![]() |
تسهيلات سربازي نخبگان (شرايط و امتيازات) - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1) +---- انجمن: امور سربازی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C) +---- موضوع: تسهيلات سربازي نخبگان (شرايط و امتيازات) (/Thread-%D8%AA%D8%B3%D9%87%D9%8A%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%8A-%D9%86%D8%AE%D8%A8%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%D9%8A%D8%B7-%D9%88-%D8%A7%D9%85%D8%AA%D9%8A%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%AA) |
RE: تسهيلات سربازي نخبگان (شرايط و امتيازات) - nader - 18-09-2015 (18-09-2015, 09:33 PM)makismaxpain نوشته: خیلی ممنون با این وضوح طبق این آیین نامه جدید دارندگان مدرک کارشناسی هم میتونن خدمت تخصصی انجام بدن به جای خدمت در یگان های نظامی از تخصص اونها در مراکز نظامی تحت تخصص خودشون خدمت میکنند من خودم این رو تازه دیدم اما با یه سوال از نظام وظیفه همه چیز روشن خواهد شد موفق باشید RE: تسهيلات سربازي نخبگان (شرايط و امتيازات) - makismaxpain - 19-09-2015 (18-09-2015, 09:54 PM)nader نوشته: با این وضوح طبق این آیین نامه جدید دارندگان مدرک کارشناسی هم میتونن خدمت تخصصی انجام بدن خیلی ممنون فقط چون اینجا کار اداری و سوال پرسیدن از مسئول مربوطه کار بسی دشواریههه !!! شما اطلاعی دارید که این سوال رو از کدوم قسمت نظام وظیفه باید بپرسم؟اگه بشه یه شماره ی تماسی ازشون هم بدید که واقعا واقها عالی میشه ![]() ![]() ![]() RE: تسهيلات سربازي نخبگان (شرايط و امتيازات) - nader - 19-09-2015 (19-09-2015, 11:13 AM)makismaxpain نوشته: خیلی ممنون شما دقیقا کجا هستید؟ توی نظام وظیفه شهرستان (شهرستان های هز استان) اگر باشید که مسئولش فقط یک نفره اگه مرکز استان باشید توی اون مرکز که مستفر هستند یه قسمتیش هست مال مشمولین نظام وظیفه معمولا همیشه بخش نامه ها رو به روز دارن اگه تونستی پافشاری کن که بخشنامشو بهت بده بخونی RE: تسهيلات سربازي نخبگان (شرايط و امتيازات) - makismaxpain - 19-09-2015 (19-09-2015, 12:24 PM)nader نوشته: شما دقیقا کجا هستید؟من شیراز هستم.خود شیراز نه اطراف ![]() ![]() ![]() RE: تسهيلات سربازي نخبگان (شرايط و امتيازات) - nader - 19-09-2015 (19-09-2015, 12:28 PM)makismaxpain نوشته: من شیراز هستم.خود شیراز نه اطراف پس تشریف ببرید در مقر کل فرماندهی انتظامی شیراز مسئول نظام وظیفه سعی هم بکنید حضوری برید اونجا چون معمولا همیشه اینطوریه که قوانین جدید رو روش تسلط ندارن که پشت تلفن بتونن خوب راهنمایی کنند موفق باشید RE: تسهيلات سربازي نخبگان (شرايط و امتيازات) - makismaxpain - 19-09-2015 (19-09-2015, 12:33 PM)nader نوشته: پس تشریف ببرید در مقر کل فرماندهی انتظامی شیراز بسیار بسیار ممنون.دقیقا همین طوره.امروز زنگ زدم بنیاد،برگشته میگه منظورش اینه که تو کارشناسی دانش آموخته برتر باشی بعد ک رفتی فوق میتونی ازش استفاده کنی!!!!پیش خودم میگم خب دیگه چ لزومی داشت که اسم کارشناسی رو بیاره،اگه قرار باشه من وقتی ارشد هسم ازش استفاده کنم،پس دیگه چ دلیلی داره اسمی از کارشناسی آورده باشه چون شاید اصن کسی فوق نرفته باشه ولی تو دوره لیسانس دانش آموخته برتر شده باشه.الان این فرد مشمول این بند خواهد شد ولی چیزی که اون طرف تو بنیاد میگفت بنظرم ناقص بود. به نظر شما حرف اون طرف چقد احتمال داره درست باشه؟ ![]() RE: تسهيلات سربازي نخبگان (شرايط و امتيازات) - nader - 19-09-2015 (19-09-2015, 12:49 PM)makismaxpain نوشته: بسیار بسیار ممنون.دقیقا همین طوره.امروز زنگ زدم بنیاد،برگشته میگه منظورش اینه که تو کارشناسی دانش آموخته برتر باشی بعد ک رفتی فوق میتونی ازش استفاده کنی!!!!پیش خودم میگم خب دیگه چ لزومی داشت که اسم کارشناسی رو بیاره،اگه قرار باشه من وقتی ارشد هسم ازش استفاده کنم،پس دیگه چ دلیلی داره اسمی از کارشناسی آورده باشه چون شاید اصن کسی فوق نرفته باشه ولی تو دوره لیسانس دانش آموخته برتر شده باشه.الان این فرد مشمول این بند خواهد شد ولی چیزی که اون طرف تو بنیاد میگفت بنظرم ناقص بود. این قانون که کارشناسی هم شامل این طرح باشه از سال 94 بخشنامه شده چرا که قبلا شامل جالش نمیشد اما این بخش نامه به صراحت نوشته هر کدام از مقاطع کارشناسی و ارشد و دکتری اما این طرز بیان ایشون کاملا مشخص خودشم هنوز به قانون جدید مسلط نبوده من فکر میکنم خضوری بری بهتر باشه اصلا قوانین نظلم وظیفه زیاد تغییرات داره حتی بعضی وقت ها هم اجرایی نمیشه RE: تسهيلات سربازي نخبگان (شرايط و امتيازات) - makismaxpain - 23-09-2015 (19-09-2015, 02:33 PM)nader نوشته: این قانون که کارشناسی هم شامل این طرح باشه از سال 94 بخشنامه شده چرا که قبلا شامل جالش نمیشد امروز صبح اول یه سر رفتم معاونت وظیفه اونجا میگه ما اصن کاری ب مدرک تحصیلی شما نداریم فقط باید یه نامه برا پروژه تون بیارید.بعد میگه برو بنیاد رفتم بنیاد هی دارم میگم خانم این آیین نامه چیه که میگه ب کارشناسی تسهیلات نظام وظیفه میدیم؟میگه ما ملاکمون صفحه تسهیلات نظلم وظیفه است،میگم خانم پس جریان این چیه میگه نمیدونم متاسفانه اینجا شیرازه و جز پایتخت کشور از جای دیگه ای جواب این سوالا رو نمیشه پیدا کرد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: تسهيلات سربازي نخبگان (شرايط و امتيازات) - Andre - 24-09-2015 (23-09-2015, 12:01 PM)makismaxpain نوشته: امروز صبح اول یه سر رفتم معاونت وظیفه اونجا میگه ما اصن کاری ب مدرک تحصیلی شما نداریم فقط باید یه نامه برا پروژه تون بیارید.بعد میگه برو بنیاد رفتم بنیاد هی دارم میگم خانم این آیین نامه چیه که میگه ب کارشناسی تسهیلات نظام وظیفه میدیم؟میگه ما ملاکمون صفحه تسهیلات نظلم وظیفه است،میگم خانم پس جریان این چیه میگه نمیدونم متاسفانه اینجا شیرازه و جز پایتخت کشور از جای دیگه ای جواب این سوالا رو نمیشه پیدا کرد فکر میکنم معاونت نظام وظیفه منظور شما رو اشتباه متوجه شدن و اینطور که از پست شما من متوجه شدم، نامه ها این چنینی برای پروژه های کسر خدمت کاربرد دارند. تسهیلات نظام وظیفه بنیاد نخبگان هم الان کمی سختگیرانه تر از سالهای قبل اعطا میشه و در واقع یک حالت امتیاز بندی داره که باید مجموع امتیازات به امتیاز خاصی برسه (دقیقاً نمیدونم چه مقدار!) تا بعد به بنیاد نخبگان ن.م معرفی بشید و کار رو شروع کنید.
پیشنهاد من: اگر هدفتون اتمام خدمت به سریعترین و راحتترین شکل موجوده که به نظرم همان پروژه های کسر خدمت رو پیگیر بشید و با یک کسر درست و حسابی نهایتاً 6 یا 7 ماهی خدمت میکنید و کار تمام میشه. خیلی گیر خاصی هم رو این پروژها نیست و به راحتی قابل اتمامه. اگر بخواهید زمانی که برای بررسی مدارک از جانب بنیاد نخبگان مبنی بر پذیرفتن شما به عنوان نخبه و ادامه کار در نظر بگیرید (گاهاً دیده شده که بالای یکسال زمان برده)، خیلی اینکار بصرفه نیست. مگر در حالتی که هنوز دانشجو باشید و زمان داشته باشید، مثل دانشجوی دکتری که چند سالی وقت دارن که هم کارتشون رو بگیرند و هم درسشون رو تمام کنند. تسهیلات جانبی خوبی هم در اختیار نخبگان گذاشته میشه، مثل خروج از کشور موقت بی درسر و حقوق و ...
RE: تسهيلات سربازي نخبگان (شرايط و امتيازات) - makismaxpain - 25-09-2015 (24-09-2015, 12:59 AM)Andre نوشته:خیلی ممنون از راهنماییتون دمیشه در مورد پروظه های کسر از خدمت ی کم بیشتر راهنمایی کنید؟ممنون میشم مثلا بازم باید این پروژه ها رو از بنیاد بگیرم یا خودم باید برم دنبالش؟یا اینکه به لیسانس پروژه میدن؟؟ ![]() ![]() |