آکادمیا کافه
سوالات متداول در بخش Experiences رزومه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2)
+---- انجمن: Resume & CV (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-Resume-CV)
+---- موضوع: سوالات متداول در بخش Experiences رزومه (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-Experiences-%D8%B1%D8%B2%D9%88%D9%85%D9%87)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: سوالات متداول در بخش Experiences رزومه - atefeh_J - 16-02-2014

با سلام
من چند تا سوال داشتم من اگه بخوام  یکی از عنوان های کاریم را که بصورت پروژه پاره وقت به عنوان همکار اصلی در دپارتمان مکانیک دانشگاه اصفهان است  (هنوز هم تمام نشده)بنویسم، باید توی همین بخش work experience یادداشت کنم؟
میشه عنوانش را بهم بگید؟ برای سمت شغلی Reasercher بنویسم کافی است یا همکار اصلی باید ذکر شود؟
ممنون از توجه  تان Smile

RE: سوالات متداول در بخش Experiences رزومه - ella - 05-09-2014

سلام دوستان. اگه work experience  مرتبط با رشته تحصیلی نباشه آیا ذکرش تویCV تاثیر منفی داره حتی اگه اون شغل مرتبط به انگلیسی و مترجمی باشه؟ آیا Gap برای دانشگاه یا اساتیدی که میخوام ایمیل بفرستم سوال برانگیره یا فقط برا سفارت ممکن مشکل بوجود بیاره؟

RE: سوالات متداول در بخش Experiences رزومه - saaaaam - 05-09-2014

(05-09-2014, 08:02 PM)'ella' نوشته: سلام دوستان. اگه work experience  مرتبط با رشته تحصیلی نباشه آیا ذکرش تویCV تاثیر منفی داره حتی اگه اون شغل مرتبط به انگلیسی و مترجمی باشه؟ آیا Gap برای دانشگاه یا اساتیدی که میخوام ایمیل بفرستم سوال برانگیره یا فقط برا سفارت ممکن مشکل بوجود بیاره؟

والا در اروپا که همه هر کاری پیدا کنند انجام می دهند بنظر من هیچ اشکالی نداره که کاری بدون ارتباط با تحصیلاتت انجام داد باشی
گپ را با کاری که گفتی پر کن بنظر من خیلی بهتره کپ نباشه. برای سفارت که بنظر من مشکلی نداره فقط باید نشان بدی که بر می گردی به کشور خودت

RE: سوالات متداول در بخش Experiences رزومه - Simon2007 - 10-09-2014

(05-09-2014, 08:02 PM)'ella' نوشته: سلام دوستان. اگه work experience  مرتبط با رشته تحصیلی نباشه آیا ذکرش تویCV تاثیر منفی داره حتی اگه اون شغل مرتبط به انگلیسی و مترجمی باشه؟ آیا Gap برای دانشگاه یا اساتیدی که میخوام ایمیل بفرستم سوال برانگیره یا فقط برا سفارت ممکن مشکل بوجود بیاره؟

سلام 
تاثیر منفیش اینه که حجم CV رو بیجهت بالا میبره استاد هم این رو میفهمه. اگر مرتبط نیست نگید. برای دانشگاه که زیاد نه برای استاد اگر بخواد فاند بده بله ترجیح میده بدونه این زمان رو به چه کاری مشغول بودید و قطعا اگر مرتبط نباشه دانشجوی تازه فارغ التحصیل شده که دانشش به روزتره رو ترجیح میده. اما در این موضوع هم قطعیت وجود نداره و به دیدگاه اون استاد بر میگرده. برای سفارت مهمه و ممکنه اگر کار چیزی باشه که ناخوشایندشون باشه مشکل افرین شه. سفارت بحثش جداست باید بتونید افیسر رو متقاعد کنید به هدف تحصیل میرید نه مهاجرت.(دانشگاه های امریکا یا کانادا )
شادزی

RE: سوالات متداول در بخش Experiences رزومه - samsoon - 20-09-2014

سلام . دوستان من این ترم TA درس زبان تخصصی دارم میشم . خواستم بدونم باید از استادم نامه ای چیزی بخوام که داشته باشم که ثابت کنه من TA بودم؟ یا اینکه فقط تو رزومه بنویسیم قبوله؟؟ دیگه مدرک نمیخواد؟؟ 

RE: سوالات متداول در بخش Experiences رزومه - saaaaam - 20-09-2014

(20-09-2014, 04:02 PM)'samsoon' نوشته: سلام . دوستان من این ترم TA درس زبان تخصصی دارم میشم . خواستم بدونم باید از استادم نامه ای چیزی بخوام که داشته باشم که ثابت کنه من TA بودم؟ یا اینکه فقط تو رزومه بنویسیم قبوله؟؟ دیگه مدرک نمیخواد؟؟ 

سلام
دوست خوبم اگه رشته شما زبان انگلیسی هست ممکنه در اینده مدرکی بابت تی ای شدن داشته باشی مفید باشه در غیر اینصورت بنظر من نمره امتحان تافل یا ایلتس بیشتر مفید هست تا در زبان - تخصصی تی ای شدن
دروس تخصصی مهمتر هست تا زبان

RE: سوالات متداول در بخش Experiences رزومه - نگین میرخسروی - 20-09-2014

(20-09-2014, 04:02 PM)'samsoon' نوشته: سلام . دوستان من این ترم TA درس زبان تخصصی دارم میشم . خواستم بدونم باید از استادم نامه ای چیزی بخوام که داشته باشم که ثابت کنه من TA بودم؟ یا اینکه فقط تو رزومه بنویسیم قبوله؟؟ دیگه مدرک نمیخواد؟؟ 

سلام
نمیشه این مساله رو به همه ی دانشگاه ها تعمیم داد که مدرک رو نخوان
بعضا دانشگاه ها ممکن است از شما درخواستی برای اثبات این مساله بخواهند
شما از استادتون درخواست کنید مدرک یا گواهی بابت TA شما بهتون بده
اینجوری بهتر و مطمئن تر عمل میکنید

موفق باشید .

RE: سوالات متداول در بخش Experiences رزومه - samsoon - 20-09-2014

(20-09-2014, 04:12 PM)'saaaaam' نوشته:
سلام
دوست خوبم اگه رشته شما زبان انگلیسی هست ممکنه در اینده مدرکی بابت تی ای شدن داشته باشی مفید باشه در غیر اینصورت بنظر من نمره امتحان تافل یا ایلتس بیشتر مفید هست تا در زبان - تخصصی تی ای شدن
دروس تخصصی مهمتر هست تا زبان

رشته م که برقه ولی میخوام تجربه ی TA هم داشته باشم. یعنی به نظرتون TA این درس شدن کلا بیهوده هستش؟

RE: سوالات متداول در بخش Experiences رزومه - saaaaam - 20-09-2014

(20-09-2014, 04:17 PM)'samsoon' نوشته:
رشته م که برقه ولی میخوام تجربه ی TA هم داشته باشم. یعنی به نظرتون TA این درس شدن کلا بیهوده هستش
بنظر من بجای این درس درس تخصصی تی ای بشین
این درس تاثیر + بر اپلیکشن شما نداره

RE: سوالات متداول در بخش Experiences رزومه - M1KE - 20-09-2014

مدرک خاصی که معمولا نمی خواد. روالش اینطوره که اگر شما می خواهید این قابلیت رو بولد کنید زمانی که توصیه نامه می گیرید یکی از اونها رو از همین استادتون بگیرین و ایشون در متن توصیه نامه اشاره کنه که شما حل تمرین فلان درسش بودین.

همونطور که سام عزیز هم اشاره کردن، TA بودن در دروس تخصصی رشته خودتون بهتر از TA بودن در درس های متفرقه هست. با این حال اگر امکانش نبود همین رو هم از دست ندین. حل تمرینی لزوما به معنی توانمند بودن در درس موردنظر نیست و نشون دهنده توانمندی های دیگه ای مثل حرف زدن در مقابل جمع، شیوه ارائه یک درس و توانمندی های مشابه دیگه هست که در موارد مشابه به دردتون خواهد خورد. من دانشجویان زیادی رو می شناسم که در ارائه پروژه های شفاهی شون استرس زیادی دارند و نمی تونند به راحتی جلوی جمع یک چیزی رو ارائه کنند و داشتن چنین تجاربی ترس شما از ارائه رو می ریزه. به همین دلیل پیگیرش بشین خوبه.

(20-09-2014, 04:17 PM)'samsoon' نوشته:
رشته م که برقه ولی میخوام تجربه ی TA هم داشته باشم. یعنی به نظرتون TA این درس شدن کلا بیهوده هستش؟