آکادمیا کافه
عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: کلیرنس (Clearance) سفارت آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%B1%D9%86%D8%B3-Clearance-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! (/Thread-%D8%B9%D9%88%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%AE%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D9%85%D9%85%DA%A9%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%B3%D9%87-clearance-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%AC%D9%87-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - MaMi - 31-03-2015

(31-03-2015, 01:54 PM)'Alireza001' نوشته: درود یه همگی بنده یک سال در دبیرستان قبل از 18 سالگی فعال بسیج بودم فعالیت وکارفرهنگی وکار درارگانی روهم نداشتم و دیگه تمدیدهم نشد عضویتم/آیا در فرایند کلیرنس و اخذ ویزا تاپیرگذاره/
ممنون از جواب

سلام. دوست من همون طور که در ارسال های پیشین هم اشاره شده، تا اطلاعاتی در اختیار سفارت قرار ندید (از طریق فرم DS و یا در زمان مصاحبه) سفارت به سوابق شما دسترسی ندارد.

RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - rezapazoki1345 - 09-04-2015

با سلام خدمت همه دوستان
می خواستم بدونم کسی هست که دیده باشه کسی از قرارگاه خاتم برای ادامه تحصیل الان امریکا مشغول باشه؟
ایا همچین موردی سراغ دارین؟

RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - mehrdad.h - 12-04-2015

با سلام؛

من دانشجوی ترم آخر هوش مصنوعی هستم و در حال مکاتبه برای گرفتن پذیرش در دانشگاه های آمریکا یا کانادا در سال 2016 هستم. تقریبا موفق به گرفتن پذیرش شده ام. همچنین حائز شرایط بنیاد ملی نخبگان برای تسهیلات سربازی هستم و می توانم چند وقت دیگه اقدام کنم. در این زمینه حرف های ضد و نقیضی شنیدم. اینکه آیا انجام این پروژه های سربازی واقعا مشکلی در روند گرفتن ویزا و Clearance مخصوضا برای سفارت آمریکا و کانادا ایجاد نمی کنه ؟ مخصوصا رشته ما که شاید یه مقدار حساسیت هم روش زیاده ! اگر واقعا مشکلی ایجاد می کنه راه حل این موضوع چیه ؟ ممنون میشم اگه جواب موثق بتونین بدین.

RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - rezapazoki1345 - 18-04-2015

سلام به همه دوستان.
من در ایمیلی که به استادم زدم در امریکا بهش گفتم که در س..اه کار میکنم البته طرف ایرانیه و از طرف اون خیالم راحته.
خواستم بدونم ممکنه ایمیل های من و اون استاد در فرایند کلیرنس چک بشه ؟
به نظرتون بهتر نیست ایمیلمو عوض کنم و یه ایمیل جدید بسازم و در فرم  DS 160 وارد کنم؟
خواهش میکنم جوابمو بدید. من فول فاند دارم

RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - MaMi - 18-04-2015

(18-04-2015, 07:17 PM)'rezapazoki1345' نوشته: سلام به همه دوستان.
من در ایمیلی که به استادم زدم در امریکا بهش گفتم که در س..اه کار میکنم البته طرف ایرانیه و از طرف اون خیالم راحته.
خواستم بدونم ممکنه ایمیل های من و اون استاد در فرایند کلیرنس چک بشه ؟
به نظرتون بهتر نیست ایمیلمو عوض کنم و یه ایمیل جدید بسازم و در فرم  DS 160 وارد کنم؟
خواهش میکنم جوابمو بدید. من فول فاند دارم

همون طور که بارها و بارها در همین تاپیک اشاره شده، شما تا اطلاعاتی به افسر مصاحبه کننده ندید (چه از طریق فرم DS-160 و چه در زمان مصاحبه) افسر به سوابق شما دسترسی نخواهد داشت. در مورد چک کردن ایمیل های شما و استادتون هم در فرآیند کلیرنس نظری ندارم! عوامل تاثیرگذار در کلیرنس، به طور معمول شامل رشته تحصیلی (TAL)، سربازی در سازمان های خاص، شرایط خاص دانشگاه مقصد (در امریکا)، زمینه ای که در امریکا روی اون کار خواهید کرد، محل اشتغال در ایران و عواملی از این دست خواهد بود.

[برش] یافتن همسفر برای امارات (دبی) - mina_kh - 30-04-2015

دوستان من یه سوال واسم پیش اومده که نمی دونم درسته اینجا بپرسم.
اگه با چند نفر که دوست هم رشته ای هستیم تویه تاریخ بریم مصاحبه می تونه اثر منفی داشته باشه؟
در ضمن رشته ها هم حساس هس!

RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - lastquark - 14-06-2015

سلام دوستان؛
من دانشجوی ارشد هستم. یکی از دانشجویان دکترای دانشکدمون که گرایشش هم با من یکیه پسر یکی از دانشمندان هسته ای هست که ترور شد!! من اولش با ایشون زیاد آشنا نبودم و بعد فهمیدم این بنده خدا پسر ایشون هست. حدود یکسال پیش من با ایشان مکاتبات ایمیلی و تماس تلفنی و وایبر و اینا داشتم. همشون هم در رابطه با موضوعات علمی غیرخطرناک بودن. ولی الان یکسال میشه که دیگه اصلا ارتباطی ندارم باهاشون. یعنی ارتباط الکترونیکی! من حدودا یکسال دیگه میخام برای پروسه ویزا و . . . اقدام کنم. و تا اونموقع هم ارتباطی با ایشون نخواهم داشت. به نظرتون ارتباط قبلی من با این فرد و اینکه بهم ایمیل زده و اینا در روند ویزا و کلیرنس مشکل ساز میشه برام؟ چیکار میتونم بکنم از الان؟
سپاسمندم از همتون.

RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - MaMi - 14-06-2015

(14-06-2015, 04:02 AM)'lastquark' نوشته: سلام دوستان؛
من دانشجوی ارشد هستم. یکی از دانشجویان دکترای دانشکدمون که گرایشش هم با من یکیه پسر یکی از دانشمندان هسته ای هست که ترور شد!! من اولش با ایشون زیاد آشنا نبودم و بعد فهمیدم این بنده خدا پسر ایشون هست. حدود یکسال پیش من با ایشان مکاتبات ایمیلی و تماس تلفنی و وایبر و اینا داشتم. همشون هم در رابطه با موضوعات علمی غیرخطرناک بودن. ولی الان یکسال میشه که دیگه اصلا ارتباطی ندارم باهاشون. یعنی ارتباط الکترونیکی! من حدودا یکسال دیگه میخام برای پروسه ویزا و . . . اقدام کنم. و تا اونموقع هم ارتباطی با ایشون نخواهم داشت. به نظرتون ارتباط قبلی من با این فرد و اینکه بهم ایمیل زده و اینا در روند ویزا و کلیرنس مشکل ساز میشه برام؟ چیکار میتونم بکنم از الان؟
سپاسمندم از همتون.

سلام. دوست من، من متوجه ارتباط بین روابط غیرالکترونیک و الکترونیک شما با ایشون از طرفی و نگرانی در مورد پروسه کلیرنس تون از طرف دیگه نشدم! در نهایت نگرانی از این بابت وجود نداره و سفارت امریکا به تلفن و ایمیل شما دسترسی نداره!

RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - Atlantis - 21-08-2015

سلام

دوستان من امشب دارم یه مقاله سابمیت میکنم و مختارم در اینکه تو عنوانش کلمه nano-biosensor بیارم یا نه 

از طرفی میخوام عنوان نانو توش قرار بدم تا تاثیرگذاری بیشتری در استاد آینده داشته باشه و از طرف دیگه چون نانوتکنولوژی جزو رشته های حساس هست(درسته؟) میترسم پروسه کلیرنس رو با مشکل مواجه کنه

میخواستم نظر ارزشمند شما رو هم راجع به این موضوع بدونم 
ممنون میشم اگه سریع پاسخ بدید

RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - Torkan - 21-08-2015

(21-08-2015, 08:36 PM)Atlantis نوشته: سلام

دوستان من امشب دارم یه مقاله سابمیت میکنم و مختارم در اینکه تو عنوانش کلمه nano-biosensor بیارم یا نه 

از طرفی میخوام عنوان نانو توش قرار بدم تا تاثیرگذاری بیشتری در استاد آینده داشته باشه و از طرف دیگه چون نانوتکنولوژی جزو رشته های حساس هست(درسته؟) میترسم پروسه کلیرنس رو با مشکل مواجه کنه

میخواستم نظر ارزشمند شما رو هم راجع به این موضوع بدونم 
ممنون میشم اگه سریع پاسخ بدید

درود

خیلی راحت!

اگر آمریکا واقعا براتون مهمه، خوب باید حساسیت رو کمتر کنید. نه اگر علم و اون چیزی که خودتون بیشتر دوست دارین مهمه خوب بذارید!

بااحترام،
ترکان