آکادمیا کافه
یادگیری لغات جهت آمادگی بخش کلامی GRE - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: آزمون‌ها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: GRE General (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-GRE-General)
+----- انجمن: مشاوره و رفع اشکال GRE General (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D9%88-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%84-GRE-General)
+----- موضوع: یادگیری لغات جهت آمادگی بخش کلامی GRE (/Thread-%DB%8C%D8%A7%D8%AF%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D9%84%D8%BA%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D9%87%D8%AA-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%85%DB%8C-GRE)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: یادگیری لغات جهت آمادگی بخش کلامی GRE - ahmadpashaei - 29-05-2013

(29-05-2013, 08:45 PM)'لیلا2013' نوشته: سلام
آیا help  فارسی برای anki هست ؟
من واقعا نمیتونم باهاش کار کنم ونمیتونم کلمات رو در هم کنم .
بعضی وقتا دیگه مغز یاری نمیکنه من خیلی برسیش کردم ولی به جایی نرسیدم

خیلی ساده هست!! راهنمای فارسی!! نمیشه اینجوری توضیح داد آخه یک دفترچه میشه.پیام خصوصی بدین من بگم چکار کنید.

RE: یادگیری لغات جهت آمادگی بخش کلامی GRE - tarakhanom - 18-08-2013

سلام ، نرم افزار anki تلفظ نداره؟ یا من پیداش نمیکنم ؟ 
لغات  درهم خونده بشن بهتره یا به ترتیب حروف؟
من از هر قسمتی j memoriz رو دانلود کردم  خطا داد و  اجرا نشد ، لطفا  راهنمایی کنید.
ممنونم

RE: یادگیری لغات جهت آمادگی بخش کلامی GRE - mahnaz103 - 18-08-2013

(18-08-2013, 03:40 AM)'tarakhanom' نوشته: سلام ، نرم افزار anki تلفظ نداره؟ یا من پیداش نمیکنم ؟ 
لغات  درهم خونده بشن بهتره یا به ترتیب حروف؟
من از هر قسمتی j memoriz رو دانلود کردم  خطا داد و  اجرا نشد ، لطفا  راهنمایی کنید.
ممنونم

سلام دوست عزیز
درمورد نرم افزار آنکی من چون خودم استفاده کردم میدونم که بعضی فایل هایی که شما به نرم افزار اضافه میکنید تلفظ هم دارن و برای اینکه مطمئن بشید تلفظ داره یا نه ،فایل مورد نظر رو شروع کنید به اجرا کردن(خوندن) بعد در گوشه ی پائین سمت راست گزینه ی more رو کلیک کنید میبینید که گزینه ی replay audio هستش،اگه روش کلیک کنید درصورتی که لغت موردنظر تلفظ داشته باشه حتما دوباره پخشش میکنه.همه فایل هایی که در این تاپیک برای این نرم افزار گذاشته شدن کاملا تلفظ رو ندارن.یکی دو مورد بودن که تلفظ داشتن.مثلا من 1100 رو دارم که تلفظ لغت هم داره.

درمورد نرم افزار Jmemorise  هم باید بگم من فایل هاشو دانلود کردم مشکلی نداشت.شما یا دوباره باید دانلود کنید یا اینکه با یه مرورگر دیگه ای وارد بشید ودانلود کنید.این مشکل رو من قبلا داشتم .مثلا بجای internet explorer ازgoogle chrome  استفاده کنید.شاید مرورگرتون ورژن پائین باشه واسه همین مشکل دانلود پیش میاد.

بازم اگه سوالی داشتید دراین مورد من درخدمتم
موفق باشید دوست عزیز Smile

RE: یادگیری لغات جهت آمادگی بخش کلامی GRE - tarakhanom - 18-08-2013

ممنون ار راهنماییتون ، میشه لطفا در مورد چک کردن تلفظ تو  j memorize هم توضیح بدید؟ تو راهنمای نرم افزار نبود .
من فلش کارت 
Barron's 1100 که جناب MaMi اینجا گذاشتن رو دانلود کردم اما تلفظ نداره . 

[برش] نرم افزار Anki 2 دسکتاپ و موبایل - Sirjan - 25-04-2014

سلام به همه دوستان
ممنون میشم اگه فایلی رو از 1100 داریم که تلفظ رو هم داشته باشه و بشه کلا اضافه کرد، لینکش رو بدید.
ضمنا راهنمای کنید با روزی چند لغت منطقیه که این کار رو انجام بدیم و بخونیم
با تشکر

RE: نرم افزار Anki 2 دسکتاپ و موبایل - ahmadpashaei - 25-04-2014

(25-04-2014, 08:20 PM)'Sirjan' نوشته: سلام به همه دوستان
ممنون میشم اگه فایلی رو از 1100 داریم که تلفظ رو هم داشته باشه و بشه کلا اضافه کرد، لینکش رو بدید.
با تشکر

سلام و خوش آمد میگم بهتون
این کتاب سختیه و فکر کنم با لحاظ کردن مروری ها که خیلی زیاد میشن بعد از 10 روز باید بگین چقدر می خواین وقت بذارید براش. ولی فکر کنم روزی 15 تا کافی باشه.

RE: یادگیری لغات جهت آمادگی بخش کلامی GRE - blur - 25-04-2014

(25-04-2014, 08:20 PM)'Sirjan' نوشته: سلام به همه دوستان
با تشکر

سوالتون خیلی واضح نبود ولی چون تو تاپیک انکی ارسال داشتین اینجارو برای فایل 1100 انکی ببینید.

[برش] مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - Sirjan - 27-04-2014

سلام دوستان
به نظرتون به خاطر سپردن لغات از طریق شیوه کدینگ (ترقی) که سرعت خیلی بالایی داره رو هم میشه برای لغات GRE استفاده کرد و واقعا کاربردی خواهد بود یا نه؟
با تشکر

RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - Torkan - 27-04-2014

(27-04-2014, 10:13 AM)'Sirjan' نوشته: سلام دوستان
به نظرتون به خاطر سپردن لغات از طریق شیوه کدینگ (ترقی) که سرعت خیلی بالایی داره رو هم میشه برای لغات GRE استفاده کرد و واقعا کاربردی خواهد بود یا نه؟
با تشکر

دوست عزیز من این روش رو یکبار تو رادیو شنیدم همون برنامه تبلیغاتی کنکور! بود متاسفانه این روشها برای کوتاه مدت بکار خواهد آمد و نمیدونم چرا به جای توجه به مبانی و زیرساختها این روشها رو به بچه ها یاد میدن!
مثلا این که بیاییم بگیم:
essential:  کد: (اصلن شال ضروریه)!!!!
من راستش نمیپسندم حالا دوستان دیگه رو نمیدونم!
زمون ما نرم افزار آنکی وجود نداشت ولی ظاهرا مدتیه اون مد شده و دوستان استفاده میکنن. بهتره یه جستجویی بکنین ببینین اون روش چطوریه فکر کنم حداقل بهتر از این باشه.
ولی روش من خیلی ساده هستش:
شما کتاب 1100 رو برای مثال جلوتون باز کنید و یه کلمه رو انتخاب کنید و مترادف انگلیسیش رو از نرم افزار دیکشنری اصلی بابیلون در بیارید و بنویسید. البته خود کتاب هم آورده مترادف ها رو. بعد جمله مربوطه رو بخونید دو بار و درک کنید. در اخر داستان مربوطه رو. اول زمان بره ولی بعدا میبینید چقدر سریع جلو میرین. واسه کتابای دیگر هم همینطور. این روش 2 مزیت داره:
1- یادگیری لغات طولانی مدت
2- آشنایی با جملات به نسبت مخوف gre و پیش زمینه رو واسه سوالت 6 یا 9 گزینه ای و حتی درک متن آماده کردن.

بااحترام

RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - butterfly - 27-04-2014

سلام، من به شخصه نرم افزار Anki برای حفظ کردن لغت به هر روش دیگه ای ترجیح میدم و افسوس می خورم که چرا زودتر با این نرم افزار اشنا نبودم. پارسال همین موقع من لغت های 400 برای تافل به شیوه یادداشت معنی به انگلیسی در دفترچه به همراه چند مثال جمله ای حفظ می کردم که متاسفانه بعدا وقتی مرور می کردم یا به همون لغت بر می خوردم معنی بعضی از لغاتُ فراموش کرده بودم. اما بعدا که با Anki لغت حفظ کردم نتیجه خیلی خوبی گرفتم. توصیه می کنم شما هم از همین نرم افزار استفاده کنید مخصوصا برای لغات GRE. حتی اگر مثل من خودتون کارت ها رو درست کنید و وقت گیر باشه بازم ارزش داره. 
اما در مورد روش کدینگ فکر کنم حداقل یه معضل اساسی پیدا کردن کد مناسب برای هر لغت باشه که فکر نمی کنم برای همه لغت های انگلیسی جواب بده. بی خود وقتتون با این چیزها هدر ندید.
(27-04-2014, 10:13 AM)'Sirjan' نوشته: سلام دوستان
با تشکر