سوالات متداول در بخش Honors and Awards رزومه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2) +---- انجمن: Resume & CV (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-Resume-CV) +---- موضوع: سوالات متداول در بخش Honors and Awards رزومه (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-Honors-and-Awards-%D8%B1%D8%B2%D9%88%D9%85%D9%87) |
RE: سوالات متداول در بخش Honors and Awards رزومه - M1KE - 30-09-2014 به نظرم در حد 4-3 کلمه بنویسید: Excellent Grade in MSc Thesis و نیازی نیست به نمره تون و توضیح اینکه بدون مقاله این شده و اینها بکنید چون به هرحال به هر دلیل طبق معیارهای دانشگاه تون نمره کامل رو نیاوردین. (30-09-2014, 08:34 PM)'kianoosh777' نوشته: RE: سوالات متداول در بخش Honors and Awards رزومه - faeze23 - 08-11-2014 سلام دوستان یک سری سوال پیرامون موارد زرومه داشتم ۱_من زمان دانشجویی تو پروژه ای کارکردم که مشترک بین دانشگاه بود و باحمایت مالی شهرداری درمورد فضاهای سبز که همچین پروژه ای مورد مشابه داخلی نداشت کلی تو سازمانها پیچید و حتی شهرهای دیگه مثل بندرعباس کلی تعجب کردن که یک عده دانشجو همچین کاری کردن و ازطرف شهرداروقت لوح دانشجوبرگزیده گرفتم این award قابل ذکریه؟ ۲_خود این پروژه چطوربگم که خیلی مهم بوده و تو ایران همچین موردمشابهی نداشتیم حتی باهامون مصاحبه کردن و تو روزنامه چاپ کردن, اصلا قابل ذکره این موارد؟ ۳_همون دوران من مسول برگزاری یک سری کارگاه شدم گواهی اش هم دارم تو قسمت organizational skill بزارم؟ ۳_با اساتیدمون ۲تا کتاب ترجمه کردم فقط تو ایزان کپی رایت نداریم گفتن ترجمه کتاب مشکلساز نشه که با ناشرهماهنگ بودید یا نه و اینها!؟ ممنون RE: سوالات متداول در بخش Honors and Awards رزومه - saaaaam - 08-11-2014 (08-11-2014, 10:49 AM)'faeze23' نوشته: سلام دوستان سلام
در مورد سوال اولتون بنظر من اگر گواهی را ترجمه رسمی کنید و علاوه بر درج در رزومه همراه سایر مدارک برای دانشگاه ها ارسال کنید کافی هست در مورد بخش دوم سوالتون بنظر من نیازی به توضیح نیست زیرا اینگونه گواهی ها خیلی شانس بورس شدن شما را بالا نمی برد اساسا عامل اصلی معدل و دانشگاه شما و نمرات ازمونها و نهایتا مقاله هست در مورد سوم ترجمه کتاب تاثیر انچنانی ندارد خیال شما راحت کسی به شما کاری ندارد چون اصلا ایران جزو معاهده نیست RE: سوالات متداول در بخش Honors and Awards رزومه - faeze23 - 08-11-2014 (08-11-2014, 11:22 AM)saaaaam نوشته: ممنون از راهنماییتون. یک سوال دیگه اگر تو روزنامه یا نشریات داخلی مطلبی چاپ کرده باشیم ارزش ذکر داره؟مقالات توصیفی ترویجی در واقع در رابطه با طرحیکه دارم روش کارمیکنم که طرح عملیاتیه در راستای فرهنگسازی و محیط زیست این کارم با اهداف دانشگاه مقصد خیلی هماهنگه چطوری ذکرش کنم؟؟ بیشتر اجراییه تا تحقیقاتی ولی میشه به تحقیقاتی ربطش بدم و سازمان حامی گواهی بهم میده این رو کجای رزومه بزارم؟من مدرس کارگاهها و مجری طرحم تو این پروژه. ممنون RE: سوالات متداول در بخش Honors and Awards رزومه - saaaaam - 09-11-2014 (08-11-2014, 04:41 PM)'faeze23' نوشته: ممنون از راهنماییتون. سلام دوست خوب
والا من در مورد استرالیا و اروپا این مطلب را مطمینم که هر دانشگاهی یک لیست مجلات معتبر دارد و برای انها گرید در نظر می گیرد و بقیه را امتیاز خاصی در نظر نمی گیرد و تنها برای جلب نظر استاد خوب هستند والا من هم کارگاه و تدریس داشتم ولی بنظر من خیلی تاثیر ندارد ولی می توانی یک سر فصل براش ایجاد کنی و در رزومه بیاورید و البته سعی کنید مدرک هم داشته باشید RE: سوالات متداول در بخش Honors and Awards رزومه - penguinsjr - 17-02-2015 با سلام هم ورودی های من که همراه من فارغ التحصیل نشدن. من زودتر از همه با معدل بالای 17 فارغ التحصیل شدم.پر واضح هست که مدرکی هم براش ندارم.اینو چطوری باید تو رزومه جا بدم؟ RE: سوالات متداول در بخش Honors and Awards رزومه - gene - 26-03-2015 سلام من چند سوال دارم :اولا پایان نامه من در یک کنفرانس بین المللی ارائه شد و بعدها چاپ هم شده ولی چون خودم نتونستم در کنفرانس شرکت کنم استادم انرا ارائه داد و اسم او به عنوان نویسنده اول امد. ایا باید به این که پایان نامه ام در کنفرانس ارائه شد اشاره کنم و چطور این جمله را بنویسم؟ RE: سوالات متداول در بخش Honors and Awards رزومه - gene - 26-03-2015 و سوال بعدیم اینه که ایا کار کردن در یک مرکز تحقیقات معتبر به مدت 5 سال ویا اینکه اولین نفر فارغ التحصیل دوره فوق لیسانس با معدل حدود 17 بودن را می توان در بخش افتخارات ذکر کرد؟ RE: سوالات متداول در بخش Honors and Awards رزومه - Simon2007 - 26-03-2015 (26-03-2015, 11:10 AM)'gene' نوشته: سلام من چند سوال دارم :اولا پایان نامه من در یک کنفرانس بین المللی ارائه شد و بعدها چاپ هم شده ولی چون خودم نتونستم در کنفرانس شرکت کنم استادم انرا ارائه داد و اسم او به عنوان نویسنده اول امد. ایا باید به این که پایان نامه ام در کنفرانس ارائه شد اشاره کنم و چطور این جمله را بنویسم؟ (26-03-2015, 11:14 AM)'gene' نوشته: و سوال بعدیم اینه که ایا کار کردن در یک مرکز تحقیقات معتبر به مدت 5 سال ویا اینکه اولین نفر فارغ التحصیل دوره فوق لیسانس با معدل حدود 17 بودن را می توان در بخش افتخارات ذکر کرد؟ سلام
یعنی مقاله ایی از پایان نامه منظورتونه؟ اسم شما هم هست دیگه. بله حتما عنوانش کنید. مرکز تحقیقاتی معتبر به عنوان honor نیست اما اولین نفر بودنتون رو دانشگاه بهتون نامه میده احتمالا و بله باید عنوان کنید. RE: سوالات متداول در بخش Honors and Awards رزومه - Simon2007 - 26-03-2015 (17-02-2015, 04:21 PM)'penguinsjr' نوشته: با سلام به نظر تو رزومه جایی براش نیست. بهتره اگر SOP دارید یا توصیه نامه از استادا اونجا مطرح شه. کلا حرف شما سنده ولی هر چی مدکر براش ارائه شه معتبر تره.
|