آکادمیا کافه
تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86)
+--- موضوع: تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA (/Thread-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D8%AA%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-RA)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39

RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - Karim - 02-05-2012

برای کسانی که در حیطه علوم پزشکی و بیولوژی سلولی مولکولی و موارد مشابه فعالیت دارند یکی از بهترین راهها سرچ کردن موضوع مورد علاقه در سایت معروف پاب مد هست که بعد از وصل شدن به خلاصه مقالات میشه افیلیشن افراد مربوطه را پیدا کرد .البته ممکنه نویسنده ها همشون استاد نباشن وبرخی دانشجو یا تکنسین آزمایشگاه باشن. ولی بهرحال میتوان دپارتمان و آزمایشگاهی رو که در اون موضوع تحقیقاتی مورد نظر کار میشه را به براحتی پیدا کرد.

خوش باشین

RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - marjan_negar - 06-05-2012

من لیسانس IT دارم و می خواهم برای فوق لیسانس برای آمریکا اقدام کنم. در مقطع کارشناسی خیلی به کار تحقیقاتی بها داده نمیشه و معمولا فارغ التحصیلان کارشناسی کارهای تحقیقاتی و پژوهشی انجام ندادن. با این وجود مسئله ی ارتباط با استاد چطور میشه وقتی زمینه ی تحقیقاتی در گذشته رو نداری.
و اینکه پیدا کردن استاد چقدر در گرفتن پذیرش مهمه و آیا حتما باید تاییدیه ی یک استاد رو داشت برای گرفتن پذیرش؟
در مورد کمک هزینه ی تحصیل چطور؟ آیا در این مورد نیز باید تاییدیه از استاد داشت؟

RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - ahmadpashaei - 06-05-2012

(06-05-2012, 08:25 PM)marjan_negar نوشته: من لیسانس IT دارم و می خواهم برای فوق لیسانس برای آمریکا اقدام کنم. در مقطع کارشناسی خیلی به کار تحقیقاتی بها داده نمیشه و معمولا فارغ التحصیلان کارشناسی کارهای تحقیقاتی و پژوهشی انجام ندادن. با این وجود مسئله ی ارتباط با استاد چطور میشه وقتی زمینه ی تحقیقاتی در گذشته رو نداری.
و اینکه پیدا کردن استاد چقدر در گرفتن پذیرش مهمه و آیا حتما باید تاییدیه ی یک استاد رو داشت برای گرفتن پذیرش؟
در مورد کمک هزینه ی تحصیل چطور؟ آیا در این مورد نیز باید تاییدیه از استاد داشت؟
این قسمتی که قرمز کردم سوال منم بود و الانم با اینکه اطلاعاتم بهتر شده ولی بازم هیچ تحقیق رسمی و یا مقاله ای مستند ندارم.چطور باید دنبال استاد بگردم؟حالا میگم من در چند مورد علاقمند شده ولی چیزی برای اثبات ندارم،چجوری به استاد بگم میخوام با شما کار کنم؟به تحقیقت علاقمندم و .....

RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - ice - 07-05-2012

از آن جا که تازه در مقطع کارشناسی هستید معمولا از شما انتظار تجربه ندارند و می تونید با ذکر چند مقاله نوشته شده توسط استاد مورد علاقه خود که خوندید و بیان دلیل علاقه به این شاخه تحقیقاتی، این مسئله رو مشخص کنید. در بعضی رشته ها هم گرفتن پایان نامه کارشناسی یا همکاری با اساتید در آزمایشگاه نکته مثبت هست.

RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - Babak - 07-05-2012

با نظر ice کاملا موافقم و شما برای علاقمندی به رشته‌ی خاصی نیازی به آوردن سند و مدرک ندارید. داشتن سابقه کار تحقیقاتی و پژوهشی طبیعتا باعث جلب نظر بیشتر استاد خواهد شد، اما نداشتن سابقه تحقیقاتی به خصوص برای دانشجویان کارشناسی دلیلی بر این نیست که این افراد به کار تحقیقاتی علاقمند نیستند. شما می‌تونید به استادهایی که به کارشون علاقمند هستید ایمیل بزنید و بگید که به زمینه مورد نظر علاقمند هستید. بهتر این هست که در زمینه مورد نظر تعدادی از مقالات به‌روز رو هم مطالعه کنید و در ایمیل‌تون به بعضی کلمات کلیدی مربوط به زمینه تحقیقاتی هم اشاره کنید و سعی کنید که نشون بدید علاقه شما صرفا از شنیدن اسم گرایش یا موضوع تحقیقاتی نمیاد و واقعا با موضوع آشنا هستید.

RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - ice - 12-05-2012

بعضی دانشگاه ها برای سال اول پذیرش، rotation lab (کار کردن با دو یا سه گروه تحقیقاتی در فواصل کوتاه چند هفته ای) قرار می دهند. از بین این دانشگاه ها یک سری دپارتمان اعلام می کنند که بهتره با استاد هم تماس بگیرید (در این حالت ممکنه نیاز به فرایند سال اول نباشه و یک دفعه در یک گروه تحقیقاتی شروع به کار کنید)، یک سری می گن کار خوبی هست تماس بگیرید یا اگر دوست داشتید تماس بگیرید اشکال نداره، و گروهی (در موارد خاص) می گویند تماس نگیرید. اما در مورد گروهی که هیچی نمی نویسند، آیا تماس با استاد می شه گرفت؟ و یا کلا فایده ای داره؟
سپاس

RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - Behnoush - 12-05-2012

(12-05-2012, 02:42 PM)ice نوشته: بعضی دانشگاه ها برای سال اول پذیرش، rotation lab (کار کردن با دو یا سه گروه تحقیقاتی در فواصل کوتاه چند هفته ای) قرار می دهند. از بین این دانشگاه ها یک سری دپارتمان اعلام می کنند که بهتره با استاد هم تماس بگیرید (در این حالت ممکنه نیاز به فرایند سال اول نباشه و یک دفعه در یک گروه تحقیقاتی شروع به کار کنید)، یک سری می گن کار خوبی هست تماس بگیرید یا اگر دوست داشتید تماس بگیرید اشکال نداره، و گروهی (در موارد خاص) می گویند تماس نگیرید. اما در مورد گروهی که هیچی نمی نویسند، آیا تماس با استاد می شه گرفت؟ و یا کلا فایده ای داره؟
سپاس
اتفاقا برای من همچین شرایطی پیش اومد در مورد همین دانشگاهی که پذیرش گرفتم . با استاد اول تماس گرفتم و استاد خودش خیلی تو پروسه پذیرش کمک کرد و الان هم اینجور که تو نامه پذیرشم گفتن استادم از همین سال اول مشخصه و فکر میکنم دیگه نباید lab rotation بگذرونم. فقط منظورت رو از فایده درست متوجه نشدم. یعنی از نظر کمک به گرفتن پذیرش؟ از این جهت که آره واقعا در مورد خودم استاد خیلی تاثیر داشت . دوجای دیگه هم بود که به استاد ایمیل زدم و استاده خودش coordinator هم بود و خیلی کمک کرد که پذیرش بگیرم ولی lab rotation سر جای خودش بود .

RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - soilman - 17-05-2012

بله زوده مگر اینکه رزومه ی خیلی خوبی دارید و کارهای تحقیقاتی - سابقه کار و اینها دارید....
(17-05-2012, 06:10 PM)marjan_negar نوشته: سلام

من دارم برای امتحان TOEFL و GRE می خ.نم. آیا الان زوده به استاد ها ایمیل بزنم؟

RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - Mike - 17-05-2012

(17-05-2012, 06:10 PM)marjan_negar نوشته: سلام

من دارم برای امتحان TOEFL و GRE می خ.نم. آیا الان زوده به استاد ها ایمیل بزنم؟
اگه منظورتون آمریکا هستش باید بگم که الان من دنبال استاد خودم میگردمو ۵ بار واسعش پست صوتی گذشتم جوابمو نمید! دپارتمان هم تا حداقل ۱ ماه دیگه کاملا تعطیل! کی‌ می‌خواد جواب شمارو بده؟
استادمم الان ۱ کیشون کنفرانس ۱ کی‌ دیگم Orlando ۱ کی‌ دیگم فردا میره هند و فک کنم منشی‌ دپارتمان هم می‌خواد بره ویسکانسین مامانشو ببین!

RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - mhz_ir - 31-05-2012

دوستان یه سوال داشتم،نمیدونستم کجا بپرسم.دیدم به این پست نزدیکتره.

من از برندگان لاتاری 2013 هستم و میخوام چند ماه دیگه به دنبال اساتید و ارتباط با اونا برای گرفتن فاند باشم.

حالا میخواستم ببینم اگه به اونا بگم ویزای امریکا رو میخام بگیرم یه پوئن مثبت باشه یا چون سیتیزن نشدم فرقی نمیکنه؟