![]() |
Pejman: مجرب در اخذ پذیرش برای رشته های مکانیک و هوافضا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86) +--- انجمن: مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA) +---- انجمن: مشاورههای گذشته (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA%D9%87) +---- موضوع: Pejman: مجرب در اخذ پذیرش برای رشته های مکانیک و هوافضا (/Thread-Pejman-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%AE%D8%B0-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86%DB%8C%DA%A9-%D9%88-%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%81%D8%B6%D8%A7) |
RE: Pejman: مجرب در آزمون TOEFL iBT و رشته های مکانیک و هوافضا - amirhossein.gh - 26-02-2012 (26-02-2012, 02:27 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام و درود خدمت آقاپژمانبا اجازه دوست خوبم پژمان 1.اکبر جان برای امتحان زبان آیلتس یا تافل ، لهجه ها اونقدر آمریکایی آمریکایی یا انگلیسی انگلیسی نیست که شما بخای بین اینا تفاوت قایل بشی ! ولی اگه خیلی برات مهمه آیلتس یه نموره بریتیش میزنه ولی خیلی جاهاش امریکن هست ! 2.به نظرم این دو امتحان هیچ سنخیتی با GRE ندارن چون اصلا سیستم اینا با هم فرق میکنه . البته اگه از لحاط حفظ کردن میگی باید بگم بله ، تافل شبیه تره ![]() RE: Pejman: مجرب در آزمون TOEFL iBT و رشته های مکانیک و هوافضا - Pejman - 26-02-2012 (26-02-2012, 02:27 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام و درود خدمت آقاپژمانسلام اکبر جان، در کل نظرات امیر حسین رو تایید می کنم. 1- در مورد لهجه، خب به طور کلی گوش ما ایرانیها به لهجه آمریکایی آشناتر هست و از اونجاییکه تو تافل درصد مکالمات بریتیش از آیلتس کمتر هست، می شه به نوعی گفت از این لحاظ برای ما مکالمات راحت تر هستند. ولی بحثی که هست اینه که شما بعد از یه مدت تمرین در هر دوی این لهجه ها می تونید پیشرفت کنید و نباید این مساله رو ملاک انتخاب قرار بدید. 2- تافل و آیلتس ارتباطی با GRE ندارند. غیر از اینکه در همه این آزمون ها رایتینگ وجود داره و شما باید لغت بلد باشید، همین. در نتیجه از این نظر، خوندن برای تافل با خوندن برای آیلتس فرقی در GRE نمی کنه. 3- البته کیفیت خوندن و جدیت در خوندن هم خیلی مهمه. ولی به صورت متوسط که گفتید به نظر من با این شرایط 3 ماه خوبه، به شرطی که واقعاً 5 ساعت در روز باشه. موفق باشید. RE: Pejman: مجرب در آزمون TOEFL iBT و رشته های مکانیک و هوافضا - akbar_saeedi - 02-03-2012 سلام آقاپژمان چند سوال داشتم خدمتتون 1 همه کتابهای معروف ibt تو سایتا پیدا میشه،به نظرتون pdf شون رو دانلود کنم ممکنه با کامپیوتر خونده بشه یا اینکه کتابهارو بخریم بهتره؟ 2 این نرم افزارهای مشابه لایتنر رو چنتارو ب ترتیب اولویت و بهتری نام ببرید و اینکه شخصا فکر میکنید این ها بهتره یا اینکه کاغذی؟ سپاس و درود RE: Pejman: مجرب در آزمون TOEFL iBT و رشته های مکانیک و هوافضا - Pejman - 02-03-2012 (02-03-2012, 09:52 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام آقاپژمانسلام اکبر جان، 1- این بستگی به خودتون داره کاملاً. من عادت دارم خط بکشم زیر لغات یا جملات و در حاشیه کتاب مطالبی بنویسم، در نتیجه من یا کتاب رو می خریدم، یا اینکه pdf اون رو دانلود می کردم و پرینت می گرفتم (اینطوری معمولاً ارزون تر در میاد) در عوض یه دوستی دارم که می گه براش خوندن از روی کامپیوتر خیلی راحت تره. 2- والا من هیچ وقت از این نرم افزارها استفاده نکردم. ولی اونطور که شنیدم خیلی می تونن مفید باشند. این تاپیک رو ملاحظه کنید، اگر باز هم جواب سوالتون رو نگرفتید همونجا مطرح کنید تا دوستان جواب بدند. موفق باشید. RE: Pejman: مجرب در آزمون TOEFL iBT و رشته های مکانیک و هوافضا - salazar716 - 04-04-2012 درود بر پژمان خان. من کارشناسی ساخت و تولید هستم ترم 6. برای فال 2014 میخوام اپلای کنم...سطح عمومی زبانم خوبه...504 رو تازه شروع کردم...هر لغتی که میبینم، اسم و صفت و فعل و... رو درمیارم + برای هرکدوم دو سه تا جمله ی Example طوری که تو چهار درس اول 240 تا لغت درآوردم...تا اول تابستون شاید بتونم 504 رو تموم کنم...اگه بخوام تابستون تافل بدم به نظرت بهتره چه برنامه ای رو در پیش بگیرم؟ اول لغت خوندن رو تموم کنم بعد برم سراغ ETS و Delta و... یا همزمان شروع کنم؟کلا چه پیشنهادی داری؟ RE: Pejman: مجرب در آزمون TOEFL iBT و رشته های مکانیک و هوافضا - Pejman - 04-04-2012 (04-04-2012, 03:40 PM)salazar716 نوشته: درود بر پژمان خان.درود بر شما! روند خوبی رو در پیش دارید. اگر هدفتون اپلای برای پاییز 2014 هست، به نظر من نیازی نیست تابستون تافل بدید. بهتره بذارید نیمه اول سال دیگه امتحان بدید. اینطوری بیشتر می تونید وقت بذارید و نمره بهتری می تونید بگیرید. سطح کلی زبانتون به چه صورت هست؟ RE: Pejman: مجرب در آزمون TOEFL iBT و رشته های مکانیک و هوافضا - salazar716 - 04-04-2012 speaking متوسط...سعی میکنم با خودم اینگلیش حرف بزنم و فکر کنم...ولی خوب بعضی وقت ها لغت کم میارم. جدیدا شروع کردم با یکی پارتنر شدن ولی فعلا هفته ای 2،3 ساعت بیشتر انگلیش بحث نمیکنیم در کل خوبه...خوب میتونم بحث کنم. Reading...مقاله زیاد خوندم...خبرهای یاهو رو میخونم... writing تا الان کار نکردم. Listening فیلم و سریال زیاد دیدم...گوشم به لهجه ی آمریکایی و بریتیش جفت عادت داره...فیلم که میبینم تا 90% میفهمم. کلا سطح زبانم خوبه...من نیاز دارم که تافل بالا 100 بیارم...من الان آمادگی خوندن دارم ولی سردرگمم...نمیدونم باید چیکار کنم. RE: Pejman: مجرب در آزمون TOEFL iBT و رشته های مکانیک و هوافضا - Pejman - 04-04-2012 (04-04-2012, 10:56 PM)salazar716 نوشته: speaking متوسط...سعی میکنم با خودم اینگلیش حرف بزنم و فکر کنم...ولی خوب بعضی وقت ها لغت کم میارم. جدیدا شروع کردم با یکی پارتنر شدن ولی فعلا هفته ای 2،3 ساعت بیشتر انگلیش بحث نمیکنیم در کل خوبه...خوب میتونم بحث کنم.همونطور که گفتم از نظر من دلیلی نداره این تابستون امتحان بدید. بهترین کار اینه که بهار یا اوایل تابستون سال دیگه امتحان بدید که هم فرصت کافی داشته باشید برای خوندن و هم اینکه اگر خدای نکرده نمره دلخواه رو نگرفتید فرصت برای جبران باشه. توصیه من اینه که فعلاً سعی کنید روی مهارت های کلی زبان کار کنید، مثل همون لغت خوندن، خوندن گرامر، گوش کردن به سریال و فیلم و اخبار و غیره، تمرین صحبت کردن که خودتون هم دارید انجام می دید، و برای شما توصیه می کنم از الان روی Writing کار کنید. کتاب برای Writing زیاد هست، به نظر من می تونید با کتاب How to prepare for the TOEFL Essay شروع کنید. برای لغت بعد از 504 به نظر من Essential Words for TOEFL رو بخونید. همون کاری که خودتون هم می کنید خیلی خوبه. در کل به نظر من خوبه که تو این کتابها هر لغت نا آشنایی می بینید معنیش رو در بیارید و به دامنه لغات اضافه کنید. برای گرامر من خیلی کتاب سراغ ندارم ولی به نظرم سطح متوسط Grammar in use کافی باشه. بقیه موارد رو هم که توضیح دادم... بعد از چند ماه درگیر شدن با زبان و افزایش سطح کلی تون در مهارت ها با روشی که گفتم، می تونید بعدش برید به سمت کتابهای خود تافل که خب بعداً می شه در موردش صحبت کنیم! البته همین تاپیک رو هم بخونید دستتون میاد تا حدی. خود کتابهای تافل و تمرینات اون واقعاً بیشتر از 3-4 ماه زمان نیاز نداره و به نظر من زمانتون اگر زیاد هست روی بخش های دیگه مثل معدل، مقاله، و برای آمریکا اگر اپلای می کنید GRE وقت بذارید. موفق باشید. RE: Pejman: مجرب در آزمون TOEFL iBT و رشته های مکانیک و هوافضا - salazar716 - 02-10-2012 درود. من بخش ریدینگ و لیستنینگ لانگمن رو همین لحظه(!) تموم کردم، البته سرسری که فقط بیفتم رو خط...بخش رایتینگ و اسپیکینگ و اصلا نگاه نکردم چون میخوام با How to prepare for the TOEFL Essay و notefull جلو برم...اشکال شرعی داره؟ اینکه سرسری خوندم که اشکال نداره؟ چون کلا کتاب آسونی بود زیاد نخواستم روش مانور بدم... کتاب دلتا هم میخوام فقط لیستینگ و ریدینگش رو کار کنم حرام است؟! البته تمرینای رایتینگ و اسپیکینگِ اینا رو میذارم واسه زمانی که فرمته کار اومد دستم خواستم تمرین کنم، این کار مستحبه دیگه؟ RE: Pejman: مجرب در آزمون TOEFL iBT و رشته های مکانیک و هوافضا - Pejman - 02-10-2012 (02-10-2012, 08:14 PM)salazar716 نوشته: درود.درود بر شما، اول از همه بگم که منابع تافل iBT واقعاً زیاده و روز به روز زیادتر هم می شه! مسلماً من هم همه رو خودم کار نکردم. به هر حال نظراتم رو می گم: به نظر من لانگمن فقط برای همین که با فرمت آزمون و سوالات آشنا بشی خوبه، و بیشتر از این هم نباید براش وقت می ذاشتی. برای رایتینگ و اسپیکینگ، منابعی که گفتی خوبه، البته من حتماً توصیه می کنم ETS رو هم بخونی برای این دو بخش. تو این دو بخش خوندن ETS به نظرم واجبه. اگر وقت داشتی یه کتاب دیگه هم بخون، به نظر من تو این بخش ها دلتا از بارونز بهتره. در مورد بقیه منابع خیلی نظری ندارم چون کار نکردم. برای ریدینگ و لیسنینگ هم دلتا بد نیست. اما سعی کن از کتابهای دیگه هم بخونی یکیش رو حداقل. فکر می کنم کمبریج خوب باشه، هرچند من خودم نخوندم ولی تعریفش رو زیاد شنیدم. ETS هم باز به نظرم خوبه، و تمریناش به آزمون اصلی شبیه هست. البته مسلمه که آسونتره کمی، ولی فرمتش به آزمون اصلی نزدیکتره. برای تمرینهای اسپیکینگ و رایتینگ هم به نظر من کاری که می کنی درسته. نیازی نیست از اول با تمرین جلو بری. موفق باشی. |