آکادمیا کافه
چگونه مقاله علمی بنویسیم - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87%D8%8C-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%BE%D9%88%D8%B2%D8%A7%D9%84-%D9%88-%D8%AA%D8%B2-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C)
+--- موضوع: چگونه مقاله علمی بنویسیم (/Thread-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87-%D8%B9%D9%84%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D9%85)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

[برش] اهمیت مقاله در اخذ پذیرش از دانشگاهها - student100 - 17-09-2013

سلام
اگر امکانش هست چند نفر  راهنمایی کنند ممنونم
من ترم 4 کارشناسی زیست شناسی سلولی مولکولی بیوشیمی هستم ..
و هیچ چیزی در مورد مقاله و... نمیدونم !!
می خوام چند مقاله بنویسم تا زمان ارشد که فاند کامل بگیرم نمیدونم از کجا باید شروع کنم
می خوام بیشتر در مورد سرطان و ژنتیک پزشکی باشه(چون توی این رشته ها می خوام تحصیل کنم )
چه کتابهایی باید بخونم؟
اگر مقاله نشد چه چیزهای دیگه ای میتونم بنویسم که برای فاند موثر باشه؟
نمیخوام به اسم کسی دیگه ای باشه میخوام خودم به تنهایی بنویسم..
لطفا راهنماییم کنید
ممنونم

RE: نوشتن اولین مقاله - ice - 18-09-2013

(17-09-2013, 02:59 PM)'student100' نوشته: سلام
اگر امکانش هست چند نفر  راهنمایی کنند ممنونم
من ترم 4 کارشناسی زیست شناسی سلولی مولکولی بیوشیمی هستم ..
و هیچ چیزی در مورد مقاله و... نمیدونم !!
می خوام چند مقاله بنویسم تا زمان ارشد که فاند کامل بگیرم نمیدونم از کجا باید شروع کنم
می خوام بیشتر در مورد سرطان و ژنتیک پزشکی باشه(چون توی این رشته ها می خوام تحصیل کنم )
چه کتابهایی باید بخونم؟
اگر مقاله نشد چه چیزهای دیگه ای میتونم بنویسم که برای فاند موثر باشه؟
نمیخوام به اسم کسی دیگه ای باشه میخوام خودم به تنهایی بنویسم..
لطفا راهنماییم کنید
ممنونم

درود دوست عزیز، به آکادمیا خوش آمدید. برای زیست شناسی مقالات معتبر معمولا حاصل کار عملی هستند و کمتر پیش می آد یک نفر کاری رو به تنهایی مقاله کنه. برای آشنایی با نوع مقالات در زمینه مورد علاقتون اول مقداری در ژورنال ها جستجو کنید یا کار پژوهشگران در سایت هایی مثل researchgate رو ببینید و بعد هم با اساتیدتون صحبت کنید تا اجازه بدن در فعالیت هاشون همکاری کنید. از الان هم ببینید با کی می تونید پایان نامه بگیرید. دانشگاه هایی که پایان نامه دارن واحدش رو سال آخر ارائه می دن، ولی اگر از الان برید و شروع به کار کنید نتایج بهتری به دست می آد و احتمال 5 ساله شدن به خاطر نگرفتن نتیجه کم می شه.
در کل هم سعی کنید در آزمایشگاه ها همکاری کنید تا نامه اساتید درباره شما قوی تر باشه (با آشنایی بیشتر) و فنون بیشتری یاد بگیرید. گرفتن نمرات بالا هم که جای خود دارد.

RE: نوشتن اولین مقاله - shabnamj - 13-11-2013

سلام من مقطع ارشد مدیریت اجرایی هستم و مقاله ای که می خوام روش کار کنم برای اپلای گرفتن نیست هدفم دکترای بدون ازمون در همین ایران خودمونه، 2 مقاله علمی پژوهشی باید داشته باشم. و حداقل یک مقاله هم از پایان نامه ام استخراج بشه.
می شه من و در این زمینه راهنمایی کنید چون تازه کار مقاله نویسی را می خوام شروع کنم و اصلا نمی دونم روی چه موضوعاتی می شه یا باید کار کرد؟چه منابعی باید مطالعه بشه؟چقدر هزینه باید کنم؟ و...خیلی چیز های دیگه
اگر حتما هدفم اپلای نباشه باید درژورنال های خارجی یا isi مقاله ثبت کنم یا در داخل ایران هم می شه این ثبت اتفاق بیفته؟اگر در ایران هم می شه چه جاهای معتبری برای ثبت مقاله هست؟در ایران اگر ثبت بشه هزینه اش چقدر میشه و در isi چقدر؟
عذر می خوام از سوالات پراکنده ام ولی واقعا ممنون می شم راهنمایی کنید

[برش] شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - siavash_2210 - 13-11-2013

ممنون من اين مقاله رو نميدونم چيه اصلا يا چطور بايد ارائه داد كسي ميتونه راهنمايي كنه؟؟ 

RE: نوشتن اولین مقاله - hobgoblinc45 - 16-11-2013

سلام، دوستان توروخدا یکی بیاد در مورد نوشتن مقاله تو رشته حقوق توضیح بده هرجارو می گردم هیچکسی رو پیدا نمی کنم کمک کنه،درضمن فارغ التحصیل مقطع کارشناسی هستم 

RE: نوشتن اولین مقاله - mgorji - 16-11-2013

(16-11-2013, 03:19 PM)'hobgoblinc45' نوشته: سلام، دوستان توروخدا یکی بیاد در مورد نوشتن مقاله تو رشته حقوق توضیح بده هرجارو می گردم هیچکسی رو پیدا نمی کنم کمک کنه،درضمن فارغ التحصیل مقطع کارشناسی هستم 

دوست عزیر من رشته ام حقوق نیست ولی به طور کلی می دونم که بهترین کار برای پیدا کردن ایده خوندن مقاله های معتبر در رشته خودتونه تا می تونید مقاله بخونید سعی کنید ایده بگیرید. در برخی مقالات در آخرین قسمت نتایج حتی برای توسعه کار پیشنهاد هم شده. با مطالعه مقاله هم نحوه نوشتن و قواعد رو یاد می گیرید و هم به احتمال زیاد موضوع پیدا می کنید. بقیه کار مقاله نویسی هم که یک اصول کلی مشترک هست که با یک جستجوی ساده می تونید نکات و اصول خوبی رو یاد بگیرید. موفق باشید

RE: نوشتن اولین مقاله - Leopold - 02-01-2014

راستش من تاپیک مرتبطی پیدا نکردم. اگه مدیران صلاح دونستن به تاپیک مناسب تر منتقل کنن.
من و دو نفر دیگه یک ژورنال سابمیت کردیم و کارسپاندینگ هم من بودم. نفر سوم تقریبا میشه گفت فقط روی 5% درصد مقاله کار کرد و قول داد وقتی که مقاله ریوایز خورد و احیانا به خاطر صفحات اضافی اگه مجبور به پرداخت هزینه شدیم ایشون تقبل کنه. ولی بعدش زد زیر همه چی و گفت من وقت این کارا رو ندارم (رفته بود پی خوشگذرونیش Big Grin). من و نفر دوم هم سر این مقاله خیلی اذیت شدیم و بعدش تصمیم گرفتیم که اسم ایشون حذف کنیم بدون اینکه بهش اطلاع بدیم و مقاله اکسپت شده رو فرستادیم و چاپ هم شد. حالا این نفر سوم تازه فهمیده داستان و تهدید کرده که به Editor in Chief ایمیل میزنه و .... میخواستم ببینم حداکثر کاری که میتونه ایشون انجام بده چی هست؟ آیا ممکنه ژورنال چاپ شده رو حذف کنن؟ کسی چنین تجربه ای داشته؟ ممنون.

RE: نوشتن اولین مقاله - M1KE - 02-01-2014

در کل به نظرم بهتر بود که از ابتدا موضوع رو بین خودتون حل می کردین و در زمینه اینکه اگر ایشون همکاری کافی رو نداشته باشند اسم ایشون حذف خواهد شد باهاشون اتمام حجت می کردین و بعد اون رو برای مجله موردنظر می فرستادید. یا هم که دست کم اسم ایشون رو در قسمت قدردانی و سپاسگزاری می آوردید. اگر از ابتدا اسم ایشون در فهرست مولفان نبوده باشه اثبات اینکه ایشون هم در تهیه اون مقاله نقش داشته اند خیلی سخت هست هرچند غیر ممکن هم نیست. ولی اگر اسم ایشون در فهرست اولیه ای که برای مجله معرفی شده وجود داشته و در مراحل میانی حذف شده باشه به نوعی خود شما هم تایید کردین که به هر حال یک همکاری هایی رو داشتند.

در اینجا دو نکته کلی وجود داره. اول اینکه معمولا مولف رابط یک توافق نامه حق نشر (کپی رایت) را از طرف همه مولفان امضا می کنند به شکلی که بقیه مولفان نتونند بعدا در این زمینه شکایت کنند و مسوولیت بر دوش مولف رابط هست که تعهد داده مولفان دیگر هم مشکلی با انتشار این مقاله ندارند. اگر یکی از مولفان شکایت کنه که با انتشار برخی موارد مشکل داشته ممکنه مجله موردنظر موافقت کنه که اسم ایشون حذف بشه که اگر اشتباهی در مقاله هست که باعث خدشه دار شدن وجهه علمی اون فرد میشه دست کم اسم ایشون نباشه. هرچند با توجه به اینکه مقاله ها به زعم مجله بعد از داوری مشکل خاصی ندارند به سادگی این موضوع رو شاید قبول نکنند ولی ممکنه شما اسم فردی رو بدون اطلاع خودش اضافه کرده باشین که روحش هم خبرنداشته باشه و بعد از این موضوع ناراحت باشه. انجام این نوع شکایت ها از مجله ها گاهی باعث میشه اون افراد خاص هر وقت مقاله ای می خواهند به اون مجله بفرستند از همشون امضاهای جداگانه گرفته بشه یا هم که این موضوع به یک رویه عمومی برای اون مجله تبدیل بشه و کاغذبازی مربوط به تایید انتشار مقاله طولانی تر بشه.

نکته دوم هم اینکه از نظر ترتیب اسامی در مجله هایی که من دیدم مسوولیت نهایی اون با مولف اول هست و هر چند مولف رابط هم ممکنه بتونند ترتیب اسامی رو عوض کنند ولی اگر اختلافی از این نظر پیش بیاد به احتمال زیاد به مولف اول ایمیل می زنند و در مورد نقش و میزان همکاری مولفان دیگه سوال میشه.

در مجموع همونطور که در ابتدای کار هم گفتم نظر شخصی من این هست که بهتره این موضوع بین خودتون به صورت مسالمت آمیز حل بشه و کار به ایمیل زدن به مجله و اینها نرسه چون برای وجهه هر دوی شما خوب نیست. مثلا می تونید در کارهای مشترک دیگه ای به اندازه همون 5 درصد به ایشون یک امتیازاتی بدهید! چون الان ایشون فکر می کنند که همون 5 درصد هم به کل نادیده گرفته شده و با توجه به اینکه اسم ایشون آخر بوده شاید بهتر بود که در این مرحله حذف نمی شد و برای کارهای مشترک بعدی دیگه روی ایشون حساب باز نمی کردید.

پینوشت: به نظرم البته این سوال به تاپیک اهمیت اسامی مولفان مرتبط تر هست یا هم که میشه به تاپیک جدیدی مثلا با عنوان «مسائل مربوط به حذف نام یکی از مولفان» منتقل بشه.

RE: چگونه مقاله علمی بنویسیم - Torkan - 13-03-2014

سلام
دوستان یه لینک قرار میدهم، کسانی که ژورنال مرتبط با مقالشون رو نمیتونن پیدا کنن و یا به نوعی سردرگم هستند میتوانند از این سایت استفاده کنند.
نحوه کار:
میتوانید با نوشتن چکیده‌ای با زبان انگلیسی و با جزئیات دقیقی از تحقیق خود( دقت کنید هرچه نگارش بهتر همانقدر نتیجه بهتری میگیرید)،ژورنالهای مناسب‌تر برای تحقیق خود را بیابید. همچنین می‌توانید جستجوی خود را به ژورنالهای با impact factor بالاتر یا ژورنالهای با دسترسی رایگان، محدود کنید.
یکی از دوستانی که این سایت رو بهم معرفی کردن میگفتن خودشون بعد دادن 2 مقاله با این آشنا شدن و جالب اینکه وقتی abstract رو نوشتن دقیقا ژورنالی که یکی از مقاله ها چاپ شده بود رو واسش توی search آورده بود!
http://www.edanzediting.com/journal_selector
بااحترام

RE: چگونه مقاله علمی بنویسیم - Torkan - 15-03-2014

دوستان خواندن این متن هم خالی از لطف نیست که راجع به نحوه نوشتن مقاله با زبان ساده نوشته شده است.
نام مقاله: Recipe for a quality scientific paper
نویسنده: Yaoqi Zhao
دانشگاه: Indiana University - Purdue University at Indianapolis

بااحترام