![]() |
سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D8%A7) |
RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Torkan - 27-12-2013 (27-12-2013, 02:09 PM)'fatahhasanzadeh' نوشته: سلام
اولا ببخشین بهتره معدلتون رو اگه میخواین دقیق بگین تا دوستان با تجربه کمک کنن که شانس دارین یا نه؟ این از این بله فورا واسه زبان (تافل+جی ار ای) اقدام کنین تا دیر نشده و تا سربازیتون نرسیده(البته اگه نمیخواید خدمت کنید)...مهمترین قسمت هم همون جی ار ای هستش...بدون مدرک زبان اصلا نمیشه کاری کرد(البته بعضی دانشگاهها مثلا قبول میکنن نمرات زبان کمی دیرتر برسه تا مدارک بررسی بشه ولی خوب مورد شما کمی متفاوت تره از اونا چون هنوز شروع نکردین) چند تا لینک میدم کامل بخوننین تا ببینین چی میشه؟ http://www.academiacafe.com/wiki/doku.php?id=%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7:%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7 http://www.academiacafe.com/wiki/doku.php?id=toefl http://www.academiacafe.com/wiki/doku.php?id=gre دقت کنید که برنامه ها فشرده هست پس از همین امروز شروع کنید و با نحوه و زمان های امتحانات اشنابشین. بااحترام RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Simon2007 - 27-12-2013 (27-12-2013, 02:09 PM)'fatahhasanzadeh' نوشته:
سلام
بدون مدرك زبان؟ يكي از گزينه هاي مهم براي ارزيابي مدرك زبانه. و بعد تماس با اساتيد. شما بهتره اين 9 ماه زمان رو اختصاص بديد به خوندن GREو TOEFL با شرايطي كه گفتيد اگر بتونيد تافل 100 به بالا و GREحدود 315 به بالا بياريد احتمال داره در صورت انتخاب درست دانشگاه و همينطور ارتباط بر قرار كردن با اساتيد بتونيد فاند هم بگيريد. معدل و مقاله خيلي خوبه كه داريد بقيه اش ديگه به زبان شما بر ميگرده. دانشگاه هايي كه زبان نخوان در اين مرحله ممكنه از رنك خوبي براي شرايط شما برخوردار نباشند و حيفه از نظر من. بازم هرطور صلاح مي دونيد عمل كنيد. شادزي RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - fatahhasanzadeh - 30-12-2013 (27-12-2013, 03:34 PM)'Charming' نوشته: (27-12-2013, 04:24 PM)'SimonFrom-A.A' نوشته: من معدلم تو لیسانس 16.24 تو ارشد 17.80 بود.
واسه اروپا چی؟ چیکار باید کنم؟ RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - M1KE - 30-12-2013 برای اروپا به جای تافل، مدرک آیلتس آکادمیک بگیرید (7 به بالا بگیرید خیلی خوبه) و همچنین نیاز چندانی به GRE ندارید. البته به احتمال زیاد خیلی از دانشگاه ها مدرک تافل معادل رو هم قبول می کنند ولی پیش فرض شون بیشتر روی آیلتس هست. با توجه به اینکه معدل هاتون خوب هست تنها موردی که می تونید اون رو بهبود بدین همین سابقه های پژوهشی تون مثل مقاله ها هست. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - maryam4312 - 30-12-2013 (27-12-2013, 04:24 PM)'SimonFrom-A.A' نوشته: ... با شرايطي كه گفتيد اگر بتونيد تافل 100 به بالا و GREحدود 315 به بالا بياريد احتمال داره در صورت انتخاب درست دانشگاه و همينطور ارتباط بر قرار كردن با اساتيد بتونيد فاند هم بگيريد. ...اینجوریا هم نیست !!! ![]() شما هدفتو بذار به بهترین نمره ولی با کمتر از اینا که جناب سایمون میگن هم دیده شده! خیلیها فاند گرفتن RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - yousi - 03-01-2014 (03-01-2014, 11:51 AM)'زندگی' نوشته: سلام و خسته نباشید سلام معدل لیسانستون مشکل سازه همچنین مقاله داخلی براشون ارزش نداره سعی کنید روی چند تا مقاله برای Journal های ISI کارکنید و چند تا مقاله اونحا ثبت کنید تا شانستون بیشتر بشه
RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - pepsinardiola - 05-01-2014 سلام. یه سوال داشتم : من دانشجوی کامپیوتر دانشگاه شریفم. ترم 5 لیسانس هستم. معدلم 17.4 هست ولی درس (ساختار و زبان کامپیوتر یا اسمبلی) رو 10 گرفتم و درس معماری کامپیوتر رو هم با 9 افتادم! با توجه به این که سخت افزارم ، به نظرتون شانسی برای اپلای تو دانشگاه های خوب برای دکترا رو دارم یا نه؟ به نظرتون اگه ارشد بخونم تو ایران ، بعد واسه دکترا اپلای کنم بهتر نیست؟ ریلیتیو کورسم خیلی نمره هاش پایینه!! ![]() RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - nanock - 05-01-2014 با سلام یه سوال داشتم اگه ممکنه احتمال وقوعش رو حسب کنید[img]images/smilies/undecided.gif[/img] با معدل کارشناسی 15.37 و ارشد 16 و چندتا مقاله ژورنال و کنفرانس تو رشته الکترونیک باید تافل و جی آر ای حداقل چند بیارم تا بتونم از پرینستون پذیرش بگیرم؟ خیلی خیلی ممنون RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Torkan - 06-01-2014 خودم نقل قول نمیکنم دوستان دیگه هم نظرشون رو بدن( چون خودم واقعا عاشق این دانشگاه هستم ![]() ببینید با خوندن تجربیات اکثر دوستان تو این فروم و با پرس و جو از دوست شهرستانی خودم که واسه این دانشگاه فقط اپلای کرده بود که البته حتی میترسید به نتیجش نگاه کنه چه برسه به اینکه پذیرش بگیره که ریجکت هم شد و پرس و جو از استادی که خودش هر سال میره واسه همایش امریکا و دخترش هم البته نمیدونم چه جوری ولی چند تا کورس رو گذرونده تو Harvard میتونم بگم پذیرش از این دانشگاهها رو نبیاد با نمرات سنجید.... معمولا این دانشگاهها دنبال افرادی هستن که تحقیقات ارزنده ای دارن و میتونن خودشون رو به عنوان یه فرد ایده پرداز یا حتی نظریه پرداز مطرح کنن فارغ از نمرات...حالا نمیگم مثلا یکی بیاد با معدل 19.5 و جی ار ای 330 و تافل 115 پذیرش بگیره باز باید توانایی ارایه ایده رو داشته باشه و برای مثال مقالاتی داشته باشه که به معنی واقعی مقاله هستن و نه 10 تا isi دارم(البته اصلا منظورم شما دوست گرامی نبود و کلی گفتم). شما ممکنه به سایت این دانشگاه برید مثلا نوشته writing gre از 4.5 بالاتر باید باشه...ایا فردی که رایتینگش 4 یا حتی 3.5 هست نمیتونه این دانشگاه بره...قطعا اینطوری نیست...یا مثلا تافل مینیموم 100 نوشته ایا فردی که 99 بشه نمیتونه بره این دانشگاه؟ یا فردی که جی ار ای 330 شده حتما میره پرینستون؟! اینا همش سوالایی هستن که به خصوص واسه دانشگاههای تاپ مطرح هستند و البته بی جواب؟ شما هدفتون رو همین بذارید و برید جلو تا به موفقیت برسید. به طور خاص جواب سوالتون اینه که حداقل با این معدل یکم بعیده ولی ناامید نشید اصلا. بااحترام RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - m.ost - 06-01-2014 (05-01-2014, 11:40 PM)'nanock' نوشته: با سلام سلام
همونطور که دوستمون گفتن عوامل مختلفی در مورد گرفتن پذیرش از یک دانشگاه تاثیر گذار هست. در مورد نمره تافل و جی آر ای و کلا حداقل شرایط لازم برای پذیرش از هر دانشگاهی به سایت خود دانشگاه مراجعه کنید. یک مینیمم وجود داره که مسلما شما هرچی از اون بالاتر بگیرین بهتره. ولی به قول دوستمون ممکنه شرایطی پیش بیاد که مثلا نمره فرد از مینیمم کمتر باشه ولی پذیرش بگیره. چند تا مقال ژورنال اگر در ژورنال خوب بوده باشه، اگر کارتون ارزشمند بوده باشه خیلی ارزش داره. بهتون توصیه میکنم که اولا هدفتون رو فقط یک دانشگاه خاص نگذارین حتما چند تا دانشگاه رو در نظر بگیرین،در آزمون های زبان هم نمره خوبی سعی کنید بیارین، با اساتیدی که زمینه کاریشون به تحقیقات شما میخوره مکاتبه کنید و وقتی جواب خوب گرفتین از اونا، اپلای کنید برای اون دانشگاه، |