آکادمیا کافه
آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: آزمون‌ها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: IELTS (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-IELTS)
+---- موضوع: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس (/Thread-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%DB%8C%D9%84%D8%AA%D8%B3)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - faeze23 - 17-09-2015

(17-09-2015, 12:01 PM)mgorji نوشته: دوست گرامی
من از صحبت شما این برداشت رو کردم که مهم خود فرد هست و تلاش خودش پس اگر یک معلم نسبتا خوب هم داشته باشه خودش به نحو مناسب زمان بذاره هم می تونه نتیجه خوب یا عالی بگیره درسته؟
اینو گفتم چون خیلی ها مثل من توان گرفتن معلم خصوصی یا حتی شهریه بعضی آموزشگاه ها رو ندارن آیا می تونن امیدوار باشن که با تلاش خودشمن و استفاده از یک کلاس نسبتا خوب نتیجه ای در حد 7 یا بالاتر بگیرند؟

دوست عزیز من یک نکته رو که تجربه شخصی خودمه خدمت تون عرض میکنم اظهار نذر با دوستان متخصص.
ایلتس دقیق شبیه کنکوره، شما میتونید تضمین کنید کسیکه کلاس کنکور میره صد در صد شریف قبوله و کسیکه نمیره پیام نوره ناکجا آباد؟؟ مسلما نه
پس بحث کلاس و معلم و ... عملا جنبه تبلیغاتی داره و همه چیز به امادگی فرد و سرعت تست زنی برمیگرده در همه آزمونها. اگر شما درکل سطح زبانت خوبه فقط کتابهای ایلتس روکار کن و ظرف دو تا سه ماه میتونی به سطح 6 به بالا برسی اگر زبانت خوب نیست معلم بگیر یا کلاس برو که زبانت قوی شه چون کلاس ایلتس معجزه نمیکنه.
پیروز و شاد باشی

RE: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - mona - 17-09-2015

(17-09-2015, 12:01 PM)mgorji نوشته: دوست گرامی
من از صحبت شما این برداشت رو کردم که مهم خود فرد هست و تلاش خودش پس اگر یک معلم نسبتا خوب هم داشته باشه خودش به نحو مناسب زمان بذاره هم می تونه نتیجه خوب یا عالی بگیره درسته؟
اینو گفتم چون خیلی ها مثل من توان گرفتن معلم خصوصی یا حتی شهریه بعضی آموزشگاه ها رو ندارن آیا می تونن امیدوار باشن که با تلاش خودشمن و استفاده از یک کلاس نسبتا خوب نتیجه ای در حد 7 یا بالاتر بگیرند؟

سلام،
البته که امکان پذیر است، البنه باید زمان کافی را داشته باشید و به تمرین کردن زبان اختصاص دهید.... پشتکار و تلاش حرف اول را میزند ... یک معلم با سطح متوسط رو به خوب هم میتواند تا حدی کار شما را آسان تر کند .

موفق باشید

RE: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - fereshmeh - 04-10-2015

سلام دوستان
منو همسرم وقت کمی داریم و دنبال یه معلم خصوصی با وجدان هستیم..
شما آقای بهروز غفاریان رو میشناسین
اگر موسسه ای هم میشناسین که همزمان کلاسش رو بریم و خصوصی هم بگیریم خوبه

RE: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - REZAMARYAM - 20-11-2015

سلام دوستان من سطح زبانم پا
یین هست ولی یادگیریم در زبان خیلی خوبه والان دخترم کوچیکه در کرج دنبال استاد یا کلاس زبان خوب برای ایلتس میگردم لطفا راهنماییم کنید ممنونم

سلام دوستان من سطح زبانم پا
یین هست ولی یادگیریم در زبان خیلی خوبه والان دخترم کوچیکه در کرج دنبال استاد یا کلاس زبان خوب برای ایلتس میگردم لطفا راهنماییم کنید ممنونم

سلام دوستان استاد ایلتسخوب در کرج میخواتم ممنونم

RE: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - Nooshafarin - 20-11-2015

(17-09-2015, 01:31 PM)faeze23 نوشته: دوست عزیز من یک نکته رو که تجربه شخصی خودمه خدمت تون عرض میکنم اظهار نذر با دوستان متخصص.
ایلتس دقیق شبیه کنکوره، شما میتونید تضمین کنید کسیکه کلاس کنکور میره صد در صد شریف قبوله و کسیکه نمیره پیام نوره ناکجا آباد؟؟ مسلما نه
پس بحث کلاس و معلم و ... عملا جنبه تبلیغاتی داره و همه چیز به امادگی فرد و سرعت تست زنی برمیگرده در همه آزمونها. اگر شما درکل سطح زبانت خوبه فقط کتابهای ایلتس روکار کن و ظرف دو تا سه ماه میتونی به سطح 6 به بالا برسی اگر زبانت خوب نیست معلم بگیر یا کلاس برو که زبانت قوی شه چون کلاس ایلتس معجزه نمیکنه.
پیروز و شاد باشی

درود بر شما
فرمایشتون کاملا متین ولی موفقیت در آیلتس بدون مهارت و دونستن نکات تستی سخته و یا اینکه سطح واقعی متقاضی رو نشون نمی ده. به همین دلیل توصیه می کنم دوستان حداقل برای آشنایی با اسکیل های پاسخ گویی به سوالات، استاد داشته باشن.

موفق باشید.

RE: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - Nooshafarin - 20-11-2015

(20-11-2015, 04:29 AM)REZAMARYAM نوشته: سلام دوستان استاد ایلتسخوب در کرج میخواتم ممنونم

سلام.
من براتون پیام فرستادم.

موفق باشید.

سلام دوستان ممنون که پاسخ دادین،راستش سطح زبانم انقدر خوب نیست که تنهایی ازعهده اش بر بیام،به نظرتون یه 2_3 ماهی استادبگیرم بعد خودم به تنهایی بخونم

RE: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - Andre - 20-11-2015

(20-11-2015, 12:44 PM)REZAMARYAM نوشته: سلام دوستان ممنون که پاسخ دادین،راستش سطح زبانم انقدر خوب نیست که تنهایی ازعهده اش بر بیام،به نظرتون یه 2_3 ماهی استادبگیرم بعد خودم به تنهایی بخونم

به نظر من از سطح زبانتون همانطور که گفتید تعریفی نداره. بهتره یک مدت کلاس برید و بعد که با مقدمات آشنا شدید میتونید خودخوان ادامه بدید و در صورت نیاز از اساتید به صورت خصوصی کمک بگیرید. هر چند به نظر من کتابهای خودخوان بسیار خوبی در بازار موجوده که از این گونه کلاسها شخص رو بی نیاز میکنه.

برای انتخاب موسسه هم این تاپیک رو از صفحه اول مورد مطالعه قرار بدید. سایر عواملی که باید در نظر داشته باشید.
  • شهریه دوره ها
  • فشردگی دوره ها و پراکندگی جلسات در طول هفته و امکان تداخل با سایر فعالیتها از جمله کار و تحصیل
  • فاصله محل زندگی، کار و یا تحصیل از آموزشکاه مورد نظر
  • بزرگسال بودن سایر دانشجویان کلاس شما، خیلی اوقات دیده شده که با دانشجویان در سنین دبیرستان یا پایین تر همدوره میشند افراد و چون ممکنه اهداف متفاوتی داشته باشند، ممکنه نتوند بر پویایی کلاس کمک کنند.
و ...

موفق باشید