![]() |
راهنما و آموزش نرم افزار SPSS - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: نرمافزارها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%86%D8%B1%D9%85%E2%80%8C%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: راهنمای نرمافزارهای تخصصی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%B1%D9%85%E2%80%8C%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C) +--- موضوع: راهنما و آموزش نرم افزار SPSS (/Thread-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7-%D9%88-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-SPSS) |
RE: راهنمای نرم افزار SPSS - m.jannesary - 06-02-2014 سلام من همه داده هام را توی یک ستون ردیف کردم و بعد واریانس و میانگین گرفتم که خوب یه مقدار تفاوت کرد با عددا قبلی که به دست اوردم یعنی به روشی که قبلا رفته بودم و چندتا میانگین داشت میانگینی که نزدیک به این بود برابر با 3/078بود و واریانسی که نزدیک به این بود برابر با 2/470 ولی الان که توی یه ستون کردم میانگین برابر با 3/0403بود و واریانس هم برابر با 2/587 حالا میشه حدس زد که کدوم عدد را واریانس بگیرم چون اون 2 تا عدد دیگه کمتر از 5/ بود ولی الان موندم کدومش را بگیرم اینکه قبلا داشتم یا اینکه توی یه ستون کردم؟؟؟ RE: راهنمای نرم افزار SPSS - mahnaz103 - 06-02-2014 (06-02-2014, 10:09 AM)'m.jannesary' نوشته: سلام با سلام من برای امتحان کردنش، دوتا ستون یعنی دو متغیر را در spss با همون روشی که عرض کردم درنظر گرفتم و همون دو ستون رو در اکسل یه جا درنظرگرفتم! نتایج یکسان بود!! فقط اینو بگم که اگه جنس متغیرهایی (ستون هایی) که شما در اون روشی که گفتم ، انتخاب میکنید یکی باشه، درنتیجه قطعا باید یه دونه میانگین و یه دونه واریانس حاصل بشه که برای من حاصل شد و حتی با اکسل چک کردم دیدم هردو یکی هستند.... باز اگه شد فایل دیتایی که فرستادید رو الان اگه شد بررسی میکنم و خبرشو میدم...راستشو بخواهید فرصت نکردم .... موفق باشید RE: راهنمای نرم افزار SPSS - mahnaz103 - 06-02-2014 (06-02-2014, 10:09 AM)'m.jannesary' نوشته: سلام دوست عزیز با spss براتون انجام دادمش...الان ایمیل میکنم...امیدوارم همونی باشه که میخواهید
![]() RE: راهنمای نرم افزار SPSS - m.jannesary - 06-02-2014 بله من جنس همه متغیرهای پرسشناممم یکیه نمیدونم این تفاوت ناچیز علتش چیه منتظر ایمیلتون هستم ممنون سلام شما همه متغیرهای دو پرسشنامه را با هم میانگین گرفتین در حالی که من میخام جدا این رو حساب کنم واسه هر پرسشنامه روش کار را بلدم و انجام دادم منتها یکی از دوستان گفت که همه متغیرهای یک پرسشنامه را وارد یک ستون کن و ازش واریانی و میانگین بگیر من این کارو انجام دادم الان میدونم از بین اون سه عددی که توی اون عکس ضمیمه بود کدوم را باید در نظر بگیرم به عنوان واریانس ولی یه تفاوات کوچیک است بین مسیری که بتون گفتم و روشی که گفتن همه را در یک ستون وارد کنم و الان علت این تفاوت ناچیز را نمی فهمم و نمیدونم باید کدومو در نظر بگیرم RE: راهنمای نرم افزار SPSS - mahnaz103 - 06-02-2014 (06-02-2014, 01:12 PM)'m.jannesary' نوشته: سلام کاش زودتر میگفتید که پرسشنامه هارو جدا جدا درنظر بگیرم براتون....
من 56 تارو باهم گرفتم....اما خب فایل syntax رو هم براتون فرستادم...شما هم که مسیر رو بلدید....خب جدا جدا خودتون هم میتونید انجامش بدید ....به نظر من این روشی که تو spss هست و متغیرهارو انتخاب میکنیم تا براشون محاسبات انجام بشه دقیق تر باشه ... باز هرچی خودتون صلاح میدونید موفق باشید RE: راهنمای نرم افزار SPSS - m.jannesary - 06-02-2014 بله من خودم هم جدا جدا انجام داده بودم قبلا فقط مشکلم این تفاوت جزئی بین این دو روشه اکی. پس عددای همون مسیری که قبلا گفتم را در نظر می گیرم ممنون از راهنماییتون لطف کردین حالا یه مشکل دیگه هم دارم ببینین من می خام ضریب همبستگی میان کل پرسشنامه اول را با 7 بعد پرسشنامه دوم بدست بیارم ولی خوب ضریب همبستگی بین دو متغیره فقط واسه این کار من ابعاد پرسشنامه دوم را توی spss تعریف کردم و مشکلی نیست الان مشکلم اینه که چطوری کل پرسشنامه اولم را هم فقط به صورت یک متغیر در spss درنظر بگیرم؟؟ من خودم اومدم و کل پرسشنامه اولم را هم به صورت یک بعد تعریف کردم از مسیر transform/compute variable و بعد ضریب همبستگی گرفتم میان بعد تعریف شده به عنوان کل پرسشنامه اول و هر کدوم از 7 بعد پرسشنامه دوم ولی نمیدونم این کار درسته یا نه؟؟؟ به نظر شما درسته؟ RE: راهنمای نرم افزار SPSS - mahnaz103 - 06-02-2014 (06-02-2014, 01:34 PM)'m.jannesary' نوشته: حالا یه مشکل دیگه هم دارم من تعریف متغیر اینطوری که شما میگید رو شنیدم و استادم هم میگفت قبلنا اما خب پیش نیومده موردی که نیاز به این کار باشه ....به نظرم درست باشه کار شما ، اما حتما باید از یه استادی کسی که قبلا انجام داده اینو بپرسید محض اطمینان...متاسفانه من تو کتابمم میگردم هیچ کدوم از این موارد توضیح داده نشده....بیشتر اینها باتوجه به تجربه حاصل میشن...
RE: راهنمای نرم افزار SPSS - spt - 07-02-2014 (06-02-2014, 01:34 PM)'m.jannesary' نوشته: حالا یه مشکل دیگه هم دارم
آره درسته... منم دقیقا این کارو برای تزم انجام داده بودم...
البته اگه مثلا بخاید بعد های پرسشنامه ی دوم رو چک کنید که مثلا نسبت به میانگین معنی دار هست میتونید از تست های دیگه استفاده کنید... اما برای مقایسه ی همبستگی دقیقا همین مسیرتون درست بوده... در موردِ تفاوت میانِ واریانس ها (در موردِ میانگین ها نمیدونم) احتمالا به خاطرِ معادله ی واریانس و خطا های مربوط به اونه که طبیعی هست... تونستید بقیه مواردِ اون جدوله متوجه بشید چی هستن؟ RE: راهنمای نرم افزار SPSS - m.jannesary - 08-02-2014 اکی ممنون بله اون عدددا در واقع اومده از واریانس ها هم میانگین گرفته و هم واریانس و واسه میانگین هم اومده میانگین میانگین و واریانس میانگین ها را گرفته در مورده اینکه گفتین بخاید بعد های پرسشنامه ی دوم رو چک کنید که مثلا نسبت به میانگین معنی دار هست میتونید از تست های دیگه استفاده کنید میشه بگین از چه تستی میشه کمک گرفت؟ و اینکه ازمون تحلیل واریانس عاملی واسه کار من هم میشه استفاده بشه یا نه؟ البته من ازمونهای تحلیل واریانس چندمتغیره را هم انجام دادم در مورد کار من هم صادقه دیگه تحلیل چند متغیره ؟ RE: راهنمای نرم افزار SPSS - m.jannesary - 09-02-2014 سلام ببخشید میشه جواب این سوال را هم بدین باید تا فردا تحویل بدم ممنون |