آکادمیا کافه
اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- انجمن: گذرنامه و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- موضوع: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل (/Thread-%D8%A7%D8%AE%D8%B0-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%85%D8%B4%D9%85%D9%88%D9%84%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D8%AC%D9%87-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%BA%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

RE: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - arefeh - 11-03-2014

(11-03-2014, 01:11 AM)'ForeverBlue' نوشته:

تا این لحظه بله. مبالغ همین است. البته ممکنه در آینده تغییر کنه. میتوانید در سایت نظام وظیفه ببینید.
بله، عملا یک سفر توریستی و سیاحتی محسوب میشود و  مدت آن هم حداکثر یک ماه است

حداکثر یک ماه؟؟
یعنی کسی که بخواد واسه چندسال بره و برگرده نمیتونه؟؟ 

RE: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - ForeverBlue - 11-03-2014

(11-03-2014, 03:51 PM)arefeh نوشته:
حداکثر یک ماه؟؟
یعنی کسی که بخواد واسه چندسال بره و برگرده نمیتونه؟؟ 

دوست گرامی
از شما خواهش میکنم جزوه سایت را مطالعه بفرمائید. در آن جزوه پاسخ همه این سوالات داده شده است.
سفر چند ساله فقط برای تحصیل است( نه سفر توریستی چند ساله)

RE: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - mjfakhraee67 - 15-03-2014

سلام دوستان 
من دانشجوی فراغ التحصیل فوق لیسانس دانشگاه تهران هستم و تو دوره ی یک ساله ی بعد از فارغ التحصیلی هستم و واسه مقطع دکترا از امریکا پذیرش گرفتم میخواستم بدونم مراحل گرفتن پاسپورت برای رفتن به ترکیه یا ترکمنستان واسه ویزا چه جوری با توجه به اینکه توی مهلت یک ساله هستم؟ممنون میشم راهنمایی کنید واقعا سردرگمم!

RE: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - محمد سیفی - 15-03-2014

(11-03-2014, 01:11 AM)'ForeverBlue' نوشته:
دوست گرامی
در همان لینک (گذرنامه و خروج از کشور) اشاره شده است که:
وقتی که شما وثیقه میگذارید، دیگر نیازی به ارائه کارت پایان خدمت نیست و با همان مجوز نظام وظیفه میتوانید گذرنامه دریافت کنید.
در مورد سوال دوم:
متاسفانه (بر اساس قوانین تا این لحظه) در 6 ماهه دوم برای سفرهای زیارتی و علمی و تفریحی بایستی دفترچه خدمت ارسال کرده باشید و برگه سبز اعزام به خدمت که تا تاریخ اعزام آن 1 ماه فرصت مانده باشد را نیز به نظام وظیفه ارائه کنید.
تا این لحظه بله. مبالغ همین است. البته ممکنه در آینده تغییر کنه. میتوانید در سایت نظام وظیفه ببینید.
بله، عملا یک سفر توریستی و سیاحتی محسوب میشود و  مدت آن هم حداکثر یک ماه است

خسته نباشید من رفتم نظام وظیفه دوبار سئال کردم گفت قضیه 6 ماه وجود نداره و تا یک سال بعد فارغ التحصیلی میشه به مدت 20 روز اونم یکبار خارج شد اینجا میگن 6 ماه اول میشه 6 ماه دوم باید دفترچه پست کنید ؛ حالا میشه یا نمیشه؟ من خرداد باید یه امتحان بدم تا تیر 92 هم یک سالم پر میشه میشه وثیقه گذاشت رفت یا نه باید دفترچه پست کنم موندم توش هرکسی که مطمینه بگه.

RE: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - ForeverBlue - 15-03-2014

(15-03-2014, 04:36 PM)'محمد سیفی' نوشته:
خسته نباشید من رفتم نظام وظیفه دوبار سئال کردم گفت قضیه 6 ماه وجود نداره و تا یک سال بعد فارغ التحصیلی میشه به مدت 20 روز اونم یکبار خارج شد اینجا میگن 6 ماه اول میشه 6 ماه دوم باید دفترچه پست کنید ؛ حالا میشه یا نمیشه؟ من خرداد باید یه امتحان بدم تا تیر 92 هم یک سالم پر میشه میشه وثیقه گذاشت رفت یا نه باید دفترچه پست کنم موندم توش هرکسی که مطمینه بگه.

دوست گرامی
خب شما که از خود نظام وظیفه سوال پرسیده اید. کامل میپرسیدید که پاسخ کامل بدهند.
ببینید، تا یکسال پس از فارغ التحصیلی برای یکبار میتوان از کشور خارج شد.
مدت زمان این سفر هم بین 20 روز تا 1 ماه (بسته به شرایط فرق میکند ولی حداقل 20 روز میتواند باشد)
تا جایی که من میدانم در 6 ماهه دوم فارغ التحصیلی باید برگه سبز بدون غیبت هم داشته باشید و قوانین تغییری نکرده است.

شما از نظام وظیفه این را بپرسید: من 8 ماه از فارغ التحصیلی ام میگذرد. برای خروج از کشور چه مدارکی لازم دارم؟
اگر از شما برگه سبز خواستند یعنی نیاز به پست دفترچه دارید.
تا جایی که من میدانم در 6 ماهه دوم برگه سبز هم میخواهند. اگر قوانین تغییر کرده لطفا دوستان اطلاع دهند.

RE: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - محمد سیفی - 15-03-2014

(15-03-2014, 05:09 PM)'ForeverBlue' نوشته:
دوست گرامی
خب شما که از خود نظام وظیفه سوال پرسیده اید. کامل میپرسیدید که پاسخ کامل بدهند.
ببینید، تا یکسال پس از فارغ التحصیلی برای یکبار میتوان از کشور خارج شد.
مدت زمان این سفر هم بین 20 روز تا 1 ماه (بسته به شرایط فرق میکند ولی حداقل 20 روز میتواند باشد)
تا جایی که من میدانم در 6 ماهه دوم فارغ التحصیلی باید برگه سبز بدون غیبت هم داشته باشید و قوانین تغییری نکرده است.
شما از نظام وظیفه این را بپرسید: من 8 ماه از فارغ التحصیلی ام میگذرد. برای خروج از کشور چه مدارکی لازم دارم؟
اگر از شما برگه سبز خواستند یعنی نیاز به پست دفترچه دارید.
تا جایی که من میدانم در 6 ماهه دوم برگه سبز هم میخواهند. اگر قوانین تغییر کرده لطفا دوستان اطلاع دهند.

درورد بر شما ممنون از وقتی کی میزارید.
نظام وظیفه باید بگیم چه کار داریم بعد مدارکمونو میبینه بعد میفرسته تو من گفتم فارغ شدم گفت مدرک تو بده من چون فقط رفته بودم سوال کنم برگه اتمام تحصیلمو نبرده بودم بعد دیدم نمیزاره ازش پرسیدم من بیشتر از 6 ماه از مدرکم گذشته میخوام خارج بشم با تاکید گفت تا یک سال با 15 تومن وثیقه میتونی بری بعد دوباره پرسیدم قضیه این 6 ماه دوم چیه خندید گفت فرستادن دفترچه تو کار نیست از منم نخواست تو مدارکم گفت نامه اتمام تحصیلتو ببینم , البته من خیلی شکاک و محتاطم تو این هفته مدرکمو میبرم دوباره میپرسم. منم این موضوعو فقط اینجا شنیدم کسی شما مواجه شدید دقیقا بهشون بگن که بعد 6 ماه باید دفترچه پست کنه و اونم این کارو کرده باشه؟ یا مثلا تو سایت رسمی نوشته شده باشه؟

RE: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - amin5314 - 25-06-2014

سلام دوستان، من چند روزه كه فارغ التحصيا شدم و قصد دارم كه به يك سفر سياحتي برم ولي مشكلي كه دارم اينه كه مدت زمان سفر من ٣٢ روز هستش (بليط و ويزا گرفتم)ولي تو سايت نظام وظيفه زده كه حداكثر ٢٠ روز ميتونم از كشور خارج بشم. حالا مي خواهم ببينم اگه من بعد ٣٢ روز برگردم چي ميشه؟ وثيقم ظبط ميشه يا فقط براي مدتي ممنوع خروج مي شم؟ خواهشا يه ادم كار باد جوابما بده
با تشكر

RE: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - ForeverBlue - 25-06-2014

بستگی داره که کدام شهر باشید. در تهران بلاقاصله وثیقه ضبط میشه و بین 6 ماه تا یکسال هم ممنوع الخروج میشید (از طرف نظام وظیفه و نه از طرف مراجع قضایی). وثیقه رو میتونید پس بگیرید (البته پس از کسر جریمه تاخیر روزانه)
در شهرستان ها معمولا تاخیرهای 10 روزه و حتی یکماهه هم گاهی مشکلی ایجاد نمیکنه.

RE: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - emaghdam - 29-06-2014

سلام
همسر بنده بهمن 92 دکتراشو تموم کرده و تا بهمن 92 تو مهلت یک سال برای اعزامه. خودم هم یه پذیرش فرصت مطالعاتی برای آلمان گرفتم و می خوام برای ویزا اقدام کنم. منتها از اونجایی که می خواستیم حداقل اول سفر رو با هم بریم باید همسرم پاسپورت بگیره. سوالم اینه که ما که تاریخ دقیق رفتنمون رو نمی دونیم این 20 روز مهلت خروج از کشور چطور مشخص میشه. میدونم که برای گرفتن پاسپورت باید یه بازه خروج بدیم ولی اگر خروجمون بعد از اون تاریخ ها باشه باید چکار کرد؟ ممکنه بعدا دیگه اجازه خروج ندن؟!

RE: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - M1KE - 29-06-2014

مهلت 20 روزه رو خودتون زمانی که درخواستش رو به دانشگاه میدین اعلام می کنید و بعد از تایید توسط وزارت علوم نامه اش رو به نظام وظیفه می برید تا پس از گذاشتن وثیقه در بانک، مجوز خروج برای اون بازه داده بشه. طبیعتا باید یکی دو هفته ای برای رفت و آمد به وزارت علوم و نظام وظیفه و یکی دو هفته ای هم برای صدور گذرنامه در نظر گرفته بشه و برای تاریخ های زودتر مجوز نگیرید چون نامه رو که می برید اداره گذرنامه برای همون مقطع ها در سیستمشون مجوز خروج تعریف میشه و اگر قبل یا بعد از اون باشه نمی تونید خارج بشین و قبل از پایان زمان مجوز هم باید به نظام وظیفه برین و مجوز رو باطل کنید و وثیقه رو بگیرین وگرنه وثیقه هم صبط میشه.

منتهی تا جایی که من اطلاع دارم بعد از فارغ التحصیلی دانشگاه دیگه از این مجوزهای 20 روزه نمیده و برای زمان تحصیل هست. بعد از فارغ التحصیلی فقط برای ادامه تحصیل میشه دوباره مجوز گرفت. بهتره از دانشگاه هم در این مورد بپرسید ببینید شرایط عوض شده یا خیر.