آکادمیا کافه
مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: آزمون‌ها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: GRE General (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-GRE-General)
+----- انجمن: مشاوره و رفع اشکال GRE General (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D9%88-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%84-GRE-General)
+----- موضوع: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%B1%DB%8C%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-Verbal)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - Simon2007 - 19-07-2013

(19-07-2013, 06:26 PM)'Honeyeh' نوشته: SimonFrom-A.A  سپاس فراوان و مجدد؛
راستش من تو دانلود کردن فایلهای این سایت مشکل دارم، اما از گوگل دانلودش کردم و به نظرم خیلی مفید اومد.
حالا من در حالیکه تازه 1100 رو شروع کردم شروع کنم تستهای وربالِ easy شو حداقل بزنم! نه؟

شما هرگز كل وقت يكروزتون رو به لغت اختصاص نديد. هم خسته ميشيد هم فايده نداره. مثلا در روز از 6 ساعت 3 ساعت لغت 1.5 ساعت تستهاي وربال و ريدينگ و 1.5 ساعتم رياضي. من توصيه نميكنم رياضي بمونه نزديك آزمون. تست هاي آسونشم تموم شد بريد روي سختها مشكلي نداره. لغتهاي جديد ياد ميگيريد. ديگه تست زبان كه رياضي نيست تحليل بخواد خيلي. معاني رو بفهميد ميتونيد تا حدي حدس بزنيد جواب چيه. متدهاي كتاب رو خوب بخونيد. شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]

[برش] Verbal - 5000 Collegiate Words with Audio - mahnaz103 - 22-07-2013

با سلام به همه و اللخصوص به مدیران محترم که همیشه کمک میکنن Smile
سوال من اینه که ایا فرق زیادی بین لغات کاپلان و بارونز هست؟؟؟ من برای نرم افزار آنکی هر دو رو دارم اما بارونز علاوه بر مثال یه تصویر هم برای درک بهتر کلمه داره  وهمچین تلفظ لغات هم به صورت صوتی میتونم گوش بدم .خیلی عالیه .میخواستم بدونم  یادگیری لغات کتاب بارونز برای جی آر ای درسته یا من دارم اشتباه میکنم!!البته 20 لغت اول رو که مقایسه کردم دیدم انگار بارونز یکم بیشتر از کاپلان لغت داره و اسم فایل هم    Barrones GRE wordlist -4814words  هستش.لطفا راهنمایی ام کنید .
ممنون بابت تمامی زحماتتون Smile

RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - Simon2007 - 22-07-2013

(22-07-2013, 01:45 AM)'mahnaz103' نوشته: با سلام به همه و اللخصوص به مدیران محترم که همیشه کمک میکنن Smile
سوال من اینه که ایا فرق زیادی بین لغات کاپلان و بارونز هست؟؟؟ من برای نرم افزار آنکی هر دو رو دارم اما بارونز علاوه بر مثال یه تصویر هم برای درک بهتر کلمه داره  وهمچین تلفظ لغات هم به صورت صوتی میتونم گوش بدم .خیلی عالیه .میخواستم بدونم  یادگیری لغات کتاب بارونز برای جی آر ای درسته یا من دارم اشتباه میکنم!!البته 20 لغت اول رو که مقایسه کردم دیدم انگار بارونز یکم بیشتر از کاپلان لغت داره و اسم فایل هم    Barrones GRE wordlist -4814words  هستش.لطفا راهنمایی ام کنید .
ممنون بابت تمامی زحماتتون Smile

والا ديگه گفتي مديرا من جسارت نميكنم[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]. فقط مطمئنيد داريد راه رو درست ميريد؟ خيلي وقته روش حفظ طوطي وار لغت به ميزان 4000 تا ديگه پاسخگوي آزمون جديد نيست. بد نيست تاپيك هايي مربوط به اين قضيه رو مروري داشته باشيد. 
شادزي

RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - mj.morshed - 05-08-2013

سلام

من 1 ماه فرصت دازم و می خوام GRE امتحان بدم.  واقعیت من V=145 باید داشته باشم. چه کتابایی رو معرفی می کمنید. من 504 خوندم. الان تازه 1100 رو شروع کردم

RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - blur - 05-08-2013

(05-08-2013, 02:46 AM)'mj.morshed' نوشته: سلام
من 1 ماه فرصت دازم و می خوام GRE امتحان بدم.  واقعیت من V=145 باید داشته باشم. چه کتابایی رو معرفی می کمنید. من 504 خوندم. الان تازه 1100 رو شروع کردم

کنار 1100، حتما official guide رو بخونید (البته کامپلت تست هارو بذارین برا آخر)، من منهتن جلد 7 رو هم پیشنهاد میکنم که برا سوالات ردینگ و رایتینگ یه آشنایی و تمرین خوبیه براتون...(البته منابع دیگه هم هستن مثل مجموعه مگوش، پرینستون، کاپلان ولی خب شما وقتتون کمه). تست های وبسایت برزآبادی رو هم وقت کردین بزنین.

RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - m0h3n - 05-08-2013

(05-08-2013, 02:46 AM)'mj.morshed' نوشته: سلام

سلام،

بنظرم با توجه به اینکه فقط یک ماه وقت دارید، همون 1100 رو بخونید. بیش از اون نمیتونید بخونید و در فرصت یک ماه هم پیشنهاد نمیشه که کتاب لغت دیگه ای بخونید. چون بخش وربال خیلی مفهومی شده.
در کنارش حتما روی ریدینگ های سبک GRE کار کنید. بسیار مهم هست. GRE Official Guide اصلا فراموش نشه.

موفق باشید

[برش] یادگیری لغات جهت آمادگی بخش کلامی GRE - bluen - 22-08-2013

سلام دوستان

من بیس زبانم بد نیست و خوب اصلا هم در سطح وربال نیست!!! ( بدون هیچ کلاس زبانی تو عمرم تعیین سطح افتادم آیلتس)
من حدود 350-380 وربال میخام و 20 مهر ایلتس دارم و 18 ابان GRE
از الان شبی 1 ساعت میخام GRE بخونم ( بیشتر ممکن نیست!!!) و اون یک ماه رو بکووووب بخونم
میشه منابع معرفی کنید؟
این نمره ممکنه؟ یا مثلا فاصله سوادی 320 تا 350 خیلی خیلی زیاده؟ مثلا مثل 6.5 تا 7 آیلتس

چی بخونم؟؟؟

البته خیلی از دوستان و دکتر ها نسخه می پیچن که 1100 را بخون بعد بارونز و بعدش کاپلان و... سر انگشتی حساب کنیم حدود 10000 هزار لغت میشه که تو بهترین حالت هوپوشانی میشه 50000 لغت!!!!! 
واقعا ممکنه اینقدر لغت! تو حالت عادی با حفظ کردن و تمرین تهش روزی 10 تا لغت بشه یادگرفت و باید یک سالو نیم خوند!!!!

سپاس

RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - Simon2007 - 22-08-2013

(22-08-2013, 06:56 PM)'bluen' نوشته: سلام دوستان
من بیس زبانم بد نیست و خوب اصلا هم در سطح وربال نیست!!! ( بدون هیچ کلاس زبانی تو عمرم تعیین سطح افتادم آیلتس)
از الان شبی 1 ساعت میخام GRE بخونم ( بیشتر ممکن نیست!!!) و اون یک ماه رو بکووووب بخونم
میشه منابع معرفی کنید؟
این نمره ممکنه؟ یا مثلا فاصله سوادی 320 تا 350 خیلی خیلی زیاده؟ مثلا مثل 6.5 تا 7 آیلتس
چی بخونم؟؟؟

البته خیلی از دوستان و دکتر ها نسخه می پیچن که 1100 را بخون بعد بارونز و بعدش کاپلان و... سر انگشتی حساب کنیم حدود 10000 هزار لغت میشه که تو بهترین حالت هوپوشانی میشه 50000 لغت!!!!! 
واقعا ممکنه اینقدر لغت! تو حالت عادی با حفظ کردن و تمرین تهش روزی 10 تا لغت بشه یادگرفت و باید یک سالو نیم خوند!!!!
سپاس

سلام 
فكر كنم براي تعداد لغات يك صفر اضافه گذاشتيد. شبي يك ساعت كمه و خودتون هم ميدونيد خصوصا كه اول بايد آزمون اولتون رو بديد. اما نمره ايي كه خواستيد اگر به اسكيل قديم باشه خيلي بالا نيست و شايد با كمي تلاش بهش برسيد. فقط با اين وربال رياضي مي خواهيد رو چند برنامه ريزي كنيد؟ اگر بشه از 1200 كمتر نياريد بهتره. حيف پول و وقت. البته بودن استثناهايي كه با كمتر پذيرش گرفتن من كلي در مورد موارد خاص صحبت نميكنم.
1100 كتاب خوبيه اما فقط لغت خوندن بهتون كمكي نميكنه. بهتره آفيشيال گايد رو بخونيد و اگر بتونيد كمي تست هم در اون يك ماه بزنيد اميدوارم بتونيد نمره ي مطلوب رو كسب كنيد. به هر حال آزمون GRE آزموني نيست كه بشه سر سري نمره ي خوبي آورد قطعا تلاش و زمان ميطلبه كه شما دوميش رو نداريد. لذا براي رياضي من بارونز رو بهتون پيشنهاد ميدم. اگر رشته ي رياضي نبوديد بهتون 5 جلدي منهتن رو توصيه ميكنم كه از پايه تر شروع كرده. اگر بتونيد كمي تست ها رو ببينيد خوبه براي تمركزتون. تو زمانهاي مرده در مسيرها ميتونيد متوني رو از مجلات آنلاين پرينت كنيد و بخونيد. ريدينگ تمرين خوبي براي لغته. فرق 320 تا 350 خيلي زياد نيست نگران نباشد. 
شادزي

RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - ahmadpashaei - 23-08-2013

(22-08-2013, 06:56 PM)'bluen' نوشته: سلام دوستان
میشه منابع معرفی کنید؟
چی بخونم؟؟؟

سپاس
سلام
ببخشید پس می خواید با 2 ماه روزی یکی دو ساعت نمره 370 بیارید؟! کلا gre آزمونیه که باید برای نمره خوب حدود یکسال وقت گذاشت. اینه که ازش فراری هستن دیگه. با روزی یکساعت لغت نخونید بهتره چون احتمالا با روش لایتنر آشنا نیستین و اگر ازش استفادئه نکنید همه لغات یادتون میره. اگرم استفاده بکنید که چون هر روز لغات مروری داره تعدادش زیاد میشه و یک ساعت جواب نمیده.اینکه چقدر لغت باید بلد باشید اصلا سوال حرفه ای نیست! چون هرچی بلد باشید بازم لنگ میزنید،همه همینن. در ضمن منابعی تافل و آیلتس رو باید کاملا مسلط باشید تا لغات در اون سطح وقتتون رو نگیرن و ضربه نزنن و برای gre باید 1100 رو بخونید بعد شروع به reading کنید،دلیل: چون اصلا متونش رو نمیشه خوند حتی از رو!!!!!! فرض کنید توی پاراگراف متوسط 10 لغت بلد نباشید[عکس: 229.gif] ولی همونطور که سایمون عزیز گفت بهتره آروم آروم خود کتابهای gre مثل barrons' رو هم شروع بکنید. البته اینا نظر من بود.[عکس: oregonian_winesmiley.gif]

RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - Simon2007 - 23-08-2013

(23-08-2013, 08:15 PM)'ahmadpashaei' نوشته:
سلام
ببخشید پس می خواید با 2 ماه روزی یکی دو ساعت نمره 370 بیارید؟! کلا gre آزمونیه که باید برای نمره خوب حدود یکسال وقت گذاشت. اینه که ازش فراری هستن دیگه. با روزی یکساعت لغت نخونید بهتره چون احتمالا با روش لایتنر آشنا نیستین و اگر ازش استفادئه نکنید همه لغات یادتون میره. اگرم استفاده بکنید که چون هر روز لغات مروری داره تعدادش زیاد میشه و یک ساعت جواب نمیده.اینکه چقدر لغت باید بلد باشید اصلا سوال حرفه ای نیست! چون هرچی بلد باشید بازم لنگ میزنید،همه همینن. در ضمن منابعی تافل و آیلتس رو باید کاملا مسلط باشید تا لغات در اون سطح وقتتون رو نگیرن و ضربه نزنن و برای gre باید 1100 رو بخونید بعد شروع به reading کنید،دلیل: چون اصلا متونش رو نمیشه خوند حتی از رو!!!!!! فرض کنید توی پاراگراف متوسط 10 لغت بلد نباشید[عکس: 229.gif] ولی همونطور که سایمون عزیز گفت بهتره آروم آروم خود کتابهای gre مثل barrons' رو هم شروع بکنید. البته اینا نظر من بود.[عکس: oregonian_winesmiley.gif]

[عکس: 229.gif] الام منظور ايشون 320 تا 350 كل نمره ي آزمون جديد بوده ؟[img]images/smilies/biggrin.gif[/img] نميخوام نا اميدتون كنما ولي من فكر كردم منظورتون 350 وربال تو مدل قديمه. فكر نكنم با رزوي يكساعت ...يعني اگر تونستيد فكر كنم تو گينس ثبت كنن. ولي بازم ميگم مهم نيست چقدر زمان داريد مهم اينه چقدر انگيزه داريد. ديگه اندازه ي وسع زمانيتون حاصل ميشه ديگه. فقط شما تلاش كنيد. نرم مطالعه براي فردي با تافل 100 حدود 6 ماه كه مثلا روزي 3-4 ساعت بخونه 305 الي 306- ديگه خودتون حساب كنيد. شادزي