![]() |
مشکلات گرفتن توصیهنامه از استادها - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2) +---- انجمن: توصیه نامه (Recommendation Letter) (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D9%88%D8%B5%DB%8C%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-Recommendation-Letter) +---- موضوع: مشکلات گرفتن توصیهنامه از استادها (/Thread-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D8%AA%D9%88%D8%B5%DB%8C%D9%87%E2%80%8C%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D9%87%D8%A7) |
RE: مشکلات گرفتن توصیهنامه از استادها - iman7 - 19-02-2016 (19-02-2016, 04:57 PM)sanazz نوشته: مرسی از پاسختون. یه سوال دیگه دانشگاهی که میخوام اپلای کنم واسه ریکام گفته نه مشکلی نداره. معمولا هم ترکیب توصیه نامه دانشگاهی -شغلی بهتره. نوع متنی که نوشته میشه به عنوان توصیه شغلی بهتره طوری باشه که به "توانایی های" شما اشاره کنه نه "نوع" کاری که انجام میدید. RE: مشکلات گرفتن توصیهنامه از استادها - mahnam - 07-11-2016 من به این دلیل که در واقع با یه استاد دیگه کار کردم سر پایان نامه ام، نمی تونم از استاد راهنمام که اسمش تو پایان نامه ام ذکر شده توصیه نامه بگیرم ( ایشون نه تمایلی به ذکر اسمشون تو مقاله دارن نه علاقه ای به دادن توصیه نامه و ... ) و تصمیم دارم اسم استادی که باهاش کار کردمو تو مقالاتم بیان کنم و از خیر نمره مقاله هم گذشتم اما الان می خواستم یه فرم آنلاین پر کنم که ازم خواسته اسم سوپروایزرمو بنویسم ! سوالم اینه که کسی که واقعا باهاش کار کردم سوپروایزرم محسوب میشه یا کسی که اسمش تو پایان نامه ام اومده ؟ چون استاد راهنمای اصلیم که بهم توصیه نامه نمیده! به ضررم تموم نمیشه اسم ایشونو ذکر کنم ؟! و آیا دانشگاه های اونجا راهی دارن که اسم استاد اصلیه پایان نامه رو بفهمن ؟! می دونم مبنا باید بر صداقت باشه اما کسی که باهاش واقعا کار کردم نمیشه سوپروایزرم محسوب شه ؟ RE: مشکلات گرفتن توصیهنامه از استادها - Matinking - 07-11-2016 (07-11-2016, 05:53 PM)mahnam نوشته: من به این دلیل که در واقع با یه استاد دیگه کار کردم سر پایان نامه ام، نمی تونم از استاد راهنمام که اسمش تو پایان نامه ام ذکر شده توصیه نامه بگیرم ( ایشون نه تمایلی به ذکر اسمشون تو مقاله دارن نه علاقه ای به دادن توصیه نامه و ... ) و تصمیم دارم اسم استادی که باهاش کار کردمو تو مقالاتم بیان کنم و از خیر نمره مقاله هم گذشتم اما الان می خواستم یه فرم آنلاین پر کنم که ازم خواسته اسم سوپروایزرمو بنویسم ! با استاد دومی که زیر نظرش کار کردید "کاملا هماهنگ کنید" تا تناقضی در حرف هاتون پیش نیاد و اون رو به عنواند supervisor معرفی کنید... برای دانشگاه مقصد این مسئله اصلا اهمیتی نداره که بخواد پیگیری کنه... به علاوه مسئله غیر اخلاقی هم نیست... فرد اصلی علاقه ای که توصیه کردن شما و حمایتتون نداره... این خودش اصلی ترین وظیفه یک supervisor هست... پس عملا ایشون در جایگاه تعریف شده قرار نداره... RE: مشکلات گرفتن توصیهنامه از استادها - sharif - 13-02-2017 دوستان من از استادم دورم به نظرتون میتونم با ایمیل ازشون توصیه نامه بگیرم ؟ توصیه نامه آنلاین نباشه باید به چه نکاتی دقت کنم ؟ امضا وو... منظورم هست RE: مشکلات گرفتن توصیهنامه از استادها - Torkan - 14-02-2017 (13-02-2017, 11:36 PM)sharif نوشته: دوستان من از استادم دورم به نظرتون میتونم با ایمیل ازشون توصیه نامه بگیرم ؟ توصیه نامه آنلاین نباشه باید به چه نکاتی دقت کنم ؟ امضا وو... منظورم هست دوره زمون توصیه نامه کاغذی به سر رسیده دوست عزیز در اکثر موارد حتی اونایی که پستی قبول میکنن آنلاین هم قبول دارن در اکثر دانشگاهها از شما فقط ایمیل استاد رو میخوان و بس! شما با استاد فقط هماهنگ کنید تا وقتی ایمیل رفت براشون توصیه نامه رو تکمیل کنن RE: مشکلات گرفتن توصیهنامه از استادها - sharif - 23-02-2017 (14-02-2017, 12:26 AM)Torkan نوشته: دوره زمون توصیه نامه کاغذی به سر رسیده دوست عزیز در اکثر موارد درود دوست عزیز من چندتا دانشگاه دارم که اینا گفتن دستی و سیستمشون آنلاین نیست و من باید pdf رو آپلود کنم. برای اینا موندم چیکار کنم ؟ RE: مشکلات گرفتن توصیهنامه از استادها - Torkan - 23-02-2017 (23-02-2017, 02:01 AM)sharif نوشته: درود دوست عزیز من چندتا دانشگاه دارم که اینا گفتن دستی و سیستمشون آنلاین نیست و من باید pdf رو آپلود کنم. برای اینا موندم چیکار کنم ؟ درود دستی باشه خب استادتون بنویسه یا خودتون بنویسید بدید استاد امضا کنه بزاره پاکت seal کنه برید پست بفرستید. قضیه اپلود چیه؟! احتمال داره سیستمش اینطوری باشه که نامه رو که نوشته شده و امضا شده رو در اکانت اپلای اپلود کنید اینطوری هم میشه. اگه استاد دوره با ایمیل به شما بفرسته متن انضا شده رو پرینت کنید بزارید پاکت بفرستید مشکلی نداره شما دقیق بگید چی نوشته. RE: مشکلات گرفتن توصیهنامه از استادها - butterfly - 23-02-2017 (23-02-2017, 02:01 AM)sharif نوشته: درود دوست عزیز من چندتا دانشگاه دارم که اینا گفتن دستی و سیستمشون آنلاین نیست و من باید pdf رو آپلود کنم. برای اینا موندم چیکار کنم ؟ به نظر من به خود دانشگاهی که می خواهید براش اپلای کنید ایمیل بزنید راهنمایی تون می کنند که باید چیکار کنید. من خودم هم برای جایی اپلای کردم که توصیه نامه ها رو هم باید به همراه بقیه مدارک می فرستادم، از استادهام خواستم توصیه نامه کاغذی رو سربرگ دانشگاه هم بهم بدن با مهر و امضا. همون ها رو اسکن کردم و پی دی اف کردم فرستادم. به نظرم می تونید اینکار کنید. RE: مشکلات گرفتن توصیهنامه از استادها - Sara112 - 28-04-2017 دوستان توصیه نامه رو فقط برای یک دانشگاه میشه استفاده کرد؟ نمیشه یه توصیه نامه بگیریم و برای چند دانشگاه ارسال کنیم؟ RE: مشکلات گرفتن توصیهنامه از استادها - blur - 28-04-2017 (28-04-2017, 01:21 AM)Sara112 نوشته: دوستان توصیه نامه رو فقط برای یک دانشگاه میشه استفاده کرد؟ الان اغلب دانشگاه ها یک فرم الکترونیکی رو برای اون شخص می فرستن که باید پر کنه. یه تعداد کمی هم می خوان که توصیه نامه امضاشده براشون پست بشه. من بشخصه ندیدم کسی توصیه نامه اسکن شده بخواد که شما بتونید برا چندجا استفاده کنید. |