![]() |
بورس تحصیلی کره جنوبی - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: سایر کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +---- انجمن: کره جنوبی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C) +----- انجمن: تحصیل در کره جنوبی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C) +----- موضوع: بورس تحصیلی کره جنوبی (/Thread-%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%B3-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C) |
RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - Hani_Hyungi - 24-08-2013 سلام.خیلی ممنون به خاطر پاسخگویی.من تقریبا کل این تاپیکو خوندم ولی به یه نتیجه کلی نرسیدم.من سال سوم تجربی ام.ایشالا کنکور 94 رو که دادم پزشکی دانشگاه تهران قبول میشم.من خیلی وقته که علاقه دارم از کره بورس بگیرم.زبان کره ایم هم در حد مبتدیه ولی در حال یادگیری ام.ولی هیچی هیچی نمیدونم ازش.شما فکر کن تازه از صفر شروع کردم.اینکه از چه دانشگاه ایران قبول بشیم فرق میکنه؟چه رتبه ای باید بیارم که شانسم بالا بره؟از اونجاییکه بلافاصله بعد از 7 سال دکتری عمومی میگیرم، چند ترم باید بگذرونم تا بورسیه شم؟میشه یه راهنمایی کلی بکنین راجع به روالش از اول تا آخر؟خیلی ممنون. RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - Shihan - 25-08-2013 (24-08-2013, 08:15 AM)'Hani_Hyungi' نوشته: سلام.خیلی ممنون به خاطر پاسخگویی.من تقریبا کل این تاپیکو خوندم ولی به یه نتیجه کلی نرسیدم.من سال سوم تجربی ام.ایشالا کنکور 94 رو که دادم پزشکی دانشگاه تهران قبول میشم.من خیلی وقته که علاقه دارم از کره بورس بگیرم.زبان کره ایم هم در حد مبتدیه ولی در حال یادگیری ام.ولی هیچی هیچی نمیدونم ازش.شما فکر کن تازه از صفر شروع کردم.اینکه از چه دانشگاه ایران قبول بشیم فرق میکنه؟چه رتبه ای باید بیارم که شانسم بالا بره؟از اونجاییکه بلافاصله بعد از 7 سال دکتری عمومی میگیرم، چند ترم باید بگذرونم تا بورسیه شم؟میشه یه راهنمایی کلی بکنین راجع به روالش از اول تا آخر؟خیلی ممنون. شما تنها باید به معدل بالا فکر کنی چه از دانشگاه تهران چه از هر جایی دیگه. پس از اتمام تحصیل میتونی اقدام کنی. پزشکی در کره به زبان کره ا ی است لطفاً زود تصمیم نگیرید با دید باز برخورد کن. اگر شرایط جاهای هموارتر مهیا نبود اقدام کن. مسلماً داشتن یه بک گراند خوب تاثیر مثبت خواهد داشت.
RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - Hani_Hyungi - 25-08-2013 تافل چقد تاثیر داره تو پذیرش گرفتن؟آخه من میتونم الان تافل امتحان بدم.ولی چون بعد دو سال دوباره باید امتحان داد، میخوام بذارم یه دفعه بعد از کنکورم.درسته این کارم؟من با زبان کره ای دانشگاهاشون مشکل ندارم.چون دوست کره ای زیاد دارم و میتونم سریع یاد بگیرم.آخه من از کشورهای غربی خوشم نمیاد و تنها جایی که واقعا دوست دارم برم کره س.یه کار واجب هم دارم که حتما باید برم. به نظر شما معدل ترم های دانشگام چند باشه خوبه؟همونطور که گفتم من بایــــــــــــــد برم کره.میشه بپرسم چه کارهایی باید بکنم تا پذیرشم آسون تر بشه؟اصلا احتمالش هس که پذیرش بگیرم؟اگه به این راحتیا پذیرش نمیدن من میتونم تو یه دانشگاه تو شهر خودمون برم. تو صفحه اول همیت تاپیک نوشته برای گرفتن این بورس نیاز نیست پیش دانشگاهی رو گذرونده باشین.یعنی من الان میتونم بورس بگیرم؟؟؟؟؟ خیلی خیلی ممنون. RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - Shihan - 25-08-2013 (25-08-2013, 06:59 AM)'Hani_Hyungi' نوشته: تافل چقد تاثیر داره تو پذیرش گرفتن؟آخه من میتونم الان تافل امتحان بدم.ولی چون بعد دو سال دوباره باید امتحان داد، میخوام بذارم یه دفعه بعد از کنکورم.درسته این کارم؟من با زبان کره ای دانشگاهاشون مشکل ندارم.چون دوست کره ای زیاد دارم و میتونم سریع یاد بگیرم.آخه من از کشورهای غربی خوشم نمیاد و تنها جایی که واقعا دوست دارم برم کره س.یه کار واجب هم دارم که حتما باید برم. تافل یکی از موارد داشتن حداقل در پذیرش از دانشگاههاست. حالا در این مورد که بعد از 2 سال منسوخ میشه به نظرم بهتره همون زمان که خودت در نظر داری بهتره. معدل ترم مهم نیست در واقه معدل نهایی شما باید بالای 16 باشه که در دانشگاههای خوب تحصیل کنی. برای دوره ارشد حداقل کار داشتن نمره زبان بالا و معدل بالاست. ضمناً اگر بتونی توصیه نامه قوی از استاد بگیری که رزومت رو بالاتر میبره. من توصیه میکنم برای لیسانس نری چون بشدت بورسش محدوده و پارسال که تنها به 1-2 نفر تعلق گرفت.
RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - Hani_Hyungi - 26-08-2013 ممنون که دلسوزانه جواب میدین. شما گفتین معدل کلم باید بالا باشه.آخه من میخوام پزشکی بخونم و برای دکتری عمومیش میخوام برم کره.آخه اگه من هفت سال صبر کنم و بعدش تازه بخوام واسه تخصصم اقدام کنم که نمیشه.خیلی دیر میشه.حتما باید دو سال از پزشکیمو بگذرونم بعد برم؟یا اینکه میتونم به محض تموم کردن پیش دانشگاهیم از همون ترم اول پزشکی رو برم کره؟ RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - Hani_Hyungi - 26-08-2013 من اون پست اولیمو که الان خوندم یه جاش مشکل داشت.منظورم این نبود که زبان کره ای رو هیچی بلد نیستم و از صفر شروع کردم. منظورم این بود که از شرایط و اقدامات پذیرش هیچ اطلاعی ندارم!![img]images/smilies/biggrin.gif[/img] RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - Shihan - 26-08-2013 (26-08-2013, 06:39 AM)'Hani_Hyungi' نوشته: من اون پست اولیمو که الان خوندم یه جاش مشکل داشت.منظورم این نبود که زبان کره ای رو هیچی بلد نیستم و از صفر شروع کردم. در خصوص بورس گفته شده برای اولین اقدام مدارکی رو که سفارت اعلام کرده یا از طریق دانشگاه جمع اوری میکنی و تحویل سفارت میدی و خودشون نفرات رو اعلام میکنن. کل تاپیک کره جنوبی اعم از تحصیل و بورس رو مطالعه کن.
RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - mishool - 26-08-2013 (26-08-2013, 06:35 AM)'Hani_Hyungi' نوشته: ممنون که دلسوزانه جواب میدین. پزشكي رو شامل نميشه RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - Hani_Hyungi - 27-08-2013 یعنی چی پزشکیو شامل نمیشه؟یعنی من به هیچ عنوان نمیتونم پذیرش بگیرم؟ولی شنیده بوم که میشه.میشه واضح تر توضیح بدین؟ممنون. RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - nilpar - 03-01-2014 سلام. من لیسانس ژنتیک با معدل 14.5 از دانشگاه ازاد هستم و دارم روی تافل و ایلتس کار میکنم. همچنین روی مقالات isi کار میکنم خواستم بدونم با این شرایط شانس گرفتن بورس دارم یا خیر؟ ضمناً میخواستم بدونم برای گرفتن بورس چقدر خواندن دوره زبان کره ای در ایران می تونه موثر باشه برای گرفتن این بورس؟ *ویرایش پست: بدلیل نگارش به پینگلیش (خلاف قوانین فروم) |