موردی ندارد که همانجا در ونکوور که لند میکنیم،آدرس PR را برای تورنتو بدهیم؟ RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - M1KE - 26-07-2015 فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه ولی می تونید برای اطمینان در بازه یک ماهه ای که کارت اقامت فرستاده میشه به وبسایت شون در اینجا مراجعه کنید و آدرس رو عوض کنید. (26-07-2015, 03:45 PM)alix1393 نوشته: دوستان عزیز، لندینگ ما در ونکوور خواهد بود و بعد از چند روز به تورنتو میرویم. موردی ندارد که همانجا در ونکوور که لند میکنیم،آدرس PR را برای تورنتو بدهیم؟ RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - mnaeem - 27-07-2015 (22-07-2015, 05:50 AM)sama79 نوشته: دوستان عزيز سلام (26-07-2015, 03:45 PM)alix1393 نوشته: دوستان عزیز، لندینگ ما در ونکوور خواهد بود و بعد از چند روز به تورنتو میرویم. موردی ندارد که همانجا در ونکوور که لند میکنیم،آدرس PR را برای تورنتو بدهیم؟ برای من هم این سوالهامطرحه: 1-آیا ممکنه من در تورنتو لند کنم و چون مثلا 1 ماهه بر میگردم ایران آدرس یکی از آشنایان تو کلگری رو بدم برای PR? 2- این سوالو از الیکس دارم. من در مورد رشته عمران تو تورنتو و ونکوور زیاد تحقیق کردم. ظاهرا بازار کار تو ونکوور بهتر از تورنتو هست. اولش قصدم رفتن به تورنتو بود ولی الان بین این دو تا مردد شدم. شما اطلاعاتی در مورد وضعیت عمران تو این دو شهر دارین که بتونه بهم کمک کنه در تصمیم گیری؟ و اگر ممکنه دلایل انتخاب تورنتو رو تو چند تا جمله بنوبسین ممنون میشم. RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - alix1393 - 27-07-2015 (27-07-2015, 08:13 AM)mnaeem نوشته: برای من هم این سوالهامطرحه: سلام تا جایی که من بررسی کردم، با مهاجرت فدرال میشه هر جایی [ترجیحاً غیر از کبک]لند کرد و آدرس جای دیگه رو برای دریافت کارت PR داد. و البته، دوستی بوده که گفتهاند تورنتو لند کردهاند و آدرس PR را برای مونترال دادهاند. *** در خصوص بازار کار برای عمران، برای این رشته من خیلی بین تورنتو و ونکوور تحقیق نکردم. علت اینکه مقصد ما به تورتنو تغییر کرد بیشتر این مسائل بود: - هزینه زندگی (Cost of living) نسبتاً کمتر در تورنتو - امکان خرید خانه با قیمت معقولتر در تورنتو - اینکه تورنتو قطب تجاری/اقتصادی کاناداست و طبیعتاً فرصتهای پول درآوردن در آن بیشتر است - ونکوور در غرب کانادا تقریباً تک افتاده ولی تورنتو با مونترال و اتاوا نزدیک هم هستند و در یک منطقۀ زمانی واقع شده اند؛ و بنابراین بازارِ هر کاری در این شهرها، جمعیت بیشتری را میتواند پوشش بدهد. - داشتن دوستانی در تورنتو که برای امور اولیه خیلی به ما کمک خواهند کرد. بزرگترین مزیت ونکوور به تورنتو، زمستانهای معتدل آنجا و زیبایی بیشترش است که با توجه به محدود بودن بودجۀ ما و مواردی که بالا نوشتم، بررسی کردیم که برای ما عاقلانهتر است که به تورنتو برویم. چون همسرم هم قصد کار دارد و در حالت کلی، فرصتهای شغلی و کاری در تورنتو بیش از ونکوور است. |