آکادمیا کافه
پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: فنلاند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%81%D9%86%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%AF)
+----- انجمن: تحصیل در فنلاند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D9%86%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%AF)
+----- موضوع: پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس (/Thread-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D9%81%D9%86%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%88-%D9%81%D9%88%D9%82-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%B3)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

RE: پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - ALIREZA77 - 01-09-2014

(01-09-2014, 12:30 PM)'saaaaam' نوشته:
والا امسال رشته های علوم انسانی دانشگاه واسا خیلی کم قبولی داشت من هم زده بودم ولی چند نفر قبولی که دیدم معدل بالای 16 داشتند. دانشگاه لاپرنتا با معدل کم هم قبول شدن ولی نباید فوق لیسانست را رو کنی چون در سایتشون هم گفته کسی که مستر داره نمی تونه اپلای کنه. دانشگاه تورکو نسبتا معدل محوره و فکر کنم مسترت را نشان ندی بهتره.
اولو خیلی دانشگاه خوبی هست اون تا حدی کمتر از تورکو معدل محور هست. بنظرم از همه راحت تر لاپرنتا پذیرش میده بعد تورکو و اولو مثل هم هستن ولی واسا امثال زیاد پذیرش نداد

من در این صورت با این مشکل مواجه میشم که مدرک لیسانس من در رشته مهندسی کشاورزیه و ارشد هم که مدیریت اجرایی یه تفاوتی بین این دو ایجاد میشه که غیر مرتبط هستن ! معدل لیسانس من 15.30 از دانشگاه دولتی اما کل کارهای پژوهشی من درحوزه بازاریابی و تجارت الکترونیک که شامل دو تا isi یکی isc و 5 تا بین المللی و 3 تا ملی(مقاله)  با این اتفاسیر سام عزیز نظر شما چیه و من دقیقا چه کاری باید انجام بدم؟ یعنی حتی سوابق پژوهشی هم بیان نکنم چون مسلما یه مهندس کشاورزی نمیاد در حوزه بازاریابی این شکلی تحقیق کنه!

RE: پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - saaaaam - 01-09-2014

(01-09-2014, 12:38 PM)'ALIREZA77' نوشته:
من در این صورت با این مشکل مواجه میشم که مدرک لیسانس من در رشته مهندسی کشاورزیه و ارشد هم که مدیریت اجرایی یه تفاوتی بین این دو ایجاد میشه که غیر مرتبط هستن ! معدل لیسانس من 15.30 از دانشگاه دولتی اما کل کارهای پژوهشی من درحوزه بازاریابی و تجارت الکترونیک که شامل دو تا isi یکی isc و 5 تا بین المللی و 3 تا ملی(مقاله)  با این اتفاسیر سام عزیز نظر شما چیه و من دقیقا چه کاری باید انجام بدم؟ یعنی حتی سوابق پژوهشی هم بیان نکنم چون مسلما یه مهندس کشاورزی نمیاد در حوزه بازاریابی این شکلی تحقیق کنه!
دوست خوب من پیشنهاد می کنم دانشگاه واسا و دانشگاه ابو اکادمی اپلای کنی چون این دو دانشگاه میگن اگه فوق هم داشته باشی می توانی اپلای کنی و مثلا من فوق بازرگانی گرایش مالی داشتم الان فوق مدیریت دانش و اطلاعات دارم می خونم که نزدیک به بازاریابی هست
ولی بطور کلی بنظر من چون بیس شما خیلی فرق داره اگه ارشد رشته ای نزدیک به لیسانست بزنی خیلی بیشتر شانس داری
دانشگاه های دیگه را بنظرم یکی یکی زنگ بزن با بخش اینترنشنال مشورت کن ولی لاپرنتا با لیسانس کشاورزی نمیشه فوق بازاریابی اپلای کنی اگه فوقتم بفرستی ریجکت میشی این را من پارسال از دانشگاه پرسیدم مطمینم

RE: پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - ALIREZA77 - 03-09-2014

سلام
کدوم دانشگاه ها برای ارشد مجدد اونم با لیسانس غیر مرتبط مشکلی ندارند؟؟ من امروز برای tut ایمیل فرستادم که شرایطم اینه امکان داره ارشد بخونم که گفته نه برای دکتری اقدام کن!

RE: پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - rulany - 03-09-2014

(03-09-2014, 07:39 PM)'ALIREZA77' نوشته: سلام
کدوم دانشگاه ها برای ارشد مجدد اونم با لیسانس غیر مرتبط مشکلی ندارند؟؟ من امروز برای tut ایمیل فرستادم که شرایطم اینه امکان داره ارشد بخونم که گفته نه برای دکتری اقدام کن!

در همین TUT خیلی هارو میشناسم که ارشد داشتن و ارشد دوم دارن میخوانن. بهتره بهشون نگین و یا حتی رو نکنید ارشد رو

RE: پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - saaaaam - 03-09-2014

(03-09-2014, 07:39 PM)'ALIREZA77' نوشته: سلام

دوست عزیز 
بنظر من هم شما دکتری اقدام نکنی بهتره چون بیست فرق داره در مقایسه با فنلاندی ها ریجکت میشی 
از این لینک سرچ کنید چه دانشگاه هایی رشته شما را ارائه می دهند .
در ضمن بنظر من رشته های مرتبط با لیسانست باید اپلای کنی چون فوق لیسانست را نباید رو کنی

RE: پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - ALIREZA77 - 04-09-2014

سلام پس از ایمیل هایی که زدم به دانشگاه tut  انمروز این ایمیل و برام فرستاده به نظرتون چی بهشون بگم؟
You can apply to Master’s Degree programme as well, but since you already have MBA degree, I recommend you to consider if there are any reasons why to study almost the same degree again. Naturally, the focus is different, but still.

RE: پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - bzz - 06-09-2014

سلام 
دوستان 1 سوال 
من امروز به صورت اتفاقی با شرکتی که اعزام دانشجو داشت صحبت کردم 
گفت تو مدارک تو بیار ما از الان باید برای اموزش عالی ثبت نام اولیه انجام بدهیم.حرف الکی زده که منو بکشونه اونجا درسته؟؟
ددلاین ها از دسامبر شروع میشه دیگه درسته؟ قبلش که نباید کار خاص دیگه ای انجام داد؟؟

RE: پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - Hasegava - 07-09-2014

(06-09-2014, 11:06 PM)'bzz' نوشته: سلام 
دوستان 1 سوال 
من امروز به صورت اتفاقی با شرکتی که اعزام دانشجو داشت صحبت کردم 
گفت تو مدارک تو بیار ما از الان باید برای اموزش عالی ثبت نام اولیه انجام بدهیم.حرف الکی زده که منو بکشونه اونجا درسته؟؟
ددلاین ها از دسامبر شروع میشه دیگه درسته؟ قبلش که نباید کار خاص دیگه ای انجام داد؟؟

[align=right]سلام
ببین داداش یه نصیحت بهت بکنم.ببین نه تنها شما بلکه همه بچه هایی که میخوان اپلای کنن اگه یکم زبانتون خوب باشه که بتونید سایت های دانشگاه ها رو مطالعه کنید اصلا نیازی به این موسسات نیست.اینا هم همین کاری رو انجام میدن که بچه های متخصص توی زمینه اپلای انجام میدن.اینا یه سری مدارک از شما میگیرن و به اصطلاح پرونده سازی میکنن تا کارشون جلوه رسمی به خودش بگیره.اینا هم مثه ما میرن تو سایت دانشگاه ها و ثبت نام میکنن درست مثه کاری که این کافی نت ها برای ثبت نام یارانه انجام میدن.اصلا پروسه ای نیست که شما خودت نتونی انجام بدی فقط باید یکم اطلاعات داشته باشی که اینجا خداروشکر زیاده.این موسسات فقط پول میگیرن و کاری که انجام میدن به نظر من که بیشتر از بیست هزار تومن نمی ارزه.اینم که به شما گفته مدارکتو بیار خواسته مشتریش نپره.

RE: پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - نایینی - 07-09-2014

سلام
من رشته الکترونیک با معدل 15/82از دانشگاه ازاد هستم
می تونم برا زبان نمره خوبی بگیرم به نظر تون  با داشتن نمره زبان خوب می تونم برا ارشد پذیرش بگیرم ؟

RE: پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - saaaaam - 07-09-2014

(07-09-2014, 01:56 PM)'نایینی' نوشته: سلام
من رشته الکترونیک با معدل 15/82از دانشگاه ازاد هستم
می تونم برا زبان نمره خوبی بگیرم به نظر تون  با داشتن نمره زبان خوب می تونم برا ارشد پذیرش بگیرم ؟

بنظر من معدلت برای پذیرش گرفتن مناسب هست دانشگاه های ایسترن فنلاند - اولو - تورکو - یووسکیلا و واسا را بررسی کنید